Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Bob Ross Workshop

Iedereen kan het! Gezelligheid, creëren en naar huis met een prachtig landschapsschilderij. Doe de Bob Ross Workshop in Haarlem!
Bob Ross Workshop
Bob Ross Workshop
Bob Ross Workshop
Bob Ross Workshop
Bob Ross Workshop
Bob Ross Workshop
Bob Ross Workshop
Bob Ross Workshop

Waarom is de Bob Ross Workshop in Haarlem zo goed?

Wie kent hem niet? De eigenzinnige landschapsschilder en tv-persoonlijkheid die boompjes liefkozend “little friends” noemde en elke wolk een vriend gunde. Je kunt nu leren wat hij kon! Een Bob Ross Workshop in Haarlem staat garant voor gezelligheid, creativiteit en het mee naar huis nemen van een prachtig landschapsschilderij. Zelfs als je nog nooit eerder een penseel hebt vastgehouden, zul je versteld staan van je eigen talent. 

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Bij onze schilderworkshop word je hartelijk ontvangen door onze ervaren Bob Ross expert. Alle benodigde materialen staan klaar, en je krijgt een korte introductie. Vervolgens beginnen we aan het avontuur. Maak je geen zorgen, het is helemaal niet moeilijk. Onze begeleider leidt je stap voor stap door het proces. Je begint met een serene blauwe lucht, en langzaam voeg je bomen en wolkjes toe. De instructeur schildert met je mee en staat klaar om aanwijzingen te geven. Je zult merken dat het bijna vanzelf gaat. Wil je helemaal in de geest van Bob Ross opgaan? Dat kan, want we hebben zelfs echte Ross-kapsels voor je beschikbaar! 

Na het schilderen nog niet uitgepraat met elkaar? Bereid jullie dag uit met een gezellige Borrelboot, een lunch of diner. Wij maken het programma volledig voor jullie op maat, aan de hand van jouw wensen, groepsgrootte en budget. Vraag naar de mogelijkheden!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 32,50 p.p. excl. btw
  • Professionele begeleiding
  • Schilderdoek p.p. (standaard 60 x 40 cm, in overleg ook andere afmetingen mogelijk)
  • Professionele schildermaterialen (o.a. echte Winton olieverf waaierkwast, paletmesjes, dikke- en dunne kwasten)
  • Beschermende kleding (overall, handschoentjes, afplakmateriaal)
  • Doos om je schilderij in te vervoeren

Beoordeling van onze klanten

Als bedrijfsuitje de Bob Ross workshop gevolgd in combinatie met een verzorgde lunch in hetzelfde pand. Fijne communicatie per mail ... Lees verderover de planning, workshop en lunch waren goed geregeld! Heerlijke lunch met soep, salade en diverse broodjes. Leuke en fijne begeleiding bij het schilderen. Aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Sophie Jonker

Geta

Wat een geslaagd bedrijfsuitje. Een mooie mix van activiteiten. Iedereen had het naar z'n zin.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Patrick van Kleef | Geta

Ministerie van Justitie

Ons teamuitje was geslaagd. Wouter, onze "meester" heeft ons keurig naar een prachtig resultaat geleid en iedereen heeft het heel ... Lees verderleuk gevonden. Vooral de reacties van Facebook/Whatsapp vrienden of je dat echt wel zelf gedaan hebt, geeft aan dat het verbluffend is wat je in twee uur kan maken! Het eten was ook goed en natuurlijk hadden we ook het weer mee om het tot een geslaagde dag te maken.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Ministerie van Justitie

NKI

Het was wederom erg geslaagd. De deelnemers vonden de workshop erg leuk. De begeleiding en catering waren top! Dit houden ... Lees verderwe erin.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jacques | NKI

Staatsbosbeheer

Verbluffend hoe goed Sanne ons stap voor stap door het proces heeft begeleid en ons versteld heeft doen staan met ... Lees verderonze verborgen schilderstalenten. Het is een meer dan geslaagd uitje geworden met een goed gelukte tastbare herinnering. Het was het hoogtepunt van onze dag.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Doron Mehlmann | Staatsbosbeheer

Nooit gedacht dat we zo mooi konden schilderen. Iedereen was achteraf heel tevreden met zijn schilderij en had het enorm ... Lees verdernaar ze zin. Onze instructeur liet ons stap voor stap zien hoe we technieken konden toepassen. Voor ons was dit een hartstikke leuke en leerzame workshop!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Patrick van Kleef

Holtrop Ravesloot

Ook wij zijn voor ons bedrijfsruitje voor de Bob Ross workshop gegaan - het was de highlight van onze dag... ... Lees verderMet name bijzonder om te zien dat (vrijwel ;) het hele team binnen twee uur een prachtig kunstwerk wist neer te zetten. Iedereen wilde dan ook zijn/haar schilderij meenemen na afloop. Alles, van logistieke zaken (materiaal, locatie en inpakken/meenemen van schilderij na afloop) tot Wouter''s begeleiding tijdens het schilderen was uitstekend geregeld. Voor herhaling vatbaar :)!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Holtrop Ravesloot

Basisschool De Mijlpaal

Geweldige Workshop. Iedereen was enthousiast aan het werk.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Agnes Klos-Bogaart | Basisschool De Mijlpaal

Amsterdamse Montessorischool

Het was een succes!  Leuke begeleiders en we hebben ware kunstwerkjes gemaakt. Vandaag zijn de spullen weer opgehaald. Prima geregeld ... Lees verderdus. 
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Channa  Boot | Amsterdamse Montessorischool
Bekijk Zandsculpturen Bouwen
vanaf €17,00 p.p. excl BTW

Zandsculpturen Bouwen

Werk samen aan een kunstwerk van zand!
Bekijk Zandsculpturen Bouwen
Bekijk Graffiti Workshop
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Graffiti Workshop

Leef je uit tijdens de graffiti workshop in Haarlem!
Bekijk Graffiti Workshop
Bekijk Workshop Action Painting
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Workshop Action Painting

Ga volledig los op het witte doek! Laat al je ideeën en obstakels gaan en creëer gezamelijk. Doe nu de Workshop Action Painting in Haarlem!
Bekijk Workshop Action Painting