Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Veelgestelde vragen "Services"

 • Kan Puur* Haarlem ook uitnodigingen verzorgen?
  Een uitje, feest of festival begint al bij de voorpret! En daar hoort de uitnodiging ook bij. Simpel een mail met agenda rondsturen is een optie, maar dat kan leuker. Omdat wij al tientallen jaren weten hoe je evenementen en uitjes echt leuk maakt, weten we ook hoe je een uitnodiging kan vormgeven. Geheel in stijl maakt onze ontwerpafdeling een unieke uitnodiging. Deze kan zowel digitaal (meestal gratis) als hardcopy verstuurd worden. En daar hoeft het niet bij te blijven, want we zijn behoorlijk creatief in hoe we die uitnodigingen uiteindelijk aan jouw gasten tonen...Vraag naar de mogelijkheden, we brainstormen graag met je mee!Delen via:
 • Regelt Puur* Haarlem ook overnachtingen?
  Als je van verder moet komen, is het extra gezellig en handig om ook een overnachting te regelen. Dat kan. Wij zoeken en boeken graag een goed hotel in de regio. Wij hebben meerdere betrouwbare partners. Je uitje valt dan wel onder een pakketreis en daarvoor geldt een garantiestelling. Meer over pakketreizen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!Delen via: Meer over pakketreizen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!" class="mail">
 • Kan ik via Puur* Haarlem ook een verzekering regelen?
  Met Puur* Haarlem ben je verzekerd van een uitje dat tot in de puntjes is voorbereid. Toch kan er iets gebeuren waardoor het uitje geannuleerd moet worden. Puur* Haarlem biedt de mogelijkheid om eenvoudig een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit kun je aangeven bij je offerte-aanvraag of tijdens het contact wat je gaat hebben met onze eventplanners. Voor grotere evenementen die je bij ons boekt is het mogelijk om een evenementenverzekering af te sluiten. Vraag naar de mogelijkheden!Delen via:
 • Hoe wordt parkeren geregeld?
  Even afhankelijk van de locatie van het uitje is het wellicht mogelijk om te parkeren. Van te voren inventariseren wij of je met de auto zou willen komen of dat er ander vervoer nodig is. Aangezien veel uitjes op diverse locaties mogelijk zijn, kunnen wij rekening houden met die voorkeuren en de locatie erop aanpassen. Wij voorzien je van het beste parkeeradvies in de omgeving van de locatie van de activiteit. Helemaal luxe doen? Dan verzorgen wij valet parking of pendelbusjes.Delen via:
 • Kan Puur* Haarlem het vervoer verzorgen?
  Het is wel handig dat wanneer je een leuk uitje hebt geboekt, iedereen ook op de gewenste locatie kan komen. Bij ons is vervoer zo geregeld! Van touringbus tot stadsfiets, en van solexmotoren tot limousine. Wij hebben overal partners en denken graag met je mee. Wij zorgen dat het vervoer op de juiste plek klaarstaat, en dat jullie moeiteloos van A naar B worden verplaatst. Vraag naar de mogelijkheden via chat (rechtsonder op deze website), of bel of mail even.Delen via: of bel of mail even." class="mail">

Vrijblijvend advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Wij begrijpen dat je uitje in Haarlem méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 023-2210130
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons