Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Sloepen

In contact met Haarlem en de grachten, zie de stad tot leven komen vanaf het water!
Sloepen
Sloepen
Sloepen
Sloepen

Waarom is varen met een Sloep in Haarlem zo goed?

De grachten van Haarlem, omzoomd door schilderachtige historische gebouwen en charmante bruggen, vormen het decor voor een betoverende ervaring op het water. Een tocht per sloep biedt een uniek perspectief op Haarlem, waarbij je werkelijk in verbinding staat met de stad! Bewonder de adembenemende bezienswaardigheden, laat de stad aan je voorbij glijden en geniet van het gezelschap om je heen. Dit wordt een onvergetelijke belevenis!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Een vaartocht per sloep is ongetwijfeld een van de meest betoverende manieren om Haarlem te verkennen. Je vaart in de open lucht en hebt het meest directe contact met de stad. Bij ons vind je een uitgebreide vloot sloepen, geschikt voor gezelschappen tot wel 70 personen. Ze zijn voorzien van alle gemakken, zoals een hoogwaardige muziekinstallatie en zelfs een toilet aan boord. Mocht het weer wat minder zonnig zijn, dan kunnen de meeste sloepen worden overdekt, zodat je ongestoord kunt genieten van de vaart. En wat dacht je van lunchen, borrelen of zelfs een BBQ aan boord? Alles is mogelijk! Laat ons je wensen weten en wij zorgen dat alles klaarligt.

Op- en afstappen

Heb je specifieke voorkeuren voor de opstapplaats? Geen enkel probleem! Laat ons weten waar je wilt worden opgepikt en afgezet en wij kijken naar de beste opstap locatie.

Faciliteiten aan boord

De boten zijn van alle gemakken voorzien! De sloepen zijn uitgerust met een toilet, een muziekinstallatie voor een gezellig achtergrond muziekje en heerlijk luxe kussens.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 14,50 p.p. excl. btw
  • Huur van privésloep
  • Schipper
  • Varen over de prachtige Haarlemse grachten

Beoordeling van onze klanten

Stibbe

Het was hartstikke leuk ondanks de regen. Zodra we een voet aan boord zetten begon het keihard te regenen, maar ... Lees verderdat mocht de pret niet drukken.ik heb een hele leuke verjaardag gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Melanie Lammertse | Stibbe

Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs

We hebben een erg leuke dag gehad op een mooie sloep. De boottocht was erg leuk en qua lunch, voorgerecht ... Lees verderen hoofdgerecht was het helemaal goed en meer dan voldoende!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Michelle van der Biezen | Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs

We hebben allemaal genoten van het vrijgezellinnen uitje in de originele salonsloep Havana. Ik sluit me aan bij Dewi van ... Lees verderder Baan vwb het Indonesisch buffet. Door haar review hebben we besloten om dit ook te doen en het was voortreffelijk. Ik kan het weten want ik ben Indisch. We hadden wel jammer genoeg wat last van beslagen ramen vooraan, niet overal. zodat mooie lichtjes foto''s bij avond niet gemaakt konden worden. Ik heb dit uitje met mijn dochter Monique Marico georganiseerd. Zij had contact met jullie. De host en schipper waren bijzonder vriendelijk en gezellig.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Irene de Haas

andrevandenakker.nl

Het was een leuke ervaring om als gast te zijn bij mijn opdrachtgever het is een mooie vaart geweest goed ... Lees verdermaterieel en een goede schipper.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Andre van den Akker | andrevandenakker.nl
Bekijk Fluisterboten
vanaf €22,00 p.p. excl BTW

Fluisterboten

Geruisloos door de Haarlemse grachten.
Bekijk Fluisterboten
Bekijk Salonboten
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Salonboten

Met elegantie en comfort over de Haarlemse grachten.
Bekijk Salonboten
Bekijk Rondvaartboten
vanaf €14,50 p.p. excl BTW

Rondvaartboten

Beleef samen een heerlijke rondvaart door de Haarlemse grachten.
Bekijk Rondvaartboten