Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Floating Dinner

Het Floating Dinner in Haarlem brengt je per boot naar drie verschillende restaurants. Dat is pas genieten!
Floating Dinner
Floating Dinner
Floating Dinner
Floating Dinner
Floating Dinner
Floating Dinner
Floating Dinner
Floating Dinner

Waarom is het Floating Dinner in Haarlem zo goed?

Bij een Floating Dinner wordt een smakelijk 3-gangen diner geserveerd op drie verschillende sfeervolle locaties in Haarlem. Je hebt de keuze uit diverse boten om van voorgerecht naar hoofdgerecht en tenslotte naar het dessert te varen. Terwijl je dineert, glijden de prachtige gezichten van Haarlem aan je voorbij. De dynamische omgeving, wisselende locaties en tafelgenoten creëren een unieke en informele sfeer, waardoor er echt tijd is voor elkaar! 

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Het Floating Dinner is het hele jaar door te boeken. Laat ons weten welke datum jou uitkomt, en wij regelen het contact met de schipper en de restaurants! Het programma voor het Floating Dinner kan op verschillende manieren worden samengesteld. Je kunt ervoor kiezen om van het ene restaurant naar het andere te varen, maar je kunt ook bijvoorbeeld het voorgerecht of dessert aan boord van de boot nuttigen. Afhankelijk van de grootte van je groep, je wensen en je budget stellen we een op maat gemaakt programma voor je samen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden! 

Op- en afstappen

Heb je specifieke wensen met betrekking tot de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgehaald en afgezet op de locatie die jou het beste uitkomt. In Haarlem zijn diverse aanmeerplaatsen voor boten beschikbaar, maar houd er rekening mee dat sommige locaties extra kosten met zich mee kunnen brengen. Wij zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden voor op- en afstappen op verschillende boten en kunnen je adviseren om de kosten voor je Floating Dinner zo laag mogelijk te houden. 

Faciliteiten aan boord

De faciliteiten aan boord variëren afhankelijk van de boot die je kiest. Wij zijn goed bekend met het aanbod van boten in Haarlem en helpen je graag bij je keuze! Bijna alle boten die over de Haarlemse grachten varen, beschikken over een toilet en de overdekte boten vaak ook van verwarming. Wil je varen op een boot met een gesloten cabine, of geniet je liever van de frisse lucht op een open dek? De keuze is aan jou. Bovendien zijn de meeste schepen uitgerust met een muzieksysteem waarop je je eigen muziek kunt afspelen via je telefoon of tablet. Let wel op! Er mag in de binnenstad van Haarlem geen harde muziek worden afgespeeld op een open boot, maar een achtergrond muziekje is geen enkel probleem!

Voorbeeldprogramma

Onderstaande tijden zijn ter indicatie en kun je naar wens invullen. Wij organiseren jouw uitje altijd op maat. Liever ook nog wandelen tussen de gangen door? Kies dan voor het Walking & Floating Dinner!

Tijd Activiteit
17.00-18.00 uur Voorgerecht op eerste locatie
18.15-19.00 uur Privé rondvaart
19.15-20.15 uur Hoofdgerecht op tweede locatie
20.30-21.15 uur Privé rondvaart
21.30-22.30 uur Dessert op laatste locatie

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 05:30 uur
  • vanaf 69,50 p.p. excl. btw
  • 3-gangen diner in drie restaurants naar keuze
  • Privé boothuur
  • Schipper

Beoordeling van onze klanten

Floating dinner

We hadden een diner cruise op een rondvaartboot geboekt voor de 40 sprekers van onze mdevcon conferentie. Iedereen was er enthousiast ... Lees verderover, het eten was boven verwachting goed, de rondvaart was leuk, het personeel vriendelijk. Aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Ivo Jansch | Floating dinner

De organisatie van ons Floating Diner (zaterdag 14 april) was geweldig! Alles verliep op rolletjes, eten was heerlijk, ontzettend gastvrij, perfecte ... Lees verderschipper! Kortom: we hebben genoten! Al onze gasten waren ook erg onder de indruk! Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Simone Huistra

Fineer fabriek

Het was een geslaagde avond. Iedereen heeft genoten, top! Er was wel enige onduidelijkheid in het eerste restaurant omtrent het ... Lees verdervoorgerecht pompoensoep. Er werd gedacht dat deze helemaal niet geserveerd hoefde te worden, echter hebben ze dit na aangeven direct wel goed opgepakt.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Patrick Verberne | Fineer fabriek

Mindef

Alles is goed verlopen en de deelnemers hebben hun tevredenheid uitgesproken. Was nog ff spannend waar de boot zal aanmeren ... Lees verderomdat ik mijn mail niet gelezen had en jij mij via de mail had geïnformeerd. De schipper heft uiteindelijk met mij contact gezocht, we stonden tegenover het scheepvaartmuseum. Bedankt voor de goede zorgen en wie weet tot een volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jan Hartingsveld | Mindef

Dura Vermeer Reststoffen BV

Het Floating diner was een schot in de roos. Iedereen was enthousiast.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Grace Dijkhuizen | Dura Vermeer Reststoffen BV

Paerel

Ons floating dinner van 14 januari was een succes! Het weer viel gelukkig mee en iedereen was enthousiast. De keuze van ... Lees verderrestaurants was prima en hebben heerlijk gegeten. Met Hans als gids hebben we het ook prima naar ons zin gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Toon van Dooyeweerd | Paerel

It was good, thanks! The service on the boat was great too. Best regards.
Deze review kreeg als cijfer een 5

Copernicus Interchange Technology

Met collega''s en zakelijke relaties een zeer geslaagd floating dinner beleefd! Voor iedereen dankzij de prima organisatie, de prettige begeleiding ... Lees verdervan Annemiek en het vriendelijke personeel aan boord en in de restaurants een gezellige en ontspannen avond. Ook heerlijk gegeten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Nancy | Copernicus Interchange Technology

Mega leuke ervaring. Met een groep van 12 personen een floating dinner. Fantastische boottocht met aardige kapitein, heerlijke gerechten in leuke ... Lees verderen gezellige restaurants op mooie locaties._x000D_ Speciaal compliment voor Michelle voor de perfecte verzorging !
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Suzanne Schilder

Het was een zeer geslaagde avond, kreeg tijdens de avond en na de avond veel positieve reacties. Ook (inmiddels mijn ... Lees verderex-baas) de afscheid nemende directeur vond het een bijzonder geslaagd event.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

Het was allemaal prima geregeld, en we hebben erg genoten. Heb alleen maar positieve reacties teruggekregen en lachende gezichten gezien; ... Lees verderprima dus! Nogmaals dank, ik zal Puur* zeker bij anderen aanraden op het moment dat zij iets leuks zoeken.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

KPMG

Helemaal super, complimenten voor hoe alles vlekkeloos verliep. Heerlijk weer, mooie boot, gezelligheid, lekker eten.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Franka de Vries | KPMG

Barnhoorn Flowers

Geweldig geregeld! Boot (en schipper!!) waren top, restaurant idem dito!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jordi van Gijlswijk | Barnhoorn Flowers

Elanwonen

Wij hebben een hele leuke en gezellige avond gehad. De gids kwam iets te vroeg omdat natuurlijk alles 45 minuten was ... Lees verderuitgelopen maar liet ons rustig eten. Toen wij klaar waren nam hij ons mee richting het nagerecht met hierendaar een leuke wetenswaardigheid of anekdote, ook weer leuk.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Desiree Wendelgelst | Elanwonen

SmartCoat B.V.

Het is een leuke avond, het concept van meerdere keren opstaan en ergens anders eten zorgde ervoor dat de mensen ... Lees verdertelkens anders gingen zitten. Lekker ongedwongen, oestermeisje deed het leuk. Laatste restaurant was volgens mij geen 50/50 maar alleen chocolade, maar wel erg lekker. Verder prettig hoe Puur het geregeld heeft, op de hoogte houden etc. Voor herhaling vatbaar.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jeroen Vrieselaar | SmartCoat B.V.

ABN AMRO

Ik wilde je graag nog even laten weten dat iedereen laaiend enthousiast terug kwam van het floating diner. Alles was ... Lees verdergoed geregeld, sloot goed aan en de gerechten waren heerlijk. Het was leuk dat ze zich steeds verplaatsten, waardoor iedereen elkaar gesproken heeft. Hartelijk dank voor de perfecte organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Wendy Bruijnis | ABN AMRO
Bekijk Segway & Walking Dinner Tour Haarlem
vanaf €109,50 p.p. excl BTW

Segway & Walking Dinner Tour Haarlem

Zoef door Haarlem op de Segway en geniet van een diner
Bekijk Segway & Walking Dinner Tour Haarlem
Bekijk Segway & Walking Lunch Tour Haarlem
vanaf €99,50 p.p. excl BTW

Segway & Walking Lunch Tour Haarlem

Zoef door Haarlem op de Segway en geniet van een lunch
Bekijk Segway & Walking Lunch Tour Haarlem
Bekijk Walking & Floating Dinner
vanaf €64,50 p.p. excl BTW

Walking & Floating Dinner

Wandelen, varen en dineren in één arrangement. Dat kan met de Walking & Floating Dinner in Haarlem!
Bekijk Walking & Floating Dinner