Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Mindfuck Workshop

Ben je de nieuwe Victor Mids?
Mindfuck Workshop
Mindfuck Workshop
Mindfuck Workshop
Mindfuck Workshop
Mindfuck Workshop
Mindfuck Workshop
Mindfuck Workshop
Mindfuck Workshop
Mindfuck Workshop
Mindfuck Workshop
Mindfuck Workshop
Mindfuck Workshop

Waarom is de Mindfuck Workshop in Haarlem zo goed?

Het beheersen van beïnvloeding, voorspellingen en gedachtenlezen: dat is waar mentalisme om draait. Verwonder jezelf en je publiek met deze fascinerende en verrassende workshop. Leer de principes van natuurkunde te gebruiken om verbazingwekkende trucs uit te voeren. Voor je het weet buig je lepels zonder fysiek contact en laat je horloges verdwijnen van polsen zonder enige inspanning. Met deze Mindfuck Workshop in Haarlem steel je de show op bedrijfsfeesten of verjaardagsfeestjes en word je misschien wel de nieuwe Victor Mids! 

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Onze ervaren mentalist verwelkomt je op een aangename locatie in Haarlem en laat je kennismaken met een reeks indrukwekkende trucs. Vervolgens deelt hij alle geheimen en technieken om zelf een bedreven mentalist te worden. Als afsluiting ga je aan de slag met de geleerde vaardigheden en pas je de experimenten toe op je vrienden of collega’s. Verwondering en verbijstering zullen de boventoon voeren! Je hebt na deze workshop alles in huis om je omgeving met vraagtekens achter te laten en te verbazen! 

Locatie

Wij werken samen met verschillende locaties in Haarlem. Samen met jou bepalen we welke plek het meest geschikt is voor jouw workshop, rekening houdend met je budget, groepsgrootte en eventuele andere activiteiten tijdens je uitje. Liever de Mindfuck Workshop op je eigen locatie? Geen probleem, wij komen graag naar jou toe! 

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 34,50 p.p. excl. btw
  • Begeleiding van een professioneel mentalist

Beoordeling van onze klanten

Strauss Coffee BV

We hebben genoten. Eten was erg lekker. Leuke en vriendelijke bediening. Na het diner de mindfuck workshop was super. Dank ... Lees verderje wel voor het regelen. En tot de volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Yolanda Mossel | Strauss Coffee BV

CreaKicks

In 1 woord BRILLIANT! De workshop mentalisme boekten we als partner programma voor de spouses van onze business relaties. Binnen 5 minuten ... Lees verderzaten alle deelnemers op het puntje van hun stoel. What the f*ck is happening here? EŽn van de deelneemsters: ''Ik werd er heel ongemakkelijk van. Ik heb nog veel meer gedachtes in mijn hoofd en wil niet dat hij die ook ziet''. Na 1,5 uur verlieten stuiterde alle deelnemers de ruimte uit. Volledig onder de indruk van hetgeen we gezien, ervaren en... geleerd hebben. Maar of wij het zo goed kunnen overbrengen als de mentalist? :)
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Miriam Martens | CreaKicks

We hebben in een woord een fantastische dag gehad!!! Onze dubbele complimenten voor de begeleider Sharon, wat aan fantastisch mens ... Lees verderis dat. We hebben ontzettende veel lol gehad en spierpijn hahaha.....de heren waar we de cockails hebben gemaakt waren ook super voor onze vrijgezel en de italiaan was ook zeer geslaagd....Ik wil Puur heel erg bedanken voor alles, want goede communicatie is het halve werk toch?
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Bekijk Lipdub Workshop
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Lipdub Workshop

Maak jouw eigen videoclip met de Lipdub workshop in Haarlem
Bekijk Lipdub Workshop
Bekijk Workshop Comedy Improvisatie
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

Workshop Comedy Improvisatie

Leren, improviseren, lachen, gieren, brullen!
Bekijk Workshop Comedy Improvisatie
Bekijk Lachworkshop
vanaf €22,50 p.p. excl BTW

Lachworkshop

Lachen voor ontspanning en onderlinge verbinding!
Bekijk Lachworkshop