Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Salonboten

Met elegantie en comfort over de Haarlemse grachten.
Salonboten
Salonboten
Salonboten
Salonboten
Salonboten
Salonboten

Waarom is varen met een Salonboot in Haarlem zo goed?

Een tocht met onze Salonboot in Haarlem biedt een unieke ervaring die doordrenkt is met elegantie en comfort. Met antiek houtwerk en een sfeervol interieur, betovert onze Salonboot elke gast. Laat je verwennen met culinaire lekkernijen terwijl je ontspannen over de waterwegen van Haarlem glijdt.

Waar kunt je je op verheugen tijdens dit uitje?

Geniet van het prachtige interieur, het glanzende koper en de romantische ambiance terwijl je door de betoverende grachten van Haarlem vaart. Onze Salonboot in Haarlem beweegt soepel en geruisloos, waardoor je op plekken komt die voor anderen verborgen blijven. Het is een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Breid je vaartocht uit met een Rondvaart Diner of een Floating Dinner, waarbij je verschillende restaurants kunt bezoeken. Of kies voor een borrel, barbecue of high tea aan boord voor een onvergetelijk culinair avontuur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem gerust contact met ons op om jouw ideale vaartocht samen te stellen!

Op- en afstappen

Heb je specifieke voorkeuren voor de opstapplaats? Geen enkel probleem! Laat ons weten waar je wilt worden opgepikt en afgezet en wij regelen het voor je.

Muziek aan boord

Op de meeste boten is een muziekinstallatie aanwezig. Wij kunnen de muziek verzorgen, maar je kunt ook via jouw telefoon of tablet jouw eigen playlist afspelen.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
  • Boothuur
  • Schipper
  • Bediening

Beoordeling van onze klanten

Administratiekantoor E.H. Lookman

Het was een heel leuke rondvaart op een prachtige, antieke salonboot, alleen voor ons groepje van 15 mensen. Het buffet was ... Lees verderecht heerlijk, zo heerlijk dat enkele gerechten al vlug op waren. Dat was het enige minpuntje. De schipper en de hostess waren heel vriendelijk en behulpzaam. Iedereen vond dit tochtje een onvergetelijke gebeurtenis. Interessant was ook de uitleg van de schipper over de gebouwen waar wij langs voeren. De voorpret werd ondersteund door de prima tot in de puntjes geregelde organisatie. Kortom een leuk en een beetje luxe uitje.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Eric Lookman | Administratiekantoor E.H. Lookman

AXA XL

We hebben zeer genoten van een heerlijk diner op een prachtige klassieke salonboot. Alles was tot in de puntjes geregeld. ... Lees verderOnze buitenlandse gasten genoten volop. Hulde aan Sophia van Puur om dit voor ons zo top in te regelen. Alle contact vooraf, prettig, snel, goede follow up. Het is erg fijn, als je zelf het regelwerk los mag laten, wetende dat je evenement straks staat als een huis. DANK!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anne-Marie Baggen | AXA XL

Café de Witte Zwaan

Fantastisch personeelsfeest gehad op de salonboot met accordeonist! Heerlijk smartlappen gezongen! De stemming zat er goed in! Hulde aan de ... Lees verderschippers en de zanger/accordeonist!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mark de Jong | Café de Witte Zwaan

Administratiekantoor E.H. Lookman

Het was een heel leuke rondvaart op een prachtige, antieke salonboot, alleen voor ons groepje van 15 mensen. Het buffet was ... Lees verderecht heerlijk. De schipper en de hostess waren heel vriendelijk en behulpzaam. Iedereen vond dit tochtje een onvergetelijke gebeurtenis. Interessant was ook de uitleg van de schipper over de gebouwen waar wij langs voeren. De voorpret werd ondersteund door de prima tot in de puntjes geregelde organisatie. Kortom een leuk en een beetje luxe uitje.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Eric Lookman | Administratiekantoor E.H. Lookman

Leuke verjaardagsavond gevierd op een salonboot met 3-gangendiner en heerlijke wijnen. De schipper en bediening waren ook fantastisch! Alles was ... Lees verdersuper geregeld door Marieke!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Laura E.

Tata Steel

Rondvaart in mooie salonboot incl diner en gids. Uitstekend verzorgd. Geweldige gids die goed op de groep inspeelde. Geen standaardverhaal. ... Lees verderAbsoluut voor herhaling vatbaar.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Tata Steel

Wij hadden een fantastisch Teamuitje! Met een Herken de Mol, een prachtige salonboot met accordeonist (wat een muzikale man! en ... Lees verderwat kan hij zingen..) en een heerlijk Italiaans buffet. De stemming zat er goed in, kon niet beter! Personeel en entourage waren helemaal prima, tot volgend jaar!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Henriette Neerken

AOVA

Tot nu toe zijn alle reacties positief. Spectaculair was het. Iedereen was ontzettend enthousiast en we hebben enorm gelachen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Annelies van Ochten | AOVA

PPG

Dank voor de goede zorgen. Het was te gek de vaart gisterenavond. Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Laura de Jong | PPG

Nike

We hebben genoten! De boot was prachtig en alles top verzorgd. Nogmaals bedankt voor alles en ik hoop in de ... Lees verdertoekomst weer een keer te kunnen samen werken.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Andrea Maddison | Nike

Zedra

De vaartocht was top geregeld! Helaas hebben er toch 2 mensen op het laatste moment afgezegd dus we waren met 15 uiteindelijk. ... Lees verderVriendelijk ontvangst, en echte gastheren aan boord, alles strak op schema…. complimenten! We zullen zeker weer gebruik maken van jullie bij een volgend event!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Kim Bakker | Zedra

TIAS

Het was echt TOP geregeld. Complimenten. Fietsen op de juiste tijd op de plek en we hadden een heerlijke rustige ... Lees verderzonnige ochtend. Ook de boottocht was perfect. Ik zal een review achterlaten binnenkort.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marieke Westerhuis | TIAS

Leuke verjaardagsavond gevierd op een salonboot met 3-gangendiner en heerlijke wijnen. De schipper en bediening waren ook fantastisch! Alles was ... Lees verdersuper geregeld door Marieke!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Laura E.

Tata Steel IJmuiden

Rondvaart in mooie salonboot incl diner en gids. Uitstekend verzorgd. Geweldige gids die goed op de groep inspeelde. Geen standaardverhaal. ... Lees verderAbsoluut voor herhaling vatbaar.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Hermien Braakman | Tata Steel IJmuiden

Boon Edam

Luxe salonbooot, aardige schipper en lekkere combi van sandwiches en zoetigheden.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Boon Edam
Bekijk Fluisterboten
vanaf €22,00 p.p. excl BTW

Fluisterboten

Geruisloos door de Haarlemse grachten.
Bekijk Fluisterboten
Bekijk Sloepen
vanaf €14,50 p.p. excl BTW

Sloepen

In contact met Haarlem en de grachten, zie de stad tot leven komen vanaf het water!
Bekijk Sloepen
Bekijk Rondvaartboten
vanaf €14,50 p.p. excl BTW

Rondvaartboten

Beleef samen een heerlijke rondvaart door de Haarlemse grachten.
Bekijk Rondvaartboten