Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Sushiboot

Wat is nou leuker dan heerlijk sushi eten tijdens het varen?
Sushiboot
Sushiboot
Sushiboot

Waarom is de Sushiboot in Haarlem zo goed?

Een keer wat anders dan een rondvaart met een biertje en een bitterbal? Kies dan voor de Sushiboot in Haarlem. Geniet aan boord van verschillende soorten sushi, verrukkelijke pokébowls en niet te vergeten.. elkaars gezelschap! Geniet van de prachtige stad vanaf het water met een drankje in je hand en je collega’s of vrienden aan je zij.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Op de afgesproken locatie ligt de Sushiboot voor jullie klaar. Stap aan boord en laat je verwennen. Heb je speciale wensen voor het eten? Geen probleem! We kijken graag naar de mogelijkheden. Samen met jou bekijken we welke boot het beste bij jouw gezelschap past. En om je ervaring nog specialer te maken, kun je overwegen om een gids, zangeres of accordeonist aan boord te hebben voor extra vermaak. Bij ons is bijna alles mogelijk!

Op- en Afstappen

Heb je specifieke wensen met betrekking tot de opstapplaats? Geen probleem, wij regelen het voor je, zodat je kunt opstappen en afstappen waar jij dat wilt. In Haarlem zijn diverse opstapmogelijkheden langs de grachten, hoewel sommige locaties mogelijk extra kosten met zich mee kunnen brengen. Wij zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden per boot, dus we kunnen je adviseren over hoe je de kosten voor jouw Sushiboot in Haarlem zo laag mogelijk kunt houden. 

Faciliteiten aan boord

De faciliteiten aan boord variëren afhankelijk van de boot die je kiest. Wij zijn goed bekend met het aanbod van boten in Haarlem en helpen je graag bij je keuze! Bijna alle boten die over de Haarlemse grachten varen, beschikken over een toilet en de overdekte boten vaak ook van verwarming. Wil je deels overdekt varen of liever met een volledig open boot? Ook dat kun je zelf bepalen. Bovendien zijn de meeste schepen uitgerust met een muzieksysteem waarop je je eigen muziek kunt afspelen via je telefoon of tablet. Let wel op! Er mag in de binnenstad van Haarlem geen harde muziek worden afgespeeld op een open boot, maar een achtergrond muziekje is geen enkel probleem!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 44,50 p.p. excl. btw
  • Boothuur
  • Schipper
  • Sushi en pokébowls

Beoordeling van onze klanten

Bekijk Plastic Vissen
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Plastic Vissen

Varen en tegelijk de Haarlemse grachten schoon maken: ideaal! Plastic Vissen is het duurzame uitje van het moment.
Bekijk Plastic Vissen
Bekijk Borrelboot
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de borrelboot in Haarlem, vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Rondvaart Diner
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Rondvaart Diner

Wat is er nou leuker dan een rondvaart diner in Haarlem? Genieten van een fantastische avond op de Haarlemse grachten.
Bekijk Rondvaart Diner