Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Workshops in Haarlem

Ontdek de meest inspirerende, leuke en verrassende workshops in Haarlem! Wij zijn al ruim vijfentwintig jaar gespecialiseerd in het organiseren van unieke en onvergetelijke workshops, zowel voor bedrijven als particulieren. Of je nu met een grote groep komt of liever in een intiemere setting wilt genieten, wij hebben de perfecte locaties en ervaren workshopbegeleiders voor je klaarstaan. Ontspan, leer en beleef met onze diverse workshops in het hart van Haarlem. Een toffe workshop is een unieke ervaring die nog lang bijblijft. Alles erom heen regelen en jou helemaal ontzorgen, dat kunnen we bij Puur* als geen ander. Kies een dag en tijd, bepaal met hoeveel mensen je de workshop wilt volgen en wij gaan voor je aan de slag. Dan staat er voor jullie binnenkort een hele toffe workshop in Haarlem op de planning!
Bekijk Zandsculpturen Bouwen
Zandsculpturen Bouwen

Zandsculpturen Bouwen

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 17,50 p.p. excl. btw
Verlang je terug naar fijn in de zandbak spelen? Dan is zandsculpturen bouwen de perfecte activiteit. En nog verantwoord ook, want zandsculpturen bouwen stimuleert samenwerking en creativiteit. Ja, bij dit uitje kan iedereen zijn ei kwijt!
Bekijk Bob Ross Workshop
Bob Ross Workshop

Bob Ross Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 32,50 p.p. excl. btw
Wie kent Bob Ross niet? De befaamde charismatische Amerikaanse schilder was de belichaming van ‘the joy of painting’. Tijdens deze workshop maak je een prachtig Rossiaans landschapsschilderij. Fouten maken kan niet, het zijn ‘just happy accidents’.
Bekijk Smartlappen Workshop
Smartlappen Workshop

Smartlappen Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 14,50 p.p. excl. btw
Een workshop met een snik. Je maakt op ludieke wijze kennis met de vele liederen uit het repertoire. In een gezellig bruin café in de Jordaan of binnenstad wacht onze accordeonist jou op om u de fijne kneepjes van het smartlappen zingen te leren.
Bekijk Graffiti Workshop
Graffiti Workshop

Graffiti Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
Grijp die spuitbus en maak de meest kunstige creaties tijdens de Graffiti Workshop. Met z'n allen werk je aan een logo, slogan of tag en laat je jouw creativiteit bloeien. Na afloop is er een mooi werk voor aan de wand om mee te nemen. Geweldig toch?
Bekijk Workshop Action Painting
Workshop Action Painting

Workshop Action Painting

 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
De naam zegt het al, bij action painting draait het om actie! Gooien en smijten, drippen en spuiten, spetten en spatten. Gooi al jouw emoties op het doek tijdens deze powerworkshop en ga naar huis met een prachtig eindresultaat.
Bekijk Kook Workshop
Kook Workshop

Kook Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 04:00 uur
 • vanaf 89,50 p.p. excl. btw
Onze favoriete culinaire workshop. Want er is altijd wel een reden voor een kookworkshop. Zo leerzaam lekker! Samen met collega’s of vrienden koken en genieten van elkaars gerechten. Kies dus snel jouw favoriete keuken en leer de kneepjes van het vak.
Bekijk Workshop Positiviteit!
Workshop Positiviteit!

Workshop Positiviteit!

 • vanaf 15 personen
 • 02:30 uur
 • vanaf 27,50 p.p. excl. btw
Tijd voor positiviteit is een krachtige teamtraining op het gebied van aantrekkelijk gedrag, dromen, waardering, positieve energie, geluk en meer. Met verschillende opdrachten, brainstorms en bewustwordingsoefeningen ontdek jij waar je blij van wordt.
Bekijk Workshop Schilderen
Workshop Schilderen

Workshop Schilderen

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
Schilderen maakt het hoofd vrij en het gezelschap los! Een wit schilderdoek wacht op jouw creatieve talenten. Een leuke manier om je uit te leven met familie of goede vrienden. Ook leuk als aanvulling op jouw vergaderarrangement of teambuildingactiviteit.
Bekijk Kaasproeverij
Kaasproeverij

Kaasproeverij

 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 21,50 p.p. excl. btw
Ook zo'n liefhebber van echte Hollandse kaas? Dan zit je met deze proeverij goed! In een authentiek proeflokaal in hartje Haarlem presenteren we jou een proeverij van heerlijke kazen. Uiteraard inclusief uitleg over oorsprong van een echte kaaskenner.

Workshop als bedrijfsuitje

Maak van je bedrijfsuitje een leerzame en vermakelijke ervaring met een workshop in Haarlem. Kies voor actie met haka, wandklimmen of schermen, waarbij competitie en samenwerking hand in hand gaan. Een gezonde dosis competitie is gegarandeerd! Voor de creatievelingen bieden we mogelijkheden zoals schilderen, beeldhouwen of zelfs een zelfgemaakte tv-commercial. Wordt je groep eerder blij van een culinaire workshop? Ook dat behoord tot de mogelijkheden. Of zoek je juist meer naar een muzikale invulling van de dag met een percussie, discodansen of smartlappenworkshop? Laat ons weten wat je zoekt en wij zorgen voor een onvergetelijk bedrijfsuitje, inclusief logistieke ondersteuning en catering. Samen zorgen we voor een geslaagde workshop als bedrijfsuitje en een onvergetelijke dag!

Creatieve workshop in Haarlem

Bij Puur* Events geloven we dat creativiteit in iedereen schuilt. Ontdek een breed scala aan verrassende creatieve workshops in Haarlem en laat je verborgen talenten tot leven komen. Onze gepassioneerde workshopleiders met authentieke verhalen begeleiden je bij elke stap. Schilderen, beeldhouwen, zingen of dansen – de keuze is aan jou. Maak van een blanco canvas een meesterwerk, tijdens de workshop Big Picture of kneed een ruwe vorm tot een kunstwerk, tijdens het Boetseren. Laat je inspireren en beleef een workshop die nog lang zal bijblijven.

Muzikale workshop in Haarlem

Liever een muzikale middag beleven? Leer dan hoe je gezamenlijk een lied kunt maken tijdens de Percussieworkshop. We gaan nog even door met onze heerlijke culinaire workshops met sushi, chocola of gin tonic-proeverijen. Vraag ons gerust om advies! Scroll door de mogelijkheden en laat het ons weten. De adviseurs van Puur* weten precies hoe je creatieve workshops in Haarlem het beste kunt combineren met een heerlijke lunch, een sfeervolle borrel of een intiem diner.

Bijzondere workshops

Verras je gezelschap met unieke en grensverleggende workshops in het prachtige Haarlem. Bij Puur* bieden we workshops die je uitdagen om buiten je comfort zone te treden. Van zakelijk flirten tot Lachworkshops en mindfuck-sessies, elk moment wordt een blijvende herinnering. Probeer zelf een tv-commercial te maken of ontdek de kunst van Bonbons maken. Bij Puur* zorgen we voor ervaringen die je niet snel zult vergeten.

Teamtrainingen Haarlem

Denk je na over teamtrainingen in Haarlem? Ons advies: maak er een arrangement van. Zo maak je jouw uitje inhoudelijk interessant en 100% WKR-proof! Wij verzorgen zelf deze compacte en effectieve trainingen, gericht op creativiteit, communicatie en verbinding. Laat je team groeien en bloeien met verrassende elementen die voor meer verbinding zorgen. Klanten prijzen onze trainingen om hun impact en efficiëntie. Geef je team een boost en ervaar een hernieuwde energie en verbondenheid.

 

Vrijblijvend advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Wij begrijpen dat je uitje in Haarlem méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 023-2210130
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons