Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Fietstochten in Haarlem

Ontdek Haarlem op de meest authentieke manier - per fiets! Word een echte Haarlemmer terwijl je door de charmante straatjes en prachtige parken van deze stad fietst. Met onze fietstochten in Haarlem verken je de historische binnenstad, zoef je langs de schilderachtige grachten en ontdek je verborgen schatten. Ervaar de vrijheid en beleef Haarlem op een unieke manier. Of je nu kiest voor een ontspannen rit door het centrum of een avontuurlijke tocht naar de groene oases buiten de stad, onze gepassioneerde gidsen staan voor je klaar. Boek nu je onvergetelijke fietstocht in Haarlem!
Bekijk Centrum Fietstocht Haarlem
Centrum Fietstocht Haarlem

Centrum Fietstocht Haarlem

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
Verken Haarlem's historische binnenstad met onze Centrum Fietstocht. Ontdek middeleeuwse charme, prachtige grachten en levendige buurten. Een onvergetelijke ervaring geleid door lokale experts!
Bekijk Segway & Walking Dinner Tour Haarlem
Segway & Walking Dinner Tour Haarlem

Segway & Walking Dinner Tour Haarlem

 • vanaf 15 personen
 • 05:00 uur
 • vanaf 109,50 p.p. excl. btw
Leer Haarlem kennen op een unieke manier. Ga op pad met de Segway en beweeg jezelf van restaurant naar restaurant en geniet ondertussen van een heerlijk 3-gangen diner. De gids brengt jullie al wandelend naar de laatste gang, een verrukkelijk dessert.
Bekijk Segway & Walking Lunch Tour Haarlem
Segway & Walking Lunch Tour Haarlem

Segway & Walking Lunch Tour Haarlem

 • vanaf 15 personen
 • 04:00 uur
 • vanaf 99,50 p.p. excl. btw
De Segway is een geweldige manier om Haarlem te leren kennen. Beweeg je soepel door de stad en geniet ondertussen van een 3-gangen lunch. Wandel met een professionele gids naar een overheerlijk dessert. Dit is pas echt genieten!
Bekijk Segway Tour Haarlem
Segway Tour Haarlem

Segway Tour Haarlem

 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 69,50 p.p. excl. btw
De Segway is een unieke manier om Haarlem te leren kennen. Zoef door de straten van de stad en kom op de plekken waar je anders nooit komt. De gids zorgt voor de nodige instructies en levert je de Haarlemse verhalen waar jij naar snakt.
Bekijk Gek op Holland Fietstocht Haarlem
Gek op Holland Fietstocht Haarlem

Gek op Holland Fietstocht Haarlem

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 32,50 p.p. excl. btw
Fietsen door de Haarlemse straten en alles leren over de Nederlandse cultuur en gebruiken: leuker kan het niet. Onze enthousiaste gids leidt je door de straten en vertelt je alles wat je moet weten. Ook is er tijd voor een aantal fijne proeverijtjes!
Bekijk Culinaire Fietstocht met Diner Haarlem
Culinaire Fietstocht met Diner Haarlem

Culinaire Fietstocht met Diner Haarlem

 • vanaf 15 personen
 • 04:30 uur
 • vanaf 67,50 p.p. excl. btw
Al fietsend de mooiste plekken van Haarlem bewonderen en tussendoor genieten van een drie-gangen menu in drie verschillende restaurants. Onze gids brengt je van restaurant naar restaurant en vertelt je onderweg de sappigste details over onze mooie stad.

Fietsen door Haarlem

Fietsen door Haarlem biedt een bijzondere ervaring. Met de fiets kun je veel meer van de stad zien dan te voet. Laat je verrassen door de diversiteit van deze prachtige stad. Na een van onze fietstochten ken je Haarlem beter dan menig lokale bewoner!

Culinaire fietstocht Haarlem

Combineer het beste van twee werelden – een verkwikkende fietstocht in Haarlem gevolgd door een heerlijk diner. Onder begeleiding van onze deskundige gids verken je de hoogtepunten van de stad, om vervolgens te genieten van een smaakvolle maaltijd. Elk gerecht in een andere sfeervolle setting en nieuwe tafelgenoten zorgen voor een dynamische ervaring. Ontdek Haarlem op een unieke manier, met culinair genot als kers op de taart!

 

Vrijblijvend advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Wij begrijpen dat je uitje in Haarlem méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 023-2210130
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons