Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Teamtrainingen in Haarlem

Verrijk je teamuitje met onze inspirerende teamtrainingen in het prachtige Haarlem. Maak je uitje niet alleen leuk, maar ook inhoudelijk interessant én volledig WKR-proof! Bij Puur*Haarlem bieden we teamtrainingen aan op het gebied van creativiteit, communicatie en verbinding. Kort, krachtig én met een verrassend element dat zorgt voor diepe verbinding en een sprankeling in de ogen van je teamleden. Binnen maximaal 4 uur komt je team tot een schat aan inzichten en groeit het teamgevoel gegarandeerd met 100%! Boek vandaag nog een teamtraining in Haarlem voor een effectief teamuitje!
Bekijk Workshop Positiviteit!
Workshop Positiviteit!

Workshop Positiviteit!

 • vanaf 15 personen
 • 02:30 uur
 • vanaf 27,50 p.p. excl. btw
Tijd voor positiviteit is een krachtige teamtraining op het gebied van aantrekkelijk gedrag, dromen, waardering, positieve energie, geluk en meer. Met verschillende opdrachten, brainstorms en bewustwordingsoefeningen ontdek jij waar je blij van wordt.
Bekijk Mindmapping Workshop
Mindmapping Workshop

Mindmapping Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
Het is nooit te laat om iets nieuws te leren. Al eens van Mindmapping gehoord? Dit gaat het verschil maken. Voor jezelf, jouw team en jouw persoonlijke focus. Leer jouw hersenen effectief te gebruiken, kom tot nieuwe inzichten en bespaar zeeën van tijd!
Bekijk Speeddaten met collega's
Speeddaten met collega's

Speeddaten met collega's

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
De hele dag zit je naast elkaar te werken, je komt elkaar af en toe tegen bij de kopieermachine of bespreekt belangrijke zaken tijdens een werkoverleg. Jouw collega’s zie je vaker dan je familie of geliefde, maar hoe goed ken je ze echt?
Bekijk Teamtraining Effectief Communiceren
Teamtraining Effectief Communiceren

Teamtraining Effectief Communiceren

 • vanaf 15 personen
 • 02:30 uur
 • vanaf 27,50 p.p. excl. btw
Soms ervaar je in een gesprek met een collega, leidinggevende of een klant even helemaal geen aansluiting. Je begrijpt elkaar niet en zit op een totaal andere golflengte. Met de training effectief communiceren ga je dit soort problemen te lijf!
Bekijk Workshop Creativiteit
Workshop Creativiteit

Workshop Creativiteit

 • vanaf 15 personen
 • 02:30 uur
 • vanaf 27,50 p.p. excl. btw
Een creatief denkpatroon is ontzettend belangrijk in onze dagelijkse bezigheden. Creatieve breinen komen verder, daarom ontwikkelden we de creativiteitstraining. Tijdens deze workshop leer jij hoe luchtig denken tot resultaten leidt.
Bekijk Social Media Workshop
Social Media Workshop

Social Media Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 04:00 uur
 • vanaf 39,50 p.p. excl. btw
Na deze inspirerende workshop ken je alle geheimen van de social media. Facebook, Twitter, Snapchat, Instagram, TikTok: noem het en onze docent heeft er verstand van. Boeiende feitjes worden afgewisseld met opdrachten, zodat je naar huis gaat met flink wat kennis!

Teamtraining speeddaten Haarlem

Ontdek je collega’s op een geheel nieuwe manier met onze spannende training Speeddaten met collega’s in Haarlem. Ook al breng je de hele dag samen door, hoe goed ken je je collega’s nu echt? Onze speeddate training brengt daar verandering in! Hoe beter je elkaar kent, hoe soepeler de samenwerking zal verlopen. Samen kiezen we de ideale locatie in Haarlem voor jouw perfecte speeddate training met collega’s!

Creativiteit workshop

Laat de creativiteit van je team bloeien tijdens onze interactieve workshop in Haarlem. Creativiteit is een krachtige bron voor innovatie en teambuilding. Tijdens deze Workshop Creativiteit ontdek je nieuwe manieren om samen te werken en out-of-the-box te denken. Onze professionele begeleiders zorgen voor een inspirerende ervaring die je team lang zal bijblijven.

Vrijblijvend advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Wij begrijpen dat je uitje in Haarlem méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 023-2210130
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons