Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Escape Diner De Strijd

Strijd in onze Mobiele Escaperoom voor de winst in combinatie met een heerlijk diner!
Escape Diner De Strijd
Escape Diner De Strijd
Escape Diner De Strijd
Escape Diner De Strijd
Escape Diner De Strijd
Escape Diner De Strijd
Escape Diner De Strijd
Escape Diner De Strijd

Waarom is het Escape Diner De Strijd zo goed?

Een spannende escape room ervaring en een lekker diner na afloop. Een perfecte combinatie! Escape diner de Strijd is daar de ultieme belichaming van. Waarom is dit dinerspel zo goed? Omdat het de perfecte combinatie is van spanning, teamwork, en een heerlijk diner achteraf. Stap aan boord van het historische 17e-eeuwse schip De Eenhoorn, en je bevindt je meteen in het hart van het avontuur. 

Het verhaal begint wanneer de scheepsbel luidt, en de countdown begint. Je hebt slechts één uur om het schip te redden voordat het vergaat, één uur om jezelf en je collega’s naar veiligheid te leiden. Dit bloedstollende escape spel met special effects biedt de ultieme ervaring voor grote groepen. Het is niet alleen een test van intelligentie en creativiteit, maar ook een kans om het groepsgevoel en de samenwerking te versterken. En na de adrenaline en opwinding, is het tijd om te ontspannen en bij te praten tijdens een heerlijk scheepsdiner. Met het Escape diner de Strijd in Haarlem ben je verzekerd van een avond vol spanning, avontuur en heerlijke gerechten. Het is de perfecte mix van vermaak en culinaire verwennerij, waarbij teambuilding en plezier hand in hand gaan. 

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Het bieden van een ultieme ervaring staat bij ons centraal. Onze deskundige spelmakers komen op locatie en zorgen voor de perfecte opzet van het spel. Je hoeft je geen zorgen te maken over het menu, want dat stellen we samen met jou vast, zodat het aan al je verwachtingen voldoet. De spelmakers verwelkomen je groep en geven een duidelijke uitleg van het spel. Zodra de deelnemers de escape room betreden en de tijd begint te tikken, begint de strijd. 

De spellen zijn zorgvuldig ontworpen, zodat teamwork en communicatie van cruciaal belang zijn. Elk ontdekt voorwerp, elke slimme combinatie en elke opgeloste puzzel is een overwinningsmoment dat je samen met je team viert. De harten bonzen en de adrenaline giert door de lichamen. Na afloop van dit spannende spel staan onze koks klaar om je te trakteren op een heerlijk diner. Wil je de eerste gang liever voorafgaand aan het spel? Geen probleem! We luisteren graag naar je wensen, want jouw ervaring staat bij ons voorop. 

Let op: Speelduur is afhankelijk van de ontsnappingstijd van je groep

Optioneel:

 • Shantykoor met scheepsliederen
 • Afsluitende borrel inclusief scheepsbitter met naam en logo van het bedrijf

Sidebar

Informatie Like!

 • Prijs en details
 • vanaf 15 personen
 • 03:30 uur
 • vanaf 54,50 p.p. excl. btw
 • 3-gangen diner naar keuze
 • Levensgrote puzzel-scheepskist
 • Special effects in licht en geluid
 • Spelbegeleiders in 17e-eeuwse kleding
 • Speciale countdown klok aangestuurd door 'speelkasten' per team
 • Verkleeditem in thema voor iedere deelnemer (bijvoorbeeld een kraag, pet of gewaad)

Beoordeling van onze klanten

Nearfield Instruments

De Strijd was super geslaagd en ontzettend leuk om te doen. Voordat we begonnen eerst een drankje gedaan en na ... Lees verderde teambuilding activiteit op deze zelfde locatie geborreld en gedineerd. Iedereen heeft het super naar hun zin gehad. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sharita Nandpersad | Nearfield Instruments

Akzo Nobel

Dit was alles wat ik ervan hoopte. Door het spelen van De Strijd kwamen alle sterke en mindere punten van ... Lees verderde mensen in mijn team naar boven. Na afloop was de evaluatie verhelderend en grappig. Alleen maar positieve reacties! Echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Rutger Timmer | Akzo Nobel

Abn Amro

Met 40 collega's in vier teams de escape game De Strijd gedaan. Wat een ontzettend leuke ervaring! Een goede samenwerkingsactiviteit waarbij ... Lees verderje je collega's (nog) beter leert kennen. Leuke balans tussen plezier en competitie. Professioneel opgepakt door Puur. Enorm veel enthousiasme bij de spelleider(s). Echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Odette de Jong | Abn Amro

ING

Dit was echt geweldig, mijn team heeft het de hele avond nog over De Strijd gehad. Geweldige kostuums ook! We ... Lees verderkijken uit naar de foto’s.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Hilda Nobel | ING

Heineken

Met een internationaal gezelschap een erg leuke avond gehad. Het feit dat De Strijd in het Engels gedaan kon worden ... Lees verderwas erg behulpzaam. De opdrachten waren leuk. Onze groep mensen kenden elkaar niet allemaal dus het was fijn dat de spelleider het voortouw nam en het ijs brak. Het eten bij The colour Kitchen was heerlijk.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Madelon van der Wielen | Heineken

Calvijn Zuidermavo

Super leuke gastvrouw met haar compagnon! De aankleding was super en in combinatie met het thema was het een super ... Lees verderervaring. Iedereen heeft genoten, en wat ook meehelpt is dat ons team had gewonnen, haha :-) Zoek je een escape room beleving op maat dan zou ik dit zeker doen. Puur, bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Quint de Ruijter | Calvijn Zuidermavo

Samen met het hele team deze breakout sessie gedaan. Het was super leuk om te doen en ook fijn om ... Lees verderiets anders te doen dan de hele dag zitten. Spanning, samenwerken en natuurlijk winnen! Echt helemaal leuk!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Pieter Zwart

BCC

Onlangs hebben we met een grote groep het escape dinerspel gedaan en we hebben het erg gezellig gehad; de locatie ... Lees verderwas mooi, de begeleiding goed en het eten voortreffelijk. We hebben genoten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marijn Tijhuis | BCC

Unilever

Veel kunnen leren en tegelijkertijd onwijs veel lol! Bedankt voor de gave middag. De hele groep was enthousiast.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Tim Hol | Unilever

Wat een leuk spel is De Strijd. We hebben genoten van het spel en van de begeleiding!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Milou van Ammers

Pact advocaten

Iedereen vond het heel erg leuk! Doordat we zo snel de escape game hadden opgelost, hebben we ook nog even ... Lees verderlanger van de boot genoten langs het light festival. Wij willen Puur heel erg bedanken voor het regelen en de hulp.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Manon Tol | Pact advocaten

Deloitte

Het was een erg leuke middag! De Mobiele Escape Room is goed ontvangen door mijn collega’s en iedereen was ... Lees verdererg tevreden. Jullie spelbegeleiders hebben het ook erg goed gedaan, ze waren enthousiast en hebben de groep goed meegenomen in het verhaal. Echt top!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jorrit Steenbeek | Deloitte

pastryroom

Ja te gek dat Anne-Marie de vloek zelf deed. het was een super avond gaan we zeker aanbevelen, best wel ... Lees verderpittig de opdrachten trouwens.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Kees Raat | pastryroom
Bekijk Moordspel Diner
vanaf €64,50 p.p. excl BTW

Moordspel Diner

Het Moordspel Diner in Haarlem is dé manier om je groep op een unieke manier beter te leren kennen.
Bekijk Moordspel Diner
Bekijk Gek op Holland Dinerspel
vanaf €54,50 p.p. excl BTW

Gek op Holland Dinerspel

Test jouw vaderlandse kennis tussen de gangen door.
Bekijk Gek op Holland Dinerspel
Bekijk Foute Prijzen Bingo Dinerspel
vanaf €54,50 p.p. excl BTW

Foute Prijzen Bingo Dinerspel

Kruis de getallen af en geniet van een gezellig diner!
Bekijk Foute Prijzen Bingo Dinerspel