Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Citygames in Haarlem

Hier boek je de meest opwindende citygames in de prachtige stad Haarlem. Onze interactieve stadsspellen, voorzien van tablets en GPS, brengen je de nieuwste technologische trends voor een duurzame ervaring. Daag je tegenstanders uit via onze app en bekijk de gemaakte foto's op een groot scherm. De competitie wordt aangewakkerd, en je doorzettingsvermogen, slimmigheid en creativiteit worden op de proef gesteld. Onze citygames in Haarlem zijn van zichzelf al spannend en doordacht, maar we staan klaar om jouw groepsuitje nog specialer te maken. Wil je een aangepaste route door Haarlem of heb je specifieke vragen over jouw bedrijf die we kunnen verwerken in de opdracht? Bij Puur* Haarlem bieden wij maatwerk voor een scherpe prijs! 
Bekijk Herken de Mol Haarlem
Herken de Mol Haarlem

Herken de Mol Haarlem

 • vanaf 15 personen
 • 03:30 uur
 • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
Bij dit spel draait het om diverse (ludieke) opdrachten, kennis en vertrouwen. En juist dat laatste is de grote uitdaging! Want is iedereen wel te vertrouwen? Ontdek het samen met jouw team tijdens dit zinderende stadsspel!
Bekijk The Great Escape Haarlem
The Great Escape Haarlem

The Great Escape Haarlem

 • vanaf 15 personen
 • 03:00 uur
 • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
Naar een escaperoom met een grote groep? Een hele zoektocht, hebben wij gemerkt. Daarom ontwikkelden we The Great Escape, een spannend stadsspel voor grote gezelschappen. Het gevoel van een escaperoom in de stad, geïnspireerd op de film The Great Escape.
Bekijk CSI Haarlem
CSI Haarlem

CSI Haarlem

 • vanaf 15 personen
 • 03:00 uur
 • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
Er is een moord gepleegd in Haarlem en we hebben jou nodig om deze op te lossen. Speur met jouw team door de stad, ga op zoek naar de sporen en vind de dader. Ben je sneller op het hoofdkantoor dan het andere team om de dader bekend te maken?
Bekijk De Haarlem Challenge
De Haarlem Challenge

De Haarlem Challenge

 • vanaf 15 personen
 • 03:00 uur
 • vanaf 14,50 p.p. excl. btw
Geniet van een heerlijke speurtocht met gave challenges, raadsels, foto opdrachten en de ruil opdracht. Leer Haarlem kennen en wie weet win jij de prijs?
Bekijk Citygame de Erfenis Haarlem
Citygame de Erfenis Haarlem

Citygame de Erfenis Haarlem

 • vanaf 15 personen
 • 03:00 uur
 • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
Nog nooit was jouw uitje zo spannend! Game samen met collega’s of vrienden in Haarlem. Met een speciale smartphone stap je in een bijzondere wereld vol stoere opdrachten, spannende GPS uitdagingen en leuke fotomomenten. Kun je deze uitdaging aan?
Bekijk Fotosafari Haarlem
Fotosafari Haarlem

Fotosafari Haarlem

 • vanaf 15 personen
 • 03:00 uur
 • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
Ontdek Haarlem op een originele manier met onze fotosafari. De opdrachten liggen al klaar, de camera is jouw wapen en plezier jouw geheime succesmiddel. Kijk goed om je heen, maak de mooiste foto’s en sleep het bokaal in de wacht. Een ultieme ervaring!

Stadspel in Haarlem

Ontdek Haarlem op een geheel nieuwe manier met onze boeiende stadsspellen. Voor de ultieme uitdaging hebben we Herken de Mol, waarbij je detective vaardigheden op de proef worden gesteld terwijl je samenwerkt met je gezelschap om de verrader te ontmaskeren. Maar dat is niet alles. Ons stadspel The Great Escape biedt jou en je team de kans op een spannende escaperoom-ervaring te beleven in het hart van Haarlem. 

Spannende citygames in Haarlem

Sta paraat voor avontuur met onze spannende stadsspellen in Haarlem. Word een rechercheur met CSI Haarlem en los een meeslepende moordzaak op terwijl je de stad doorkruist en je slimmigheid op de proef stelt. Als je van mysteries houdt, mag je het De Erfenis stadsspel niet missen, waar je wordt ondergedompeld in een intrigerend verhaal vol uitdagende opdrachten. 

Of je nu op zoek bent naar teambuilding, plezier met vrienden, of een unieke ervaring voor je bedrijfsevenement, Puur* Haarlem heeft de perfecte citygames om aan jouw wensen te voldoen. Neem contact op met ons op voor maatwerkopties en prijzen die passen bij jouw groepsgrootte en doelstellingen.

Vrijblijvend advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Wij begrijpen dat je uitje in Haarlem méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 023-2210130
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons