Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Workshop Action Painting

Ga volledig los op het witte doek! Laat al je ideeën en obstakels gaan en creëer gezamelijk. Doe nu de Workshop Action Painting in Haarlem!
Workshop Action Painting
Workshop Action Painting
Workshop Action Painting
Workshop Action Painting
Workshop Action Painting
Workshop Action Painting

Waarom is Action Painting in Haarlem zo goed?

Action Painting is een krachtige workshop die je creativiteit binnen korte tijd laat bloeien en waarbij je direct zichtbaar resultaat ziet. Met verf, waterpistolen, glitters en stickers kun je een ware explosie op canvas creëren. Het mooie is dat iedereen dit kan. Laat al je gedachten en belemmeringen los en laat je handen het werk doen! 

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Bij aankomst zijn alle benodigde materialen al voor jullie klaar. Na een korte introductie over Action Painting en inspirerende voorbeelden, ga je meteen aan de slag. Trek je beschermende kleding aan en laat je creativiteit stromen! Tijdens deze workshop is alles mogelijk. We bieden een scala aan materialen, dus de keuze is aan jou. Wil je uit je comfortzone stappen? Laat dan de kwasten vallen en gebruik je handen en voeten. Wil je een woord of de naam van je bedrijf verwerken? Ook dat is mogelijk. Aan het einde van de workshop heb je een uniek en tastbaar kunstwerk dat je thuis of op kantoor aan de muur kunt hangen. 

Locatie

Wij werken samen met verschillende locaties in Haarlem. In overleg met jou bepalen we welke locatie het meest geschikt is, zodat we deze kunnen aanpassen aan jouw budget, groepsgrootte en eventuele andere activiteiten of wensen. Als je zelf over een geschikte locatie beschikt, komen we graag naar jou toe! De Workshop liever buiten organiseren? Ook dat kan! Vraag naar de mogelijkheden. 

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
  • Professionele begeleiding
  • Schildersdoeken en -materialen
  • Beschermende kleding

Beoordeling van onze klanten

We hebben een TOP dag gehad, ondanks dat er een aantal op het laatste moment afzegde, heeft Puur Events ons ... Lees verdereen leuke dag bezorgd. Vooral expeditie Robinson vonden ze geweldig. Ook de Jordaan tocht vond ik super, wat een leuke buurt en zo gemoedelijk ondanks de vele toeristen. Nogmaals Bedankt voor alle goede zorgen.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Frans Pordon

Het was echt super leuk, de collega's gingen helemaal los en alle creativiteit kwam er uit. Ik heb ook alleen ... Lees verdermaar enthousiaste verhalen gehoord en Marleen en Sanne waren erg leuk. Vandaag al even contact opgenomen met de beheerder van het pand ivm het ophalen van de schilderijen. Dit wordt door onze postkamer geregeld. Dus allemaal positief :) Dank voor het regelen en hopelijk tot de volgende keer!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

Archstone BV

Wij hebben er vrijdag echt van genoten, een heel geslaagd team event! Wij hebben vandaag ook onze schilderijen kunnen ophalen ... Lees verderen zijn heel bij met de resultaten. Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Archstone BV

Het was absoluut gezellig. Leuke activiteit. Thanks!
Deze review kreeg als cijfer een 5

ardena

It was very good, we had a lot of fun and the whole team enjoy a lot. Very good choice ... Lees verderfor the activities. Thank you very much for the preparation and suggestions of activities.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ana Fernandez Casares | ardena

UBM/Informa

De workshop Action Painting was heel erg leuk; een echte aanrader! Het hele team heeft vol overgave meegedaan aan een ... Lees verderandere manier van schilderen; de spetters verf vlogen in het rond :-) Het uiteindelijke resultaat (mede dankzij de handige tips & tricks van Wouter) mag er wezen en zal vol trots bij ons op kantoor worden opgehangen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Christa Uittenbogaard | UBM/Informa

Uber

They/we loved it!! Really good fun, lots of energy. The ladies who hosted were really nice.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Francesca Allen | Uber

Uber

The team really loved it. It was great fun and the ladies hosting it were lovely and really helped us ... Lees verderget creative. I would definitely recommend it to my colleagues.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Rochelle Biss | Uber
Bekijk Zandsculpturen Bouwen
vanaf €17,00 p.p. excl BTW

Zandsculpturen Bouwen

Werk samen aan een kunstwerk van zand!
Bekijk Zandsculpturen Bouwen
Bekijk Bob Ross Workshop
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Bob Ross Workshop

Iedereen kan het! Gezelligheid, creëren en naar huis met een prachtig landschapsschilderij. Doe de Bob Ross Workshop in Haarlem!
Bekijk Bob Ross Workshop
Bekijk Graffiti Workshop
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Graffiti Workshop

Leef je uit tijdens de graffiti workshop in Haarlem!
Bekijk Graffiti Workshop