Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Pubquiz Boot

Stap aan boord en test jouw algemene kennis onder genot van alles wat de Hollandse bar te bieden heeft!
Pubquiz Boot
Pubquiz Boot
Pubquiz Boot

Waarom is de Pubquiz Boot in Haarlem zo goed?

Stap aan boord van de Pubquiz Boot en test je algemene kennis! Of je nu op zoek bent naar een gezellig bedrijfsuitje in Haarlem of een leuke start van een vrijgezellenfeest: de Pubquiz Boot is altijd een hit. Wat was het eerste spel dat Atari ooit uitbracht? Welk jaartal vertegenwoordigt het Romeinse cijfer MCMXCIX? Wat is een Labradoodle? Tijdens de Pubquiz komen de meest uiteenlopende vragen aan bod. Terwijl je je hersenen laat kraken over de vragen, zie je het historische Haarlem aan je voorbijtrekken. Puur genieten! 

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

De Pubquiz Boot in Haarlem is een ultiem geniet uitje, dus we zorgen ervoor dat je bijna niets hoeft te doen. Het enige wat je hoeft te regelen is een geschikte datum en jouw favoriete vrienden, familieleden of collega’s. Wij nemen de rest voor onze rekening. We zorgen ervoor dat de schipper je oppikt op de afgesproken locatie en dat de quizmaster je verwelkomd aan boord. De quiz staat klaar, dus zodra de trossen los zijn, kunnen we meteen beginnen. Heb je dorst gekregen van al dat quizzen? Geen zorgen, want de Hollandse bar blijft de hele vaart geopend voor een lekker biertje, wijntje of frisdrank. Na afloop staat er zelfs een prijs klaar voor het winnende team! 

Op- en afstappen

Heb je specifieke wensen met betrekking tot de opstapplaats? Dat is geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar je maar wilt. In Haarlem zijn verschillende opstapplaatsen waar de boten kunnen aanmeren. Houd er rekening mee dat hier mogelijk extra kosten aan verbonden zijn. Wij kennen de mogelijkheden van elke boot in Haarlem, dus we kunnen je adviseren over de beste manier om de kosten voor jouw Pubquiz Boot zo laag mogelijk te houden. 

Faciliteiten op de Pubquiz Boot

De Pubquiz vindt plaats aan boord van een overdekte boot. De faciliteiten aan boord variëren afhankelijk van de boot die je kiest. Wij zijn goed bekend met het aanbod van boten in Haarlem en geven je graag advies! Bijna alle boten die door de grachten van Haarlem varen, zijn uitgerust met een toilet en verwarming. De meeste schepen beschikken over een muzieksysteem waar je je telefoon of tablet op kunt aansluiten om je eigen muziek af te spelen. Ideaal om tussen de rondes door van te genieten!

Jouw Bingoboot uitbreiden met een diner? Dat kan! Eten in een restaurantje of de vaartocht uitbreiden met een Rondvaart Diner, het kan allemaal! Vraag naar de mogelijkheden.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 42,50 p.p. excl. btw
  • Privé boothuur
  • Schipper
  • Onbeperkt Hollandse bar (bier, wijn en fris)
  • Quiz met audiofragmenten
  • Quizmaster
  • Prijsuitreiking

Beoordeling van onze klanten

Eripken

Quiz was geweldig leuk en de quizmaster deed het super! Hartelijk dank voor de samenwerking!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Esther Ripken | Eripken

CBRRE

In ieder geval hebben we afgelopen donderdag een heel gezellig en levendig team event gehad. De locatie was en sfeervol ... Lees verderen handig i.v.m. de bereikbaarheid. Zo’n quiz zorgt voor flink wat leven in de brouwerij en het competitie-element maakt het spannend. De quizmasters lieten het op rolletjes lopen, het Engels ging uitstekend en de sfeer zat er goed in. De rondes snacks lieten wel iets te lang op zich wachten maar waren verder prima in orde, net als de drank. Kortom, we vonden het zelf een zeer goede keuze en kijken terug op een geslaagd event.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Kirsten Rippe | CBRRE

Top bedrijfsuitje gehad met een competitieve pubquiz aan boord die Sharon heel leuk gepresenteerd heeft. We hadden heerlijk weer, hier ... Lees verderwas rekening mee gehouden door een boot in te zetten waarvan de achterkant en het dak open kon!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- SCIOPENG Ivo Kloosterman
Bekijk Plastic Vissen
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Plastic Vissen

Varen en tegelijk de Haarlemse grachten schoon maken: ideaal! Plastic Vissen is het duurzame uitje van het moment.
Bekijk Plastic Vissen
Bekijk Borrelboot
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de borrelboot in Haarlem, vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Rondvaart Diner
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Rondvaart Diner

Wat is er nou leuker dan een rondvaart diner in Haarlem? Genieten van een fantastische avond op de Haarlemse grachten.
Bekijk Rondvaart Diner