Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Muzikale workshops in Haarlem

Ontdek de magie van muziek in het hart van Haarlem! Onze muzikale workshops zijn de perfecte manier om je team te versterken en te genieten van creatieve expressie. Van ritmische percussie tot swingende dansstijlen. Ook geweldig: de Lipdub Workshop. Samen met je collega’s maak je een hilarische videoclip die in één take wordt opgenomen. Puur* biedt een scala aan muzikale mogelijkheden die iedereen in beweging zullen brengen. Wie weet ontdek je verborgen talenten in jouw team of in jezelf!
Bekijk Smartlappen Workshop
Smartlappen Workshop

Smartlappen Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 14,50 p.p. excl. btw
Een workshop met een snik. Je maakt op ludieke wijze kennis met de vele liederen uit het repertoire. In een gezellig bruin café in de Jordaan of binnenstad wacht onze accordeonist jou op om u de fijne kneepjes van het smartlappen zingen te leren.
Bekijk Lipdub Workshop
Lipdub Workshop

Lipdub Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 03:00 uur
 • vanaf 32,50 p.p. excl. btw
Lipdub is het maken van een videoclip in één take waarin iedere deelnemer een paar seconds of fame beleefd. Kies jouw favoriete liedje, bedenk een ludiek plan en ga ervoor! Uiteraard zorgen wij voor een kist vol pruiken, gekke hoedjes en leuke accessoires.
Bekijk Percussie Workshop
Percussie Workshop

Percussie Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 01:00 uur
 • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
In onze percussieworkshops wordt gespeeld op djembé, doundoun, sanbang, kenkeni, shakers en bellen. Je gaat de uitdaging aan om met de groep een ritme op te bouwen uit een aantal eenvoudige ritmische patronen. Swingend samenwerken!
Bekijk Workshop Discodansen
Workshop Discodansen

Workshop Discodansen

 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 27,50 p.p. excl. btw
Heupen los en spieren warm: vandaag gaan we dansen op de lekkerste disco hits uit de jaren ‘70 en ‘80. Onze energieke danslerares leert je de meest soepele moves en geraffineerde pasjes. Je waant je in Saturday Night Fever, dat beloven we je!
Bekijk Salsa Workshop
Salsa Workshop

Salsa Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 01:00 uur
 • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
Voel de zomerse sferen en dans de salsa! Tijdens deze workshop leer je alle belangrijke dansbewegingen en salsapassen. Het is feestelijk, explosief, humoristisch en verleidelijk. Ben je klaar voor dit feestje? Mooi, want de danslerares staat al klaar!

Muzikale dans workshops Haarlem

Laat je heupen bewegen en dans je zorgen weg in het prachtige Haarlem. Onze muzikale dans workshops zijn een feest voor iedereen. Of je nu een doorgewinterde danser bent of gewoon graag wilt bewegen, wij hebben iets voor jou. Stap terug in de tijd met onze Discodansen Workshop en beleef de jaren ’70 en ’80 opnieuw, compleet met glinsterende outfits en beenwarmers. Of kies voor de opzwepende Salsa Workshop, waar zomerse vibes en ritmische bewegingen samenkomen. Durf jij de dansvloer te veroveren? Onze professionele docenten staan klaar om je te begeleiden in Haarlem.

Non-verbale muzikale workshop

Bij onze Percussie Workshop in Haarlem draait alles om ritme en teamwork. Samen bespelen we instrumenten zoals de djembé, doundoun, sangbang, kenkeni, shakers en bellen. Maar het gaat niet alleen om muziek; het is ook een les in non-verbale communicatie. Op een sfeervolle locatie in Haarlem brengen we groepen samen om hun eigen eenvoudige ritmes te leren. Deze ritmes worden samengevoegd tot een harmonieus geheel, en voor je het weet, creëer je samen een meeslepend muziekstuk. Maak je geen zorgen als je geen muzikale ervaring hebt; in elke deelnemer schuilt een percussionist.

Vrijblijvend advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Wij begrijpen dat je uitje in Haarlem méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 023-2210130
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons