Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Bonbon Workshop

Creëer de mooiste bonbons met de lekkerste chocolade!
Bonbon Workshop
Bonbon Workshop
Bonbon Workshop
Bonbon Workshop
Bonbon Workshop
Bonbon Workshop

Waarom is de Bonbon Workshop in Haarlem zo goed?

Wil je in korte tijd een echte chocolade-expert worden? Dat kan tijdens onze gezellige en smakelijke Bonbon Workshop in Haarlem. Samen met je vriendinnen, zussen of collega’s kun je aan de slag met het heerlijke bruine goud. Vergeet niet om af en toe te proeven – dat is de sleutel tot de perfecte bonbon! En maak je geen zorgen, na de workshop krijg je de recepten mee, zodat je thuis ook kunt genieten van je nieuwe chocoladekennis! 

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Je wordt verwelkomd op een sfeervolle locatie in het hart van Haarlem door onze bonbon workshopbegeleider. We beginnen met een smakelijk drankje om in de stemming te komen. Daarna krijg je een schort om en gaan we aan de slag! We leren je alles over smelttemperaturen, de lekkerste vullingen en de juiste verwerking. Je zult merken dat er echte kunstwerken uit je handen komen. Heb je trek gekregen? Wat je tijdens de Bonbon Workshop in Haarlem maakt, kun je mee naar huis nemen of meteen opeten! 

Locatie

We hebben verschillende locaties in Haarlem waar we de Bonbon Workshop kunnen organiseren. In overleg met jou bepalen we welke locatie het meest geschikt is, rekening houdend met je budget, groepsgrootte en eventuele andere activiteiten tijdens je uitje. Als je zelf over een geschikte locatie beschikt, komen we graag naar jou toe!

 

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:30 uur
  • vanaf 47,50 p.p. excl. btw
  • Professionele begeleiding
  • Bonbons
  • Recepten

Beoordeling van onze klanten

UWV

We hebben een ontzettende leuke middag gehad. Was goed verzorgd en de bonbons zijn ook nog gelukt;) Dank voor het ... Lees verderregelen op korte termijn!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Willemijn Vlot | UWV

We hadden vandaag geweldig workshop bonbon gehad!! Zo super leuk gedaan op goede loactie. Heerlijk hapjes! Mijn collega's vonden het ... Lees verdererg leuk!! Ze waren tevreden en enthouistast!! Dat willen we u graag zeggen: dankjewel voor het goede dingen om te regelen!! Graag volgende keer!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Rezia van Riet

Wij kwamen binnen en het was al gelijk mooi want er stond een ondergaande zon voor onze neus. Jullie hebben ... Lees verderecht een prachtige locatie al zeg ik het zelf :-) Wij hebben ons zeer vermaakt en we zijn verliefd geworden op de chocolade. Wat is die toch lekker zeg, het overtreft eigenlijk alle bonbons die ik in mijn leven gegeten heb. Ik en mijn collega’s konden het ook niet laten om het overige chocolade dat in de spuitzakken zat recht in onze mond te spuiten haha. JAMMIE! Echt top kwaliteit! Ons team heeft genoten! Ik heb wel meerdere keren te horen gekregen van wat een leuke workshop het was dus voor 100% geslaagd!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Gideon Droog

SugarStars Nederland

Superleuk. Chocoladeworkshops mogen ze ons altijd voor inschakelen! Of alles op gebied van taart en chocolade.
Deze review kreeg als cijfer een 4
SugarStars Nederland
Bekijk Kook Workshop
vanaf €89,50 p.p. excl BTW

Kook Workshop

Koken wat je wilt en met wie je wilt : alles kan! Een leuke en lekkere manier van samenwerken is het volgen van een kookworkshop in Haarlem.
Bekijk Kook Workshop
Bekijk Cocktail Workshop
vanaf €42,50 p.p. excl BTW

Cocktail Workshop

Shake en stir met jouw vrienden of collega’s! En dan? Tijd om te proeven en te perfectioneren.
Bekijk Cocktail Workshop
Bekijk Tapas Workshop
vanaf €64,50 p.p. excl BTW

Tapas Workshop

Creatief aan de slag met de Spaanse keuken. ¡Olé!
Bekijk Tapas Workshop