Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Bingoboot

Op het water is bingo nog leuker, dit beloofd een originele en gezellige dag te worden!
Bingoboot
Bingoboot
Bingoboot
Bingoboot
Bingoboot
Bingoboot
Bingoboot

Waarom is de Bingoboot in Haarlem zo goed?

Als je niet kunt kiezen tussen een sfeervolle rondvaart en een avondje bingo voor jouw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest, dan hebben wij de perfecte oplossing voor je. Stap aan boord van onze Bingoboot in Haarlem en maak je op voor een avond vol Hollandse gezelligheid! Met deze echte Haarlemmers is verveling uitgesloten. Waarom wachten met bingo spelen tot je in het bejaardentehuis zit? Dat is helemaal niet nodig! 

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Bingo spelen op de boot is mogelijk op iedere dag van het jaar en op ieder gewenst tijdstip. Laat ons weten wanneer je de bingo op het water wilt ervaren, en wij zorgen dat er een geschikte boot klaarstaat die past bij jouw groep en budget. Je kunt vertrekken vanaf de locatie die jou het beste uitkomt, en wij zorgen ervoor dat de schipper en onze presentator klaarstaan om je te verwelkomen. Tijdens de bingo is de bar uiteraard geopend voor een verfrissend biertje, wijntje of frisdrank. Wil je de Bingoboot combineren met een workshop of aanvullen met lekkere hapjes of een dinerbuffet? Wij maken het graag mogelijk! 

Op- en afstappen

Heb je specifieke wensen met betrekking tot de opstapplaats? Geen probleem, wij regelen dat je wordt opgehaald en afgezet op de locatie van jouw keuze. In Haarlem zijn er talloze opstapplaatsen langs de grachten waar de boten kunnen aanmeren. Houd er rekening mee dat bepaalde locaties extra kosten met zich mee kunnen brengen. Wij hebben gedetailleerde informatie per boot, zodat we je kunnen adviseren over de meest kostenefficiënte opties voor jouw Bingoboot. 

Faciliteiten op de Bingoboot

De gezellige Bingoboot in Haarlem biedt plaats aan een overdekte boot. De faciliteiten aan boord variëren afhankelijk van de boot die je kiest. Wij zijn goed bekend met het aanbod van boten in Haarlem en geven je graag advies! Bijna alle overdekte boten die over de grachten van Haarlem varen, zijn uitgerust met een toilet en verwarming, en de meeste schepen beschikken over een muzieksysteem waarop je jouw eigen muziek kunt afspelen via je telefoon of tablet. Dit zorgt voor extra plezier tussen de bingo rondes door!

Jouw Bingoboot uitbreiden met een diner? Dat kan! Eten in een restaurantje of de vaartocht uitbreiden met een Rondvaart Diner, het kan allemaal! Vraag naar de mogelijkheden.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 47,50 p.p. excl. btw
  • Privé Boothuur
  • Schipper
  • Bediening
  • Onbeperkt gebruik van de Hollandse bar (bier, wijn en fris)
  • Energieke presentator
  • Prijsjes

Beoordeling van onze klanten

Wat een super uitje! Prachtig boot, heel mooi rondje door de grachten, maar vooral Sjaan die er samen met de ... Lees verderrest van de crew voor heeft gezorgd dat onze feestdag helemaal top is begonnen met een geweldige bingo en schitterende prrrrrijzen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Peter Paulsen

K/AP

Nog bedankt voor de leuke avond die we hebben gehad! Was zeer geslaagd, Sharon deed het echt erg leuk!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jessie Zut | K/AP

Het was super leuk! Bedankt voor alles. De upgrade was te gek en de bingo werd erg leuk gedaan. Zeker ... Lees verdereen aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Maartje Hoekzema

Dell Technologies

Geweldige ervaring met de Bingoboot boot. Goede host en leuke activiteiet, kwaliteit van het eten was trouwens zeer hoog en ... Lees verdersmaakte prima. Perfect georganiseerd!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jeffrey Volkert | Dell Technologies

Knac Nationale Autosport Federatie

Puur organiseerde voor ons, de Knac Nationale Autosport Federatie, een boottocht met bingo. Hartelijk dank voor het meedenken en het ... Lees verderaanbrengen van goede ideeën. De Bingo was hilarisch, de begeleiding was precies goed gekozen voor deze groep jonge buitenlandse coureurs. Kortom, fantastisch en professioneel geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Hélène Duindam | Knac Nationale Autosport Federatie

BBQ boot

Puur genieten is het als je Puur alle zorg uit handen laat nemen. Professioneel, vrolijk, meedenkend, vakkundig, flexibel en super ... Lees verderorigineel. Heb al een paar keer een Puur event mogen meemaken en ik kan zegen: Een event van Puur is in alle opzichten een waar feestje!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Lieke Lamb | BBQ boot

Astro Controls

Was erg geslaagd, idy, de bingodame deed echt haar best. Degene die ons bediende trouwens ook en een leuke gids. ... Lees verderHet weer zat ook nog mee en iedereen vond het leuk. Zeer geslaagd dus!!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- David van der Laan | Astro Controls

Wij hebben het als zeer prettig ervaren. De bingoboot was goed geregeld en de vaart was kwalitatief goed. Wij zijn ... Lees verdereen zeer tevreden klant.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Chris Jouzy
Bekijk Plastic Vissen
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Plastic Vissen

Varen en tegelijk de Haarlemse grachten schoon maken: ideaal! Plastic Vissen is het duurzame uitje van het moment.
Bekijk Plastic Vissen
Bekijk Borrelboot
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de borrelboot in Haarlem, vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Rondvaart Diner
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Rondvaart Diner

Wat is er nou leuker dan een rondvaart diner in Haarlem? Genieten van een fantastische avond op de Haarlemse grachten.
Bekijk Rondvaart Diner