Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Cocktail Workshop

Shake en stir met jouw vrienden of collega’s! En dan? Tijd om te proeven en te perfectioneren.
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop

Waarom is de Cocktail Workshop in Haarlem zo goed?

Waarom zou je kiezen tussen entertainment, plezier en gezelligheid als je ze allemaal kunt hebben? Of je nu een vrijgezellenfeest viert of een bedrijfsuitje organiseert, het maken van cocktails is altijd een geweldige keuze! Tijdens onze Cocktail Workshop ga je zelf aan de slag met schudden, roeren en garneren om de perfecte cocktail te creëren. Proef je eigen creaties en geniet van de bruisende sfeer. Heb je al dorst? Boek dan nu! 

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Tijdens deze culinaire workshop ga je aan de slag met het maken van drie of meer cocktails! We beginnen met een korte introductie over smaken en tradities, waarbij we verschillende soorten cocktails bespreken. Vervolgens ga je zelf aan de slag. Kies je voor een van de klassieke recepten of heb je je eigen ideeën voor de perfecte cocktail? Het draait allemaal om jouw plezier! De workshopbegeleider staat altijd paraat met ultieme tips en trucs. Als je geen fan bent van alcohol, regelen wij graag een alcoholvrije workshop voor je. 

Locatie 

Wij werken samen met verschillende locaties in Haarlem. Samen met jou bepalen we welke plek het meest geschikt is voor jouw workshop, rekening houdend met je budget, groepsgrootte en eventuele andere activiteiten tijdens je uitje. Liever de Cocktail Workshop op je eigen locatie? Geen probleem, wij komen graag naar jou toe! 

 

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 42,50 p.p. excl. btw
  • Professionele begeleiding
  • Drie cocktails (alcoholvrij ook mogelijk)
  • Recepten en ingrediënten

Beoordeling van onze klanten

Globen Intervent B.V

We hebben een ontzettend leuke dag gehad met elkaar. Alles was tot in de puntjes verzorgd. De boot was heel ... Lees verdererg gezellig, helemaal zoals we dit voor ogen hadden. Ook de cocktail workshop was erg leuk. Kortom een top dag! Met vriendelijke groet, Alinda van Winsen
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Alinda van Winsen | Globen Intervent B.V

Flinck & Stokkel

Bedankt voor het op het laatste moment regelen. Alles ging soepel en snel via jullie. We hebben een hele geslaagde ... Lees verderdag gehad. Locatie van workshop was helemaal goed. Cocktails en materiaal etc was prima, alleen niet helemaal afgestemd op groep vrouwen (de tequila cocktails bleven staan :D maar daar zul je mannen heel blij mee maken). Misschien ook maar goed, anders hadden we niet eind van de avond gehaald ;) Gelukkig vroegen ze na de tweede ronde naar onze voorkeuren en was de laatste cocktail top.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Reija | Flinck & Stokkel

CREON-ONLINE BV

We hebben een onwijs leuke dag gehad met elkaar. De lunch was goed, de gidsen waren heel leuk, de cocktailworkshop ... Lees verderwas super en het eten op de boot was heerlijk. Iedereen heeft het naar z’n zin gehad en is enthousiast, jullie zien ons nog wel een keer terug verwacht ik 
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Lisanne Romeijn-Amersfoort | CREON-ONLINE BV

de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs

Ons teambuildings-uitje was een succes en wat een leuke locatie ! Prima verzorgd. Dank jullie wel nogmaals voor het regelen/organiseren.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Ingrid de Jiong | de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs

Amersports

Het was zeker een geslaagde avond. De workshop was goed georganiseed en de gasten waren erg enthousiast en hebben zich ... Lees verdergoed vermaakt. Dank daavoor!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Karlijn Schellens | Amersports
Bekijk Kook Workshop
vanaf €89,50 p.p. excl BTW

Kook Workshop

Koken wat je wilt en met wie je wilt : alles kan! Een leuke en lekkere manier van samenwerken is het volgen van een kookworkshop in Haarlem.
Bekijk Kook Workshop
Bekijk Bonbon Workshop
vanaf €47,50 p.p. excl BTW

Bonbon Workshop

Creëer de mooiste bonbons met de lekkerste chocolade!
Bekijk Bonbon Workshop
Bekijk Tapas Workshop
vanaf €64,50 p.p. excl BTW

Tapas Workshop

Creatief aan de slag met de Spaanse keuken. ¡Olé!
Bekijk Tapas Workshop