Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Reviews

IBIS Amsterdam Airport

Ik wil jullie bij deze nogmaals bedanken voor het feest afgelopen vrijdag. Iedereen heeft het erg naar zijn zij gehad. ... Lees verderExtra complimenten aan Chantal, super hoe zij onze feedback heeft opgepakt en ervoor gezorgd heeft dat het een super feest is geworden!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Kimberly Peters | IBIS Amsterdam Airport

WEA Accountants & Adviseurs

De avond is zeer geslaagd verlopen, we hebben eigenlijk alleen maar positieve reacties gehoord. Wij waren en zijn zeer tevreden ... Lees verderover jouw/jullie organisatie. Er zijn altijd wel wat punten die anders gaan dan je denkt, maar dat hebben de collega's niet gemerkt. Het was een hele gezellige avond. Bedankt voor de goede zorgen voor en tijdens het feest. Mocht er in de toekomst nog eens iets te organiseren zijn, dan hou ik jullie zeker in gedachten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
WEA Accountants & Adviseurs

World Courier

Sorry dat ik een beetje laat reageer, maar wil je toch graag nog even laten weten dat we een hele ... Lees verdertoffe, en leuke avond hebben gehad zaterdag j.l. Het was voor iedereen nieuw en een hele leuke ervaring. We hebben allemaal enorm genoten. Hartstikke goed en nogmaals hartelijk dank.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Peter Wiegel | World Courier

KLM

Alweer een week geleden, maar ik wil jullie toch nog graag een groot compliment geven voor de feestavond die we ... Lees verdermet jullie hebben gehad. Programma zat strak in elkaar, begeleiding was uitstekend. Erg leuk spel om het ijs te laten breken. Professioneel ook, dus de zorg daar was absoluut ongegrond. Iedereen heeft er echt van genoten. Ik ben helemaal tevreden dus. Voor herhaling vatbaar!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Diederik | KLM

VZA

VZA vierde haar jubileum in de reparatieloods waar de ambulances jarenlang onderhouden werden. Een loods van 2.000m2 welke door Puur* ... Lees verderEvents volledig is omgetoverd tot een Hollandse feestlocatie met een bruine kroeg, discovloer, casino, Hollandse catering en onderscheidend entertainment.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Gonny | VZA

Wij hebben met ons bedrijf twee activiteiten geboekt bij Puur. Communicatie vooraf was vriendelijk en behulpzaam, maar wel langzaam. Het ... Lees verderduurde een maand voordat we te horen kregen of en wanneer onze activiteiten konden doorgaan. We moesten er regelmatig achteraan bellen en mailen, omdat wij op redelijk korte termijn deze activiteiten wilden organiseren (2 maanden). Wij kozen de big picture en de mindfuck workshop. De activiteiten zelf waren leuk, begeleiders waren vriendelijk en de locaties waren goed. De Big Picture workshop duurde 1,5 uur, maar dit was wel wat kort. Je moet een idee bedenken, een ontwerp maken en deze dan ook nog schilderen. De begeleider dacht aan de start goed mee in hoe we de 'big picture' konden maken. We vonden wel dat de begeleider tijdens de workshop wat meer sturing had kunnen geven zodat het meer een geheel wordt, bijvoorbeeld om de overlopen tussen de doeken iets vloeiender te laten lopen, kleurgebruik af te stemmen of in elk geval een suggestie te doen dat we daar ook op konden letten. De Mindfuck workshop was erg leuk, maar ook wat kort. Een minpunt was dat de workshop in het Engels was. Dit was van te voren niet duidelijk gecommuniceerd.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Eveline Schoevers

Application Net

Het was een erg geslaagd feestje. Iedereen had hard zijn best gedaan met hun outfit, erg leuk om te zien. ... Lees verderOok het eten was weer prima in orde.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Application Net

KBNL

Namens alle mensen die mee geweest zijn, onze complimenten voor jullie organisatie! We hebben een zeer gezellige en geslaagde avond ... Lees verdergehad. Ik had vanochtend al meteen een aantal enthousiaste bedankjes in mijn mail-box. Mensen vonden de combinatie erg leuk, maar waren ook zeer lovend over de locatie. Bedankt voor de fijne avond en ook veel complimenten aan Willem en de bediening.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anneke | KBNL

Politie Amsterdam-Amstelland

Het was een top dag heel goed geregeld en op de locatie werden wij zeer vriendelijk ontvangen! Door jullie collegae. ... Lees verderAl met al heel goed geregeld! Ik kan alleen maar een grote compliment geven op jullie PUUR organisatie, ik geef het zeker door aan anderen. Bedankt voor de prettige samenwerking.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Politie Amsterdam-Amstelland

Ordina

Het was zeker geslaagd, erg leuk. Het was een leuke mix van dans, spel en magie. Bedankt voor je hulp!
Deze review kreeg als cijfer een 4
Ordina

SSR

Dank voor de zorg gisteren, alles verliep fantastisch en was top geregeld! Tot nu toe het drukste (kerst)feestje ooit. ... Lees verderDe cocktailbooth was een daverend succes (ik was ook grote fan!) en het eten was ook erg lekker! Jullie versiering zag er mooi uit, we hebben nog wat ballonnen meegejat op het einde en die losgelaten in de stad met onze wensen erbij haha... Kortom dank wederom, het feestje was erg geslaagd! Ook namens alle collega’s van SSR!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Esmeralda van Gurchom | SSR

Ingram Micro

Het feest was top, de locatie was top de bediening was top, eigenlijk alles. Nogmaals bedankt voor al je goede ... Lees verderzorgen en bij een volgend event zal ik zeker aan jou/jullie denken.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Ingram Micro

We hebben een prima uitje gehad en lekker staan vliegeren. Aardige jongen die ons hielp.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Martijn

RPS BV

Wij zijn weer bijgekomen van alle feestactiviteiten! We hebben een super avond gehad en van onze collega's horen we alleen ... Lees verdermaar positieve reacties. Hartelijk dank voor de foto's, ik heb ze inmiddels onder onze collega's verspreid. Jullie nogmaals hartelijk dank voor jullie hulp en begeleiding.
Deze review kreeg als cijfer een 5
RPS BV

Makro

Bij deze een terugblik op onze feestavond: Wij hebben zelf enorm genoten. Heel fijn dat we zelf niets hoefden te ... Lees verderorganiseren dus we hadden ook weinig stress van te voren. Ook ter plekke maakten de betrokkenen ons duidelijk dat zij alles zouden aanpakken en evt oplossen en dat wij alleen hoefden te genieten. De workshops en de dj zijn heel goed bevallen en zorgden voor een dynamisch sfeertje. Door dit alles konden wij ook lekker ontspannen en doen waar we zin in hadden. Het feestje verliep daardoor boven verwachting. Dat onze dochter met haar band kon optreden was daarbij voor Johan en mij heel speciaal natuurlijk. Ook van de bezoekers hebben wij naderhand alleen positieve reacties gekregen. Een aantal mensen is er meerdere keren op teruggekomen hoe geslaagd e.e.a. was. Met name het feit dat alle leeftijden zich konden vermaken. Speciale vermelding voor de magician, die heeft indruk gemaakt op veel bezoekers. Kortom, wij zijn reuzeblij dat wij ons feestje op deze manier hebben aangepakt en kijken met veel plezier terug. Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Evelien en Johan | Makro

Baker & McKenzie NV

Nogmaals heel veel dank voor het geweldige feest wat jullie afgelopen donderdag bij ons hebben neergezet! We vonden het erg ... Lees verderprettig samenwerken en zijn ook erg tevreden over hoe het is verlopen. We hebben intern ook veel goede reacties gehad. Jullie flexibiliteit en enthousiasme was enorm prettig! Succes in deze drukke periode en alvast fijne feestdagen! Ik blijf nog een jaar in de feestcommissie, dus we hebben t.z.t. weer contact!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Baker & McKenzie NV

ANDRITZ ASKO B.V.

Het was erg gezellig en goed geregeld (en jullie hadden fantastisch weer geregeld!) Vandaag of eigenlijk de hele week is ... Lees verderhet weer superdruk met business as usual, maar we kijken zeker terug op een geslaagde dag. Bedankt voor het meedenken en organiseren.
Deze review kreeg als cijfer een 5
ANDRITZ ASKO B.V.

Wat een super uitje! Prachtig boot, heel mooi rondje door de grachten, maar vooral Sjaan die er samen met de ... Lees verderrest van de crew voor heeft gezorgd dat onze feestdag helemaal top is begonnen met een geweldige bingo en schitterende prrrrrijzen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Peter Paulsen

TOOLS4EVER

Volgens mij heeft iedereen een leuke avond gehad. Bedankt voor jullie inzet. Het is heel rustig vanmorgen. Volgens mij is ... Lees verderiedereen nog een beetje aan het herstellen...
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Purdey | TOOLS4EVER

Guidion

Iedereen heeft echt een top avond gehad vrijdag, we zijn nog steeds allemaal aan het bijkomen. Heel in het kort ... Lees verderde feedback die ik heb gehoord: top locatie voor zo'n feest met zo'n thema (er zijn er velen tot 4 uur's ochtends gebleven) eten was erg lekker qua organisatie liep het allemaal gesmeerd.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Guidion

PwC

Onze complimenten voor Puur! We hebben geweldige positieve reacties mogen ontvangen.
Deze review kreeg als cijfer een 4
PwC

Talen Vastgoedonderhoud

Wij vierden wij ons 90-jarig bestaan, i.c.m. de opening van ons nieuwe bedrijfspand. Samen met Daisy Durlacher is ... Lees verderer een perfect bij ons bedrijf passend evenement ontstaan, qua uitstraling, activiteiten en met fantastisch goed eten. Onze medewerkers waren compleet verrast door de aankleding en het aanbod van food & fun, voor jong en oud wat wils en alles tot in de puntjes verzorgd. Voor mij als contactpersoon was het heel spannend om alles uit handen te geven, maar dit kun je zonder zorgen door Puur laten organiseren. Ook tijdens het feest waren de gastvrouw- en heer van Puur steeds binnen handbereik als backup, voor welke extra wensen er ook maar waren. Dat was een fijn gevoel! Ook het bedienend en ondersteunend personeel was zeer vriendelijk en gastvrij. Onze gasten werden echt in de watten gelegd. We raden u Puur dan ook zeker aan!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jacqueline Dohmen | Talen Vastgoedonderhoud

Rabobank Nederland BV

Het feest was in een woord FANTASTISCH! Heel goed geregeld. Het eten was perfect. Het was een zeer geslaagd personeelsfeest. ... Lees verderOntzettend bedankt voor de organisatie en de zeer geslaagde avond. Ik zal zeer zeker reclame voor jullie maken bij mijn overige meer dan 1000 collega's hier in het pand middels o.a. onze nieuwsbrief en intranet site.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Rabobank Nederland BV

Leuk uitje gehad! Zowel de Jopenkerk als Café Brinkman zijn leuke locaties om informeel te borrelen en te eten. De ... Lees verderrondleiding door onze eigen stad Haarlem was erg interessant, zoveel weetjes die men nog niet wist. Uitje is zeker een aanrader als personeelsuitje.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Britt Boll

KE-Fibertec

Afgelopen zaterdag was een hele gezellige leuke dag!! Dankje voor het regelen!
Deze review kreeg als cijfer een 4
KE-Fibertec

TEVA

We hebben het heel erg naar ons zin gehad en waren heel tevreden over Lars, ik hoop dat we ons ... Lees verdernog een klein beetje hebben kunnen gedragen...Dank je wel en mochten we weer een event hebben dan neem ik weer even contact op! De foto's zijn trouwens hilarisch!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Melissa | TEVA

Orange

Wat hebben wij een leuke feestavond gehad! Het is toch spannend hoe alles verloopt en of alles goed loopt. Heel ... Lees verderhartelijk dank voor de gedegen voorbereiding en de goede samenwerking. Ik kan jullie zeker aanbevelen en misschien tot een volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Karin | Orange

GPI BV

Ik heb het erg naar m'n zin gehad zaterdag tijdens het door jullie georganiseerde feest de organisatie was prima geregeld. ... Lees verderDe reacties van mijn collega’s zijn erg positief. Bedankt en tot volgend jaar!
Deze review kreeg als cijfer een 4
GPI BV

Cunera

Wij hebben voor een jubilaris een walking & floating dinner georganiseerd. Samen hebben wij genoten van een heerlijke avond met ... Lees verderlekker eten. Deze avond was perfect geregeld door Puur.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Johan Toonen | Cunera

Matrix Fitness

Ik heb alleen maar goeie reacties gehoord, het was super leuk. Tafelgoochelaar was briljant en de jongens achter de tafels ... Lees verderwaren ook heel goed. Eten was goed en deze ruimte van Mereveld was perfect voor ons groep. Voor een feest in de avond denk ik meer geschikt dan de witte zaal die we eigenlijk hadden. Kortom, niets te klagen. Dank voor de prettige samenwerking en wie weet voor de toekomst, we weten jullie te vinden.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Matrix Fitness

KPN

Het ging super en was heel erg leuk. Ja, gewoon dikke punten voor Robert en Frank!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Annechien | KPN

Koninklijke Metaalunie

We hebben een fantastische feestavond gehad, mede dankzij jullie entertainment. Was perfect geregeld!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Margreet Westerbeek | Koninklijke Metaalunie

Rabobank Nederland BV

We hebben vanmiddag als organisatieteam de feestavond geëvalueerd. We kijken terug op een zeer geslaagde avond waar nog steeds ... Lees verderover wordt nagepraat!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Rabobank Nederland BV

S.C. Johnson Europlant BV

Bedankt voor de foto's, geeft een indruk wat er gedaan is. Jij bedankt dat je aanwezig was de hele avond.
Deze review kreeg als cijfer een 4
S.C. Johnson Europlant BV

DHL

DHL, een topbedrijf, waar Puur* de opening van een nieuwe terminal in Belgie heeft mogen organiseren. Zowel personeel als relaties ... Lees verderwaren uitgenodigd, ca 1100 mensen. Het doel was een relatieversterkend evenement te organiseren, waarbij de trots voor het bedrijf voorop stond. Na de opening en verschillende festiviteiten moest de dag worden afgesloten met een groots feest. Puur* Events heeft niet alleen het budget bewaakt en gezorgd voor een strakke logistiek, maar vooral onze ideeën voortgekomen uit creativiteit en passie voor de pure beleving hebben gezorgd voor een onvergetelijke belevenis. Een spectaculaire opening ondersteunt door de tissue act en stoere vuurkunstenaars en uiteindelijk een fantastisch eindfeest met verschillende optredens en catering stonden op het programma.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- David Spottiswood | DHL

iPROFS

Ik wilde je nog even bedanken voor het geweldige feest zaterdag! Iedereen heeft een onwijs leuke avond gehad. Het was ... Lees verderook erg leuk hoe de kerstmeiden het deden. De fotograaf heeft flink zijn best gedaan en de DJ heeft het onwijs goed gedaan. Echt top!
Deze review kreeg als cijfer een 5
iPROFS

RIBW Gooi en Vechtstreek

Het was een super geslaagd feest, heerlijk eten en geweldige band. Ook de workshop werd als heel leuk ervaren door ... Lees verderde collega's en we hebben dan ook veel goede reacties gekregen. Enorm bedankt voor de goede organisatie, we kijken terug op een geslaagd feest!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Debbie Eggers | RIBW Gooi en Vechtstreek

EBW Installatietechniek BV

Het feest was zeer geslaagd. Zelfs vele van onze "stoere" monteurs stonden op de dansvloer. Helaas durfde het gros het ... Lees verderniet aan om in aangepaste kledingstijl te komen maar van de beschikbare accessoires werd goed gebruik gemaakt. We kijken uit naar de foto's! Bedankt voor alle goede zorgen! Top georganiseerd, superleuke DJ!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Vanessa van Tongeren | EBW Installatietechniek BV

SchoolMaster

Zoals je op de foto's kunt zien was er niks aan! Nee hoor, het was erg geslaagd. Veel positieve reacties! ... Lees verderIedereen heeft het erg naar zijn zin gehad, dus het was top! De DJ kreeg iedereen uiteindelijk in beweging, het eten was erg lekker, dus alleen maar goede dingen. Bedankt voor de fotos en zo snel al. Die zorgen toch voor een leuke terugblik, dus ik denk dat die wel in de smaak gaan vallen hier. Mochten wij weer eens een personeelsfeest organiseren, dan weten we jullie te vinden. Bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Henk-Jan Broersma | SchoolMaster

GHW assurantiegroep B.V.

Hoi Nadieh, Ik wil je even laten weten dat wij mede dankzij jou/jullie een fantastisch bedrijfsuitje hebben gehad! De ... Lees verdertaxi’s waren beide keren keurig op tijd, strandtent Zilt aan zee was top, echt genoten van een hele lekkere en uitgebreide lunch, heerlijk buiten in het zonnetje. Blokarten ging wegens gebrek aan wind niet door, maar het alternatief, kiten op het strand was minstens zo leuk. We hebben enorm veel lol gehad. Daarna weer lekker geborreld bij Zilt aan zee. De gids ’s avonds was keurig op tijd en heeft ons veel mooie plekjes van Haarlem laten zien. De boottocht was ook erg geslaagd, leuk ook dat er aan een drankje aan boord was gedacht. Alle restaurants waren ook top, we hebben overal heerlijk gegeten en de bediening was ook prima. Uiteindelijk zijn we in de laatste tent (XO) blijven hangen tot in de kleine uurtjes. De drankrekening zien we met angst en beven tegemoet, ha, ha! Het leuke is dat we tot ongeveer 02.00 uur de hele groep bij elkaar hebben kunnen houden. De eerste mensen zijn toen richting hotel gegaan de laatsten waren om 05.30 uur terug. Al met al een bedrijfsuitje om met heel veel plezier op terug te kijken! Fijn dat alles zo goed geregeld was!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Monique | GHW assurantiegroep B.V.

Prins Staalhandel BV

Ik wil jullie bedanken voor een onvergetelijke avond. Iedereen heeft enorm genoten. Alles was ook goed: Personeel, de bediening, het ... Lees verdereten en de dj. Event manager Anna-Maria was ook echt een aanwinst. Als het goed is zijn er een hoop foto's door jullie gemaakt dus daar ben ik heel benieuwd naar. Hartelijk dank voor de goede zorgen en voor de onvergetelijke avond
Deze review kreeg als cijfer een 5
Prins Staalhandel BV

KLM

Uit naam van ons hele team: We hebben een topmiddag in Haarlem gehad!! Het weer zat mee en een erg ... Lees verderleuke ontvangst/begeleiding en afsluiting van Erik Kreike. Super geregeld met veel afwisseling en leuke opdrachten. Dank voor de leuke middag en superorganisatie!!! Een aanrader voor meer bedrijven.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mike van der Donk | KLM

Ministerie van Defensie

We vonden het feest erg leuk, het was goed geregeld allemaal. Bedankt, en tot een volgende keer!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Rebecca | Ministerie van Defensie

ADC Autogroep

Via deze weg willen wij alle mensen die bijgedragen hebben aan het spetterende James Bond feest van afgelopen zaterdag hartelijk ... Lees verderbedanken. Het was een super feest. We hebben vandaag en zaterdag alleen maar positieve reacties ontvangen, dus aan jullie en uiteraard alle mensen van de Kastanjehof in Gemert alle lof!! Iedereen is super benieuwd naar de foto's die gemaakt zijn, dus als je ons een seintje wilt geven als de foto's beschikbaar zijn, kunnen we nog even nagenieten van een voortreffelijke avond!
Deze review kreeg als cijfer een 5
ADC Autogroep

British American Tobacco

We willen je graag laten weten dat wij alleen maar positieve reacties hebben gekregen op de feestavond gisteren. Heel hartelijk ... Lees verderdank voor speciaal jouw inzet en goede zorgen en die van de andere Puur*Events betrokkenen. Wij zijn zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat van al je inspanningen. Zou je zo vriendelijk willen zijn ook aan Heffer door te geven dat wij hen complimenteren met de keuken en de inzet van hun staf en bedienend personeel, speciaal de soepele manier waarop met last minute verzoeken werd omgegaan. Om kort te gaan: het was een geweldig feest en we hebben genoten. Nogmaals dank en met hartelijke groet!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ria Wiechers | British American Tobacco

Uiteindelijk tevreden over dit bedrijf. Leuk uitje gehad in de vorm van een Ik hou van Holland quiz. Leuk om ... Lees verdermet een groep vrienden te doen! Was wel wat verwarring achteraf over een factuur voor de drank, maar dat is allemaal netjes opgelost. Schakelen snel, denken goed mee met wat leuk zou kunnen zijn voor een groep en bieden een leuke mix aan activiteiten.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Hans de Jong

Beiersdorf NV

Even een mailtje om te laten weten dat wij een erg leuke avond hebben gehad. De chocoladeworkshop tijdens ons feest ... Lees verderwas een groot succes en erg lekker. Dus bedankt voor jullie hulp in het regelen van een erg gezellige feestavond (ook namens de collega's) en graag tot een volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 4
Beiersdorf NV

YER

Wauw wat een feest!! Ik en vele anderen hebben van het begin tot eind genoten! Gedurende de hele avond heel ... Lees verderveel complimentjes binnen gekregen en dat allemaal dankzij jullie; dus bij deze bedankt! We bellen morgen wel eventjes via de normale weg om alles te bespreken en ben ook erg benieuwd wat jullie er van vonden. Fijne zondag, hopelijk ben je weer een beetje uitgerust en we spreken elkaar!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sophie | YER

Johnson Controls

Ten eerste wil ik Puur* Events bedanken voor het organiseren van een geweldig personeelsuitje. We hebben alleen maar positieve reactie's ... Lees verderontvangen. De locatie, het hotel, spelletjes of eten, iedereen was enthousiast. En laten we de DJ en zanger niet vergeten. Nogmaals heel erg bedankt.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Johnson Controls

Matrix Fitness

Het was helemaal super! Veel dank aan jou, en ook veel dank aan Sarah. We ontvangen bedankjes van de klanten ... Lees verderen complimenten over de goede organisatie, dus mede dankzij Puur was het ontzettend geslaagd. Goed weekend alvast en door naar het personeelsfeest van 17 dec ;-)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Madelijn | Matrix Fitness

Chubb Varel Security B.V

Mag ik jullie ontzettend bedanken voor de geweldige leuke goed geregelde avond vol spanning en gezelligheid. Het was in de ... Lees verdereerste instantie zoeken naar een avond waarin een ieder aan zijn trekken kon komen. Dit valt natuurlijk niet mee. Maar al gauw zijn wij via het internet gestrand op Puur* Events. Daar konden wij uit de diverse thema's een keuze maken. Wij hadden gekozen voor Moulin Rouge. Nadat ik telefonisch zo super te woord ben gestaan werd ons een offerte gemaild en waren wij het vrij snel eens over de gang van zaken. Ik moet jullie complimenteren over de onderhandelingen. Er is geen enkel woord gelogen dat het een super avond zou moeten zijn. DIT WAS EEN TOP AVOND! Ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de prettige samen werking namens al mijn collega's van Chubb Varel Security bv. Graag ontvangen wij nog de link voor de foto's
Deze review kreeg als cijfer een 5
Chubb Varel Security B.V

Surfnet

Wij hebben zeer zeker een leuke avond gehad (veel positieve reacties gehad), na de lasershow kon ik er uiteindelijk zelf ... Lees verderook van genieten.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Surfnet

Waternet

Hartelijk bedankt voor het fantastische feest afgelopen donderdag. Jullie hebben weer een top prestatie geleverd. Vanuit de collega's (en zelfs ... Lees verdervanuit afdelingen die niet mee waren!) zijn de complimenten groots. Hoop dat het voor jullie ook een plezierig evenement is geweest.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Waternet

GVB

Alle aanwezigen vonden het feest geweldig. Ik wil jou en jouw team dan ook bedanken voor het prima organiseren en ... Lees verderuitvoeren van de festiviteiten. GROTE KLASSE!!! Bedankt en zeker tot ziens!
Deze review kreeg als cijfer een 5
GVB

Restaurant Loetje

Wij hebben een ongelooflijk leuk feest gehad. Bij binnenkomst begon het spel al meteen. Ik was blij dat iedereen zo ... Lees verderfanatiek meedeed. De presentator deed t erg goed. Ook achter de bar was het perfect. Onze Andre Hazes gelijk achter het Ik hou van Holland spel klopte ook helemaal. En het eten was weer even een klein rust momentje. Het eten was ook heerlijk en de dj vond ik ook goed draaien. Soms was het niet zo bekend en ging men andere muziek vragen en dat deed hij dan ook.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Restaurant Loetje

Unilever

Ja, het was een meer dan gezellig feest. Grote opkomst, feestelijke stemming, een paar acts en heel goed verzorgd, zowel ... Lees verderdrank als spijs. Dank daarvoor. Bij een volgend uitje weet ik jullie te vinden!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Unilever

Nuon

Een fantastische dag in de buitenlucht waarbij iedereen aan zijn trekken kwam. Alles was op en top geregeld, we konden ... Lees verderoptimaal genieten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Nuon

Blue Sky Group

We hebben een waanzinnig mooi feest gehad voor ons bedrijf. Met 100 mensen hebben we genoten van een mooie locatie, lekker ... Lees verdereten en verrassend entertainment. Puur* heeft ons echt ontzorgd in de voorbereiding en op de avond zelf.
Deze review kreeg als cijfer een 4
Blue Sky Group

H&M

We hebben gister echt een top avond gehad.. Van te voren waren we niet zo zeker over de band. Maar ... Lees verderhierin moeten we jullie gelijk geven. Dit was echt su-per! Ook de formatie tijdens het eten echt heerlijk! Iedereen was zeer te spreken over de locatie.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marion Masan | H&M

Eerste Christelijk Lyceum

Heel veel leuke, positieve reacties, eigenlijk geen minpunten gehoord. De dag/avond verliep heel soepel, contact met je collega's was ... Lees verderook goed. Als er iets was kon ik bij ze terecht en als zij vragen hadden kwamen ze naar me toe om het eerst te bespreken, vond ik heel fijn zo. Foto's zijn erg leuk geworden! Bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Patricia | Eerste Christelijk Lyceum

AT Kearney

Het was SUPER!!!!!!! Locatie, eten, cocktails ... Alles werkelijk schitterend! Iedereen was happy. Ik dank je hiervoor!
Deze review kreeg als cijfer een 5
AT Kearney

ING Bank

Het was super. Iedereen heeft het naar zijn zin gehad en alles was prima geregeld ook van jullie kant dus ... Lees verderdank daarvoor! Pubquiz erg leuk gepresenteerd, petje af voor Michel. Korte wandeling was met het warme weer erg welkom dus dat was zeker niet erg ;) Esprit was top, terras open was helemaal geweldig en het feest was ook geslaagd. Eten was lekker (ook belangrijk!). Feest was ook leuk, dj goed en toegankelijk we hebben zelf uiteindelijk ook nog 1,5 uur gedraaid wat heel leuk was… Kortom, goed geregeld… Ik heb ook veel complimenten gekregen over de avond dus we zijn zeker tevreden. Tot de volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 5
ING Bank

Zorgbalans de Moerberg

Het was in alle opzichten een geslaagde feestavond. Bijna iedereen had de moeite genomen om zich te verkleden, hetgeen al ... Lees verderdirect voor een goede sfeer zorgde. Neem daarbij de goede organisatie en enthousiaste medewerkers vanuit jullie organisatie en dan wordt het vanzelf een goed feest! Iedereen heeft ervan genoten, dus dank voor ieders inzet voor en op die avond.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Zorgbalans de Moerberg

Bol.com

Allereerst dank voor de goede organisatie. Het zag er echt gezellig uit en de sfeer zat er meteen goed in! ... Lees verderIk heb in ieder geval veel goede reacties gehad dus ben erg blij. Hoop dat jullie ook tevreden zijn over het feest!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Bol.com

BARTEC

Allereerst bedankt voor het regelen van ons personeelsfeestje van afgelopen zaterdag. Mede dankzij het mooie weer is het een superdag ... Lees verdergeworden. Ook de medewerkers van Puur waren enthousiast dus ook dat is een pluspunt. De afsluiting en het feest in de Winkel van Sinkel was super. Geweldige avond/nacht gehad. Hotel Apollo was ook super. Dus al met al een super personeelsfeest
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Danielle | BARTEC

Nuscience

We hebben een ontzettend leuke avond gehad! Bedankt voor de goede organisatie en de leuke foto's. Voor het volgende feestje ... Lees verderzullen we jullie zeker opnieuw vragen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Nuscience

OG heldring

Wij hebben echt genoten van het feest. De Brassband was echt TOP. Ik hoor alleen maar positieve verhalen. Bedankt voor ... Lees verderalle goede zorgen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
OG heldring

Infra-Techniek BV

We hebben de avond als zeer prettig ervaren. Iedereen vond het heel gezellig, zeker een reden om volgend jaar weer ... Lees verderkontakt met je op te nemen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Infra-Techniek BV

Rabobank Nederland BV

We hebben een geweldige dag gehad. Van begin tot het eind is alles goed verlopen, prima wat betreft de tijden ... Lees verderen iedereen had plezier en dat is waar het uiteindelijk om draait. Heel erg bedankt voor alles. We hebben genoten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Kristel Stekelenburg | Rabobank Nederland BV

Adyen

Enorm bedankt voor alles, top geregeld en wat een fantastische dag! Volgend jaar weer!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Adyen

Akkermans & Partners

Hartelijk dank voor de snelheid waarmee jullie voor ons feest hebben geregeld. Zelf kon ik er helaas niet bij aanwezig ... Lees verderzijn (ik was helaas ziek), maar ik hoor hele enthousiaste verhalen van mijn collega’s. Het was erg geslaagd en ze hebben een hele gezellige avond gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Wendy | Akkermans & Partners

Vestia Rotterdam Feijenoord

Ik kan niet anders zeggen dat het allemaal prima geregeld was. De collega's hebben een leuke avond gehad met voldoende ... Lees verdereten en drinken zoals beloofd. De sfeer zat er goed in en de voetjes gingen tot sluitingstijd van de vloer.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Vestia Rotterdam Feijenoord

Gemeente Uitgeest

Namens iedereen bedank ik jullie voor de zeer geslaagde avond. Vooral dankzij Puur hebben de medewerkers volop genoten van de ... Lees verderdoor jullie georganiseerde activiteiten. Het contact was goed en makkelijk zodat alles soepel en met veel plezier is verlopen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Gemeente Uitgeest

Gemeente Amsterdam

Ik wilde jullie bedanken voor de goede service die jullie aan ons hebben gegeven. De activiteiten werden flink bezocht! Heel ... Lees verdererg bedankt voor alle activiteiten die jullie ons hebben kunnen aanbieden in de korte tijd! Jullie hebben mij en de andere medewerkers een hele leuke avond bezorgd!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Farousha Abdoelrahman | Gemeente Amsterdam

Enrise

We hadden Puur* Events gevonden na een zoekopdracht op Google naar bedrijfsfeestjes. De site zag er goed uit en we ... Lees verderwerden erg enthousiast van het feestthema 'Los in de skihut'. Het is echter natuurlijk lastig om dat zo van internet te kiezen en te projecteren op je eigen locatie. Het is dus even afwachten hoe zoiets uiteindelijk uitpakt. Puur* Events heeft onze verwachtingen echter ruimschoots overtroffen, niet alleen werd het voortraject en de dag zelf uitzonderlijk goed begeleid, maar ook het themafeest zelf was fantastisch. Middels de decoratie en verlichting werd er echt een leuke sfeer gecreëerd terwijl wij toch echt een 'moeilijk' pand hebben. De host en hostesses hebben de activiteiten leuk begeleid en wisten zo de sfeer er goed in te brengen. Wij komen dus zeker nog eens terug bij Puur* Events! Enkele reacties van medewerkers: Het Après-ski thema was tot in alle hoeken en gaten helemaal af. Leuk om te zien dat de karaoke zonder druk door de goede begeleiding van de host al snel een succes was. Ook de quiz was top. Het 'Gek op Holland' spel, de karaoke, ski simulator en de complete Après-ski vibe waren fantastisch. Er was niets om NIET leuk te vinden: sfeer, decoratie, allemaal goed geregeld. De sfeerverlichting was geweldig en de quiz een hoop lol
Deze review kreeg als cijfer een 5
Enrise

Heron Auto

De foto's zijn erg mooi geworden en ik kreeg veel enthousiaste reacties over de avond! Op donderdag 17 november organiseerde Puur* ... Lees verderEvents in samenwerking met Heron Auto Purmerend van 19.00 tot 22.00 uur een night before, om de nieuwe Audi Q3 te bewonderen. De Audi showroom in Purmerend werd omgetoverd tot een mooi winters lounge tafereel. De gehele avond werden diverse amuses en drankjes geserveerd en een DJ bracht iedereen alvast in winterse sferen. Als voorproefje op het komend winterseizoen hadden we o.a. een echte ski- en snowsimulator geregeld en een traditionele 'Koek en Zopie kraam' waar de gasten heerlijke warme chocolademelk konden drinken.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Karin | Heron Auto

ONVZ

Ik kreeg nog complimenten van onze directie. Iedereen heeft er zeer van genoten. Vooral de afwisseling werd als positief ervaren. ... Lees verderDus ook de complimenten voor jullie. Sommigen kijken nu al uit naar volgend jaar. Bedankt voor alles en ook dank aan de goede begeleiding van Anna-Maria!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ruud | ONVZ

Gemeente Utrecht

Het was een geslaagde avond! Er was voldoende eten, leuke muziek en grappige spelletjes. De bloemen kettingen waren leuk omdat ... Lees verderdeze soms ook licht gaven door het speciale licht van de disco. De magic man werd als heel erg leuk ervaren, een absolute topper. Het was fijn communiceren met Puur en de mensen van Het Oude Tolhuys. Top!
Deze review kreeg als cijfer een 4
Gemeente Utrecht

Gemeente Almere

WOW!!!!! Wat hebben wij een heerlijke middag en avond gehad! De voorbereidingen liepen perfect, fijn contact met Daisy gehad en ... Lees verderalles liep heel vlotjes. Tijdens het feest 70ies-zeroos Party heerlijk gegeten, leuke aankleding van de feestlocatie, en lekker kunnen dansen op muziek. De tafelgoochelaar, de tekenaar, de showgirls en vooral het fotohokje deden het super leuk en gaven veel afwisseling! De snackwand aan het eind van de avond was TOP! Ook de gastheer en gastvrouw deden het heel leuk, iedereen enthousiast maken bij de ingang, en Jordy die ons aanspreekpunt was tijdens het feest, pakte alles super op, en regelde meteen zaken die nog even geregeld moesten worden. We hebben zoveel leuke reacties mogen ontvangen naar aanleiding van het feest, volgende x komen we zeker weer terug bij jullie.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Danny Bodewitz | Gemeente Almere

UWV

Het door jullie georganiseerde 70's feest was erg geslaagd. Iedereen heeft enorm genoten en mijn collega's vragen om herhaling.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Yvonne Struiken | UWV

Connexxion

Het was een ontzettend leuke dag zaterdag! We hebben erg genoten. Boften ook met het weer. Veel leuke reacties gehad ... Lees verdervan onze mensen. Middag- en avondprogramma werd leuk gedaan! Iedereen is er vol voor gegaan, 's middags en 's avonds. Kortom: zeer geslaagde dag en een top feest!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Caroline Meijer | Connexxion

PwC

We hebben een heerlijke avond met veel complimenten gehad. Hartelijk dank voor de organisatie. Jullie bijdrage is van groot belang ... Lees verdergeweest.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Göran Vernooij | PwC

GWK Travelex BV

Hiermee willen wij Puur Events, en met name jou, bedanken voor het organiseren van het Hollywood feest op 15 januari. Wij ... Lees verderhebben het ervaren als een geweldig feest, goed georganiseerd waarbij aan al onze wensen tegemoet is gekomen. Het feit dat jullie onze wensen hebben kunnen vertalen naar zo'n geslaagd feest, getuigt van een goed organisatietalent. Nogmaals bedankt namens alle feestgangers!
Deze review kreeg als cijfer een 5
GWK Travelex BV

Ernst & Young

Hierbij willen we je heel erg bedanken voor de organisatie van ons kerstgala. We hebben enorm veel positieve reacties ontvangen ... Lees verderen een super leuke avond gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Milou van Wieringen | Ernst & Young

De Riethorst Stromenland

Het feest was SUPER geslaagd. Het weer zat erg mee en op de organisatie was niets aan te merken. Ook ... Lees verderde locaties waren uit de kunst. Het eten was heerlijk. Kortom wij hebben een avond gehad waar nog wel enige tijd over nagepraat zal worden. Bedankt voor alles en wellicht tot een volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 5
De Riethorst Stromenland

Ministerie Algemene Zaken, DPC

Fantastisch geregeld! Super geduldig medewerkers die alles hebben gedaan om voor ons een top-avond te zorgen! Wij zijn erg blij!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Robynne Hazebroek | Ministerie Algemene Zaken, DPC

AJS/Shell

Het was een leuke avond. Complimenten aan Anna Maria, ze had alles goed onder controle. Tot volgend jaar weer!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Lucienne van Aggele | AJS/Shell

ABN AMRO

We vonden het feest super! De locatie, het eten, de band en het entertainment was goed. De sfeer was heel ... Lees verdergoed en we krijgen veel positieve reacties. De foto's zijn erg leuk (vooral ook met de frames erbij!) Mogen wij trouwens het bord hebben? Dat zal leuk staan hier op de afdeling!
Deze review kreeg als cijfer een 5
ABN AMRO

OBA Bulk Terminal Amsterdam

We hebben een prima feest gehad zaterdag. De reacties waren allemaal positief; het eten was uitstekend en de band was ... Lees verdergeweldig! Hoewel we op wat meer publiek hadden gerekend, is het al met al zeker een geslaagd feest geweest. Bedankt voor de link naar de mooie foto's. En tot slot hartelijk dank voor de goede zorgen rondom de organisatie van het feest!
Deze review kreeg als cijfer een 4
OBA Bulk Terminal Amsterdam

Hitachi

Bedankt voor het leuke feest afgelopen zaterdag! We vonden het een erg geslaagde avond en de geluiden die we tot ... Lees verdernu toe hebben gehoord zijn tot nu toe positief! Ik heb voornamelijk feestende mensen gezien, dat is het allerbelangrijkste volgens mij.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Hitachi

Loostad

Geweldige ontspannen avond gehad met personeelsfeest Ufkes en Loostad. Sublieme locatie, fantastisch weer, fijn gezelschap en heerlijk eten. Wat wil ... Lees verdereen mens nog meer. Zeer de moeite waard.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sharon | Loostad

Avenu Autogroep

Top feest, wat een super organisatie we hebben genoten!! Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Avenu Autogroep

Hoogheemraadschap van Schieland

Ja zeker nog aan het nagenieten. De reacties waren erg leuk, iedereen vond het een super gaaf feest. De foto’... Lees verders zijn geweldig. Ik wil jou hierbij nogmaals bedanken voor de organisatie van dit feest.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Hoogheemraadschap van Schieland

Matrix Fitness

Het was helemaal super! We ontvangen bedankjes van de klanten en complimenten over de goede organisatie, dus mede dankzij Puur ... Lees verderwas het ontzettend geslaagd.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Matrix Fitness

Vattenfall

Ik heb van de organisatie begrepen dat ze het erg naar hun zin hebben gehad en heerlijk hebben gegeten. Dus ... Lees verderalles is naar volle tevredenheid verlopen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Vattenfall

Cardia

Bedankt voor een zeer geslaagd feestje afgelopen vrijdag. Ik heb alleen maar lachende gezichten gezien en er is heel veel ... Lees verdergedanst. Nogmaals bedankt en misschien tot volgend jaar!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Chantal Helder | Cardia

Ploum

Wij hebben vrijdag een mooi kerstfeest gehad en opnieuw werd alles super geregeld vanuit jullie zijde. Vanuit de commissie wil ... Lees verderik Puur* Events bedanken voor de goede organisatie en uiteraard ook jouw geduld en het meedenken bij het afstemmen van de offerte. Wij hopen nog vaker met jullie samen te werken!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Madelon Zweep | Ploum

Spencer Stuart

Ons kerst feest in James Bond thema was een regelrechte schot in de roos! Sarah van Puur events heeft ons ... Lees verdersamen met haar team alle stress uit handen genomen. Sarah was continu daar waar ze nodig was en alle collega's, waaronder fotomodellen, saxofonist, DJ en illusionist, hebben er samen een avond "to remember" van gemaakt! Onze hartelijke dank!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Evelijn Hartvelt | Spencer Stuart

Zestgroup

Met de leuke ideeën en goede service van Puur Events is ons jaarlijks kerstfeest een gezellig samenzijn van collega's + ... Lees verderpartners geworden. Dank voor alles Puur Events en wie weet tot een volgend feestje!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Celine | Zestgroup

Eneco

Complimenten voor het geweldig leuke feest! En de foto's zijn ook superleuk! Vooralsnog hoor ik alleen maar positieve verhalen. De ... Lees verderreacties die ik kreeg daar en ook nu weer zijn erg goed. Ze vonden het geweldig leuke avond, en dat vind ik ook! Heel erg bedankt voor jullie hulp, het was een topavond.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Eneco

Guidion Nederland B.V.

Wij zijn enorm tevreden hoe Sophie, Jordy en hun overige collega's die hebben bijgedragen aan ons bedrijfsevent, de organisatie hebben ... Lees verderaangepakt. Vanaf moment van onze uitvraag tot aan de uitvoering hebben ze goed geluisterd en begrepen wat wij voor ogen hadden en we zijn volledig ontzorgd op de dag zelf. De locatie die ze hebben gekozen was fantastisch, de activiteiten waren leuk, het eten was goed en de sfeer was top. Alle begeleiders hadden er zin in, de gasten werden enorm aardig en vrolijk ontvangen. Oftewel, wij zijn blij en ik zou Puur persoonlijk absoluut aanbevelen! Allemaal, nogmaals, heel erg bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Guidion Nederland B.V.

Axxicom Airport Caddy

Wat hebben we genoten van het feest! Het zag er werkelijk fantastisch uit en iedereen heeft het er nog over. ... Lees verderHartelijk bedankt voor alles, ook voor Lars onze complimenten hij heeft het geweldig gedaan, hij luisterde echt naar onze wensen. Wellicht tot volgend jaar!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Danielle Beek | Axxicom Airport Caddy

Bureau Jeugdzorg

We willen jullie heel hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking bij het Nieuwjaarsontbijt! Zonder jullie enorme inzet en enthousiasme was ... Lees verderhet nooit zo'n groot succes geworden!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Bureau Jeugdzorg

THNK School of Creative Leadership

Alles is naar wens verlopen! Dankjewel voor de organisatie. Vriendelijke groet.
Deze review kreeg als cijfer een 5
THNK School of Creative Leadership

ABN AMRO

Feest is bij iedereen in goede aarde gevallen. Leuk feest, top geregeld nou daar hebben we het voor gedaan. Top ... Lees verderdank je wel.
Deze review kreeg als cijfer een 5
ABN AMRO

Punt Systeembouw

Ik was er zelf niet bij zaterdagavond, maar de collega's die ik gesproken heb, inclusief mijn 2 bazen, waren erg enthousiast. ... Lees verderDe likeurproeverij tijdens het feest vonden ze allemaal heel erg leuk en de Middeleeuwse locatie en het diner waren ook een succes. Heb nog even nagevraagd of er nog enkele minpuntjes waren maar dat was niet aan de orde. Ik concludeer hieruit dat het een geslaagde avond was!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Punt Systeembouw

Orthocenter BV

Wat een geweldig feest hebben we gehad. Alles was perfect, locatie, weer, catering enz. Krijgen ook alleen maar complimenten voor ... Lees verderde leuke en verrassende acts die er waren, een geweldige band, een sneltekenaar, een barbershop, nagelstylistes, casino etc. het kon gewoon niet op. PUUR feesten bedankt voor de geweldige organisatie! Helemaal top, een echte aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Orthocenter BV

AMC, afdeling Grootboek en Projectadministratie

De fotosafari door Haarlem was hilarisch, er zaten hele leuke opdrachten tussen en met de gemaakte foto's hebben we gelijk ... Lees verdereen leuke herinnering aan dit leuke uitje. Wel jammer dat je door de tijdsdruk van het programma (zoveel mogelijk punten halen in een bepaalde tijd) eigenlijk niet echt de tijd hebt om van de stad zelf te genieten. Maar verder prima verzorgd en ondanks het weer een superleuke middag gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 3
- Margot Aartman | AMC, afdeling Grootboek en Projectadministratie

Bouwbedrijf Rijk

We hebben een super feest gehad, alleen maar positieve reacties en de verhalen zullen nog wel komen! Ik wil jullie ... Lees verderbedanken het programma zat echt super in elkaar het liep allemaal perfect. In 1 woord geweldig! Ik was de laatste paar dagen behoorlijk zenuwachtig, maar gelukkig was ik niet alleen Want als zelfs jij er van droomt dat het allemaal fout gaat Toen ik dat hoorde had ik gelijk het gevoel dat gaat goed komen vanavond want als jij er zelfs van droomt dan is dat een teken dat je er echt mee bezig bent! Nogmaals mijn complimenten voor hoe het allemaal is verlopen en hoe jullie ons hebben ontvangen ook je collega (sorry ben haar naam kwijt) dat gaf een heel goed en warm gevoel. Echt alles was goed, de dansact de DJ en al het andere entertainment. Toen het voorbij was had ik echt even het gevoel om jullie even rond de nek te vliegen omdat het zo super was (daar heb ik nu spijt van natuurlijk dat ik dat niet gedaan heb). Wie weet komt er nog wel eens een feest. Na bijna 2 jaar organiseren was het een hele ontlading dat het zo goed was verlopen. Nogmaals bedankt en we zijn benieuwd naar jullie reacties en zeker ook naar de foto's.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Arno | Bouwbedrijf Rijk

Villa West

Fantastisch teamuitje! Enorm veel lol gehad. Echt een aanrader voor team building!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Rosa Helsloot | Villa West

Cryptohopper BV.

Ook al was het een beetje een last minute boeking maar evengoed top geregeld en tot in de puntjes verzorgd. ... Lees verderGenoeg en gevarieerd eten voor iedereen. Aardige en behulpzame crew. Leuke route gevaren op een prachtige boot. Een echte aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Linda Hagelaar | Cryptohopper BV.

van Doorne N.V

Het was al met al een geslaagde middag. De sfeer zat er goed in en iedereen was zeer fanatiek!! Dank ... Lees verdervoor het organiseren, alles was naar wens!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Marit Sanden | van Doorne N.V

Erwin Hymer Group

Alles is uitstekend verlopen. Goed georganiseerd en positieve reacties.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Debby Dokman | Erwin Hymer Group

Citta Romana

Alles was perfect geregeld en iedereen was erg enthousiast over de workshop! Complimenten!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Johan Janzen | Citta Romana

VKP Bouw

Het uitje was top, we hebben genoten van de rondleiding in de stad, de borrelboot en het dinerspel.  De gidsen, ... Lees verderrestaurants en de rondvaart waren super waar voor dank!  We hebben niet precies gelopen hoe de gidsen in gedachten hadden maar dat mag de pret niet drukken.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Bart van den Berge | VKP Bouw

Fox

We hebben een supermiddag gehad gister! Top georganiseerd en een pluim voor trainer Oscar, hij deed het ontzettend leuk! Bedankt ... Lees verdernamens ons allemaal!!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Marlies Baart | Fox

Amsterdam Your Way

Onze gasten hebben een fantastisch weekend gehad dankzij Puur Events. Ik heb de tour van tevoren nog even met Ellen ... Lees verderen Willemijn doorgesprokenen een museumbezoek aan het arrangement toegevoegd. Ze zijn samen ook eerst naar het museum geweest om zich voor te bereiden. Heel goed dus. De arrangement verliep dan ook uitstekend. Voor herhaling vatbaar dus.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Paul Robert | Amsterdam Your Way

Atradius

Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Sandy de Haard | Atradius

GC Compagnie

Het was erg geslaagd, iedereen vond het erg leuk! Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Debby van Asselt | GC Compagnie

Vermilion Energy

Dank voor het uitje. Was erg geslaagd.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Michiel Ottevanger | Vermilion Energy

KPMG

Het afdelingsuitje was echt geslaagd. Iedereen heeft het onwijs naar zijn zin gehad. Alles was ook helemaal top geregeld en ... Lees verderEline deed het ook super goed.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jill Berk | KPMG

Rabobank Nederland

Wij willen jullie hartstikke bedanken voor het leuke teamuitje wat wij gisteren hebben gehad met het Secretariaat Particuliere Klanten van ... Lees verderRabobank Nederland. Wij hebben een super leuke dag gehad en de dag heel fijn afgesloten met een heerlijke diner! Zeker voor herhaling vatbaar.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Maneesha Doekhi | Rabobank Nederland

Vattenfall

Ik heb van de organisatie begrepen dat ze het erg naar hun zin hebben gehad en heerlijk hebben gegeten. Dus ... Lees verderalles is naar volle tevredenheid verlopen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Vattenfall

THNK School of Creative Leadership

Alles is naar wens verlopen! Dankjewel voor de organisatie. Vriendelijke groet.
Deze review kreeg als cijfer een 5
THNK School of Creative Leadership

Het was erg leuk! We hebben met z''n allen enorm genoten:) Bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

Met een groep collega's dit spel gespeeld. Super geregeld. Daarna heerlijk gegeten in leuke authentieke restaurants, leuke gidsen en netjes ... Lees verderopgehaald en teruggebracht door de bus. Echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jeannette Kok

ICTU

Ze vonden het geweldig, leuke avond en alles was perfect geregeld! Dankjewel nogmaal!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Sarajane Moehamadkasbi | ICTU

Nearfield Instruments

De Strijd was super geslaagd en ontzettend leuk om te doen. Voordat we begonnen eerst een drankje gedaan en na ... Lees verderde teambuilding activiteit op deze zelfde locatie geborreld en gedineerd. Iedereen heeft het super naar hun zin gehad. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sharita Nandpersad | Nearfield Instruments

Akzo Nobel

Dit was alles wat ik ervan hoopte. Door het spelen van De Strijd kwamen alle sterke en mindere punten van ... Lees verderde mensen in mijn team naar boven. Na afloop was de evaluatie verhelderend en grappig. Alleen maar positieve reacties! Echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Rutger Timmer | Akzo Nobel

Abn Amro

Met 40 collega's in vier teams de escape game De Strijd gedaan. Wat een ontzettend leuke ervaring! Een goede samenwerkingsactiviteit waarbij ... Lees verderje je collega's (nog) beter leert kennen. Leuke balans tussen plezier en competitie. Professioneel opgepakt door Puur. Enorm veel enthousiasme bij de spelleider(s). Echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Odette de Jong | Abn Amro

ING

Dit was echt geweldig, mijn team heeft het de hele avond nog over De Strijd gehad. Geweldige kostuums ook! We ... Lees verderkijken uit naar de foto’s.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Hilda Nobel | ING

Heineken

Met een internationaal gezelschap een erg leuke avond gehad. Het feit dat De Strijd in het Engels gedaan kon worden ... Lees verderwas erg behulpzaam. De opdrachten waren leuk. Onze groep mensen kenden elkaar niet allemaal dus het was fijn dat de spelleider het voortouw nam en het ijs brak. Het eten bij The colour Kitchen was heerlijk.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Madelon van der Wielen | Heineken

Calvijn Zuidermavo

Super leuke gastvrouw met haar compagnon! De aankleding was super en in combinatie met het thema was het een super ... Lees verderervaring. Iedereen heeft genoten, en wat ook meehelpt is dat ons team had gewonnen, haha :-) Zoek je een escape room beleving op maat dan zou ik dit zeker doen. Puur, bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Quint de Ruijter | Calvijn Zuidermavo

Samen met het hele team deze breakout sessie gedaan. Het was super leuk om te doen en ook fijn om ... Lees verderiets anders te doen dan de hele dag zitten. Spanning, samenwerken en natuurlijk winnen! Echt helemaal leuk!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Pieter Zwart

BCC

Onlangs hebben we met een grote groep het escape dinerspel gedaan en we hebben het erg gezellig gehad; de locatie ... Lees verderwas mooi, de begeleiding goed en het eten voortreffelijk. We hebben genoten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marijn Tijhuis | BCC

Unilever

Veel kunnen leren en tegelijkertijd onwijs veel lol! Bedankt voor de gave middag. De hele groep was enthousiast.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Tim Hol | Unilever

Wat een leuk spel is De Strijd. We hebben genoten van het spel en van de begeleiding!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Milou van Ammers

Samen met het hele team deze breakout sessie gedaan. Het was super leuk om te doen en ook fijn om ... Lees verderiets anders te doen dan de hele dag zitten. Spanning, samenwerken en natuurlijk winnen! Echt helemaal leuk!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Pieter Zwart

Heineken

Met een internationaal gezelschap een erg leuke avond gehad. Het feit dat De Strijd in het Engels gedaan kon worden ... Lees verderwas erg behulpzaam. De opdrachten waren leuk. Onze groep mensen kenden elkaar niet allemaal dus het was fijn dat de spelleider het voortouw nam en het ijs brak. Het eten bij The Colour Kitchen was heerlijk.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Madelon van der Wielen | Heineken

Abn Amro

Met 40 collega's in vier teams de escape game De Strijd gedaan. Wat een ontzettend leuke ervaring! Een goede samenwerkingsactiviteit waarbij ... Lees verderje je collega's (nog) beter leert kennen. Leuke balans tussen plezier en competitie. Professioneel opgepakt door Puur. Enorm veel enthousiasme bij de spelleider(s). Echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Odette de Jong | Abn Amro

ING

Dit was echt geweldig, mijn team heeft het de hele avond nog over De Strijd gehad. Geweldige kostuums ook! We ... Lees verderkijken uit naar de foto’s.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Hilda Nobel | ING

ReumaNederland

Heel leuk gedaan met de kostuums. Top spel. Aan te raden!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
ReumaNederland

Amstel Boathouse

Een geslaagde activiteit. Ik heb erg gelachen om iedereen in die outfits te zien. Alles is helemaal goed gegaan.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Milou Mijnster | Amstel Boathouse

BCC

Onlangs hebben we met een grote groep het escape dinerspel gedaan en we hebben het erg gezellig gehad; de locatie ... Lees verderwas mooi, de begeleiding goed en het eten voortreffelijk. We hebben genoten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marijn Tijhuis | BCC

Booking.com

Het was super leuk! Echt heel goed georganiseerd. Leuk ook dat Anna Maria foto's en een filmpje gemaakt heeft. Een ... Lees verdersuper aandenken aan een leuke dag.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Michelle Hoogestein | Booking.com

Akzo Nobel

Dit was alles wat ik ervan hoopte. Door het spelen van De Strijd kwamen alle sterke en mindere punten van ... Lees verderde mensen in mijn team naar boven. Na afloop was de evaluatie verhelderend en grappig. Alleen maar positieve reacties! Echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Rutger Timmer | Akzo Nobel

Nearfield Instruments

De Strijd was super geslaagd en ontzettend leuk om te doen. Voordat we begonnen eerst een drankje gedaan en na ... Lees verderde teambuilding activiteit op deze zelfde locatie geborreld en gedineerd. Iedereen heeft het super naar hun zin gehad. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sharita Nandpersad | Nearfield Instruments

Wat een leuk spel is dit. We hebben genoten van het spel en van de begeleiding. Een gezellige middag met ... Lees verderhet bedrijf!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Milou van Ammers

Havelaar en van Stolk BV

We hebben een geweldige middag gehad met ons hele bedrijf! De Strijd was een groot succes en haalde het beste (... Lees verderof slechtste.... :-)) in ons boven. Geweldig om tegen elkaar te strijden en de leuke opdrachten uit te voeren. We wilden graag een teambuilding activiteit met een Escape Room beleving doen met ons hele bedrijf en dat was in deze opzet eindelijk mogelijk!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Valentina Visser | Havelaar en van Stolk BV

Pact advocaten

Iedereen vond het heel erg leuk! Doordat we zo snel de escape game hadden opgelost, hebben we ook nog even ... Lees verderlanger van de boot genoten langs het light festival. Wij willen Puur heel erg bedanken voor het regelen en de hulp.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Manon Tol | Pact advocaten

Deloitte

Het was een erg leuke middag! De Mobiele Escape Room is goed ontvangen door mijn collega’s en iedereen was ... Lees verdererg tevreden. Jullie spelbegeleiders hebben het ook erg goed gedaan, ze waren enthousiast en hebben de groep goed meegenomen in het verhaal. Echt top!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jorrit Steenbeek | Deloitte

UMC Utrecht

Zeer geslaagd afdelingsuitje! Met 40 personen De Strijd doorstaan... Het verkleden, de pittige opdrachten en de begeleiding waren top. Achteraf veel ... Lees verderpositieven reacties gekregen als organisatoren!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Anka Snel | UMC Utrecht

Unilever

Veel kunnen leren en tegelijkertijd onwijs veel lol! Bedankt voor de gave middag. De hele groep was enthousiast.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Tim Hol | Unilever

Calvijn Zuidermavo

Super leuke gastvrouw met haar compagnon! De aankleding was super en in combinatie met het thema was het een super ... Lees verderervaring. Iedereen heeft genoten, en wat ook meehelpt is dat ons team had gewonnen, haha :-) Zoek je een escape room beleving op maat dan zou ik dit zeker doen. Puur, bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Quint de Ruijter | Calvijn Zuidermavo

pastryroom

Ja te gek dat Anne-Marie de vloek zelf deed. het was een super avond gaan we zeker aanbevelen, best wel ... Lees verderpittig de opdrachten trouwens.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Kees Raat | pastryroom

Cofely West Nederland

Het feest was weer super geslaagd! Iedereen heeft ontzettend genoten van de avond. En iedereen is weer veilig thuis gekomen. ... Lees verderBedankt voor de goede organisatie en fijne samenwerking!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Cofely West Nederland

AJS

Het was een leuke avond. Complimenten aan Anna-Maria, ze had alles goed onder controle.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
AJS

We hebben een TOP dag gehad, ondanks dat er een aantal op het laatste moment afzegde, heeft Puur Events ons ... Lees verdereen leuke dag bezorgd. Vooral expeditie Robinson vonden ze geweldig. Ook de Jordaan tocht vond ik super, wat een leuke buurt en zo gemoedelijk ondanks de vele toeristen. Nogmaals Bedankt voor alle goede zorgen.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Frans Pordon

Het was echt super leuk, de collega's gingen helemaal los en alle creativiteit kwam er uit. Ik heb ook alleen ... Lees verdermaar enthousiaste verhalen gehoord en Marleen en Sanne waren erg leuk. Vandaag al even contact opgenomen met de beheerder van het pand ivm het ophalen van de schilderijen. Dit wordt door onze postkamer geregeld. Dus allemaal positief :) Dank voor het regelen en hopelijk tot de volgende keer!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

Archstone BV

Wij hebben er vrijdag echt van genoten, een heel geslaagd team event! Wij hebben vandaag ook onze schilderijen kunnen ophalen ... Lees verderen zijn heel bij met de resultaten. Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Archstone BV

Het was absoluut gezellig. Leuke activiteit. Thanks!
Deze review kreeg als cijfer een 5

ardena

It was very good, we had a lot of fun and the whole team enjoy a lot. Very good choice ... Lees verderfor the activities. Thank you very much for the preparation and suggestions of activities.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ana Fernandez Casares | ardena

UBM/Informa

De workshop Action Painting was heel erg leuk; een echte aanrader! Het hele team heeft vol overgave meegedaan aan een ... Lees verderandere manier van schilderen; de spetters verf vlogen in het rond :-) Het uiteindelijke resultaat (mede dankzij de handige tips & tricks van Wouter) mag er wezen en zal vol trots bij ons op kantoor worden opgehangen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Christa Uittenbogaard | UBM/Informa

ING bank

Ik wilde je even laten weten dat de groep een hele leuke avond hebben gehad en het spel en eten ... Lees verdersuper vonden.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sandra George | ING bank

Douwes international

De activiteiten zijn erg in de smaak gevallen bij de collega’s. Leuke enthousiaste meiden die ons begeleid hebben. Klein ... Lees verderminpuntje vond ik persoonlijk dat het action painting wel erg snel ging en daardoor de resultaten wat tegen vielen. De quiz was echt heel geslaagd. Iedereen was enthouiast. Al met al een geslaagde middag en avond, met dank aan Sharon, Sanne en Linde.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Annemarie van Vondelen | Douwes international

High care

We hebben een geweldige action painting gehad. Iedereen vond het prettig met Wouter.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Joke Kamminga Mulder | High care

Uber

They/we loved it!! Really good fun, lots of energy. The ladies who hosted were really nice.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Francesca Allen | Uber

Uber

The team really loved it. It was great fun and the ladies hosting it were lovely and really helped us ... Lees verderget creative. I would definitely recommend it to my colleagues.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Rochelle Biss | Uber

ING

Gisteren hebben we het escape dinerspel gedaan. Het was zeer geslaagd. Iedereen heeft echt genoten. En het eten was super. ... Lees verderDit is echt een aanrader. En een pluim voor het team van Puur Amsterdam. We waren erg laat met boeken en alles was nog mogelijk en ze hebben ons goed geholpen
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Sandra George | ING

Schiphol

Het was een superdag!! Jammer van de regen maar als echte bikkels hebben we ons er doorheen geslagen. De escapegame ... Lees verderwas superleuk en het varen geweldig. Leuke schipper en heerlijk intiem; precies wat we nodig hadden met ons groepje. Bedankt voor alles.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Stella Tol | Schiphol

IB

We vonden het hilarisch, grappig, ontwapenend, gezellig, ijsbrekend en we gingen weg met buikpijn van t lachen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Katja Trigt | IB

Liberty Global

Ik heb alleen maar positieve feedback ontvangen van de teamleden. Was super geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ozhan Yolci | Liberty Global

Kiksafe

Het is ons heel goed bevallen en het was een geslaagde dag! Het weer was het enige minpuntje maar daar ... Lees verderkan niemand wat aan doen.... Het was prima geregeld en iedereen heeft het naar zijn zin gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Willem van Laar | Kiksafe

Santandercostumer

Zeker - dank je wel. Alles is goed gegaan en naar wens. Zoals gezegd – de totale ervaring was erg positief!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Kjel Klaver | Santandercostumer

Chello

Het was vrijdag een geslaagd uitje. Heel hartelijk dank !
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Willem Hekkers | Chello

Strauss Coffee BV

We hebben genoten. Eten was erg lekker. Leuke en vriendelijke bediening. Na het diner de mindfuck workshop was super. Dank ... Lees verderje wel voor het regelen. En tot de volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Yolanda Mossel | Strauss Coffee BV

CreaKicks

In 1 woord BRILLIANT! De workshop mentalisme boekten we als partner programma voor de spouses van onze business relaties. Binnen 5 minuten ... Lees verderzaten alle deelnemers op het puntje van hun stoel. What the f*ck is happening here? EŽn van de deelneemsters: ''Ik werd er heel ongemakkelijk van. Ik heb nog veel meer gedachtes in mijn hoofd en wil niet dat hij die ook ziet''. Na 1,5 uur verlieten stuiterde alle deelnemers de ruimte uit. Volledig onder de indruk van hetgeen we gezien, ervaren en... geleerd hebben. Maar of wij het zo goed kunnen overbrengen als de mentalist? :)
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Miriam Martens | CreaKicks

Hot Item B.V.

Was zeker geslaagd. Mike is een zeer goede gids. Enthousiast en veel kennis. Waren erg blij met hem.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Vincent Versteeg | Hot Item B.V.

PSR-group

We hebben een hele leuk avond gehad. Cocktails waren heerlijk en in de boot ging het los met de silent ... Lees verderdisco. Dank
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Christa van Kan | PSR-group

Ik wilde je laten weten dat iedereen een fantastische avond heeft gehad! Het was erg leuk! Alles was super geregeld, ... Lees verderthnx!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Shirley Vinkenburg

Tramontana

De workshop was super leuk en leerzaam. Perfecte combi.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Rob Elmers | Tramontana

TATAsteel

We hebben een super leuke avond gehad! Eerst cocktails shaken en daarna varen met silent disco! De Indiërs hebben ... Lees verderook erg genoten en hebben heerlijk gegeten. Complimenten voor de organisatie! Bedankt dat je dit in een week hebt kunnen organiseren!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Linda de Vries | TATAsteel

ELHO

Het was heel erg tof! De comedy workshop heeft ons beter leren improviseren. We hebben een hele leuke avond gehad. ... Lees verderLeuke man, matthijs. En ook heerlijk gegeten.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Nikie Bluijs | ELHO

ING

Nogmaals bedankt voor de goede zorgen afgelopen week het is goed verlopen met dank aan Oscar en de andere hulp.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Thierry Hendriksen | ING

We hebben in een woord een fantastische dag gehad!!! Onze dubbele complimenten voor de begeleider Sharon, wat aan fantastisch mens ... Lees verderis dat. We hebben ontzettende veel lol gehad en spierpijn hahaha.....de heren waar we de cockails hebben gemaakt waren ook super voor onze vrijgezel en de italiaan was ook zeer geslaagd....Ik wil Puur heel erg bedanken voor alles, want goede communicatie is het halve werk toch?
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

Alles was helemaal goed geregeld. Combinatie van de workshop met een feestelijke afsluiting op het water was perfect.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Pim Hulschbosch

AHC

We hebben een geweldige avond met zijn allen beleefd. Het programma volgde elkaar vlekkeloos op, iedereen was op tijd en ... Lees verderheel vriendelijk. Eten en drinken waren precies zoals bedoeld in overvloed beschikbaar. Zeker een aanrader, mijn complimenten voor de organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Eric Schlosser | AHC

Geostick

We hadden een geweldige middag! Leuk concept! De gids Annemiek was ook echt van toegevoegde waarde. Ontzettend leuke anekdotes vertelde ... Lees verderzij over de plekken waar we langskwamen. Ze speelde goed op situaties in.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Martin Pronk | Geostick

Caroline

De floating lunch was fantastisch! Toffe schipper hadden we ook trouwens. Dank voor het organiseren en regelen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Frederique van Kruining | Caroline

Wolters Kluwer

Iedereen heeft een hele leuke dag gehad. Het diner was prima (heerlijk dessert trouwens) de Anna Maria was erg leuk ... Lees verderen dat geldt ook voor de schipper, de bediening en de boot. Dank voor je hulp.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Ingrid van Houten | Wolters Kluwer

UWV

We hebben allemaal erg genoten van het uitje. De workshop was erg leuk en goed begeleid. Ook bij Luden was ... Lees verderhet erg gezellig, de bediening erg aardig en superflexibel. Kortom een supergezellig en erg goed geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Marga van de Kemp | UWV

ORMC International

Het was heel gezellig. Het restaurant was top, bedieing klopte en het eten waren erg lekker. Het spel was een ... Lees verdermooie toevoeging tussen de gangen door. Dank Puur voor jullie hulp.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Igor Araujo | ORMC International

Atimo Nederland B.V.

Puur, complimenten voor de fijne communicatie omtrent het organiseren van ons bedrijfsuitje! We hebben genoten met zijn allen. Het was ... Lees verdererg gezellig, goed geregeld en het eten was erg lekker
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Marina Boudewijn | Atimo Nederland B.V.

Belastingdienst/Douane

De Walking en Floating Lunch was ondanks de bittere kou een succes! Leuke standswandeling en gids. Lekkere gerechten op goede ... Lees verderlocaties. Aanbeveling!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Fabienne Peersman | Belastingdienst/Douane

KWF

Wat een geweldig uitje was het vandaag, echt super! Iedereen heeft veel plezier gehad. Beide onderdelen waren een succes. Ook ... Lees verdereen uitstekende en vriendelijke begeleiding. Ondanks dat we een groep zijn met een gezonde portie trek, konden we het heerlijke eten (net) niet op. Complimenten voor alles!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Pascal Bloemers | KWF

IV Industrie

Het was helemaal top, alles was perfect geregeld en alle collega’s die ik vandaag gesproken heb waren/ zijn zeer ... Lees verderenthousiast. Wij als leden van de PV staan er voorlopig goed op. De gidsen (zeer vermakelijk) die ons hebben begeleid hebben bijgedragen aan deze mooi dag, beter kon het niet.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Frank Binkhorst | IV Industrie

Het was een heel erg leuk uitje! Het was niet het beste weer, maar voor op het water was dit ... Lees verderwel een super gave ervaring. We kijken allemaal met een super goed gevoel terug op de avond. Ook het eten was heel erg lekker. Bedankt voor de organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Amanda Wetter

EY

Het was een geslaagde avond! Iedereen vond het erg leuk! Dank voor de organisatie en aan je collega voor de ... Lees verderenthousiaste presentatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Merel Notenboom | EY

Stryker European Operations B.V.

Het spel ranking the company is heel goed verlopen! Combinatie met diner was een leuke toevoeging. Het team vond het ... Lees verderecht leuk en de begeleding top 
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Nicoline Niehorster | Stryker European Operations B.V.

Fource

We hebben dit als Team uitje gedaan, en het was een zeer geslaagde avond! Alles was top geregeld, van diner ... Lees verdertot quiz!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Gabriella Sch | Fource

CB Caron Recycling

Het was echt goed geregeld. Top, bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
CB Caron Recycling

dispuut

Dank voor de top organisatie! Het was een mooie avond.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Sybelle Gielisse | dispuut

F&E Facility Solutions B.V.

Het was prima geregeld, we hebben een leuke avond gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Renate Huijbrechts | F&E Facility Solutions B.V.

We hebben het geweldig gehad. Alles was goed geregeld en georganiseerd. Verder was het eten ook goed. De volgende keer ... Lees verderzullen we zeker terugkomen bij jullie. Top!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

Trubendorffer

Wij hebben een ontzettend leuke en geslaagde middag gehad! Niets op aan te merken.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Leonie Bollebakker | Trubendorffer

Brakel Atmos B.V.

Het was F A N T A S T I S C H!! Alles was werkelijk tot in de puntjes ... Lees verdergeregeld, iedereen was zeer enthousiast. Heel erg bedankt daar voor!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Brakel Atmos B.V.

Cygnific B.V

We went there with a group of 17 colleagues working together for more than a year. We did not know what ... Lees verderto expect and were a little bit nervous, but the result was fantastic. A lot of fun, games, laughs, it is not only the sharing of small secrets amongst each other, but the fact to be there relaxed and willing to participate. Really nice activity to create a team and a better atmosphere. I recommend it.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Richard Tapia Ibsen | Cygnific B.V

Van te voren kon ik me geen goede voorstelling maken van speeddating als bedrijfsuitje. Mijn conclusie na deze activiteit is ... Lees verderdat als zelfs de meest pessimistische collega positief is over deze activiteit, ik daarmee alles heb gezegd. Aanrader als je meer verdieping wilt om elkaar (nog) beter te leren kennen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Mobien Kasiem

UWV

We hebben een geweldig middag gehad! Speeddaten met Puur heeft ons echt dichterbij gebracht. Dank je wel voor de goede ... Lees verderorganisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Hans Hulzebos | UWV

Sanoma

Wij hebben een top dag gehad! We vonden the great escape erg leuk.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Bram Streefland | Sanoma

Cornelisse & Zn b.v

Het was echt een super dag. Iedereen vond het oprecht heel leuk.. Nogmaals bedankt voor alles
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jolanda Cornelisse | Cornelisse & Zn b.v

Wij hebben allemaal erg genoten zaterdag! We vonden het een super toffe ervaring! Heel erg dank aan Menno!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Barbara Franck

Met collega''s een geweldige middag gehad. De organisatie liep perfect met het hoofdkantoor en de begeleiding was TOP!. Ook het ... Lees verderrestaurant Dante heeft ons super ontvangen. Wij komen zeker weer een keer terug.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Lucia Spadaro

T-Systems

Het was zeer geslaagd. Alles verliep op rolletjes. Goeie presentatrice, vriendelijke bediening en eten was lekker! Kortom, we hebben genoten.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Rik Bulterman | T-Systems

Tenzing Travel

Het was enorm gezellig. Het eten was perfect en we hebben mijn z’n allen heel erg veel lol gehad. ... Lees verderAbsoluut een geslaagde avond! Dank voor het organiseren.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Helen Bosma | Tenzing Travel

Wij hebben een geweldige avond gehad met een heerlijk diner en hilarisch bingospel. Bedankt Anouk voor het regelen
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Wouter van Veen

Deme-group

Ja iedereen was helemaal happy, erg genoten en alles goed voor elkaar! Thuisblijvers hebben wederom weer ongelijk 
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Irene Klaver | Deme-group

Alpha Wax

Samen met collega''s een uitje bij Puur gehad, onder begeleiding van Menno, Menno je bent een topper! Ook de samenwerking ... Lees verderwas fantastisch, ik kreeg geen special vervoer geregeld, dus dit is geregeld door Anouk van Puur. Onze pensionaris heeft een topdag gehad. Wij denken aan een volgend uitje zeker weer aan Puur. Menno en Anouk, dank jullie wel!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Patricia van Dolder | Alpha Wax

Het was echt fantastisch! Iedereen in de groep heeft ervan genoten. De Puur begeleiders waren echt super enthousiast en gezellig.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Femke Tophoven

Openbaar ministerie

Het was erg leuk en gezellig. De begeleiding heeft het goed gedaan. Het park was ook een goede locatie en ... Lees verderwij hadden ook veel geluk met het weer. Veel positieve reacties ontvangen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Selma Schutter | Openbaar ministerie

Het was zeer geslaagd. Het brein even losmaken en anders inzetten. De tijd ging veel te snel, dus dat is ... Lees verdereen goed teken. Veel dank!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Marieke Uildriks

Met een groep hebben wij de Expeditie gedaan en afgesloten met een gezellig tapas diner. Puur heeft naar onze wensen ... Lees verdergeluisterd en binnen korte tijd een passend programma en menu samengesteld. De dag zelf is volgens planning en verwachtingen verlopen. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Frank Swinkels

Julia's

Het perfecte teamuitje! Een hele leuke middag gehad, dankzij de organisatoren en enthousiaste spelmakers. Zeker een aanrader voor wie eens ... Lees verderwat anders wilt doen dan bowlen
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Thelma Boateng | Julia's

UW

Bij 35 graden Expeditie Robinson...pfff! Maar wat een leuke middag. Spelmakers Nado en Nina stonden ons team op te wachten ... Lees verderin het park. De spellen; vuur maken, de zo smaakmakende eetproef, katapult bouwen en gebruiken, touwtrekken waren een aantal proeven die zo herkenbaar zijn in het Tv-spel en uitdagend om nu zelf aan de slag te gaan. De onderverdeling in 4 teams zorgden voor een sportieve strijd onderling en anderzijds een hernieuwde samenwerking. Dank jullie wel voor deze geslaagde middag!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Saskia van der Bas | UW

Het was zeer geslaagd!! Veel positieve berichten gehoord zowel over het spel als het buffet en de mooie locatie. Echt ... Lees verderTOP!!!! Het spel werd alleen nog wel als lastig ervaren, misschien was iets meer uitleg handig geweest.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Sissy Vriend

ABN amro

We hebben een hele leuke middag gehad, superleuke quiz en daarna heerlijk eten op de boot dus allemaal goed geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Monique Milarson | ABN amro

Cosmo Hairstyling Bussum

Het was super leuk! Top geregeld! Leuke quiz. Dew host Joost heeft ons goed bezig gehouden. Weer top! Was een ... Lees verderbelevenis!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Maurice | Cosmo Hairstyling Bussum

OBS de Tweemaster

Heel leuk teamuitje gehad met ons team van leerkrachten. Leuke spellen, goede organisatie en een heerlijk diner achteraf. De spellen ... Lees verderwerden goed begeleid en zat ook goed in elkaar. Wij hebben een leuke middag gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Patricia Spruijt | OBS de Tweemaster

We hebben echt een hele leuke middag gehad ondanks de regen. Spel vonden we harstikke leuk om te doen. Locatie ... Lees verderen de verzorging na afloop was goed.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Ron Ijsbrands

Antoni van Leeuwenhoek

Met 17 teams speelden wij The Great Escape op vrijdag 30 juni 2017. Het spel is goed in elkaar gezet, met voor ieder ... Lees verderteamlid een rol. De opdrachten zijn divers, waardoor het niet saai wordt. We hebben ons uitstekend vermaakt. De organisatie vooraf door Nikki en tijdens het spel door de spelmakers was prima. Zeker een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Clasca Daalman | Antoni van Leeuwenhoek

Met een groep collega´s hebben we The Great Escape gespeeld. Het regelen zelf ging erg soepel en het uitje ... Lees verderzelf was ontzettend leuk! We hebben er van genoten.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Dennis & Anne van Hoorn

DAS

Afgelopen vrijdag was een mega succes gebleken. Iedereen had het naar zijn zin en de begeleiding van gewoon super te ... Lees verdernoemen! Deze organisatie is zeker aan te bevelen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Emillio Kertokarijo | DAS

Transito bevrachting BV

We hebben een super weekend gehad. Alles was heel goed geregeld, tuk tuk stonden klaar, aardige gids, bbq was erg ... Lees verderleuk zo onder het varen. Het great escapespel zaterdag was erg geslaagd. Al m al het was allemaal heel goed geregeld. Puur, bedankt voor de goede adviezen en snelle en goede contacten.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Marga Hoogendoorn | Transito bevrachting BV

SMO Verdihuis

Heerlijk gevaren, en ook al waren we met een grote groep de ruimte was precies voldoende. Ook was er goed ... Lees verderrekening gehouden met vegetarische eters en het drinken werd heel fijn continu nagevuld.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Edith Verdihuis | SMO Verdihuis

Stadgenoot

Het was geweldig. Diverse leuke reacties gehad ook van de wandelaars.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Martin Scherhage | Stadgenoot

Antea

Erg leuk en enthousiast team. Jordy voelde het goed aan om naar het weer te kijken en even te wachten. ... Lees verderDaardoor iets later begonnen, was top. Spellen waren leuk en mensen deden enthousiast mee! Ze vonden dit jaar de spellen leuker dan vorig jaar (Expeditie Robinson), niemand vond ook maar iets stom.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Daphne Voorman | Antea

Kluwer

We krijgen ontzettend veel gave reacties op de ''sportdag''. Yammer is ons intranet en er staan heel veel posts op ... Lees verdermet enthousiaste reacties en leuke fotos. Het was een TOP dag. Dank jullie wel!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Kluwer

Globen Intervent B.V

We hebben een ontzettend leuke dag gehad met elkaar. Alles was tot in de puntjes verzorgd. De boot was heel ... Lees verdererg gezellig, helemaal zoals we dit voor ogen hadden. Ook de cocktail workshop was erg leuk. Kortom een top dag! Met vriendelijke groet, Alinda van Winsen
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Alinda van Winsen | Globen Intervent B.V

Erg leuk event, goed georganiseerd en enthousiaste begeleiding.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Bart Mellink

Ithaka

Het was fantastisch, de leerlingen en wij mentoren hebben ervan genoten. Leuke activiteiten en betrokken begeleiders. Bedankt dat het nog ... Lees verderzo snel geregeld kon worden
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Hava Caglar | Ithaka

Nissha

Ik wil Puur Events namens al mijn personeel en vooral mijzelf, hartelijk danken voor een geweldige avond op het water. ... Lees verderAlles was prima verzorgd en het aanwezige personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Echt een top avond.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Paul Schreurs | Nissha

Zedra Netherlands BV

Wij zijn voorafgaand van de vaartocht zeer goed geholpen en geadviseerd door Marieke Wagenmans. Alles was vooraf perfect afgestemd en ... Lees verderkregen een uitgebreide beschrijving van de reservering, een routebeschrijving van zowel de opstap als de afstap plek. De vaartocht zelf was geweldig, onze gasten warden zeer vriendelijk ontvangen en warden goed verzorgd aan boord. De happen waren goed en voldoende. Tevens was er tijdens de tocht een goed evenwicht tussen het vertellen over de bezienswaardigheden en was er tevens voldoende ruimte zodat onze gasten onderling konden kletsen. De vaartocht liep precies op schema en onze gasten hebben erg genoten!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Kim Bakker | Zedra Netherlands BV

Stibbe N.V.

De vaartocht was erg geslaagd! Het weer was prima en volgens mij heeft iedereen in ons gezelschap genoten van de ... Lees verdertocht. Schipper Arjen en de mevrouw van de bediening (ik ben haar naam even vergeten) waren erg behulpzaam en hebben ons goed gevaren en bediend! Veel dank dus voor deze fijne tocht, en de prettige samenwerking voor het regelen hiervan.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Emilie | Stibbe N.V.

AKVO

Wij zijn reuze tevreden met de boottocht van vrijdag. Iedereen was super blij met het eten, de service and ook ... Lees verderde prachtige oude boot. Hartelijk dank hiervoor. Wij zullen zeker weer met jullie samenwerken.
Deze review kreeg als cijfer een 5
AKVO

Erg leuke vorm van zeskamp met zeer enthousiaste begeleiders! Alles was goed geregeld, goed oppikpunt, goede en snelle communicatie met ... Lees verderde organisatie en een goede catering. Zeker aan te raden voor een groepsuitje met je vrienden of een bedrijf.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Derek Bakkum

Puur heeft ons volledig ontzorgd! Een fantastisch weekend waarbij werkelijk aan alles en iedereen gedacht is tot in de kleinste ... Lees verderdetails. Van A tot Z! Bij deze wil ik nogmaals het volledige 'PUUR team' bedanken voor een topweekend waar nog over nagesproken zal worden!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Sven Müller

Wij hebben prima gehad. De training was zeer geslaagd.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Bianca Wouters

Een perfecte middag gehad. We waren iets vertraagd, maar de spelleiding ging daar goed mee om. We waren een groep ... Lees verdervan 36 personen, met 18 verschillende nationaliteiten die optimaal hebben kunnen teambuilden. Het personeel was fantastisch, fris en voorkomend, service gericht. De schipper heeft ons keurig door alle grachten heen gevaren. Extra hadden we Fokko de accordeonist die een vrolijke (meezing) noot bracht en de gids Hans die ons zoveel op zo''n leuke manier wist te vertellen. Het eten was zo smakelijk. Wij kozen voor een Indonesisch buffert. Meer dan genoeg en bijzonder smaakvol. Complimenten ''Puur'' en collega''s, dit was voor ons een bijzonder geslaagde avond.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Monique de Jager

Feest op eigen locatie

Ik heb tot nu toe alleen maar positieve reacties ontvangen. Dank voor de organisatie. Was een top training.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Vistra | Feest op eigen locatie

Op korte termijn hebben wij een geweldig uitje kunnen regelen. Snelle reactie en een uitgekiend programma waardoor we volop van ... Lees verderkonden genieten. De bonus was onze begeleider Jan, die ons met veel humor en energie begeleidde.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Frans van Schaik

Ultimaker

We hebben een heel leuke avond gehad met zijn allen! Je denkt ach, 60 man, maar dat is best nog een ... Lees verderflinke groep, haha! De boot was leuk en we hebben een heerlijk voorgerecht op. De Vijf Vlieghen was erg leuk, heel bijzonder binnen inderdaad. Het eten was daar was heerlijk! Over de gidsen ook alleen maar goeds! Leuke spontane mensen die de groep goed konden aansturen! Ontzorgend en duidelijk passie voor wat ze deden! Ik heb iig wat dingen geleerd gisteren.. Ook heb ik veel van onze salespartners als echte toeristen foto's zien maken. Kortom, een geslaagde avond! De laatste waren om 6:30 op de kamer , zo laat het ik het uiteraard niet gemaakt!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Lianne van den Boezem | Ultimaker

Amsterdam UMC

Kaley, onze pubquizmaster, heeft ons een leuke onbezorgde avond gegeven. Onze complimenten voor haar enthousiasme! We hebben smakelijk gegeten en ... Lees verdergedronken en een keurige bediening gehad. Netjes geregeld allemaal.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Yolanda Janssen | Amsterdam UMC

Sanidirect

De organisatie van ons bedrijfsuitje, de misdaadwandeling, via Puur Events was goed bevallen. Onze gasten hebben het erg leuk gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Molly van den Anker | Sanidirect

Philips

We hebben een geweldig leuke avond gehad, ik heb alleen maar positieve reacties gehad. Dus complimenten, ook voor Sharon, ze ... Lees verderdeed het heel goed.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Yvonne Boom | Philips

Allergy Therapeutics

Het was een ontzettend leuke workshop. Iedereen was enthousiast en we hebben ook nog wat geleerd .
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Bianca Klarenbeek | Allergy Therapeutics

Van de Berg

We hadden deze keer minder aanmeldingen, maar dat had gelukkig geen invloed op hoe we deze dag beleefd hebben. Alleen ... Lees verdermaar positieve reacties
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Van de Berg

Wij hebben een super weekend gehad! Jullie hebben alles prima geregeld hoor, dank je wel daarvoor.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Jacob de Jager

Bedankt voor een hele fijne dag. Iedereen was erg enthousiast en vond het heel erg leuk. Waarschijnlijk tot volgend jaar ... Lees verdermet een ander spel.
Deze review kreeg als cijfer een 5

Mijn complimenten ook voor een zeer geslaagd event, was goed geregeld en iedereen was er zeer over te spreken. Absolute ... Lees verdertopper, zal het aanbevelen bij vrienden/familie. Ook blij om te horen dat jullie het naar jullie zin hadden, lijkt me een leuk beroep!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Bart Mellink

Lemongrass Consulting

Gezellige spel met leuke vragen en momenten
Deze review kreeg als cijfer een 4
Lemongrass Consulting

Een geweldig evenement! Uitstekende organisatie van Puur.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Nade Mitova

Familie uitje

Enorme complimenten! Het was fantastisch! Ook een goede organisatie vanuit jullie.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Katinka | Familie uitje

Eigen haard

Alles was helemaal naar wens.Peter was een prettige begeleider, het spel was erg leuk om te doen en daar ... Lees verderheeft iedereen het nog over, het restaurant was qua sfeer geweldig en het eten prima. We hebben het erg gezellig gehad. Mijn complimenten !
Deze review kreeg als cijfer een 5
Eigen haard

Goede ervaring met Puur. Veel aandacht voor onze specifieke wensen en kwamen afspraken keurig na!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Victor Duvivier

Wat een TOP bedrijf! Een té leuk uitje beleefd. Fijne samenwerking met kantoor en spelbegeleiding. Absolute aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mirte

Wouters en Hendrix Jewelry

Wat een feest. Het is zeer goed geweest, iedereen was zeer tevreden! Dank je voor de correcte service!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Anneke Berten | Wouters en Hendrix Jewelry

Omori Europe

Het was PERFECT!! Onze gasten hebben zeer genoten en het eten was heerlijk. Wat een leuk concept. Het is zeker ... Lees verdervoor herhaling vatbaar met toekomstige gasten.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Anette Hooge Veterink | Omori Europe

EAME

Alles was naar wens. Ons team heeft er erg van genoten. Ook het weer zat mee, dus we hadden niet ... Lees verderop meer kunnen hopen! Heel erg bedankt voor de goede zorgen
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- David Abouljoud | EAME

Ymere

Iedereen heeft zeer genoten! Alleen maar complimenten.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Anneke van der Pol | Ymere

Deloitte

Ik heb veel mensen gesproken afgelopen vrijdag einde dag en het weekend en iedereen was erg enthousiast. Ze vonden het ... Lees verdererg leuk, en de foto’s circuleren nog steeds rond op de groep WhatsApp.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Lisanne Zeinstra | Deloitte

Koster & De Waart

Via deze weg willen wij jullie bedanken voor een geweldige avond! Het wie is de mol aan tafel was een ... Lees verdergroot succes. Bij toekomstige bedrijfsuitjes zullen wij zeker weer aan jullie denken.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Koster & De Waart

De Nieuwe Ooster

Wij hebben het heel gezellig gehad en Charon (?) was een bevlogen en leuke quizmaster. Dank voor de organisatie, alles liep ... Lees verderverder zeer gesmeerd, goede afwisseling tussen de quiz en de dinergangen
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Mischa Smeding | De Nieuwe Ooster

Bergman Clinics Vrouwenzorg Amsterdam

Dank voor al het regelen! We hebben het ontzettend leuk en gezellig gehad. Wij hebben echt heerlijk gegeten en de ... Lees verderpub quiz was ook leuk. Hoewel we niet veel wisten hebben we met ons ploegje ook nog gewonnen Locatie was top!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Carolina van Amstel | Bergman Clinics Vrouwenzorg Amsterdam

Luchtverkeersleiding Nederland

Hebben het erg leuk en gezellig gehad. Charida deed het top en het eten was goed.
Deze review kreeg als cijfer een 4
Luchtverkeersleiding Nederland

Heel gezellig en leuke avond gehad! Het eten was lekker en de quizmaster heeft de avond erg goed geleid. Ook ... Lees verderde organisatie vooraf was goed geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Henriette Sandberg

Fijne organisatie, goede communicatie en regelen hele leuke uitjes!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Danielle

CentiChem B.V

Het was zeer geslaagd. De gids bezat veel kennis en hij heeft ons vreselijk laten lachen. Het uurtje op de ... Lees verderboot was ook ontzettend leuk. Het is een prachtig bootje en met dat barretje was het erg gezellig. Kortom het was een zeer geslaagde dag, hartelijk bedankt voor de organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
CentiChem B.V

TOMTOM

Was top geregeld en team heeft een leuke tijd gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Onur Ertas | TOMTOM

Hartelijk dank voor de organisatie van ons personeelsfeest! Alles tot in de puntjes geregeld. Jullie namen ons alles uit handen ... Lees verderzodat wij konden genieten van heerlijk eten en drinken op een mooie locatie. TOP!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Willem

Gezellige dag gehad met leuke en afwisselende activiteiten. Goed georganiseerd door Puur!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Yvonne de Groot

En ja hoor, voor de 2e keer was het bedrijfsuitje weer super georganiseerd door jullie. Met dank aan Sophia, en ... Lees verderonze goede contactpersonen op die leuke dag._x000D_ Thx.....Richard.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Richard

Vaak uitjes en evenementen door Puur laten uitvoeren. En ze staan voor wat ze zeggen. Het personeel is altijd vriendelijk ... Lees verderen men denkt met elke portemonnee mee, dus kortom voor iedereen wat wils.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Maggy

HDN

We hadden een superleuke en gezellige avond. Het was allemaal goed geregeld, dankjewel.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Erica van Kouwen | HDN

Conference Secretariat

Alles was helemaal in orde. Nogmaals veel dank voor de organisatie en tot een volgende keer weer!
Deze review kreeg als cijfer een 4
Conference Secretariat

Copernicus

We hebben het Annemiek en Daan ook al verteld gisteren: we hebben een erge leuke dag en avond gehad en ... Lees verderonze gasten waren heel enthousiast! Alles liep op rolletjes dus heel hartelijk bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Nancy Schoueten | Copernicus

ABN amro

Wat een dag! We hebben het heel leuk gehad, dankjewel!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Valerie Philipsen | ABN amro

Nationaal comite 4 en 5 mei

Ja het was zeker een geslaagd uitje. De combinatie van VOC historie, varend lunchen en de fotoworkshop was top. Het ... Lees verderwas heel gezellig en we hebben lekker gegeten. Ook erg fijne begeleiding! Bedankt voor alles.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Irene de Roos | Nationaal comite 4 en 5 mei

EFD induction

Just wanted to say thank you for the arrangement yesterday. We had a really nice company outing. The workshop making ... Lees verdera commercial worked very well. The day was well organized, good choice of activities, restaurant and charming guides! Well done. We are happy to come back on another occasion.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Karianne Lunde | EFD induction

Total travel

De klanten hebben het super gehad gisteren, alleen maar complimenten nog voor 09.00 uur in mijn inbox!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Celine Bul | Total travel

VE interactive

We hebben het erg leuk gehad, iedereen heeft erg gelachen en was enthousiast en deed leuk mee. Al met al ... Lees verdereen leuke middag. We hebben ons vermaakt.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Amal Ali | VE interactive

De wandeling was een groot succes! Ontzettend bedankt voor de goede organisatie en complimenten aan Oscar voor de begeleiding. Iedereen ... Lees verderwas erg enthousiast en tevreden, zeker de jarige.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Laura van Roemburg

NKI

De wandeling was erg leuk, ondanks het koude weer. Dank voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Gerda de Jong | NKI

Skynet

Beide groepen waren heel tevreden over de gidsen. De enige opmerking was: het had een uurtje langer mogen duren, maar ... Lees verderdat lag uiteraard aan ons.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Alfred | Skynet

Pladisglobal

We zijn heel tevreden. Hierbij de reactie van mijn collega: Ja, was echt super!!! De gids was netjes op tijd (... Lees verderen wij ook ;-) ), Leuke tocht, gezellige stops. Daarna lekker dineren. Alles was goed!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sylvia Arentsen-Brand | Pladisglobal

Je eigen feestthema

Onze complimenten voor Puur,( indirect voor jou) we hebben geweldige positieve reacties mogen ontvangen. De band vond iedereen geweldig!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- PwC | Je eigen feestthema

We hebben thuis nog even zitten praten en waren het over eens dat een geslaagd feest was. De mensen vonden ... Lees verderhet top. Veel complimentjes omtrent de locatie en het eten. Goede bediening. Ik wil jullie weer heel hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking, dit houden we er in hoor voor volgend jaar!!!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Thomson Reuters

My Brand

Het was een super feest!
Deze review kreeg als cijfer een 4
My Brand

ABN AMRO

Het feest is bij iedereen in goede aarde gevallen. Leuk feest, top geregeld nou daar hebben we het voor gedaan. ... Lees verderLink van de foto''s naar iedereen doorgezet. Top, dank je wel.
Deze review kreeg als cijfer een 5
ABN AMRO

Het was enorm leuk! Met name de goochelaar maakte erg veel indruk en had veel humor. Het was een hele ... Lees verderleuke afwisseling tijdens het eten / borrelen. De cartoonist was enorm vriendelijk al moet ik eerlijk zeggen dat ik de tekeningen niet altijd helemaal herkende. Desalniettemin vonden de mensen het erg leuk en stonden ze in de rij voor een tekening.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- ABN AMRO

NutriSuin BV

Goed georganiseerd, vertalers die inspelen op de groep. Kortom dik tevreden!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Nienke Willekens | NutriSuin BV

Puur is zoals de naam zegt heel puur! Echte passie voor de stad, unieke uitjes en events en alles met ... Lees verderveel liefde verzorgd. Alles in samenwerking, maar toch dat beetje extra krijgen. Unieke details die je een beleving geven die je niet zo snel vergeet. Mooie mensen die net wat verder gaan en persoonlijk zorgen voor het slagen van je dag.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Esther Gons

Pepsico

Het was heel leuk! Heel speciaal om met gids door de stad te fietsen en de stad echt te leren ... Lees verderkennen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Roy de Bakker | Pepsico

Furore

De proeverij was erg geslaagd! Ik vond sowieso de hele organisatie heel goed verlopen. De bussen waren ruim op tijd, ... Lees verderde begeleiding bij het lopen verliep heel goed en de proeverij was ook goed georganiseerd en op tijd. Alles bij elkaar waren we dus heel tevreden, dank je wel!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Susanne Portier | Furore

Ja het was erg leuk! Leuke gids ook die Jan!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Anton Snellen

Onze wijnproeverij was geweldig leuk, aanrader! Goede adviezen, vlot contact en fijne tips. Handig meegedacht ook.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- S Vwx

Gek op Holland dinerspel

We hebben een super leuke avond gehad, echt genoten! Was goed geregeld, Sharon had ook dikke pret met onze groep. ... Lees verderOok de verzorging bij Harkema was prima! Een aanrader dus!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Huidkliniek Dionne Linskens | Gek op Holland dinerspel

Nuon

Hoi Caro, het was super. Erg veel gelachen en de presentatrice deed het erg leuk. Iedereen was erg enthousiast. Bedankt ... Lees verdervoor de organisatie en het meedenken.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Nuon

Gek op Holland dinerspel

Hoi Nadieh, Ja was ontzettend leuk! Presentatrice was helemaal top. We hebben erg gelachen waarvoor dank.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Hotel Astoria | Gek op Holland dinerspel

NKI

Was top! Mooie locatie, alles goed geregeld, prima eten en leuke begeleiding. Dank voor het regelen!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Roel | NKI

Het Ik Hou van Holland spel verzorgd door Puur was een groot succes! Er werd goed meegedacht over de locatie ... Lees verderen de uiteindelijke locatie was dan ook perfect. De spelleider was onwijs enthousiast en heeft de avond zelf dan ook tot een succes gemaakt. Veel dank voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Max van Wijk

Waternet

Heel erg enthousiast. Ontzettend leuke avond gehad. Complimenten hoe er rekening werd gehouden met de allergieën/dieetwensen. Was een ... Lees verdertop avond.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Waternet

Wij hebben een super leuke avond gehad bij de Gek op Holland dinershow. echt een aanrader voor je bedrijfsfeestje!! prijs ... Lees verderkwaliteit verhouding is prima en succes gegarandeerd.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Gerard van Deventer

Almere crediteuren

Op de afdeling heb ik veel positieve geluiden gehoord over gisterenavond. Het was goed geregeld. Alles stond klaar en we ... Lees verderkonden meteen aan tafel. De rondes duurden niet te lang en door het eten tussendoor was er een leuke afwisseling van zelf kunnen kletsen en het spel spelen. Het eind had nog een leuke wending, omdat twee teams al hun punten kwijt waren geraakt. Erg leuk!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Margreet van der Gaag | Almere crediteuren

Het was geweldig, zo enorm genoten allemaal. Voor herhaling vatbaar. Sharon was ook geweldig!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- AanZ Amstelveen

Cofely West Nederland

We deden het gek op holland spel en wat hebben we gelachen. Was super georganiseerd door Eline. Dank.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Cofely West Nederland

Celanese

Kan niet anders zeggen dan een zeer prettige samenwerking. Bart van Puur heeft mij ontzettend goed geholpen en samen hebben ... Lees verderwij onze gasten een fantastische avond kunnen bezorgen! Een zeer mooie boot, fijn personeel en het eten was geweldig!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Dawn Elshof Burgering | Celanese

Hele fijne samenwerking met ''Puur gehad. Heel behulpzaam, alles top geregeld, niets teveel gevraagd! Mijn collega''s hebben een super avond ... Lees verdergehad (rondvaart op een boot incl bbq). Eva, bedankt voor de goede zorgen en tot de volgende keer!!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Manon Wijnen

Walking dinner

Het was geweldig! Overdag een rondleiding met een gids gehad en een rondvaart. In de avond een walking dinner. Alles ... Lees verderwas geweldig geregeld en we hoefden ons nergens zorgen over te maken. Complimenten aan Puur Events!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Wouter Verhoeven | Walking dinner

Veeva

Alles is goed verlopen en het team was erg te spreken over de walking dinner en vergaderlocatie. Top!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Michelle | Veeva

Rondvaart diner

Boottocht + walking dinner met 18 personen: prima geregeld, leuke en flexibele bemanning; lekker gegeten en genoten van de boottocht. Na enige ... Lees verdertijd toch het plan aangepast wat geen enkel probleem was voor de kapitein!_x000D_ Vervoer van en naar de boot ook prima, lekker op tijd, geen gedoe - dus erg prettig._x000D_ Bedankt voor de prima organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Rien van de Kant | Rondvaart diner

Via Puur* hebben wij het Herken de Mol spel in Haarlem gedaan, gevolgd door een Walking dinner door het centrum ... Lees verdervan de stad. Wat een top dag was dit, het spel zat goed in elkaar, iedereen was bloedfanatiek en het Walking dinner was een afwisselend programma, met leuke wandelingen en heerlijk eten. Haarlem is een perfecte stad voor een uitje, echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Helen Hoogkamer

Bejan Engineering

We hebben een ontzettend leuke walking dinner gehad. Een heel leuke enthousiaste gids leidde ons naar leuke restaurantjes, waar we ... Lees verderheerlijk hebben gegeten en geborreld. Het enige minpuntje was de stromende regen aan het begin van de avond. maar.... het heeft ons de pret niet laten drukken. Dank jullie wel voor deze bijzonder fijne avond.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Trijntje Jansen | Bejan Engineering

Deutsche Bank AG, Filiale Amsterdam

Het eten en de bediening was perfect. Het walking dinner was helemaal geweldig, gidsen speelden goed in op onze wensen ... Lees verderen het eten en drinken was prima geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Sylvie Hanse | Deutsche Bank AG, Filiale Amsterdam

KPN planet

Marieke,ik wil je namens de hele club bedanken,alles was Top het eten-Jan en Ellen-het weer iedereen was enthousiast! ... Lees verderHet was allemaal perfect geregeld!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Willem Nel Straven | KPN planet

Ik wil je laten weten dat ik veel positieve feedback heb gehad over ons event, de gids was erg gemotiveerd ... Lees verderen kon leuk vertellen en de restaurants waren goed.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jeanneke van Ernst - de Rooij

De bbq vaart was erg geslaagd en alles was naar wens. Goede en vriendelijke schipper en ook de jongen die ... Lees verderde catering verzorgde was prima.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

Het boottochtje was super! We hebben erg genoten van het eten en de sfeer was zeer relaxt. Mijn complimenten voor ... Lees verderde 2 mannen aan boord! :-)
Deze review kreeg als cijfer een 5

Familie uitje

We hebbende BBQ aan boord erg leuk gevonden en ik verwacht dan ook dat je ons nog wel eens terug ... Lees verdergaat zien. Moeders heeft een geweldige 70ste verjaardag gehad. Bedankt voor jullie snelle service.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Monique | Familie uitje

Goed georganiseerd (boottocht en workshop), lekker gegeten en ongedwongen sfeer. Nogmaals bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Cynthia K.

Heel erg leuke avond gehad! We waren met ons hele internationale team en hebben een heerlijke tapas gemaakt. De begeleiding ... Lees verderwas vriendelijk en heel erg behulpzaam. Ze helpen genoeg maar laten je zelf ook genoeg doen om het gevoel te hebben dat je het helemaal zelf hebt gemaakt. We hebben een heerlijke en hele gezellige avond gehad! Absolute aanrader en zeker ook leuk om aan teambuilding te doen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Sanne Chateau

ING

Zeer geslaagd.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Renee van Luijk | ING

ATGtire

Alleereerst heel erg bedankt voor de organisatie letterlijk iedereen van ons heeft genoten, ik krijg heel veel complimenten van iedereen  ... Lees verderIk maak zeer zeker weer gebruik van jullie voor ons volgend evenement 
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Sharda Ramsanjhal | ATGtire

We hebben erg genoten van ons uitje. Effect van wandeling tussendoor is dat je ook echt veel verschillende mensen spreekt (... Lees verderipv de ‘hele avond’ naast dezelfde persoon te zitten ;) ) Gids deed het ook erg enthousiast en we hebben heerlijk gegeten.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Christel Brink

Hoi Anouk, het was geweldig, rondleiding was helemaal top en het eten was heerlijk we hebben echt een hele leuke ... Lees verderavond gehad. Bedankt voor het organiseren.
Deze review kreeg als cijfer een 5

Wat een geslaagde dag was het! Iedereen heeft genoten. De gidsen waren ook erg leuk, gezellig en wisten veel te ... Lees verdervertellen. Verder moet ik zeggen dat het voorgerecht echt super was en het dessert ook! We hebben genoten van onze dag! Bedankt voor de geslaagde dag en alle hulp!
Deze review kreeg als cijfer een 4

Veeva

Alles is goed verlopen en het team was erg te spreken over de walking dinner en vergaderlocatie. Top!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Michelle | Veeva

Bejan Engineering

We hebben een ontzettend leuke walking dinner gehad. Een heel leuke enthousiaste gids leidde ons naar leuke restaurantjes, waar we ... Lees verderheerlijk hebben gegeten en geborreld. Het enige minpuntje was de stromende regen aan het begin van de avond. maar.... het heeft ons de pret niet laten drukken. Dank jullie wel voor deze bijzonder fijne avond.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Trijntje Jansen | Bejan Engineering

AXA XL

Gisteravond beleefde de AXA XL groep een top avond. Het was bijzonder aangenaam en fijn verzorgd. Veel dank voor al ... Lees verderje goede regelwerk.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Anne-Marie baggen | AXA XL

VU Medisch Centrum

Met een gezelschap van 50 collega''s die elkaar nog niet even goed kenden, een erg geslaagde avond gehad. De afwisseling van ... Lees verderdrie goede eetlocaties en tussendoor de geanimeerde stadswandeling in drie groepen, waren ideale omstandigheden om elkaar beter te leren kennen. Nicole, bedankt voor de hulp bij de organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- E. Halsema | VU Medisch Centrum

Wij hebben onlangs een super gezellige en lekkere walking & floating lunch gehad met ons top team. Het was goed ... Lees verdergeorganiseerd en verder ook steeds leuk contact gehad! Dik tevreden dus!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Simone Heijnen

Groot succes! Met een groep van 15 personen een walking & floating dinner. Fantastische boottocht (het weer werkte ook erg mee!) met ... Lees verdereen heerlijk voorgerecht op de boot. Restaurants voor hoofdgerecht en nagerecht waren erg goed gekozen. De gids Bart deed het erg leuk bij de wandeling! Bedankt voor de goede begeleiding en de fijne samenwerking met Sophia en Marjolein!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Chantal de Vries

Turien & Co Assuradeuren

Een geslaagde uitje met alleen maar positieve berichten.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Mariette Houtenbos | Turien & Co Assuradeuren

Ulo

We hebben het leuk gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Leonhard Vreetkamp | Ulo

Accuracy

Het ging hartstikke goed. Was een leuke en geslaagde middag. Dank voor alles!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Renee Beaujon | Accuracy

We hebben het echt super gehad!! Het is inderdaad een prachtige locatie :) Jasmien was zeer vriendelijk en maakte er een ... Lees verdererg gezellige, leuke en leerzame workshop van! De sushi was heerlijk! Ondanks dat twee van ons niet van sushi hielden hebben zij ook genoten van de workshop ;) Bedankt voor de geslaagde avond en ik zal jullie zeker aanbevelen bij kennissen :)
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

Cordaan thuiszorg

Het was een zeer geslaagde avond, we hebben met z'n allen het ontzettend leuk gevonden. Ook de docent was helemaal ... Lees verderleuk. Nogmaals bedankt voor de geslaagde avond.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Mechteld de Heiden | Cordaan thuiszorg

Hanneman de Toerist

Wij en al onze gasten waren zeer tevreden over de rondleiding door uw gidsen. Wij willen uw gids Yvonne bedanken ... Lees verdervoor al haar hulp.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Marleen | Hanneman de Toerist

CDVM

Het was een zeer geslaagd uitje, nog bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Jacky van Driel | CDVM

Hippo.Connect

We hebben het ontzettend goed gehad. Onze Duitse gasten waren heel erg tevreden. Het eten was prima (de toetjes zelfs ... Lees verderuitstekend). Dankjewel voor het organiseren hiervan.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Hippo.Connect

Huisartsenpraktijk Aletta

Alles is afgelopen vrijdag zeker naar wens geweest; het was gezellig, de boot was keurig op tijd, aardige schipper en ... Lees verdermedewerker, prima tapas. We hebben ervan genoten.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Huisartsenpraktijk Aletta

Stichting Zaam

Alvast even eerste reactie: top. Super georganiseerd, alles was helemaal goed. We gaan jullie aanraden :)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Frans | Stichting Zaam

Tapasboot

De organisatie verliep zeer gestructureerd en Puur is heel behulpzaam geweest in het meedenken over verschillende opties. De boottocht verliep ... Lees verderhelemaal naar wens, en het eten was heerlijk. Ons team heeft genoten, bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Booking.com B.V. | Tapasboot

Onze boottocht was echt super voor ons vrijgezellenfeest. Hele vriendelijke mensen, mooie boot en onwijs lekker eten! Iedereen was super ... Lees verderenthousiast.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Janne Taks

Nyenrode

We hebben het erg naar ons zin gehad. Was een hele mooie boot, met prettige schipper en heerlijke tapas. En ... Lees verderhet weer werkte natuurlijk erg mee
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Selma Spaas | Nyenrode

Smartlappenworkshop

We hebben genoten van de tapas workshop! Hartelijk ontvangst, heerlijke hapjes en drankjes. Fijn met zijn allen de lekkerste tapas ... Lees verderleren maken, een ware samenwerkingsopdracht, en daarna alles proeven en opeten. Bij de smartlappenworkshop hebben we gezellig met z'n allen gezongen en enorm gelachen. Echt een aanrader voor een gezellig teambuildingsuitje!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- NS Reizigers | Smartlappenworkshop

Wij hadden een fantastisch Teamuitje! Met een Herken de Mol, een prachtige salonboot met accordeonist (wat een muzikale man! en ... Lees verderwat kan hij zingen..) en een heerlijk Italiaans buffet. De stemming zat er goed in, kon niet beter! Personeel en entourage waren helemaal prima, tot volgend jaar!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Henriette Neerken

Café de Witte Zwaan

Fantastisch personeelsfeest gehad op de salonboot met accordeonist! Heerlijk smartlappen gezongen! De stemming zat er goed in! Hulde aan de ... Lees verderschippers en de zanger/accordeonist!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mark de Jong | Café de Witte Zwaan

Hebben zaterdag een vrijgezellenfeest gehad van me broertje. Hadden de smartlappenboot voor 2,5 uur gehuurd,was in 1 woord GEWELDIG. 2,5 uur plezier, ... Lees verdermuziek, en accordeonist, eten en drinken was er volop. Leanne onze schipper was geweldig, en de bediening was in de handen van Ted. En die verdient ook een pluim. Echt een aanrader. Bedankt voor de goede zorgen en service. Echt een dag om nooit meer te vergeten! Mvg, Berry van der Linden.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Berry van der Linden

de Politie

Net terug van onze MT-tweedaagse. We kijken terug op een geslaagd evenement. Alles was goed geregeld. De gidsen waren op ... Lees verdertijd en hebben hun uiterste best gedaan om ons te voorzien van informatie over cold case zaken. Best lastig hoor om dit te doen bij een deskundige groep professionals. De smartlappenboot is door iedereen als uitstekend ervaren. Boot lag op tijd op de afgesproken plek. De accordeonist (Vokko) was geweldig en zorgde voor een prima stemming. En de logistiek was top. Meer dan voldoende drinken en eten. Ook de pizza's waren overheerlijk. Kortom, een tevreden groep.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Ruud van Harn | de Politie

Movimento

Intake goed, goed meegedacht over programma. Iedereen erg vriendelijk en netjes. Alles strak geregeld en op tijd. Iedereen bereid tot ... Lees verderoverleg, extra rondje hier of daar''. Begeleider was enorm enthousiast. Dank, Puur, top geregeld!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Astrid Booijliewers | Movimento

KWS

Wij hebben ons meer dan vermaakt gisteren. Onze complimenten aan Caroline!!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Rick Vromen | KWS

Stibbe

Het was hartstikke leuk ondanks de regen. Zodra we een voet aan boord zetten begon het keihard te regenen, maar ... Lees verderdat mocht de pret niet drukken.ik heb een hele leuke verjaardag gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Melanie Lammertse | Stibbe

Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs

We hebben een erg leuke dag gehad op een mooie sloep. De boottocht was erg leuk en qua lunch, voorgerecht ... Lees verderen hoofdgerecht was het helemaal goed en meer dan voldoende!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Michelle van der Biezen | Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs

We hebben allemaal genoten van het vrijgezellinnen uitje in de originele salonsloep Havana. Ik sluit me aan bij Dewi van ... Lees verderder Baan vwb het Indonesisch buffet. Door haar review hebben we besloten om dit ook te doen en het was voortreffelijk. Ik kan het weten want ik ben Indisch. We hadden wel jammer genoeg wat last van beslagen ramen vooraan, niet overal. zodat mooie lichtjes foto''s bij avond niet gemaakt konden worden. Ik heb dit uitje met mijn dochter Monique Marico georganiseerd. Zij had contact met jullie. De host en schipper waren bijzonder vriendelijk en gezellig.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Irene de Haas

andrevandenakker.nl

Het was een leuke ervaring om als gast te zijn bij mijn opdrachtgever het is een mooie vaart geweest goed ... Lees verdermaterieel en een goede schipper.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Andre van den Akker | andrevandenakker.nl

St. Philadelphia Zorg

Met een groep van 23 personen (waaronder 16 mensen met een verstandelijke beperking) hebben wij 1,5 uur gevaren. Schipper David was een jonge, ... Lees verderenthousiaste jongen die ons veilig door de grachten heeft genavigeerd. Accordeonist Joost wist er nóg meer een feestje van te maken! We hebben genoten.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
St. Philadelphia Zorg

Het was zeer geslaagd. Mooi weer, we begonnen buiten op het terras. Harrie was een uitstekende animator, maakte helemaal de ... Lees verdershow, was zeer actief, gezellig en lief. Een top entertainer. M'n vriendinnen vonden het ook allemaal een succes.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Puck Heikens

Robeco

Bedankt voor de organisatie, beide evenementen (Bob Ross en smartlap) zijn door de deelnemers bijzonder gewaardeerd. Wellicht tot een volgende ... Lees verderkeer
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Paul Veenhof | Robeco

van WijnenHarderwijk B.V

Smartlappen was zeer geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar!  Eten was ook goed dus we hebben een hele leuke avond ... Lees verdermet z’n allen gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Niels van der Ven | van WijnenHarderwijk B.V

STEDIN

Ik heb alleen maar lovende reacties gehoord van mijn collega's. Alles is verder prima verlopen. We hebben erg genoten. Met ... Lees verdervriendelijke groet.
Deze review kreeg als cijfer een 4
STEDIN

hoyavision

We hebben een mooie avond gehad, iedereen was zeer enthousiast. Dank je voor de organisatie
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Marion van Outersterp | hoyavision

Het was een heel heel erg gezellig en geslaagd uitje. Tot een volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

Gemeente s-Hertogenbosch

Zoals ik van de directeuren en hun partners begrepen heb, was alles goed georganiseerd en is het bedrijfsuitje naar wens ... Lees verderverlopen. Ze vonden het leuke activiteiten en de dag was geslaagd. Nogmaals dank ook voor de inzet van jou en jullie organisatie Puur Events.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Annemie | Gemeente s-Hertogenbosch

Pastis

Het uitje is zeer geslaagd geweest! Mijn complimenten voor de schipper en de accordeonist, mede dankzij hen was het een ... Lees verdergroot succes!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Pastis

De Bareel

De collega's waren super enthousiast. Alleen maar leuke verhalen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Yael Sluis | De Bareel

Wij hebben met ons team genoten! Het was gezellig, goed geregeld en vriendelijk personeel!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Lisette Dijkstra

nos

Iedereen vond het hartstikke leuk. Dank voor alles.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Sandy Abrahams | nos

bedank voor alles, het was super leuk en gezellig.. zeker een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- ashanti vos

GoodFuels

De schermworkshop was perfect als bedrijfsuitje! Iedereen kan het, en het is een leuke combinatie van sport, techniek en toch ... Lees verderook een team element. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Anniek Sluis | GoodFuels

Iumc

Het was hartstikke leuk! Ik heb gister alleen goede berichten gehoord. Er waren maar paar mensen die het ooit eerder ... Lees verdergedaan. Wij wonden Bert, en hoe die workshop gaf, heel leuk!! Top!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Olja Sumanovic | Iumc

AKZ nobel

Het was geweldig. De reacties van de deelnemers waren heel erg leuk. Het uiteindelijke schilderij is heel erg mooi geworden.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Wendy keijer | AKZ nobel

ICCA

Het was een leuke middag, dank je wel! Sandra en de overige begeleiders deden het leuk en we konden de ... Lees verdergemaakte schilderijen prima vervoeren. Bedankt en tot een volgende keer! Marco van Itterzon Director Research
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Marco van Itterzon | ICCA

We hebben een super leuke middag en avond gehad. Enorm gelachen. Lekker geschilderd en goed gegeten. Leuke spontane begeleidster. Al ... Lees verdermet al geslaagd dus.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Karin van Santen

Administratiekantoor E.H. Lookman

Het was een heel leuke rondvaart op een prachtige, antieke salonboot, alleen voor ons groepje van 15 mensen. Het buffet was ... Lees verderecht heerlijk, zo heerlijk dat enkele gerechten al vlug op waren. Dat was het enige minpuntje. De schipper en de hostess waren heel vriendelijk en behulpzaam. Iedereen vond dit tochtje een onvergetelijke gebeurtenis. Interessant was ook de uitleg van de schipper over de gebouwen waar wij langs voeren. De voorpret werd ondersteund door de prima tot in de puntjes geregelde organisatie. Kortom een leuk en een beetje luxe uitje.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Eric Lookman | Administratiekantoor E.H. Lookman

AXA XL

We hebben zeer genoten van een heerlijk diner op een prachtige klassieke salonboot. Alles was tot in de puntjes geregeld. ... Lees verderOnze buitenlandse gasten genoten volop. Hulde aan Sophia van Puur om dit voor ons zo top in te regelen. Alle contact vooraf, prettig, snel, goede follow up. Het is erg fijn, als je zelf het regelwerk los mag laten, wetende dat je evenement straks staat als een huis. DANK!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anne-Marie Baggen | AXA XL

Café de Witte Zwaan

Fantastisch personeelsfeest gehad op de salonboot met accordeonist! Heerlijk smartlappen gezongen! De stemming zat er goed in! Hulde aan de ... Lees verderschippers en de zanger/accordeonist!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mark de Jong | Café de Witte Zwaan

Administratiekantoor E.H. Lookman

Het was een heel leuke rondvaart op een prachtige, antieke salonboot, alleen voor ons groepje van 15 mensen. Het buffet was ... Lees verderecht heerlijk. De schipper en de hostess waren heel vriendelijk en behulpzaam. Iedereen vond dit tochtje een onvergetelijke gebeurtenis. Interessant was ook de uitleg van de schipper over de gebouwen waar wij langs voeren. De voorpret werd ondersteund door de prima tot in de puntjes geregelde organisatie. Kortom een leuk en een beetje luxe uitje.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Eric Lookman | Administratiekantoor E.H. Lookman

Leuke verjaardagsavond gevierd op een salonboot met 3-gangendiner en heerlijke wijnen. De schipper en bediening waren ook fantastisch! Alles was ... Lees verdersuper geregeld door Marieke!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Laura E.

Tata Steel

Rondvaart in mooie salonboot incl diner en gids. Uitstekend verzorgd. Geweldige gids die goed op de groep inspeelde. Geen standaardverhaal. ... Lees verderAbsoluut voor herhaling vatbaar.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Tata Steel

Wij hadden een fantastisch Teamuitje! Met een Herken de Mol, een prachtige salonboot met accordeonist (wat een muzikale man! en ... Lees verderwat kan hij zingen..) en een heerlijk Italiaans buffet. De stemming zat er goed in, kon niet beter! Personeel en entourage waren helemaal prima, tot volgend jaar!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Henriette Neerken

Zaterdagavond een rondvaart gedaan vanwege ons 35 jarige huwelijks feest. _x000D_ Wat een geweldige avond!!! Milou Post heeft alles tot ... Lees verderin de puntjes voor ons geregeld! Koffie met gebak vooraf op een heerlijk plekje met uitkijk over de grachten. Toen aan boord op een geweldige salonboot met super vriendelijke bediening,heerlijk eten en een top zanger! Zelfs voor onze kleindochter werd patat geregeld niks was een probleem. Een mooie herinnering die voor altijd zal blijven en we hopen zeker nog eens terug te komen. Milou super bedankt voor al je goede zorgen _x000D_ Fam Koster
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Ingra Koster

K/AP

Nog bedankt voor de leuke avond die we hebben gehad! Was zeer geslaagd, Sharon deed het echt erg leuk!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jessie Zut | K/AP

Gategourmet

The workshop was great. We had much fun with music, dance and good foods.
Deze review kreeg als cijfer een 3.5
- Pascal Inauen | Gategourmet

WWBD Group

De avond was zeer geslaagd. We konden de boot makkelijk vinden en de schipper was erg vriendelijk. Ik krijg veel ... Lees verderpositieve reacties van collega’s! Bedankt voor de service.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Lotte Binder | WWBD Group

Kunstatelier ''t Rondeel

Het was een erg leuk avondje, schipper en ober waren hartstikke aardig. We vertrokken op tijd. Het instappen was een ... Lees verderbeetje eng voor sommige deelnemers ( gehandicapt) hoogte verschil tussen kade en boot net iets te groot, een flinke stap was nodig. Maar schipper en ober waren zeer behulpzaam en het is gelukt om er op en af te komen :-) Wij zijn tevreden!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Kunstatelier ''t Rondeel

Broekhuis Ford

Het was super, leuke boot en leuke schipper met mooie verhalen en een duidelijke uitleg! Het eten was okay en ... Lees verderde bediening dik in orde. Met vriendelijke groeten.
Deze review kreeg als cijfer een 4
Broekhuis Ford

Leuke avond gehad, heerlijk gevaren en goed gegeten. Gelukkig konden we onze vaartocht een uur naar voren plaatsen ivm het ... Lees verderuitlopen van werkzaamheden. Goede service en zeer behulpzame schipper en barmatroos!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Suzan van Veelen

Annexum

Het was in één woord echt GEWELDIG!!!! Iedereen was enthousiast en vond de gekozen workshop Schermen echt onwijs leuk. Ook ... Lees verderNiels deed het geweldig en legde alles goed en leuk uit. Hartelijk dank voor de super organisatie en voor een volgende keer zal ik zeker weer aan PUUR denken en een ieder jullie organisatie aanbevelen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Peggy de Haan | Annexum

Cruden

We hebben een leuke gezellige avond gehad. De boot was geweldig. Lekker stoer, geen tuttig bootje in ieder geval. De ... Lees verderschipper en het personeel waren erg vriendelijk. Het eten was ook stoer. Geen klassieke cateringhap maar een zelf gemaakt huiselijk maaltje. Het viel bij ons in de smaak maar ik zou het bij een luxere/speciale gelegenheid niet 1,2,3 aanraden. Bedankt voor het regelen en hopelijk tot snel voor een volgend evenement
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Marieke driehuis | Cruden

Metaal Plus

Alles was perfect geregeld. We hebben een uitstekende dag gehad. Bedankt voor de zorg.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- René Buunders | Metaal Plus

KIS Nederland

We hebben een prima rondvaart gehad, niks mis mee.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Ben Groenberg | KIS Nederland

Philips

Alles was top - leuke kapitein en het eten was prima.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Emie Bronsema | Philips

CMS Supatrak Benelux

Ook nog bedankt voor de organisatie. Een mooi schip, goede schipper en heerlijk eten. De gasten hebben genoten.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Geert Vloedgraven | CMS Supatrak Benelux

Legadex B.V.

Wilde je nog even laten weten dat het varen een groot succes was! Fantastische boot, leuke crew en ook lekker ... Lees verdergegeten.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Christine Hagens | Legadex B.V.

Wonam

Nou we hebben een super avond gehad (alhoewel ik moet zeggen dat de bediening bij de Plantage niet top is), ... Lees verdermaar de tram was erg leuk en gezellig en het eten was heerlijk.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Deborah van Beek | Wonam

We hebben en heerlijke vaart gehad! Weer was prachtig en erg vriendelijke schipper en dame.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

Hill-Rom

Mijn collega's voor wie ik het heb georganiseerd waren heel enthousiast en iedereeen heeft genoten. De boot was prachtig en ... Lees verderzeker de moeite waard het op deze salonboot over te doen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Inge Tuilan | Hill-Rom

ATPI

Ons uitje vandaag was ook weer prima verlopen. Leuke boottocht, bezoek aan de stad, en diner was zeer lekker.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Tara van Zijl | ATPI

PTI

Het was een heel erg leuk uitje! Het was niet het beste weer, maar voor op het water was dit ... Lees verderwel een super gave ervaring. We kijken allemaal met een super goed gevoel terug op de avond.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Amanda Wetter | PTI

AOVA

Tot nu toe zijn alle reacties positief. Spectaculair was het. Iedereen was ontzettend enthousiast en we hebben enorm gelachen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Annelies van Ochten | AOVA

PPG

Dank voor de goede zorgen. Het was te gek de vaart gisterenavond. Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Laura de Jong | PPG

Nike

We hebben genoten! De boot was prachtig en alles top verzorgd. Nogmaals bedankt voor alles en ik hoop in de ... Lees verdertoekomst weer een keer te kunnen samen werken.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Andrea Maddison | Nike

Zedra

De vaartocht was top geregeld! Helaas hebben er toch 2 mensen op het laatste moment afgezegd dus we waren met 15 uiteindelijk. ... Lees verderVriendelijk ontvangst, en echte gastheren aan boord, alles strak op schema…. complimenten! We zullen zeker weer gebruik maken van jullie bij een volgend event!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Kim Bakker | Zedra

TIAS

Het was echt TOP geregeld. Complimenten. Fietsen op de juiste tijd op de plek en we hadden een heerlijke rustige ... Lees verderzonnige ochtend. Ook de boottocht was perfect. Ik zal een review achterlaten binnenkort.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marieke Westerhuis | TIAS

Leuke verjaardagsavond gevierd op een salonboot met 3-gangendiner en heerlijke wijnen. De schipper en bediening waren ook fantastisch! Alles was ... Lees verdersuper geregeld door Marieke!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Laura E.

Tata Steel IJmuiden

Rondvaart in mooie salonboot incl diner en gids. Uitstekend verzorgd. Geweldige gids die goed op de groep inspeelde. Geen standaardverhaal. ... Lees verderAbsoluut voor herhaling vatbaar.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Hermien Braakman | Tata Steel IJmuiden

Van Altena en de Jongh bedrijfsartsen

We hebben een hele leuke en gezellig avond gehad. De schipper en bediening was vriendelijk. Alles was goed geregeld. Het ... Lees verdereten was heerlijk, maar we vonden wel dat het eten te snel achter elkaar werd opgediend. Er had meer tijd tussen de gangen gemogen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Anne-Marie Sjardin | Van Altena en de Jongh bedrijfsartsen

Voor mijn ouders hun 50 jarig huwelijk hadden we een stadswandeling en een boottocht gemaakt. De boottocht met diner. Onze gids ... Lees verderHans was onvergetelijk, hij was zo enthousiast en kon zo goed vertellen, dank daarvoor! De boottocht zelf was ook perfect, het eten was goed, drankjes kwamen snel, er was rekening gehouden met de vegetari‘rs, zoals van tevoren aangegeven, perfect. Ook dank daarvoor!! Ik kan dit gezelschappen zeker aanraden
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Arno Nieuwstad

Cargill

Ik had gekozen voor een Indonesisch buffet. Gezien ik zelf Indonesisch ben, was ik heel benieuwd of het buffet ook ... Lees verderecht de authentieke smaken zou hebben zoals een echte rijsttafel hoort te zijn. Ik kan je informeren dat ik aangenaam verrast was. De geur klopte en de smaak was heerlijk. De groep vond het heel erg lekker en hebben genoten van het eten. Hiervoor mijn complimenten aan de cateraar. Dank nogmaals Anouk voor de goede verzorging.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Dewi van der Baan-van Elst | Cargill

Philips

Sorry for my delayed response and thanks for reaching out. We had a wonderful evening on the boat and enjoyed ... Lees verderthe tour as well as the Dutch dinner. Everything was well organized with great facilitation for a most memorable experience. THANK YOU.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Juergen Kerkojus | Philips

Alibaba

Bedankt, alles prima gegaan. De boot was op tijd en verwarmd. Gelukkig was het om 20.00 droog dus alles goed kunnen ... Lees verderzien. Eten was voldoende en lekker en we hebben een hele leuke avond gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Joop Geelen | Alibaba

Voor een groep collega''s uit diverse delen van de wereld had ik een boottocht met diner georganiseerd. Geweldige ervaring. Mijn ... Lees verdergasten vonden het zeer bijzonder. Eten was top. Service top. Best prijzig maar het is het geld waard.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Hanco van den Akker

beschermheren

Was echt super. Martha is een leuke en gezellige schipper die veel weet van de omgeving. Eten werd aan boord ... Lees verdergebracht en was vers, warm en erg lekker. Stemming was uitstekend en iedereen heeft een leuke avond gehad en ging voldaan huiswaarts.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Ad Dollevoet | beschermheren

CorporatieNL

Het was geweldig. Goede schipper en enorm veel geluk met het weer. Iedereen heeft genoten.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Tino Meijn | CorporatieNL

VHG

Ondanks de grootte van de groep verliep alles vlekkeloos en zijn we er met vlag en wimpel in geslaagd om ... Lees verderook alles binnen de tijd af te ronden en te beginnen. Onze gasten hebben genoten van de rondvaart en het lekkere diner.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Roos Rispens | VHG

Ik heb voor het rondvaart diner gekozen met een Indonesisch buffet. Zelf kom ik uit Indonesi‘ dus was best benieuwd ... Lees verderhoe het zou smaken. Ik was aangenaam verrast v.w.b. het buffet. Het was heerlijk! Zoals een rijsttafel hoort te zijn. De smaak van het eten was goed. De boot zelf had wel iets gezelliger aangekleed mogen worden. Verder was de host van de boot, de schipper, heel vriendelijk en hartelijk. We hebben van de rondvaart, maar vooral het buffet genoten.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Dewi van der Baan

KFC

Een gewelidge organisatie!! Ik heb gekozen voor een rondvaart diner met een Italiaans buffet. Nog het zelfde dag heb ik ... Lees verderhet menu voorstel gewijzigd naar Indonesisch buffet. En dat was geen enkel probleem. Geen extra kosten!! We hebben zelf een glas prosecco gekregen van de zaak!! Verwarming aan boord. Super behulpzaam personeel van Puur Event (Nina, thank you ones again) . zelfs met de las-minute wijzigingen was het geen probleem.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Zeynep Yilmaz | KFC

Rondvaart diner

Boottocht + walking dinner met 18 personen: prima geregeld, leuke en flexibele bemanning; lekker gegeten en genoten van de boottocht. Na enige ... Lees verdertijd toch het plan aangepast wat geen enkel probleem was voor de kapitein!_x000D_ Vervoer van en naar de boot ook prima, lekker op tijd, geen gedoe - dus erg prettig._x000D_ Bedankt voor de prima organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Rien van de Kant | Rondvaart diner

Rondvaart Diner met zaken relatie. Erg goed georganiseerd en professionele afhandeling. Personeel op boot spraken perfect Engels en 3-gangen diner ... Lees verderwas voortreffelijk. Super avond.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- J. Kleef

Ziggo

De hele dag en zeker de rondvaart was zeer geslaagd. Alles liep qua tijd prima in elkaar over en we ... Lees verderwaren op tijd bij de boot. Op de boot was echter buiten de hollandse bar verder geen sterke drank aanwezig (was ik wel van uit gegaan door per drankje bij te betalen, maar blijkbaar verkeerd begrepen). Dankzij de Gall & Gall om de hoek was dit gelukkig snel opgelost. De verzorging van de drank en het eten was prima en iedereen had het snel op. Ondanks de drukte op het water werden we veilig door de kapitein door de stad gestuurd. Dus alles bij elkaar een succes en voor herhaling vatbaar. Nogmaals bedankt voor het regelen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Ton van Marsbergen | Ziggo

Lister

De vaartocht was zeer geslaagd, de boot was lekker ruim en warm. De maaltijd werd door iedereen zeer gewaardeerd en ... Lees verdergoed ontvangen. Al met al is het voor ons een zeer geslaagd teamuitje geweest. Vanwege de goede ervaring zal ik jullie ook bij mijn collega’s onder de aandacht brengen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Henk van Rees | Lister

HDM Concepts

Goede schipper, heel goed eten overigens. Prima dus. Tot de volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Marc Koerts | HDM Concepts

Sanquin

Wij hebben het erg naar onze zin gehad. Alles is goed verlopen en iedereen heeft zich goed vermaakt. Het weer ... Lees verderdeed ook heerlijk mee. Hartelijk dank voor het organiseren!''
Deze review kreeg als cijfer een 4
Sanquin

Novawhere

Goedemorgen! Ja het was een geslaagde avond. Ontzettend leuke quiz dame vanuit Puur! Overall een geslaagde avond. Dank je wel ... Lees verdervoor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Novawhere

H3O

We hebben echt een fantastische dag gehad! Het zonnetje scheen heerlijk toen we gingen wandelen en zelfs met varen kon ... Lees verderhet dak open.Ik heb echt nergens iets op aan te merken. Het was van begin tot eind goed geregeld. Ook al mijn collegaÕs waren enthousiast.De gids was erg leuk en heeft ons veel verteld en laten zien. Het museum was zeker een goede keuze in combinatie met de wandeling. Erg leuk om zoÕn oud huis van binnen te zien met alle oude details en inrichting. De lunch op de boot was heerlijk en ook de tocht over het water was leuk in zoÕn oude boot. En als laatste natuurlijk de pubquiz; wat hebben we gelachen. We gingen allemaal met een grote grijns de bus in. Enorm bedankt voor je hulp bij het samenstellen van ons uitje!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Marloes | H3O

Login VSI

Het was erg leuk! Leuke pubquiz met een goede mix van vragen, leuke gidsen, lekker gegeten en alles verliep soepeltjes.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Marthe Rottier | Login VSI

ABN AMRO

Ja was erg leuk. charida deed het erg goed en sfeer in het team was top. Hebben hele leuke avond ... Lees verdergehad met veel gelach, plezier en lol!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Cindy Siebelt | ABN AMRO

ING

Wij hebben een erg leuke pubquiz gehad! Alles was goed geregeld, de locatie was leuk en we hebben een leuke ... Lees verdermiddag gehad
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Noor Corpeleijn | ING

IKEA B.V.

Het was erg leuk en goed geregeld! De pubquiz was een groot schreeuwfestijn (in dit geval is dat positief) en ... Lees verderhet eten was lekker en gezellig. Het restaurant zag er prachtig uit. Echt een leuke locatie. Bedankt voor de goede organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 5
IKEA B.V.

Eripken

Quiz was geweldig leuk en de quizmaster deed het super! Hartelijk dank voor de samenwerking!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Esther Ripken | Eripken

CBRRE

In ieder geval hebben we afgelopen donderdag een heel gezellig en levendig team event gehad. De locatie was en sfeervol ... Lees verderen handig i.v.m. de bereikbaarheid. Zo’n quiz zorgt voor flink wat leven in de brouwerij en het competitie-element maakt het spannend. De quizmasters lieten het op rolletjes lopen, het Engels ging uitstekend en de sfeer zat er goed in. De rondes snacks lieten wel iets te lang op zich wachten maar waren verder prima in orde, net als de drank. Kortom, we vonden het zelf een zeer goede keuze en kijken terug op een geslaagd event.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Kirsten Rippe | CBRRE

Top bedrijfsuitje gehad met een competitieve pubquiz aan boord die Sharon heel leuk gepresenteerd heeft. We hadden heerlijk weer, hier ... Lees verderwas rekening mee gehouden door een boot in te zetten waarvan de achterkant en het dak open kon!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- SCIOPENG Ivo Kloosterman

4Pet Holding

We hebben een heerlijke avond gehad! Al mijn collega’s waren blij met het programma en de invulling.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Beau Jansen | 4Pet Holding

Van Roon Living

We hebben gisteravond genoten van de boottocht, het Kerstdiner en de enorm hartelijke ontvangst en service van jullie lieve medewerkers ... Lees verderen het hartelijke welkom van de schipper! Het was super! We hebben een meer dan goede keuze gemaakt met PUUR ! Dank voor alle goede zorgen, wij wensen jullie allen hele fijne feestdagen toe ! Hartelijke groet, Van Roon Living
Deze review kreeg als cijfer een 5
Van Roon Living

NV Haagse Milieu Services

Het was super ! We hebben erg genoten van de privŽ rondvaart. De schipper, kok en bediening hebben ons prima verzorgd. ... Lees verderComplimenten voor het eten, erg knap om in zoÕn beperkte ruimte een heerlijke maaltijd te bereiden. Super bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
NV Haagse Milieu Services

Agrifirm Group BV

Wij hebben een super leuke tour gehad! Bedankt voor alles!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Gineke Bruining van den Berg | Agrifirm Group BV

We hebben gisteren een erg leuke rondleiding van jullie gids gehad! Zeker een geslaagd uitje
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Kirsten Handstede

PCRG

Informatief en gelachen. Zeker wat geleerd. Tot een volgende keer
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
PCRG

Via Suxx

Training verbale en nonverbale communicatie, maar dan op een ludiek manier. Was echt top.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Via Suxx

Scarlet IT

Leuk en goe dgeorganiseerd. Een mooie aanvulling op ons programma.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Scarlet IT

Wij hebben een uitstekend personeelsfeest gehad via Puur. De ontvangst aan boord was heel hartelijk. Het eten van de BBQ ... Lees verderwas goed, en er was genoeg! Het was heel fijn om zoveel ruimte op de boot te hebben. Verder was de muziek en entertainment heel netjes verzorgd.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Marleen van Loozen

Vesting Finance

Wij hebben een erg leuke middag gehad. De boot was top en de schipper en bemanning deed het prima. Dank ... Lees verdervoor de organisatie en goed weekeinde alvast!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- George ten Hagen | Vesting Finance

Storm digital

Het was heel erg leuk en alles is ook naar wens geweest! Ook leuke mensen aan boord
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Vin Guyen | Storm digital

RTL Nederland

Ons afdelingsuitje met de percussie workshop en eten was perfect georganiseerd. Een zeer geslaagde avond, dank daarvoor! Dank en groet.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
RTL Nederland

VBSCW

We hebben het super naar onze zin gehad. De percussieworkshop was erg geslaagd. Na de workshop hebben we lekker gegeten ... Lees verderen veel gelachen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Yolanda Veerhuis | VBSCW

De percussieworkshop van Puur was helemaal leuk, Sanne was een superfijne begeleidster!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Liselore van Gorp

ING

Ik heb ontzettende positieve geluiden gehoord. We hebben erg gelachen. Mijn collega die de grote organisator was, was erg tevreden.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Simone ten Kate-Slager | ING

Wat hebben we een leuke avond gehad! dank voor het organiseren.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jan Hoogstra

Perfect geregeld uitje voor onze vriendengroep. Ondanks dat we een week voor de tijd bericht kregen dat we moesten uitwijken ... Lees verdernaar een andere locatie, zijn we perfect geholpen, en is er gezocht naar een locatie wat bij onze wensen paste.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Gertien van der Horst

Welikemilk

De pokerworkshop was ontzettend leuk, iedereen zo genoten!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Marije Suk | Welikemilk

Rebprojects

De workshop verliep perfect. Goede uitleg en gezelligheid. Zeker voor herhaling vatbaar.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Farid Assert | Rebprojects

Kumpany

Hostess Nikki, schipper Stefan en Sharon waren allemaal echt heel leuk en goed! Super mooie boot, lekker ruim, plek voor ... Lees verderiedereen. Een luxe dat het dak open kon maar met het weer er toch ramen in zaten want anders was het net te koud. Iedereen vond het echt heel erg leuk en ik zou het iedereen aanraden om bij jullie deze trip te boeken met deze crew.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Izabell ten Kate | Kumpany

Loo

We hebben een super dag gehad. Het varen was een groot succes en ook de speurtocht werd door onze collega’... Lees verders zeer gewaardeerd. Het eten was goed en de rondleidingen waren interessant.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jennifer van der | Loo

Het was super georganiseerd. Leuke enthousiaste begeleiding, restaurants ook prima. Ik was zeer tevreden. Nogmaals dank voor het last minute ... Lees verderregelen van alles!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Ester Boer

Amsterdam Summer School

De wandeling was erg interessant. Het was prachtig weer en erg gezellig. Ik heb met de tour van Hans meegelopen ... Lees verderen dat super interessant en ontspannen tegelijk.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Maartje | Amsterdam Summer School

Het is erg goed verlopen afgelopen woensdag. De gidsen waren super en we hebben mooie stukken van de stad gezien.
Deze review kreeg als cijfer een 5

A+E Networks

Prima en flexibele service, mooie wandeling, leuke goed Engels sprekende gidsen voor een internationaal 30-koppig gezelschap. Zeker aan te bevelen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jessica Haagmans | A+E Networks

amc.uva

Het was alles heel goed geregeld en de 2 gids waren zo goed en enthousiast, echt top!.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Ari Widyanti | amc.uva

Prowind BB

Met ons team genoten van een prachtige rondleiding met een enthousiaste gids vol met historische weetjes en antwoord op al ... Lees verderonze vragen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Karin van Daalen | Prowind BB

Diervoeding Tak

Goed georganiseerd, goede uitleg en lekker eten. We hadden van te voren gevraagd of de gids in het Engels en ... Lees verderDuits kon vertellen, maar helaas was het enkel in het Engels.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Stefanie van 't Ende | Diervoeding Tak

HDLG-Groep

Met 10 collega ondernemers hebben we genoten van een mooie vaartocht, schitterende boot, heerlijk eten en bovenal klantvriendelijke bemanning! Een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Ernst Schorfhaar | HDLG-Groep

Drukkerij Almere

Het was een gezellig tocht. Iedereen heeft ervan genoten. De schipper en zijn assistent waren klantvriendelijk. Het eten was goed. ... Lees verderNiets te klagen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sylvia Groot | Drukkerij Almere

PPHE Hotelgroup

We hebben een leuke maar vooral leerzame middag gehad met ons team bij de workshop mindmapping. Een goede manier om ... Lees verdergedachten te structureren en beter te onthouden. Zeker een aanrader voor een team uitje!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Fleur Segaar | PPHE Hotelgroup

We hebben een hele leuke, gezellige en leerzame middag gehad! We vonden Anna Maria een fijne trainster en er is ... Lees verderzeker een zaadje bij ons geplant om mindmapping te gaan gebruiken in de dagelijkse taken! Nogmaals dank voor het snelle regelen
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

Curus Mindmapping: Gegeven door een entousiaste trainer. Het was voor ons een leuke en leerzame middag!
Deze review kreeg als cijfer een 3
- Jaime Jeremias

Alles is uitstekend verlopen De gasten waren zeer te spreken over de workshop. Helder en to the point.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Toon Gerbrands

Hotel casa

Gisterenavond was heel erg leuk. Het was strak georganiseerd en heel gezellig. Eten wat ook prima!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Anouk Nieuwenhuizen | Hotel casa

Het was een geslaagd feest. De aankleding van de karakters was erg leuk.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Lobke Westra

Heel leuk! Veel gelachen. Ik hoop dat de begeleidster niet een nervous breakdown eraan heeft overgehouden. Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

Ja het was geslaagd, wij hadden enkel acteurs verwacht, maar het bleek daar dat wij dat eigenlijk zelf waren. Het ... Lees verderwas erg leuk, en het eten was meer dan uitstekend! Wij hebben erg goed gegeten. Bedankt en groet.
Deze review kreeg als cijfer een 5

DB Schenker Logistics Netherlands

Het was erg gezellig! Super bedankt voor het regelen en de goede service. Als bonus, ben ik echt nŽt ... Lees verderna het etentje ook nog eens voor het eerst tante geworden, dus ik vergeet deze avond sowieso nooit meer! :)
Deze review kreeg als cijfer een 5
DB Schenker Logistics Netherlands

Het was echt geweldig! Sharon deed het super en heeft er echt voor gezorgd dat de sfeer er meteen goed ... Lees verderin zat. Ze leek exact de juiste rollen uit te kiezen voor de juiste personen. Het spel zorgde dat we na een lang dagprogramma niet inkakten tijdens het eten maar actief en vol verwachting de avond hebben beleefd. Dank voor de goede zorgen, we gaan het zeker aanraden!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Malou

Vopak Terminal Amsterdam Westpoort

We hebben zo'n heerlijke avond gehad. De actrice was super aardig en begon geweldig leuk (we zaten nog even op ... Lees verderhet terras te wachten op elkaar omdat er nog 2 auto''s in de file zaten) en de stemming was gelijk goed. Er waren 2 personen die een moorddiner bij voorhand niet leuk vonden en zelfs die 2 personen hebben zich uitstekend vermaakt. Het eten was heerlijk en de bediening goed. Al met al, voortreffelijk. Heel hartelijk bedankt voor het organiseren.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Carla | Vopak Terminal Amsterdam Westpoort

UWV

We hebben veel gehad aan de workshop. Het moordspel diner vonden we erg leuk en iedereen ging helemaal op in ... Lees verderzijn rol.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
UWV

Wat super leuk bericht en het was ook een geweldige avond en fantastische groep! De bediening van het restaurant was ... Lees verdertrouwens ook magnifiek en het is absoluut een pre daar vaker een moordspel diner te organiseren(op de notenalergie situatie na dan) .
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Oscar Zeegers

Was echt super leuk! Nu nog het resultaat afwachten van de libdub. Eten was net iets te krap. Had 30 minuten ... Lees verderlanger mogen duren. Verder helemaal goed!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Denny van Reeuwijk

De video en foto's zijn super leuk geworden! Dankjewel en misschien tot de volgende keer!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Caitlin Birsak

De dag zelf was fantastisch het was ook prachtig weer. Over het maken van de LIpdub en Mischel en Puur ... Lees verderevents zijn we zeer tevreden het was erg leuk allemaal. Michel zelf ook een heel fijn persoon om mee samen te werken. Samengevat we zullen zeker in de toekomst aan Puur events denken voor het organiseren van een feestje.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sandra Kremer

De workshop was erg geslaagd! Menno heeft het erg leuk begeleid en ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Linda van der Heiden

KNO AMC

Namens onze hele afdeling wil ik jou, Menno, Sharon en PUUR events hartelijk bedanken voor de geweldig leuke dag die ... Lees verderjullie ons bezorgd hebben afgelopen vrijdag 11 december. De organisatie en het makkelijke contact met jou was top. Ook Menno en Sharon hebben ons erg professioneel en op een hele leuke manier begeleid. We zijn erg benieuwd naar de lipdub clip die zal volgen. Super bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
KNO AMC

Het was heeel erg leuk! We zijn door heel veel toeristen gefilmd en gefotografeerd maar we zijn uiteindelijk zelf enorm ... Lees verderbenieuwd naar het eindresultaat. Misschien een suggestie van mijn kant Ð zou heel leuk zijn wanneer er nog meer verkleedspullen zijn zoals jurken e.d. Maar we waren allemaal goed toegetakeld hoor! Veel groetjes en enorm bedankt.
Deze review kreeg als cijfer een 5

Dank voor de organisatie van ons uitje. Het was echt super leuk! Heel goed geregeld alles en Max deed het ... Lees verderecht heel erg leuk!!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

S U P E R.....S U P E R.....S U P E R!!! Geweldig echt waar...& echt compliment ... Lees verdervoor Menno! Wat heeft hij het super gemaakt!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Claudia

De lipdub is echt heel leuk geworden! :) Alles was zeker naar wens, bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Annemarie

Ontzettend leuke dag gehad.. vrijgezellenfeest! Menno, je was een topper!!! Echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Sandra de Leng

Echt een hele leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest. Ik kan dit zeker aanraden om te doen!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Ingrid de Vries

We hebben het echt ontzettend leuk gehad! De libdub is erg leuk geworden. Hartelijk dank!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Victoria Kromojahjo

Voor een vrijgezellenfeestje hebben wij een lipdub workshop gevolgd bij Puur. We waren met een vrij grote gemengde groep, maar ... Lees verderde workshop werd door Michel heel goed en leuk begeleid. We hebben een hele gezellige middag gehad met de groep. En het resultaat, het filmpje, is echt heel gaaf geworden. Zeker een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Dessie Lividikou

Hele fijne service en super leuk uitje.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Nado

Bedankt voor alles! We hebben enorm genoten!! De boottocht was super met heerlijke broodjes. Goeie schipper. En de speurtocht was ... Lees verderook erg leuk.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Henk Ommoord

We vonden het heel relaxt zo samen een boot voor ons alleen. De vaart was heerlijk ontspannend.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Inge Mohlman

Rabobank

Wij hadden de lunchboot geboekt voor het 25 jarig jubileum van een collega. Op de boot hebben we samen genoten van ... Lees verderlekker eten en drinken, iedereen was met elkaar in gesprek. Het was ideaal en veel mensen waren vergeten hoe mooi de stad is! De schipper was prima, het eten was heerlijk, het zonnetje scheen en aan al onze wensen (zelfs de last minute wensen :) ) was voldaan. Helemaal top! Onze jubilaris kijkt met heel veel plezier terug op een geslaagde middag! Nogmaals dank voor de goede organisatie en fijne contacten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Chantal | Rabobank

WFG

Was prima georganiseerd! We hadden een heel goede vergadering en een prima boottocht door de grachten gemaakt!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Frits Bloem | WFG

Puur heeft ons op heel korte termijn geholpen met organiseren van een boottochtje voor ons team. Snelle (re)actie en ... Lees verderprima kwaliteit, aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Ruben Timmerman

Nice flexible packages, great fun team onboard, happy to show you the city from the water. Perfect service.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Solange Merel

Royal Boon Edam International BV

We hebben een heel leuke event achter de rug dat prima aansloot bij onze international sales meeting. Puur bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 3.5
Royal Boon Edam International BV

CBRE B.V.

We hebben een hele geslaagde avond gehad afgelopen vrijdag en heerlijk gevaren. Bedankt voor de goede organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4
CBRE B.V.

We hebben het heel leuk gehad! Eigenlijk duurde het te kort. Bedankt voor alles!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

De walking dinner was prima, volgens mij heeft iedereen ervan genoten. Ik heb geen klachten gehoord. Gidsen waren behulpzaam en ... Lees verderhadden elke hun specialisme. Ik heb veel positieve feedback mogen ontvangen over hoe de twee dagen in elkaar zaten. Al met al een geslaagd event.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Koen de Vrij

Textkernel

We hebben een hele leuke kookworkshop gehad gisteren! Bedankt voor het regelen! Het was voor herhaling vatbaar.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Wimma Kanis | Textkernel

Telfort

We hebben een fantastische middag en avond gehad! Zeer geslaagd. De lachworkshop was hilarisch en super gezellig. Het eten en ... Lees verderde bediening was prima in orde en een heel gezellig restaurantje. Precies zoals we in gedachten hadden. Bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Liesbeth | Telfort

Cordaan

We hebben een hele gezellige middag gehad en vooral veel gelachen tijdens de lachworkshop! We hebben er nog veel over ... Lees verdernagepraat de dagen erna. Een absolute aanrader voor teambuilding of gewoon een gezellige dag met vrienden of familie!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Charlotte | Cordaan

Goed geregeld, gezellige begin- en eindlocatie, professionele begeleiding, leuke opdrachten en een hilarisch einde met de lachworkshop. Kortom: een zeer ... Lees verdergeslaagde dag. Echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Roos Halewijn

We hebben erg genoten van ons feest afgelopen vrijdag, iedereen vond het leuk! Complimenten aan jullie team :-)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Software Improvement Group

NIBV

‘’Alles sloot naadloos op elkaar aan, liep perfect in elkaar over. Hoefde me nergens zorgen over te maken. Eten vond ... Lees verderik wat minder in de waag, maar was de enige. Alles was perfect. Super dag gehad!’’
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
NIBV

Vanaf het begin tot het einde goed geregeld. Het contact met Puur was erg goed en duidelijk. De Gek op ... Lees verderHolland quiz is echt een aanrader. We waren erg aanwezig maar "Linda" de presentatrice ging daar lekker in mee
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Marije Wesselman

WERKbedrijf Groot Amsterdam

Was een leuke middag! De persoon spelleidster deed het ook erg leuk. Vond het wel een beetje kort aangezien je ... Lees verderer niet een hele middag mee kunt vullen. Dat vond ik jammer maar wisten we ook wel weer vantevoren.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sandra Kloek | WERKbedrijf Groot Amsterdam

BP

drop, haring, speculaas.. Mooi om te beleven met ons internationale gasten. Zeker met gids Michelle
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
BP

Volk Optical

De instagram workshop was super! Alle gasten vonden het een geweldig ervaring! De workshop was helder en infomatief. Wederom een ... Lees verderzeer geslaagde uitje met Puur! 
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Paul Koopman | Volk Optical

Via Outlets

De collega's waren blij verrast want we hadden niet gezegd wat we georganiseerd hadden en ze hebben een geweldige workshop ... Lees verdergehad! Het eten was goed en ze hebben genoten van de rondvaart. Super dus! En zeker voor herhaling vatbaar.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Miranda van Meeteren | Via Outlets

Het was allemaal naar wens georganiseerd! Geen bijzonderheden, erg leuk en voor herhaling vatbaar met een eventuele andere groep. Leuk!
Deze review kreeg als cijfer een 4

Het was een geslaagde dag! Dank voor de organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 5

Debatinstituut

Het uitje was een groot succes! Goed geregeld, leuk concept erg leuk om te doen. Hartelijk dank!
Deze review kreeg als cijfer een 4
Debatinstituut

Wij hebben op de high tea boot, Mona Lisa, de 70ste verjaardag van mijn moeder gevierd. Het was best aan ... Lees verderde prijs, maar was het waard. We hadden prachtig weer en de schipper heeft ons veel mooie plekjes laten zien. De jarige heeft enorm genoten!!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

GGD Amsterdam

Puur heeft ons uitje geregeld en we hebben een heerlijke middag gehad, lekker weer, leuk gezelschap en veel lekkers onderweg. ... Lees verderBedankt voor het regelen
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Olga van Vliet | GGD Amsterdam

Boon Edam

Luxe salonbooot, aardige schipper en lekkere combi van sandwiches en zoetigheden.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Boon Edam

Dutch Flower Group

Lekkker varen en high tea'en. Topuitje. Bedankt voor de organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Dutch Flower Group

We hebben een fijne dag gehad heel leuke boottocht, daarna de hilarische bingo en afgesloten met goed eten. Het was ... Lees verdergoed georganiseerd en alles liep op rolletjes.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

Politie Landelijke Eenheid

Door het weer hebben we het eerste wandelstukje iets ingekort. We waren erg te spreken over de gids, zij liet ... Lees verderleuke plekjes zien en had goede verhalen te vertellen. Kortom, het was helemaal top!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Politie Landelijke Eenheid

Wij hebben een heel mooie middag en avond gehad. Alles was heel goed geregeld. Wij werden overal heel gastvrij ontvangen. ... Lees verderDe loopafstanden waren goed te doen; ook voor degenen die minder goed ter been zijn. Ik dank Puur voor de inzet in deze en zeker de prettige manier waarop wij hierover met elkaar hebben mogen communiceren. Mede hierdoor is het een gedenkwaardige dag geworden.
Deze review kreeg als cijfer een 5

Crowe Horwath

Het was heel leuk. De adresjes waren super, de gidsen en de boot waren reuze. Misschien tot een later moment.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Sofie | Crowe Horwath

Global-C

Helemaal super, jullie hebben 2 Amerikanen een hele leuke avond bezorgd. Zelf vond ik het ook erg leuk enÉ. mij een ... Lees verdergoede beurt laten maken.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Paul | Global-C

We hadden het echt super naar onze zin! Het spel kon iedereen bekoren en dat was mogelijk door de goede ... Lees verderuitwerking en uiteraard goede begeleiding van het spel (Laurens was een ideale gids). Het was echt geslaagd! Bedankt voor de foto''s, een leuk souveniertje :).
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

VoiceWorks B.V.

Het was zeker geslaagd! Herken de Mol was erg leuk en goed begeleid door Nora. Het spel was zeer leuk ... Lees verderen zouden we zeker aanraden bij anderen. Super bedankt voor alle organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 5
VoiceWorks B.V.

Speedlink Worldwide Express B.V.

We hebben een super dag gehad! Het spel, de begeleiders, het terras en restaurant zijn erg goed bevallen. Alles was ... Lees verdertot in de puntjes Super geregeld, heel erg bedankt hiervoor!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Kim | Speedlink Worldwide Express B.V.

Wat een super leuk spel! Gedaan met een vrijgezellenfeest en iedereen werd super fanatiek! Heel goed geregeld en duidelijk contact ... Lees verdervan tevoren.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Désiree Duijvesteijn

Boot Koffie

Het was vreselijk koud, maar het zonnetje kwam door en door het vele rennen (ja iedereen was flink enthousiast) door ... Lees verderde stad hadden we het goed warm gekregen. Het was een ontzettend leuke ervaring en goed begeleid door Thomas. Ook het contact vooraf met Anouk was snel en fijn!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Boot Koffie

Een super leuke middag, goed georganiseerd, met leuke spellen verspreid over de stad! Echt een aanrader om te doen als ... Lees verderuitje!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Tim Leijen

Prospex

We hebben het ontzettend naar ons zin gehad. Iedereen vond het spel zo leuk! Professioneel georganiseerd, super enthousiaste spelbegeleiders. Ben ... Lees verderheel blij dat ik voor jullie heb gekozen. Hartstikke bedankt en een grote kans dat we volgend jaar weer bij jullie komen. Vond het een groot succes!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Yasmin Vittali | Prospex

De Veranda / De Jonge Dikkert

Het “mol tochtje” is heel goed ontvangen. Ik heb er zelf niks van mee gekregen want ik nam niet deel ... Lees verderaan het spel. Ik “verstrekte” de drankjes en catering. De boot was heel goed en leuke schipper. Echt perfect! De berichten die ik van de deelnemers waren net als voor de Veranda heel goed! Dus hartelijk bedankt voor de organisatie en tot het volgende feest!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Eugene van Angelbeek | De Veranda / De Jonge Dikkert

Een hele leuke middag gehad met 10 vrienden tijdens het HERKEN DE MOL spel. Zat goed in elkaar, diverse spellen die ... Lees verderzo in WIDM hadden gekund en niemand had bij ons door wie de mol daadwerkelijk was. Kortom goede organisatie! Aanrader voor een leuk gezellig actief uitje met vrienden, familie, collega''s etc!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Choukri Hachchi

Via Puur* hebben wij het Herken de Mol spel in Haarlem gedaan, gevolgd door een Walking dinner door het centrum ... Lees verdervan de stad. Wat een top dag was dit, het spel zat goed in elkaar, iedereen was bloedfanatiek en het Walking dinner was een afwisselend programma, met leuke wandelingen en heerlijk eten. Haarlem is een perfecte stad voor een uitje, echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Helen Hoogkamer

Legadex

Het Herken de Mol spel is echt een aanrader! Super leuk teamuitje waarbij je je collega's van een hele andere ... Lees verderkant leert kennen. Spel zit goed in elkaar: van voorpret door het vooraf benaderen van de mollen, via hele fanatieke en argwanende spelers tijdens het spel tot de napret vol nabeschouwing: iedereen was heel enthousiast!! Ook hele goede en flexibele communicatie met de begeleiding, die snel schakelt op last minute wijzigingen. DANK!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Rik van Vianen | Legadex

Persgroep

We hebben een leuke middag gehad! Linde was een prettige begeleidster en iedereen deed goed mee met het spel. Het ... Lees verderweer zat ook erg mee. Het was koud natuurlijk, maar wel droog en zonnig. De bierproeverij is ons alleen tegengevallen. Verder dus een leuke middag gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Annemarijn Kokke | Persgroep

Grodan

Het was een ontzettend leuk programma. De gidsen boot waren top, ook de locaties waren heel apart. Kortom een zeer ... Lees verdergeslaagde middag. Ik kan jullie aanbevelen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Grodan

Het was een zeer geslaagde middag. Goed georganiseerd, leuke begeleiders, mooie locatie en uiteindelijk geeindigd bij een restaurant met super ... Lees verdereten. Zeker voor herhaling vatbaar. We houden contact!!!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

IDEXX

Thank you so much! We had a great day and the event was fantastic.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- David | IDEXX

Het was erg leuk! We hadden onverwacht een beetje vertraging i.v.m. wegwerkzaamheden waardoor we iets langer moesten lopen, ... Lees verdermaar dit drukte de pret niet. De begeleiding was goed, duidelijke instructie over hoe de spuitbussen gebruikt moeten worden (afstand van het doek, snelheid, dikke lijnen, dunne lijnen etc). Ook hebben we een techniek of twee geleerd bijvoorbeeld hoe je een licht effect maakt waardoor het eindresultaat er des te leuker uit zag. Al met al een geslaagd teamuitje!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Robin Manna

Het was erg leuk en we hadden prachtig weer. Ik zou alleen een volgende keer iedereen een eigen doek willen ... Lees verderlaten maken omdat iedereen dan meer betrokken is.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ageeth van Gorp

Het was zaterdag erg leuk! Ik heb van de collega''s alleen maar positieve reacties gekregen... mede dankzij jullie goede zorgen. ... Lees verderWil je Ellen nogmaals bedanken namens ons? Wie weet tot ziens. Groet, Wilma.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Wilma

KOLOM

We hebben een hele leuke middag gehad onder begeleiding van Erin, een leuke enthousiaste dame! Wij zijn erg tevreden. Fijn ... Lees verderook dat wij tussendoor even hebben kunnen afstemmen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Karin | KOLOM

Olympia uitzendbureau

We vonden het allemaal een leuke dag en goed spel en een goede begeleiding gehad van Oscar. We hebben elkaar ... Lees verderals groep beter leren kennen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Sarah | Olympia uitzendbureau

Kinderopvang KCWA

Alles was prima, precies zoals afgesproken. Heel erg bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 3.5
- Aad Kuin | Kinderopvang KCWA

Rabobank

Goed georganiseerd, mooie omgeving en prima eten! Wat ons betreft een dikke 9!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Rabobank

Achmea

Onze buitenlandse gasten hebben erg genoten van de avond! Dank voor jullie acties (en de lastminute aanpassing!).
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Birgit | Achmea

Alles was zeker naar wens, het was echt een hele leuke dag!
Deze review kreeg als cijfer een 5

ZAAM interconfessioneel voortgezet onderwijs

Wij hadden een geweldige ochtend. Een korte inleiding waarin we uitgedaagd werden anders te kijken en helemaal los te gaan. ... Lees verderDaarbij naar buiten we bekeken de stad en elkaar opeens heel anders. En wat een verrassende en mooie resultaten leverde dat op! Aanbevolen!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Helma Sjamaar | ZAAM interconfessioneel voortgezet onderwijs

Sun Chemical

Anna-Maria heeft ons anders leren fotograferen. Mooi ook hoe we de foto's achteraf hebben besproken. Missie geslaagd
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Sun Chemical

Philips Lighting

Goed georganiseerd, leuke trainer.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Philips Lighting

British American Tobacco

Thank you very much for your support with arrangements of our team building event! We had a really great time! ... Lees verderBest Regards.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
British American Tobacco

Alles naar wens verlopen. Het uitje was hartstikke leuk.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Razija Eminovic

Het was erg leuk. Fijne energie, prachtige plek, leuke begeleiding en assistent.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Micha Kroese

We hebben geen klachten gehoord, iedereen vond het leuk en supergezellig, dus groot succes! Puur, bedankt voor het regelen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mieke

Het was ontzettend leuk en gelukkig was het lekker weer. Binnenkort moet ik weer iets regelen voor een groepje. Ik ... Lees verderzal t.z.t. weer contact opnemen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Rahila Akbar

Het was geweldig !! Alex was meer dan top !! En locatie en bediening was ook super kortom een geweldige middag gehad!! ... Lees verderMet vriendelijke groeten.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

Vastgoedpro

De goochelworkshop was heel erg leuk. De goochelaar deed het heel goed, iedereen was enthousiast. Hij ÔverklapteÕ aan de ene ... Lees verderkant wat trucs, wat heel leuk was, want dan weet je nu hoe dat gaat. Maar aan de andere kant liet hij ook wat trucs on-uitgelegd en daardoor ging de magie niet verloren. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Aline | Vastgoedpro

Floating dinner

We hadden een diner cruise op een rondvaartboot geboekt voor de 40 sprekers van onze mdevcon conferentie. Iedereen was er enthousiast ... Lees verderover, het eten was boven verwachting goed, de rondvaart was leuk, het personeel vriendelijk. Aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Ivo Jansch | Floating dinner

De organisatie van ons Floating Diner (zaterdag 14 april) was geweldig! Alles verliep op rolletjes, eten was heerlijk, ontzettend gastvrij, perfecte ... Lees verderschipper! Kortom: we hebben genoten! Al onze gasten waren ook erg onder de indruk! Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Simone Huistra

Fineer fabriek

Het was een geslaagde avond. Iedereen heeft genoten, top! Er was wel enige onduidelijkheid in het eerste restaurant omtrent het ... Lees verdervoorgerecht pompoensoep. Er werd gedacht dat deze helemaal niet geserveerd hoefde te worden, echter hebben ze dit na aangeven direct wel goed opgepakt.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Patrick Verberne | Fineer fabriek

Mindef

Alles is goed verlopen en de deelnemers hebben hun tevredenheid uitgesproken. Was nog ff spannend waar de boot zal aanmeren ... Lees verderomdat ik mijn mail niet gelezen had en jij mij via de mail had geïnformeerd. De schipper heft uiteindelijk met mij contact gezocht, we stonden tegenover het scheepvaartmuseum. Bedankt voor de goede zorgen en wie weet tot een volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jan Hartingsveld | Mindef

Dura Vermeer Reststoffen BV

Het Floating diner was een schot in de roos. Iedereen was enthousiast.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Grace Dijkhuizen | Dura Vermeer Reststoffen BV

Paerel

Ons floating dinner van 14 januari was een succes! Het weer viel gelukkig mee en iedereen was enthousiast. De keuze van ... Lees verderrestaurants was prima en hebben heerlijk gegeten. Met Hans als gids hebben we het ook prima naar ons zin gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Toon van Dooyeweerd | Paerel

It was good, thanks! The service on the boat was great too. Best regards.
Deze review kreeg als cijfer een 5

Copernicus Interchange Technology

Met collega''s en zakelijke relaties een zeer geslaagd floating dinner beleefd! Voor iedereen dankzij de prima organisatie, de prettige begeleiding ... Lees verdervan Annemiek en het vriendelijke personeel aan boord en in de restaurants een gezellige en ontspannen avond. Ook heerlijk gegeten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Nancy | Copernicus Interchange Technology

Mega leuke ervaring. Met een groep van 12 personen een floating dinner. Fantastische boottocht met aardige kapitein, heerlijke gerechten in leuke ... Lees verderen gezellige restaurants op mooie locaties._x000D_ Speciaal compliment voor Michelle voor de perfecte verzorging !
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Suzanne Schilder

Het was een zeer geslaagde avond, kreeg tijdens de avond en na de avond veel positieve reacties. Ook (inmiddels mijn ... Lees verderex-baas) de afscheid nemende directeur vond het een bijzonder geslaagd event.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

Het was allemaal prima geregeld, en we hebben erg genoten. Heb alleen maar positieve reacties teruggekregen en lachende gezichten gezien; ... Lees verderprima dus! Nogmaals dank, ik zal Puur* zeker bij anderen aanraden op het moment dat zij iets leuks zoeken.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

Ons uitje was zeer geslaagd, iedereen had het prima naar zijn zin en vermaakte zich prima. De kapitein en de ... Lees verderhostess waren zeer efficient en legden alles prima uit. Restaurant was prima, al met al zeer geslaagd. Dank je wel voor het inelkaar draaien van een prima programma.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

IMC

Ik heb geweldige feedback gekregen. Allen super tevreden! Boot was geweldig, food en drinks ook. Aardige schipper en dames die ... Lees verderserveerden!!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Tamara Heesakkers | IMC

KPMG

Helemaal super, complimenten voor hoe alles vlekkeloos verliep. Heerlijk weer, mooie boot, gezelligheid, lekker eten.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Franka de Vries | KPMG

Barnhoorn Flowers

Geweldig geregeld! Boot (en schipper!!) waren top, restaurant idem dito!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jordi van Gijlswijk | Barnhoorn Flowers

Elanwonen

Wij hebben een hele leuke en gezellige avond gehad. De gids kwam iets te vroeg omdat natuurlijk alles 45 minuten was ... Lees verderuitgelopen maar liet ons rustig eten. Toen wij klaar waren nam hij ons mee richting het nagerecht met hierendaar een leuke wetenswaardigheid of anekdote, ook weer leuk.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Desiree Wendelgelst | Elanwonen

SmartCoat B.V.

Het is een leuke avond, het concept van meerdere keren opstaan en ergens anders eten zorgde ervoor dat de mensen ... Lees verdertelkens anders gingen zitten. Lekker ongedwongen, oestermeisje deed het leuk. Laatste restaurant was volgens mij geen 50/50 maar alleen chocolade, maar wel erg lekker. Verder prettig hoe Puur het geregeld heeft, op de hoogte houden etc. Voor herhaling vatbaar.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jeroen Vrieselaar | SmartCoat B.V.

ABN AMRO

Ik wilde je graag nog even laten weten dat iedereen laaiend enthousiast terug kwam van het floating diner. Alles was ... Lees verdergoed geregeld, sloot goed aan en de gerechten waren heerlijk. Het was leuk dat ze zich steeds verplaatsten, waardoor iedereen elkaar gesproken heeft. Hartelijk dank voor de perfecte organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Wendy Bruijnis | ABN AMRO

Brandweer Nederland

Leuke quiz voor ons vriendenteam en aanhang. We hebben flink gelachen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Brandweer Nederland

de connectie Amsterdam

Varen met silentdisco, een borrel en mooie boot. En goed georganiseerd
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
de connectie Amsterdam

Vlotte communicatie, zeer snel bij het voorstellen van locaties, begrijpt de wensen van de klant. Tip top in orde! Wij ... Lees verderwerken graag in de toekomst opnieuw met u samen.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Babs Van Droogenbroeck

Ministerie van Defensie

Dank voor jullie inzet, ik heb vele positieve geluiden gehoord. Mede door Puur is het een fantastische dag geworden.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Paul Knops | Ministerie van Defensie

Goede uitleg, denken met je mee. Uiteindelijk goede deal kunnen sluiten
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marc Kooij

De mensen van Puur denken mee, weten en inspireren. Hartelijk dank voor de inspiratie en de persoonlijke touch!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Martijn

UVA

Ja was leuk. Het fanatisme wordt met dat soort spelletjes toch altijd weer aangewakkerd. Leuk om te zien.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jacko Hoekzema | UVA

Randstad Groep Nederland B.V

Bedankt voor de foto's, ze hebben een TOP-dag gehad. Niets dan lof over de locatie en het spel.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Esther Zijdel-Vlam | Randstad Groep Nederland B.V

Brezan Automaterialen

We hebben zaterdag een erg leuke dag gehad. Iedereen was enthousiast, en we hadden er fantastisch weer bij! Hartelijk dank ... Lees verdervoor de goede organisatie. En we houden jullie organisatie in gedachten voor een eventueel volgend uitje. En ook bedankt voor de foto''s. Die ga ik later even samen met een collega bekijken. Hartelijke groeten.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Brezan Automaterialen

One2many

Het was erg leuk. Alles is prima verlopen en we hebben het enorm naar ons zin gehad. Dank je wel ... Lees verdervoor je hulp bij het organiseren.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Daniëlle Boor | One2many

Akamai Web Division

Het arrangement was geslaagd gisteren! Veel blije gezichten en goede leiding. Goed gedaan.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Hans jnipshag | Akamai Web Division

Ordina

Wat was dat superrrr tof! We hebben echt een super dag gehad, hele leuke opdrachten ook. Echt een aanrader voor ... Lees verderiedereen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Cindy Davids | Ordina

Flinck & Stokkel

Bedankt voor het op het laatste moment regelen. Alles ging soepel en snel via jullie. We hebben een hele geslaagde ... Lees verderdag gehad. Locatie van workshop was helemaal goed. Cocktails en materiaal etc was prima, alleen niet helemaal afgestemd op groep vrouwen (de tequila cocktails bleven staan :D maar daar zul je mannen heel blij mee maken). Misschien ook maar goed, anders hadden we niet eind van de avond gehaald ;) Gelukkig vroegen ze na de tweede ronde naar onze voorkeuren en was de laatste cocktail top.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Reija | Flinck & Stokkel

CREON-ONLINE BV

We hebben een onwijs leuke dag gehad met elkaar. De lunch was goed, de gidsen waren heel leuk, de cocktailworkshop ... Lees verderwas super en het eten op de boot was heerlijk. Iedereen heeft het naar z’n zin gehad en is enthousiast, jullie zien ons nog wel een keer terug verwacht ik 
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Lisanne Romeijn-Amersfoort | CREON-ONLINE BV

de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs

Ons teambuildings-uitje was een succes en wat een leuke locatie ! Prima verzorgd. Dank jullie wel nogmaals voor het regelen/organiseren.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Ingrid de Jiong | de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs

Amersports

Het was zeker een geslaagde avond. De workshop was goed georganiseed en de gasten waren erg enthousiast en hebben zich ... Lees verdergoed vermaakt. Dank daavoor!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Karlijn Schellens | Amersports

Hoi Caro, het was top afgelopen zaterdag! We hebben inderdaad ontzettend gelachen en Andrea deed het erg leuk! Helaas hadden ... Lees verderbeide groepen de oplossing niet juist, het blijkt toch lastiger voor ons dan gedacht... ;-) Voor de volgende keer weet ik hem in ieder geval!
Deze review kreeg als cijfer een 4

Het spel was super leuk, alle collega's waren erg betrokken tijdens het spel en vonden het interessant. Complimenten dus 
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Benjamin Nehhal

We hebben een ge-wel-dig feest gehad! Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord. Vooral de DJ deed het erg goed ... Lees verderbij de feestgangers en de fotograaf was zo enthousiast dat iedereen er vast goed op staat. Ik zag dat je de link naar de foto's had duur gestuurd, dank daarvoor! Ook de casinotafels vielen in de smaak. Voor iedereen die de dansvloer nog een beetje te heftig vond was dat een mooie escape ;) Bedankt in ieder geval voor je inzet en je geduld, we zijn erg tevreden!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marjolein Meester

GC Project Management ltd

Thank you for everything Nadieh! It was all so organised and everyone really enjoyed themselves! :) Kind Regards
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
GC Project Management ltd

SBB Binnenafbouw b.v.

Het was super, bedankt voor de goede organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Maikel | SBB Binnenafbouw b.v.

Young Amsterdam

Het was erg leuk gistermiddag! Nogmaals bedankt voor de organisatie. De groep heeft het als zeer leuk ervaren.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Yasmine Moussaid | Young Amsterdam

Persoonlijk, oorspronkelijk, simpelweg leuk - met een erg warm menselijk hart. En die warmte houdt niet op bij een uitje ... Lees verderalleen: ervoor, tijdens en na was het erg prettig en leuk om met Puur samen te werken. Aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ewout

Puur = altijd goed! Vakmensen met oog voor detail.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anne-Kee

Luxaflex Nederland B.V.

Het was top geregeld en een onwijs gaaf/leuk spel! De toevoeging van de tuktuks was ook perfect!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Luxaflex Nederland B.V.

We hebben genoten! Het was gezellig en het weer werkte mee. De citygame werd erg leuk ontvangen door alle collegaÕ... Lees verders. Enorm bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jolanda Komin

Hele leuke citygame! Alles was top geregeld, het enige wat wij hoefden te doen was heel veel geld zien kwijt ... Lees verderte raken. En dat is gelukt. Communicatie was helder en Nicole en Erik waren erg enthousiast en klantgericht. Dank!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Liseth Aling

Ik heb als docent met mijn brugklas de citygame De Erfenis gedaan. De kinderen vonden het geweldig! Het was een ... Lees verderechte battle tussen verschillende groepjes; heel spannend en met verrassende en leuke opdrachten. Alles was tot in de puntjes perfect georganiseerd. Hartelijk bedankt, Puur Events!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jeroen Püttmann

Stryker

Voor onze groep was het echt een veel beter idee om een after dinner cruise te doen dan ervoor. Hostess ... Lees verderMarije was ontzettend vriendelijke en de boot was heel gezellig met alle lampjes. De dekentjes op het buitendek waren ook echt een plus! Toilet netjes schoon. Iedereen sprak vol lof of de tour!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Laura de Hoog | Stryker

Super! We hebben fantastisch weekend gehad! Boot tocht ook alles goed verzorgd, Thanks
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Anja Burger

Ziggo

We hebben een hele leuke tocht gehad! Alles was volgens afspraak en de hapjes en drankjes smaakten goed. De gasten ... Lees verdervonden het ook hartstikke leuk dus al met al helemaal geslaagd!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Kathy Kluessien | Ziggo

KPMG

Was perfect geregeld, dank je wel!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jurgen Tuinman | KPMG

NKI

We hebben een heel leuk uitje gehad vrijdag. Wij vonden de jongens ook erg leuk. Het was prima georganiseerd. We ... Lees verderzullen volgend jaar weer aan jullie denken als we weer wat gaan doen. Bedankt voor het regelen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Marcel | NKI

Sun Chemical

Alles was prima geregeld. Een leuke activiteit met goede begeleiding. Niets dan goed nieuws dus!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Mieke Devereaux | Sun Chemical

SchipholRijk

Ze hebben het fantastisch gehad gisteren, ik hoor niets dan lof! Heel erg bedankt en graag tot een volgende keer :... Lees verder-)
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Martine | SchipholRijk

Meulenhoff boekerij

Iedereen vond het fantastisch, heel erg leuk en goed gedaan, bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Annemieke Krug | Meulenhoff boekerij

DeltaWW

The event went well, thank you & your staff! And it didn’t rain… so we could enjoy the outside activities, ... Lees verdertoo. We are currently doing a survey among our colleagues, and so far the feedbacks are very positive
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Eliana Bellini | DeltaWW

SCARLETT Entertainment

The trip was amazing and everyone had a great time, thank you for your help with everything. Kind regards.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
SCARLETT Entertainment

Britvic International

Het was erg gezellig, supergoed geregeld en het weer was uiteraard ook fantastisch! Dank voor de goede service!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Michelle | Britvic International

Advantech Europe BV

Het was een hele leuke avond en onze klanten hadden ervan genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Yuux | Advantech Europe BV

Liduinaschool

Ja het was uitstekend! Goeie lunch en aardige hostess. Ook de boot zag er netjes uit. Lag keurig op tijd ... Lees verderklaar. Dank.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Suzanne Derwig | Liduinaschool

Restaurant Claar

De boottocht was zeer geslaagd!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jan Dieker | Restaurant Claar

We hebben een leuke boottocht gehad. vooral het tijdstip was ideaal, dat het langzaamaan donker wordt en dan al die ... Lees verderlichtjes van de kant en van de bruggen. Heel mooi.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Sanne van Poppel

Simmons & Simmons

De borrelboot was erg leuk. De bemanning was ook erg aardig en alles was goed geregeld. Bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4
Simmons & Simmons

Prachtige rondvaart gehad!!! Helaas was het behoorlijk koud en deed de kachel aan boord het niet geweldig..... Toch heerlijk genoten ... Lees verderaan boord!!!!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Henk Hartgring

Van den Berg Interieurbouw

Wat een ontzettende leuke middag hebben wij gehad tijdens de rondvaart met de borrelboot. Zowel de schipper als de hostess ... Lees verderwaren erg vriendelijk. Wat erg leuk was dat wij onze eigen muziek mochten draaien. Ook was het erg fijn dat wij van te voren duidelijke gegevens hebben ontvangen met daarop o.a. de opstapplaats. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Natasja Hageman | Van den Berg Interieurbouw

Een echte aanrader!! 'S middags op de borrelboot geweest, goede organisatie! s'avonds een heerlijk walking dinner gehad. We hebben de ... Lees verderstad echt leren kennen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Milou Post

We hebben een hele leuke dag gehad. Workshop was verrassend leuk!! Op de borrelboot hebben we ons eigen programma gedraaid, ... Lees verderwellicht heb je dat meegekregen. Gewoon relaxed. Thanks voor de last minute bemiddeling.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Colin van der Laan

Het was een zeer geslaagde dag. Bedankt daarvoor. Enige opmerking is dat het eten op de BBQ boot wat te ... Lees verderweinig was. Alles was op maar iedereen had nog wel wat extra's gelust. Verder was het top geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Paul Roos

Het was heerlijk. De boot was leuk de bemanning was uiterst vriendelijk en gezellig. Leuk muziekje aan boord en ik ... Lees verderheb geen lege glazen gezien. Met de hapjes zat het ook goed. Er was ruim voldoende en iedereen zat lekker te genieten van onze mooie stad. (het was natuurlijk ook prachtweer). Zeker nog een keer de moeite waard om via jullie een uitje te boeken.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Ricardo Schinning

Geta

Wat een geslaagd bedrijfsuitje. Een mooie mix van activiteiten. Iedereen had het naar z'n zin.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Patrick van Kleef | Geta

Ministerie van Justitie

Ons teamuitje was geslaagd. Wouter, onze "meester" heeft ons keurig naar een prachtig resultaat geleid en iedereen heeft het heel ... Lees verderleuk gevonden. Vooral de reacties van Facebook/Whatsapp vrienden of je dat echt wel zelf gedaan hebt, geeft aan dat het verbluffend is wat je in twee uur kan maken! Het eten was ook goed en natuurlijk hadden we ook het weer mee om het tot een geslaagde dag te maken.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Ministerie van Justitie

NKI

Het was wederom erg geslaagd. De deelnemers vonden de workshop erg leuk. De begeleiding en catering waren top! Dit houden ... Lees verderwe erin.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jacques | NKI

Staatsbosbeheer

Verbluffend hoe goed Sanne ons stap voor stap door het proces heeft begeleid en ons versteld heeft doen staan met ... Lees verderonze verborgen schilderstalenten. Het is een meer dan geslaagd uitje geworden met een goed gelukte tastbare herinnering. Het was het hoogtepunt van onze dag.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Doron Mehlmann | Staatsbosbeheer

Nooit gedacht dat we zo mooi konden schilderen. Iedereen was achteraf heel tevreden met zijn schilderij en had het enorm ... Lees verdernaar ze zin. Onze instructeur liet ons stap voor stap zien hoe we technieken konden toepassen. Voor ons was dit een hartstikke leuke en leerzame workshop!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Patrick van Kleef

Holtrop Ravesloot

Ook wij zijn voor ons bedrijfsruitje voor de Bob Ross workshop gegaan - het was de highlight van onze dag... ... Lees verderMet name bijzonder om te zien dat (vrijwel ;) het hele team binnen twee uur een prachtig kunstwerk wist neer te zetten. Iedereen wilde dan ook zijn/haar schilderij meenemen na afloop. Alles, van logistieke zaken (materiaal, locatie en inpakken/meenemen van schilderij na afloop) tot Wouter''s begeleiding tijdens het schilderen was uitstekend geregeld. Voor herhaling vatbaar :)!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Holtrop Ravesloot

Basisschool De Mijlpaal

Geweldige Workshop. Iedereen was enthousiast aan het werk.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Agnes Klos-Bogaart | Basisschool De Mijlpaal

Erg leuke workshop en leuke begeleiding! Iedereen kreeg voldoende aandacht en de tijd vloog voorbij.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Liselore van Gorp

Keizers Mondzorg Zuidas

Het was echt een mega succes!!! Iedereen laaiend enthousiast!!!! Veel dank nogmaals voor het regelen!!!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Marie-Anne van Lexmond | Keizers Mondzorg Zuidas

UWV

We hebben een ontzettende leuke middag gehad. Was goed verzorgd en de bonbons zijn ook nog gelukt;) Dank voor het ... Lees verderregelen op korte termijn!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Willemijn Vlot | UWV

We hadden vandaag geweldig workshop bonbon gehad!! Zo super leuk gedaan op goede loactie. Heerlijk hapjes! Mijn collega's vonden het ... Lees verdererg leuk!! Ze waren tevreden en enthouistast!! Dat willen we u graag zeggen: dankjewel voor het goede dingen om te regelen!! Graag volgende keer!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Rezia van Riet

Wij kwamen binnen en het was al gelijk mooi want er stond een ondergaande zon voor onze neus. Jullie hebben ... Lees verderecht een prachtige locatie al zeg ik het zelf :-) Wij hebben ons zeer vermaakt en we zijn verliefd geworden op de chocolade. Wat is die toch lekker zeg, het overtreft eigenlijk alle bonbons die ik in mijn leven gegeten heb. Ik en mijn collega’s konden het ook niet laten om het overige chocolade dat in de spuitzakken zat recht in onze mond te spuiten haha. JAMMIE! Echt top kwaliteit! Ons team heeft genoten! Ik heb wel meerdere keren te horen gekregen van wat een leuke workshop het was dus voor 100% geslaagd!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Gideon Droog

SugarStars Nederland

Superleuk. Chocoladeworkshops mogen ze ons altijd voor inschakelen! Of alles op gebied van taart en chocolade.
Deze review kreeg als cijfer een 4
SugarStars Nederland

Geleidehond

Wat hebben we gisteren een geweldig tijd gehad! Top schipper en geweldige boot, precies goed voor onze groep! Ook de ... Lees verderhapjes waren prima! Enorm bedankt in ieder geval!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Diana Kok | Geleidehond

AZ Benelux Special Valves B.V.

Al onze gasten vonden de boottocht één van de leukste en best verzorgde evenementen, welke zij hebben meegemaakt in de ... Lees verderafgelopen bedrijfs training sessies! Alles was aanwezig, een prachtige boot, ruimte voor iedereen, het eten en drinken was perfect verzorgd! De schipper, zijn “bemanning” èn de gids waren super! Helaas kon het dak v.w. een regenbui niet de hele rondvaart open blijven, maar alles bij elkaar was het gewoon geweldig!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Anton Broersma | AZ Benelux Special Valves B.V.

Uitje door Puur laten organiseren. Allemaal goed bevallen. Fijne organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jack Bleeker

Stryker

Het team vond de boottocht erg leuk en gezellig. Ze vonden de kok en de schipper enorm aardig en zeer ... Lees verderattent. De kwaliteit van het eten was prima
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Nicoline Niehorster | Stryker

We hebben afgelopen zaterdag een leuke vaart gehad. Alles was goed geregeld!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Antoinette Hardeman

Iamsterdam

Het was hartstikke leuk gister, we hebben er allemaal echt van genoten van de quiz, ik heb heel veel complimenten ... Lees verdergehad voor het organiseren hiervan en daarom dus hierbij ook mijn complimenten aan Puur! DANK
Deze review kreeg als cijfer een 5
Iamsterdam

AMC

Een super leuke avond met Puur gehad. Iedereen was zeer enthousiast over de Pubquiz! Doordat iedereen zo fanatiek was, genoten ... Lees verderze minder van de mooie omgeving. Maar al met al super!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Tess van Splunteren | AMC

We hebben genoten en ga ik PUUR weer bellen bij een volgend event. Ook vind ik Erik een geweldige spel ... Lees verderbegeleider – toppertje!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Cynthia Kuppers

Gemeente Amsterdam

Het was een geslaagde dag. De bedrijfsquiz was helemaal op ons bedrijf aangepast. Dank Puur Events
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Kees Strijbis | Gemeente Amsterdam

Het was super leuk! Bedankt voor alles. De upgrade was te gek en de bingo werd erg leuk gedaan. Zeker ... Lees verdereen aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Maartje Hoekzema

Dell Technologies

Geweldige ervaring met de Bingoboot boot. Goede host en leuke activiteiet, kwaliteit van het eten was trouwens zeer hoog en ... Lees verdersmaakte prima. Perfect georganiseerd!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jeffrey Volkert | Dell Technologies

Knac Nationale Autosport Federatie

Puur organiseerde voor ons, de Knac Nationale Autosport Federatie, een boottocht met bingo. Hartelijk dank voor het meedenken en het ... Lees verderaanbrengen van goede ideeën. De Bingo was hilarisch, de begeleiding was precies goed gekozen voor deze groep jonge buitenlandse coureurs. Kortom, fantastisch en professioneel geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Hélène Duindam | Knac Nationale Autosport Federatie

BBQ boot

Puur genieten is het als je Puur alle zorg uit handen laat nemen. Professioneel, vrolijk, meedenkend, vakkundig, flexibel en super ... Lees verderorigineel. Heb al een paar keer een Puur event mogen meemaken en ik kan zegen: Een event van Puur is in alle opzichten een waar feestje!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Lieke Lamb | BBQ boot

Astro Controls

Was erg geslaagd, idy, de bingodame deed echt haar best. Degene die ons bediende trouwens ook en een leuke gids. ... Lees verderHet weer zat ook nog mee en iedereen vond het leuk. Zeer geslaagd dus!!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- David van der Laan | Astro Controls

Wij hebben het als zeer prettig ervaren. De bingoboot was goed geregeld en de vaart was kwalitatief goed. Wij zijn ... Lees verdereen zeer tevreden klant.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Chris Jouzy

Amsterdamse Montessorischool

Het was een succes!  Leuke begeleiders en we hebben ware kunstwerkjes gemaakt. Vandaag zijn de spullen weer opgehaald. Prima geregeld ... Lees verderdus. 
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Channa  Boot | Amsterdamse Montessorischool

werkspot

De workshop was een groot succes, iedereen vond het erg leuk!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Pauline Vos | werkspot

Stryker European Operations BV

Puur heeft deze orkshop voorons georganiseerd en dit is ons erg goed bevallen. De organisatie en begeleiding waren perfect. Hartelijk ... Lees verderbedankt voor het verzorgen van een leuke middag!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Wouter Artz | Stryker European Operations BV

Cisco

T klopte weer helemaal. Dank Puur, het was een erg leuke en geslaagde middag!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Connie Simonus | Cisco

Nouvital Cosmetics

Het was helemaal super goed geregeld. Wij zullen voor in toekomst zeker jullie adres onthouden.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Dagmar Mortel | Nouvital Cosmetics

Onmicrosoft

De boottocht was super en we zijn allemaal zeer enthousiast. De ontvangst was zeer hartelijk en zette meteen een goede ... Lees verdersfeer. De boot was perfect en het eten prima verzorgd. Dit is een aanrader voor velen! Nogmaals bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Onmicrosoft

Hello Fresh

Everything was alright, thank you very much we had a great time. But next time we definitely need to book ... Lees verderat least 4 hours.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Thomas | Hello Fresh

Alles is goed verlopen. Ik heb veel positieve reacties van mijn collega’s ontvangen. De opdrachten waren ook uitdagend en ... Lees verderniet te makkelijk. Bedankt voor het organiseren!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Lotte Haan

Deloitte Consulting B.V

Hartelijk dank voor alle goede zorgen rondom het evenement, het was prachtig geregeld. Zelfs met een aantal van onze deelnemers ... Lees verderdie te laat kwamen, is het allemaal nog goed gekomen. Ook gaven alle deelnemers aan dat ze het varen in combinatie met pizzadiner enorm gewaardeerd hebben
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Anton Zeef | Deloitte Consulting B.V

Brand new live events

Ik was er zelf helaas niet bij maar alles is goed gegaan. Enige feedback die ik kreeg was dat de ... Lees verderpizza's wat groter hadden gekund. Verder was alles goed verzorgd en hebben ze een goede vaart gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jamel van Laarhoven | Brand new live events

Efficient Hotel partner

Everything went perfectly well! My colleagues were happy with both tours and Guides were very kind and interesting.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- jennifer Lam | Efficient Hotel partner

Soencer Stuart

Bij deze wilde ik Puur ontzettend bedanken voor jullie inzet afgelopen vrijdag! We hebben ontzettend veel positieve reacties gehad van ... Lees verderonze collega’s en dat is mede aan jullie te danken!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Evelijn Hartvelt | Soencer Stuart