Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Rondvaartboten

Beleef samen een heerlijke rondvaart door de Haarlemse grachten.
Rondvaartboten
Rondvaartboten
Rondvaartboten
Rondvaartboten
Rondvaartboten

Waarom zijn Rondvaartboten in Haarlem zo goed?

Een ontspannen vaartocht door de prachtige wateren van Haarlem, dat is pas echt genieten. Tijdens deze unieke belevenis ontdek je de charme van de stad vanaf het water, langs schilderachtige grachtenpanden en historische bezienswaardigheden. Of de zon nu straalt of de lucht zich vult met zachte regendruppels, onze rondvaartboten zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Onze rondvaartboten zijn beschikbaar het hele jaar door, op jouw gewenste dag en tijdstip. Stap aan boord en laat onze ervaren schipper je meenemen op een betoverende tocht door Haarlem. Geniet in alle rust van het gezelschap terwijl je de stad vanuit een nieuw perspectief bewondert. Wil je jouw vaartocht nog specialer maken? Wij regelen het graag voor je. Kies voor een deskundige gids die je alles vertelt over de historie van Haarlem, of laat je verrassen door live muziek van een accordeonist. Ook kunnen we een lekker hapje en drankje, lunch of diner verzorgen.

Op- en afstappen

Heb je specifieke voorkeuren voor de opstapplaats? Geen enkel probleem! Laat ons weten waar je wilt worden opgepikt en afgezet en wij kijken naar de beste opstap locatie.

Faciliteiten aan boord

De boten zijn van alle gemakken voorzien! De rondvaartboten zijn uitgerust met een toilet, een geluidsinstallatie en kan verwarmd worden in de koude wintermaanden. De grootste rondvaartboot beschikt over een capaciteit tot 85 personen! Maak van jouw rondvaart een waar feestje.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 20 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 14,50 p.p. excl. btw
  • Boothuur
  • Schipper
  • Bediening

Beoordeling van onze klanten

Zaterdagavond een rondvaart gedaan vanwege ons 35 jarige huwelijks feest. _x000D_ Wat een geweldige avond!!! Milou Post heeft alles tot ... Lees verderin de puntjes voor ons geregeld! Koffie met gebak vooraf op een heerlijk plekje met uitkijk over de grachten. Toen aan boord op een geweldige salonboot met super vriendelijke bediening,heerlijk eten en een top zanger! Zelfs voor onze kleindochter werd patat geregeld niks was een probleem. Een mooie herinnering die voor altijd zal blijven en we hopen zeker nog eens terug te komen. Milou super bedankt voor al je goede zorgen _x000D_ Fam Koster
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Ingra Koster

Wonam

Nou we hebben een super avond gehad (alhoewel ik moet zeggen dat de bediening bij de Plantage niet top is), ... Lees verdermaar de tram was erg leuk en gezellig en het eten was heerlijk.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Deborah van Beek | Wonam

We hebben en heerlijke vaart gehad! Weer was prachtig en erg vriendelijke schipper en dame.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

Hill-Rom

Mijn collega's voor wie ik het heb georganiseerd waren heel enthousiast en iedereeen heeft genoten. De boot was prachtig en ... Lees verderzeker de moeite waard het op deze salonboot over te doen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Inge Tuilan | Hill-Rom
Bekijk Fluisterboten
vanaf €22,00 p.p. excl BTW

Fluisterboten

Geruisloos door de Haarlemse grachten.
Bekijk Fluisterboten
Bekijk Salonboten
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Salonboten

Met elegantie en comfort over de Haarlemse grachten.
Bekijk Salonboten
Bekijk Sloepen
vanaf €14,50 p.p. excl BTW

Sloepen

In contact met Haarlem en de grachten, zie de stad tot leven komen vanaf het water!
Bekijk Sloepen