Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

The Big Picture

Samen met je hele team The Big Picture in Haarlem volgen? Werken aan een groot schilderij, presenteer het karakter van het bedrijf!
The Big Picture
The Big Picture
The Big Picture
The Big Picture
The Big Picture
The Big Picture
The Big Picture
The Big Picture

Waarom is The Big Picture in Haarlem zo goed?

Bij dit boeiende uitje werkt je hele team samen aan een groots kunstwerk. Dit is niet alleen leuk, maar ook uiterst nuttig, want het bevordert teamwork op een bijzondere manier. Het kunstwerk bestaat uit meerdere canvassen, waarop zowel de unieke karakteristieken van jouw bedrijf als de individuele sterke punten van teamleden tot uiting kunnen komen. De combinatie van deze elementen leidt tot een prachtig geheel. Dus, laat je creatieve talenten stromen en versterk de teamgeest, want bij deze teambuilding schilder workshop in Haarlem krijgt iedereen de kans om zijn of haar talent te laten zien. 

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Laat je creativiteit vrijuit stromen, want dit wordt een dag vol creativiteit in Haarlem. Voorafgaand aan de workshop creëert onze ervaren workshopleider een professioneel ontwerp voor het grote kunstwerk, waarbij altijd rekening wordt gehouden met de waarden, doelen en kwaliteiten van jouw bedrijf. Dit zorgt voor een volledig gepersonaliseerde ervaring. Als het gaat om jouw individuele doek, kun je je helemaal uitleven met schetsen en schilderen. Om tot een geweldig eindresultaat te komen, is het belangrijk om ook naar de creaties van andere teams te kijken. Laat je inspireren en werk samen om iets prachtigs te maken! Na afloop verzamelen we alle doeken en presenteren ze als een samenhangend kunstwerk. Een indrukwekkend eindresultaat dat met trots in jullie kantoorruimte kan hangen! 

Na de creatieve teambuilding workshop hebben jullie vast trek gekregen. Wat dacht je van een heerlijk Lunch– of Tapasboot? Of aansluitend dineren in een gezellig Haarlems restaurant? Vraag naar de mogelijkheden!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 37,50 p.p. excl. btw
  • Professionele begeleiding
  • Persoonlijk ontwerp door de workshopleider
  • Schilderdoeken en materialen
  • Beschermende kleding

Beoordeling van onze klanten

Wij hebben met ons bedrijf twee activiteiten geboekt bij Puur. Communicatie vooraf was vriendelijk en behulpzaam, maar wel langzaam. Het ... Lees verderduurde een maand voordat we te horen kregen of en wanneer onze activiteiten konden doorgaan. We moesten er regelmatig achteraan bellen en mailen, omdat wij op redelijk korte termijn deze activiteiten wilden organiseren (2 maanden). Wij kozen de big picture en de mindfuck workshop. De activiteiten zelf waren leuk, begeleiders waren vriendelijk en de locaties waren goed. De Big Picture workshop duurde 1,5 uur, maar dit was wel wat kort. Je moet een idee bedenken, een ontwerp maken en deze dan ook nog schilderen. De begeleider dacht aan de start goed mee in hoe we de 'big picture' konden maken. We vonden wel dat de begeleider tijdens de workshop wat meer sturing had kunnen geven zodat het meer een geheel wordt, bijvoorbeeld om de overlopen tussen de doeken iets vloeiender te laten lopen, kleurgebruik af te stemmen of in elk geval een suggestie te doen dat we daar ook op konden letten. De Mindfuck workshop was erg leuk, maar ook wat kort. Een minpunt was dat de workshop in het Engels was. Dit was van te voren niet duidelijk gecommuniceerd.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Eveline Schoevers

Met collega''s een geweldige middag gehad. De organisatie liep perfect met het hoofdkantoor en de begeleiding was TOP!. Ook het ... Lees verderrestaurant Dante heeft ons super ontvangen. Wij komen zeker weer een keer terug.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Lucia Spadaro

Deme-group

Ja iedereen was helemaal happy, erg genoten en alles goed voor elkaar! Thuisblijvers hebben wederom weer ongelijk 
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Irene Klaver | Deme-group

Alpha Wax

Samen met collega''s een uitje bij Puur gehad, onder begeleiding van Menno, Menno je bent een topper! Ook de samenwerking ... Lees verderwas fantastisch, ik kreeg geen special vervoer geregeld, dus dit is geregeld door Anouk van Puur. Onze pensionaris heeft een topdag gehad. Wij denken aan een volgend uitje zeker weer aan Puur. Menno en Anouk, dank jullie wel!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Patricia van Dolder | Alpha Wax
Bekijk Zandsculpturen Bouwen
vanaf €17,00 p.p. excl BTW

Zandsculpturen Bouwen

Werk samen aan een kunstwerk van zand!
Bekijk Zandsculpturen Bouwen
Bekijk Bob Ross Workshop
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Bob Ross Workshop

Iedereen kan het! Gezelligheid, creëren en naar huis met een prachtig landschapsschilderij. Doe de Bob Ross Workshop in Haarlem!
Bekijk Bob Ross Workshop
Bekijk Graffiti Workshop
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Graffiti Workshop

Leef je uit tijdens de graffiti workshop in Haarlem!
Bekijk Graffiti Workshop