Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Gek op Holland Boot

Test jouw vaderlandse kennis op het water!
Gek op Holland Boot
Gek op Holland Boot
Gek op Holland Boot
Gek op Holland Boot
Gek op Holland Boot

Waarom is de Gek op Holland Boot in Haarlem zo goed?

Stap aan boord van de Gek op Holland Boot in Haarlem en geniet samen met je team van een gezellige en vermakelijke ervaring. Tijdens deze vaart ga je de uitdaging aan in de Gek op Holland quiz, een van onze meest plezierige en geliefde groepsactiviteiten. In teams beantwoord je een scala aan vragen over Nederland, variërend van het koningshuis tot popmuziek, en voer je komische opdrachten uit. Dit alles onder begeleiding van een charismatische quizmaster terwijl je door de prachtige grachten van Haarlem vaart. Maak je geen zorgen, deze quiz is geschikt voor jong en oud, van leidinggevenden tot stagiaires. Het is een ideaal uitje voor een team! 

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Op de afgesproken tijd en opstapplaats staat de boot voor je klaar. De quizmaster verwelkomt je aan boord van je eigen boot. Hier wordt je groep verdeeld in het oranje team en het Holland team. En dan begint de strijd! Laat het schilderachtige landschap aan je voorbijglijden terwijl je strijdt om de overwinning. Wie heeft de meeste kennis over ons prachtige Nederland? Welke collega kan de beste imitatie van bekende Nederlanders doen en wie is de meester in het spelen van spellen? Welk team weet de overwinning te behalen en gaat ervandoor met het prijzenpakket? De Gek op Holland Boot kan volledig op maat worden aangepast. We kunnen je vaartocht graag aanvullen met heerlijke hapjes of een buffet, of we kunnen aangepaste quizrondes creëren. Laat ons weten wat je wensen zijn; wij regelen alles van A tot Z.

Op- en afstappen

Heb je specifieke wensen met betrekking tot de opstapplaats? Geen probleem, wij regelen dat je wordt opgehaald en afgezet op de locatie van jouw keuze. In Haarlem zijn er talloze opstapplaatsen langs de grachten waar de boten kunnen aanmeren. Houd er rekening mee dat bepaalde locaties extra kosten met zich mee kunnen brengen. Wij hebben gedetailleerde informatie per boot, zodat we je kunnen adviseren over de meest kostenefficiënte opties voor jouw Bingoboot. 

Faciliteiten op de Gek op Holland Boot

De gezellige Gek op Holland Boot in Haarlem biedt plaats aan een overdekte boot. De faciliteiten aan boord variëren afhankelijk van de boot die je kiest. Wij zijn goed bekend met het aanbod van boten in Haarlem en geven je graag advies! Bijna alle overdekte boten die over de grachten van Haarlem varen, zijn uitgerust met een toilet en verwarming, en de meeste schepen beschikken over een muzieksysteem waarop je jouw eigen muziek kunt afspelen via je telefoon of tablet. Dit zorgt voor extra plezier tussen de bingo rondes door!

Jouw Bingoboot uitbreiden met een diner? Dat kan! Eten in een restaurantje of de vaartocht uitbreiden met een Rondvaart Diner, het kan allemaal! Vraag naar de mogelijkheden.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 49,50 p.p. excl. btw
  • Privé boothuur
  • Schipper
  • Hollands decor en attributen
  • Quiz met audiofragmenten
  • Quizmaster
  • Prijsuitreiking

Beoordeling van onze klanten

Bekijk Plastic Vissen
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Plastic Vissen

Varen en tegelijk de Haarlemse grachten schoon maken: ideaal! Plastic Vissen is het duurzame uitje van het moment.
Bekijk Plastic Vissen
Bekijk Borrelboot
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de borrelboot in Haarlem, vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Rondvaart Diner
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Rondvaart Diner

Wat is er nou leuker dan een rondvaart diner in Haarlem? Genieten van een fantastische avond op de Haarlemse grachten.
Bekijk Rondvaart Diner