Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Floating Lunch

Varen van lunchgerecht naar lunchgerecht en geniet van 3 verschillende restaurants!
Floating Lunch
Floating Lunch
Floating Lunch
Floating Lunch
Floating Lunch

Waarom is de Floating Lunch in Haarlem zo goed?

Het is een bijzondere ervaring om door de schilderachtige grachten van Haarlem te varen en te genieten van een heerlijke lunch in de beste restaurants van de stad. Tijdens onze Floating Lunch word je meegenomen op een dynamische en gevarieerde reis. Je vaart op je eigen boot van het ene restaurant naar het andere om te genieten van een smakelijke lunch. Het beste van alles is dat onze Floating Lunch in Haarlem volledig op maat kan worden samengesteld. Wil je een eenvoudige lunch met een heerlijke soep en smakelijke broodjes, of liever een luxe menu? Drie gangen in plaats van twee? Misschien zelfs een gids aan boord? Alles is mogelijk. Wat je ook kiest, onze schipper zal de mooiste route varen en je krijgt altijd het beste van Haarlem te zien. Zorg gewoon voor een gezellige groep mensen en een flinke dosis enthousiasme, en wij zorgen voor een naadloos programma met een lunchmenu dat aan al je wensen voldoet. 

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Het avontuur begint in het eerste lunchrestaurant, waar de eerste gang al voor je klaarstaat. Je kunt meteen aanschuiven, genieten en je verheugen op wat komen gaat. Als je klaar bent met eten, loop je ontspannen naar de kade, waar de boot gereed ligt en de schipper je hartelijk verwelkomt. Stap aan boord en bewonder de stad vanaf het water. Je ziet de unieke gevels, kerktorens en charmante bruggen voorbijglijden. Voordat je het weet, leg je aan bij het tweede restaurant. Het hoofdgerecht staat klaar, de drankjes worden geserveerd, kortom: het is tijd om te genieten. Zodra de borden leeg zijn, gaan we weer aan boord om nog een keer te genieten van het prachtige Haarlem vanaf het water. Terwijl je geniet van het uitzicht en het gezelschap, wordt de laatste gang geserveerd. Puur genieten! 

Op- en afstappen

Heb je specifieke wensen voor de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgehaald en afgezet waar je wilt. In Haarlem zijn er verschillende opstapplaatsen waar de boten kunnen aanmeren. Vaak is dit kosteloos, maar afwijkende op- of afstapplaatsen kunnen extra kosten met zich meebrengen. Wij kennen de mogelijkheden per boot en kunnen je adviseren over de meest kostenefficiënte opties voor je Floating Lunch in Haarlem. 

Faciliteiten aan boord

De beschikbare faciliteiten aan boord variëren afhankelijk van de gekozen boot. Wij zijn goed bekend met het aanbod van boten in Haarlem en geven je graag advies! Bijna alle boten die op de grachten van Haarlem varen, zijn uitgerust met een toilet en verwarming. Wil je in de zomer met een open dak varen, of geef je de voorkeur aan een overdekte boot? Er zijn diverse opties beschikbaar. Bovendien hebben de meeste schepen een muzieksysteem waarmee je je telefoon of tablet kunt koppelen om je eigen muziek af te spelen. 

Liever de lunch vervangen door een heerlijk 3-gangen diner? Dat kan met onze Floating Dinner. Of liever de stad te voet verkennen? Kijk dan eens naar de Walking Lunch. We passen het programma graag naar jouw wensen aan.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 03:00 uur
  • vanaf 62,50 p.p. excl. btw
  • Privé boothuur
  • Schipper
  • Lunch in verschillende restaurants of aan boord

Beoordeling van onze klanten

Caroline

De floating lunch was fantastisch! Toffe schipper hadden we ook trouwens. Dank voor het organiseren en regelen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Frederique van Kruining | Caroline

dispuut

Dank voor de top organisatie! Het was een mooie avond.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Sybelle Gielisse | dispuut

Wij hebben onlangs een super gezellige en lekkere walking & floating lunch gehad met ons top team. Het was goed ... Lees verdergeorganiseerd en verder ook steeds leuk contact gehad! Dik tevreden dus!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Simone Heijnen
Bekijk Segway & Walking Dinner Tour Haarlem
vanaf €109,50 p.p. excl BTW

Segway & Walking Dinner Tour Haarlem

Zoef door Haarlem op de Segway en geniet van een diner
Bekijk Segway & Walking Dinner Tour Haarlem
Bekijk Segway & Walking Lunch Tour Haarlem
vanaf €99,50 p.p. excl BTW

Segway & Walking Lunch Tour Haarlem

Zoef door Haarlem op de Segway en geniet van een lunch
Bekijk Segway & Walking Lunch Tour Haarlem
Bekijk Walking & Floating Dinner
vanaf €64,50 p.p. excl BTW

Walking & Floating Dinner

Wandelen, varen en dineren in één arrangement. Dat kan met de Walking & Floating Dinner in Haarlem!
Bekijk Walking & Floating Dinner