Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Bedrijfsfeest in Haarlem organiseren?

De beste bedrijfsfeesten met maximaal effect!

Zoek en filter in alle feesten

Bedrijfsfeest in Haarlem

Ben je druk bezig met de voorbereidingen voor jouw bedrijfsfeest in Haarlem? Zoek niet verder! Bij Puur*Haarlem zijn we gespecialiseerd in het organiseren van onvergetelijke bedrijfsfeesten die aansluiten bij jouw wensen. Laat ons de organisatie op ons nemen, zodat jij je handen vrij hebt om te genieten. Een bedrijfsfeest moet niet alleen memorabel zijn, maar ook verbindend. Het is een viering van samenwerking en prestaties binnen jouw bedrijf. Met ruim vijfentwintig jaar ervaring creëren we feesten waar medewerkers nog lang over napraten.

Locaties voor jouw bedrijfsfeest in Haarlem

Haarlem biedt een scala aan schitterende locaties voor jouw bedrijfsfeest. Of je nu kiest voor een historisch pand, een sfeervolle grachtenlocatie, of een moderne setting, wij kennen de stad op ons duimpje. Laat je verrassen door onze creatieve ideeën voor de perfecte invulling van jouw feest. Wist je dat de kosten van jouw bedrijfsfeest fiscaal aftrekbaar zijn? Bij Puur* Haarlem zijn we bekend met de WKR-regeling en denken we graag met je mee. Dit is slechts een van de vele redenen om jouw bedrijfsfeest in Haarlem te laten organiseren door ons ervaren team. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Een op maat gemaakt bedrijfsfeest in Haarlem

Wat maakt jouw bedrijfsfeest tot een doorslaand succes? Bij Puur* Haarlem draait het om de details en de perfecte organisatie. We willen dat jouw bedrijf schittert en dat staat altijd centraal. Samen met jou brainstormen we over thema’s, sfeer en entertainment. Of het nu gaat om een speciale gast, bijzonder diner of unieke activiteit, wij zorgen dat het onvergetelijk wordt. Bij een op maat gemaakt bedrijfsfeest draait alles om dat unieke gevoel dat je wilt meegeven aan je gasten. Samen maken we het onvergetelijk. Waar jouw kennis ophoudt, vullen we je aan met oplossingen voor catering en logistiek — dat kunnen we als de beste! Kies je voor een dagarrangement of een avondarrangement? Hoe groot is de groep? Zoek je een bepaalde combinatie of arrangement? Neem contact op met één van onze experts en laat je gedachten de vrije loop over een op maat gemaakt bedrijfsfeest in Haarlem. We horen het graag!

Suggesties voor jouw bedrijfsfeest!

Arrangementen
Avondarrangementen
Boottochten
Quizzen en spellen
Dinerspellen
Workshops
Rondleidingen
Themafeesten
Dinnershows

Bijzondere locaties in Haarlem

Op zoek naar de perfecte locatie voor jouw bedrijfsfeest in het bruisende Haarlem? Puur* Haarlem staat klaar om jou te begeleiden naar de ideale setting. Wij kennen alle ins en outs van de bedrijfsfeest locaties in deze sfeervolle stad. Of je nu een intieme bijeenkomst wilt of juist groots wilt uitpakken, wij hebben de kennis en ervaring om jouw visie tot leven te brengen. Ontdek de mogelijkheden die Haarlem te bieden heeft. Van historische panden tot eigentijdse locaties, Haarlem heeft het allemaal. Vlakbij het centrum bevindt zich de industriële en sfeervolle Lichtfabriek, een locatie die zich uitstekend leent voor diverse evenementen. Voor wie graag aan het water vertoeft, is de Mooie Boules een prachtige industriële locatie. Of kies voor een historische kerk die omgebouwd is tot restaurant en organiseer jouw feest bij de Jopenkerk. Welke sfeer je ook voor ogen hebt, Puur* Haarlem helpt jou de perfecte locatie te vinden en tot in de puntjes te regelen.

Bedrijfsfeest op eigen locatie

Heb je een speciale band met je eigen bedrijfslocatie? Puur* Haarlem begrijpt dat als geen ander. Een bedrijfsfeest op eigen terrein biedt tal van voordelen en creëert een unieke beleving voor jouw medewerkers. Samen met jou zorgen we voor een onvergetelijk evenement dat nergens anders plaats kan vinden. Met meer dan vijfentwintig jaar ervaring in het organiseren van feesten en evenementen, garandeert Puur* Haarlem een topfeest, geheel in jouw stijl. Bovendien profiteer je van extra financiële voordelen door de voordelige WKR-regeling bij het organiseren van een bedrijfsfeest op eigen locatie. Heb je een specifiek thema in gedachten? Wij zorgen voor de perfecte match en regelen alles tot in de puntjes. Soepele communicatie, ideale logistiek en de juiste aankleding, Puur* Haarlem staat voor je klaar.

Een bedrijfsfeest is goed te combineren met

Bekijk Escape Diner De Strijd
vanaf €54,00 p.p. excl BTW

Escape Diner De Strijd

Strijd in onze Mobiele Escaperoom voor de winst in combinatie met een heerlijk diner!
Bekijk Escape Diner De Strijd
Bekijk Borrelboot
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de borrelboot in Haarlem, vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Pubquiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Pubquiz

Test de kennis van je collega´s met een gezellige Pubquiz in Haarlem!
Bekijk Pubquiz

Halloween Horror Night - Gemeente Amsterdam

Ik wilde jullie bedanken voor de goede service die jullie aan ons hebben verleend. De activiteiten werden flink bezocht! Heel erg bedankt voor alle activiteiten die jullie ons hebben kunnen aanbieden in de korte tijd! Jullie hebben mij en de andere medewerkers een hele leuke avond bezorgd!
-

Vrijblijvend advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Wij begrijpen dat je uitje in Haarlem méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 023-2210130
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons