Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Ludieke workshops in Haarlem

Op zoek naar een ludieke twist voor jouw teamuitje in Haarlem? Ontdek onze ludieke workshops die net dat beetje extra bieden. Deze workshops zijn ontworpen om een vleugje persoonlijke ontwikkeling toe te voegen zonder te zwaar op de hand te zijn. En eerlijk gezegd, we geloven dat we er allemaal een beetje beter van worden. Verbeter de band met je collega's tijdens een de Lipdub Workshop, hier zal nog maanden over nagepraat worden. Of wat dacht je van de Lachworkshop? Die is simpelweg fantastisch! Dit, en meer ludieke workshops in Haarlem, vind je hier!
Bekijk Lipdub Workshop
Lipdub Workshop

Lipdub Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 03:00 uur
 • vanaf 32,50 p.p. excl. btw
Lipdub is het maken van een videoclip in één take waarin iedere deelnemer een paar seconds of fame beleefd. Kies jouw favoriete liedje, bedenk een ludiek plan en ga ervoor! Uiteraard zorgen wij voor een kist vol pruiken, gekke hoedjes en leuke accessoires.
Bekijk Workshop Comedy Improvisatie
Workshop Comedy Improvisatie

Workshop Comedy Improvisatie

 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
Dit is de beste workshop voor het aanboren van een hechte teamspirit. Humor is de olie in de machine. Het maakt het leven leuker en het maakt jou leuker! Hoe je dat kunt bereiken? Onze enthousiaste workshopleider brengt het je bij!
Bekijk Lachworkshop
Lachworkshop

Lachworkshop

 • vanaf 15 personen
 • 01:00 uur
 • vanaf 22,50 p.p. excl. btw
Leer wat lachen met je gezondheid doet en zorgt voor een ommekeer in leven en welzijn. Maar het blijft niet bij uitleg. Je gaat het allemaal ook ervaren. Want er wordt vooral een vrolijke boel van gemaakt en je merkt al snel dat lachen echt gezond is!
Bekijk Haka Workshop
Haka Workshop

Haka Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 01:00 uur
 • vanaf 34,50 p.p. excl. btw
Haka wordt gebruikt om een statement te maken en jouw ideeën als individu of team krachtig neer te zetten. Een uiting van innerlijke en uiterlijke kracht. Op zoek naar een workshop die verbindt, energie geeft en origineel is? Kies dan voor haka!
Bekijk Mindfuck Workshop
Mindfuck Workshop

Mindfuck Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 34,50 p.p. excl. btw
Leer de wetten der natuur te bespelen en haal trucs uit die jouw publiek versteld doen staan. Samen met een professioneel mentalist stap je in de wereld van het mentalisme. Spanning en sensatie gegarandeerd!
Bekijk Flirt Workshop
Flirt Workshop

Flirt Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 39,50 p.p. excl. btw
Nieuw, uniek, hilarisch en leerzaam: dat is onze flirtworkshop. Dit werkt op je lachspieren èn zet aan tot nadenken. Flirten is leuk en nuttig; het helpt je jezelf te leren kennen en jezelf beter te presenteren. Ben je er klaar voor?

Bijzondere workshops

Wij hebben veel bijzondere workshops die een absolute aanrader zijn voor jou en je team. Maak je teambuilding dag extra speciaal met onze Haka Workshop! Haka wordt gebruikt om een krachtig statement te maken en jouw ideeën als individu of team duidelijk over te brengen. Een uiting van innerlijke en uiterlijke kracht. Verbaas jezelf en je team met de verrassende en bijzondere Mindfuck Workshop. Leer de natuurkundige wetten te bespelen om de meest verbazingwekkende trucs uit te voeren. Onze bijzondere workshops zijn uitstekend te combineren met een ontspannende wandeling of een gezellige Borrelboot door het prachtige Haarlem.

Hilarische workshops

Lachen is gezond! Onze hilarische workshops zijn, zoals je al vermoedde, hilarisch! Tijdens de Lachworkshop laat je de dagelijkse stress en zorgen achter je, gewoon door te lachen. Een heerlijke nuchtere middag vol buikpijn van het lachen, wie wil dat nu niet? Of lach je suf tijdens de Flirt Workshop. Na deze workshop heb je weer een frisse dosis zelfvertrouwen en kun je gelijk de tips in de praktijk brengen. Met deze of één van onze andere hilarische workshops wordt jouw teamuitje een gegarandeerd succes!

Vrijblijvend advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Wij begrijpen dat je uitje in Haarlem méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 023-2210130
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons