Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Graffiti Workshop

Leef je uit tijdens de graffiti workshop in Haarlem!
Graffiti Workshop
Graffiti Workshop
Graffiti Workshop
Graffiti Workshop
Graffiti Workshop
Graffiti Workshop

Waarom is de Graffiti Workshop in Haarlem zo goed?

Of je nu een tag wilt maken, iets figuratiefs wilt creëren of liever abstract te werk gaat, met graffiti kun je je creativiteit de vrije loop laten! Of het nu spontaan is of goed doordacht, of je nu aan een gezamenlijk kunstwerk wilt werken of liever een individueel stuk maakt, vertel ons wat het beste bij je past, en wij zorgen ervoor dat de workshop op maat wordt aangepast aan jouw wensen. De Graffiti Workshop in Haarlem is ook uitermate geschikt als teambuildingsactiviteit: werk samen aan een thema, logo, slogan of motto en kom dichter bij elkaar als team. 

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

We beginnen met een deskundige uitleg over de techniek van het graffiti spuiten. Binnen de kortste keren leer je alles over het maken van letters en tekstvlakken. We gebruiken tape om af te plakken, lijnen te trekken en het ontwerp te bepalen. En dan is het tijd om de spuitbus ter hand te nemen en aan de slag te gaan. Laat je creativiteit stromen, denk niet te veel na en wees vooral spontaan. Na afloop heb je een fantastisch graffiti kunstwerk om mee naar huis te nemen. Maak je geen zorgen over vuile kleren, wij zorgen voor beschermende kleding. 

Locatie

De Graffiti Workshop wordt altijd op een buitenlocatie gegeven. Wij werken met verschillende locaties in Haarlem. In overleg met jou bepalen we welke plek het meest geschikt is. Zo stemmen we de locatie af op jouw budget, groepsgrootte en eventuele andere activiteiten tijdens jouw uitje. Heb je zelf de beschikking over een geschikte buitenlocatie? Wij komen graag jouw kant op!

Liever binnen een creatieve workshop organiseren? Dat kan! Wat dacht je van de Bob Ross Workshop op een Workshop Action Painting? Vraag naar de mogelijkheden!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
  • Professionele begeleiding
  • Schildersdoeken en -materialen
  • Beschermende kleding

Beoordeling van onze klanten

Grodan

Het was een ontzettend leuk programma. De gidsen boot waren top, ook de locaties waren heel apart. Kortom een zeer ... Lees verdergeslaagde middag. Ik kan jullie aanbevelen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Grodan

Het was een zeer geslaagde middag. Goed georganiseerd, leuke begeleiders, mooie locatie en uiteindelijk geeindigd bij een restaurant met super ... Lees verdereten. Zeker voor herhaling vatbaar. We houden contact!!!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

IDEXX

Thank you so much! We had a great day and the event was fantastic.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- David | IDEXX

Het was erg leuk! We hadden onverwacht een beetje vertraging i.v.m. wegwerkzaamheden waardoor we iets langer moesten lopen, ... Lees verdermaar dit drukte de pret niet. De begeleiding was goed, duidelijke instructie over hoe de spuitbussen gebruikt moeten worden (afstand van het doek, snelheid, dikke lijnen, dunne lijnen etc). Ook hebben we een techniek of twee geleerd bijvoorbeeld hoe je een licht effect maakt waardoor het eindresultaat er des te leuker uit zag. Al met al een geslaagd teamuitje!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Robin Manna
Bekijk Zandsculpturen Bouwen
vanaf €17,00 p.p. excl BTW

Zandsculpturen Bouwen

Werk samen aan een kunstwerk van zand!
Bekijk Zandsculpturen Bouwen
Bekijk Bob Ross Workshop
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Bob Ross Workshop

Iedereen kan het! Gezelligheid, creëren en naar huis met een prachtig landschapsschilderij. Doe de Bob Ross Workshop in Haarlem!
Bekijk Bob Ross Workshop
Bekijk Workshop Action Painting
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Workshop Action Painting

Ga volledig los op het witte doek! Laat al je ideeën en obstakels gaan en creëer gezamelijk. Doe nu de Workshop Action Painting in Haarlem!
Bekijk Workshop Action Painting