Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Musea in Haarlem

Ontdek de culturele schatten van Haarlem en ga samen met jouw gids naar onvergetelijke musea en attracties! Haarlem, de charmante stad vol historie en kunst, nodigt je uit om de rijke wereld van musea en attracties te verkennen. Laat Puur* Haarlem je begeleiden naar betoverende plekken zoals het Teylers Museum, waar kunst en wetenschap samenkomen, of duik in de meesterwerken van Frans Hals in het Frans Hals Museum. Wij maken van jouw bezoek een onvergetelijke ervaring, zonder gedoe en wachtrijen. Een bezoek aan een museum wordt bij ons buitengewoon geslaagd!  
Bekijk Museum van de Geest
Museum van de Geest

Museum van de Geest

  • vanaf 15 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
Ontdek het Museum van de Geest. In dit museum staat de focus op je geest. Via persoonlijke verhalen, wetenschap en hedendaagse kunst, ontdek je meer over je eigen geest en die van anderen.
Bekijk Teylers Museum
Teylers Museum

Teylers Museum

  • vanaf 15 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
Ontdek het Teylers Museum in Haarlem, een schatkamer van kunst en wetenschap met historische collecties, boeiende tentoonstellingen en educatieve programma's. Verken eeuwenoude kunstwerken, fossielen en wetenschappelijke schatten, en laat je inspireren door de rijke geschiedenis.
Bekijk Frans Hals Museum
Frans Hals Museum

Frans Hals Museum

  • vanaf 15 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
Ontdek het Frans Hals Museum Haarlem, Frans Hals behoort met Rembrandt en Vermeer tot de meest beroemde en vernieuwende schilders van de Hollandse 17de eeuw. Zijn vlot geschilderde, levendige portretten van échte mensen inspireren al eeuwenlang bezoekers én andere kunstenaars.

Rondleidingen musea Haarlem

Met onze enthousiaste gidsen wordt jouw rondleiding in een musea in Haarlem een betoverende ervaring! Laat je meevoeren door de kunst en geschiedenis van het Teylers Museum, waar we de geheimen van de oudste museumcollectie onthullen. Of geniet van een rondleiding door het charmante Frans Hals Museum, gewijd aan de meester van de Gouden Eeuw. In Haarlem hebben we voor elk museum de perfecte gids, die het verschil maakt tussen een goede en een buitengewoon geslaagde museumtour. Neem contact met ons op voor inspiratie en tips om jouw museumbezoek nog specialer te maken. Van private dinners tot muziekensembles – bij Puur* Haarlem kan alles!

Culinaire verkenningen in Haarlem

Combineer kunst met heerlijk eten tijdens jouw bezoek aan Haarlem! Start de dag met een geweldig bezoek aan een museum in Haarlem en sluit af met een lunch of diner. Ontdek de culinaire hoogstandjes van deze prachtige stad en maak je dag compleet met een gastronomische ervaring. Onze gidsen leiden je door de smaakvolle straten, langs verborgen juweeltjes en culinaire hotspots. Proef de lokale lekkernijen en geniet van een onvergetelijke culinaire ontdekkingsreis in Haarlem in combinatie met een geweldig museumbezoek.

Vrijblijvend advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Wij begrijpen dat je uitje in Haarlem méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 023-2210130
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons