Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

BBQ Boot

Geniet van de BBQ boot in Haarlem. Een gevarieerd menu op de Haarlemse grachten!
BBQ Boot
BBQ Boot
BBQ Boot
BBQ Boot
BBQ Boot
BBQ Boot

Waarom is de BBQ boot in Haarlem zo goed?

Een barbecue op een boot geeft een unieke twist aan de traditionele barbecue-ervaring. Samen genieten van heerlijke gerechten terwijl je over de schilderachtige grachten van Haarlem vaart, dat is toch een bijzondere belevenis! Het knisperen van de houtskool, een tap aan boord en het gezellige gelach van je vrienden of collega’s op de achtergrond maken deze ervaring extra speciaal. Is het vlees of de vis al gaar? Geweldig, dan is het tijd om te smullen! 

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Wat voor soort barbecuegerechten heb je in gedachten? Vlees, vis, of een combinatie van beide? Laat het ons weten, en wij zorgen voor een gevarieerd en smakelijk menu! Natuurlijk voegen we daar vers brood, heerlijke sauzen en frisse salades aan toe. Heb je liever dat een ervaren BBQ-kok voor je grilt, of geef je er de voorkeur aan om zelf achter de grill te staan? De keuze is aan jou. De BBQ Boot is beschikbaar op iedere gewenste datum en tijd, en we hebben verschillende typen boten beschikbaar, van sloepen tot salonboten. 

Op- en afstappen

Heb je specifieke wensen met betrekking tot de opstapplaats? Geen probleem, wij regelen het voor je, zodat je kunt opstappen en afstappen waar jij dat wilt. In Haarlem zijn diverse opstapmogelijkheden langs de grachten, hoewel sommige locaties mogelijk extra kosten met zich mee kunnen brengen. Wij zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden per boot, dus we kunnen je adviseren over hoe je de kosten voor jouw BBQ Bootvaart in Haarlem zo laag mogelijk kunt houden. 

Faciliteiten op de BBQ Boot

De faciliteiten aan boord variëren afhankelijk van de boot die je kiest. Wij zijn goed bekend met het aanbod van boten in Haarlem en helpen je graag bij je keuze! Bijna alle boten die over de Haarlemse grachten varen, beschikken over een toilet en de overdekte boten vaak ook van verwarming. Wil je in de zomer graag met een open dak varen, of geef je de voorkeur aan een boot met overkapping? De keuze is aan jou. Bovendien zijn de meeste schepen uitgerust met een muzieksysteem waarop je je eigen muziek kunt afspelen via je telefoon of tablet. Let wel op! Er mag in de binnenstad van Haarlem geen harde muziek worden afgespeeld op een open boot, maar een achtergrond muziekje is geen enkel probleem!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 49,50 p.p. excl. btw
  • Boothuur
  • Schipper
  • BBQ kok
  • BBQ-menu naar keuze: vlees, vis, brood, salades en sauzen

Beoordeling van onze klanten

Cryptohopper BV.

Ook al was het een beetje een last minute boeking maar evengoed top geregeld en tot in de puntjes verzorgd. ... Lees verderGenoeg en gevarieerd eten voor iedereen. Aardige en behulpzame crew. Leuke route gevaren op een prachtige boot. Een echte aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Linda Hagelaar | Cryptohopper BV.

Hele fijne samenwerking met ''Puur gehad. Heel behulpzaam, alles top geregeld, niets teveel gevraagd! Mijn collega''s hebben een super avond ... Lees verdergehad (rondvaart op een boot incl bbq). Eva, bedankt voor de goede zorgen en tot de volgende keer!!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Manon Wijnen

Leuke avond gehad, heerlijk gevaren en goed gegeten. Gelukkig konden we onze vaartocht een uur naar voren plaatsen ivm het ... Lees verderuitlopen van werkzaamheden. Goede service en zeer behulpzame schipper en barmatroos!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Suzan van Veelen

Het was een zeer geslaagde dag. Bedankt daarvoor. Enige opmerking is dat het eten op de BBQ boot wat te ... Lees verderweinig was. Alles was op maar iedereen had nog wel wat extra's gelust. Verder was het top geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Paul Roos

Uitje door Puur laten organiseren. Allemaal goed bevallen. Fijne organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jack Bleeker

Stryker

Het team vond de boottocht erg leuk en gezellig. Ze vonden de kok en de schipper enorm aardig en zeer ... Lees verderattent. De kwaliteit van het eten was prima
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Nicoline Niehorster | Stryker

We hebben afgelopen zaterdag een leuke vaart gehad. Alles was goed geregeld!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Antoinette Hardeman

Onmicrosoft

De boottocht was super en we zijn allemaal zeer enthousiast. De ontvangst was zeer hartelijk en zette meteen een goede ... Lees verdersfeer. De boot was perfect en het eten prima verzorgd. Dit is een aanrader voor velen! Nogmaals bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Onmicrosoft

Hello Fresh

Everything was alright, thank you very much we had a great time. But next time we definitely need to book ... Lees verderat least 4 hours.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Thomas | Hello Fresh
Bekijk Plastic Vissen
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Plastic Vissen

Varen en tegelijk de Haarlemse grachten schoon maken: ideaal! Plastic Vissen is het duurzame uitje van het moment.
Bekijk Plastic Vissen
Bekijk Borrelboot
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de borrelboot in Haarlem, vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Rondvaart Diner
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Rondvaart Diner

Wat is er nou leuker dan een rondvaart diner in Haarlem? Genieten van een fantastische avond op de Haarlemse grachten.
Bekijk Rondvaart Diner