Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Smartlappenboot

Zing uit volle borst en ontdek Haarlem vanaf het water
Smartlappenboot
Smartlappenboot
Smartlappenboot
Smartlappenboot
Smartlappenboot

Waarom is de Smartlappenboot in Haarlem zo goed?

Dit is Haarlem op zijn best! Genieten van een ontspannen vaartocht, prachtige uitzichten op historische monumenten en meezingen met de meest geliefde Nederlandstalige smartlappen. Terwijl je langs de historische bezienswaardigheden van Haarlem glijdt, breng je een serenade aan de stad. Hoe? Als je bij ons aan boord stapt, ben je verzekerd van de meest gezellige boottocht in Haarlem! 

Waar kun jij je op verheugen tijdens dit uitje?

Wil je meezingen met smartlappen op een salonboot of geef je de voorkeur aan een rondvaartschip? Wij helpen je bij het kiezen van de juiste boot en zorgen ervoor dat deze op de afgesproken locatie klaarligt. Stap aan boord en de accordeonist heet je welkom met muzikale klanken. Ben jij er klaar voor? Geweldig, want samen met de accordeonist ga je de mooiste nummers ten gehore brengen terwijl de schipper je door de grachten van Haarlem leidt. Maak je geen zorgen als je de teksten niet kent, want wij zorgen voor een smartlappen boekje met alle liedteksten. Heb je verzoeknummers? Laat het ons van tevoren weten, dan zorgen wij dat de accordeonist ze in zijn repertoire heeft. Ondertussen kun je genieten van onbeperkte drankjes van de Hollandse bar. Wil je de Smartlappenboot in Haarlem uitbreiden met hapjes of een andere activiteit? Laat het ons weten, dan regelen wij het voor je! Wil je de Smartlappenboot workshop nog persoonlijker maken? Dan kun je een cd opnemen of je eigen tekst schrijven op een bestaande smartlap. 

Op- en afstappen

Heb je specifieke wensen met betrekking tot de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar jij dat wilt. In Haarlem zijn verschillende opstapplaatsen waar de boten kunnen aanmeren. Houd er rekening mee dat dit extra kosten met zich mee kan brengen. Wij kennen de mogelijkheden van elke boot in Haarlem, dus we kunnen je adviseren over de beste manier om de kosten voor jouw Smartlappen Boottocht zo laag mogelijk te houden. 

Faciliteiten aan boord

De faciliteiten aan boord variëren afhankelijk van de boot die je kiest. Wij zijn goed bekend met het aanbod van boten in Haarlem en helpen je graag bij je keuze! Bijna alle boten die over de Haarlemse grachten varen, beschikken over een toilet en de overdekte boten vaak ook van verwarming. Wil je in de zomer graag met een open dak varen, of geef je de voorkeur aan een boot met overkapping? De keuze is aan jou. Bovendien zijn de meeste schepen uitgerust met een muzieksysteem waarop je je eigen muziek kunt afspelen via je telefoon of tablet. Let wel op! Er mag in de binnenstad van Haarlem geen harde muziek worden afgespeeld op een open boot, maar een achtergrond muziekje is geen enkel probleem!

Jouw Smartlappenboot uitbreiden met een diner? Dat kan! Eten in een restaurantje of de vaartocht uitbreiden met een Rondvaart Diner, het kan allemaal! Vraag naar de mogelijkheden.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 39,50 p.p. excl. btw
  • Boothuur
  • Schipper
  • Bediening
  • Gezellige accordeonist
  • Smartlappenboekjes
  • Onbeperkt Hollandse bar (bier, wijn, fris)

Beoordeling van onze klanten

Wij hadden een fantastisch Teamuitje! Met een Herken de Mol, een prachtige salonboot met accordeonist (wat een muzikale man! en ... Lees verderwat kan hij zingen..) en een heerlijk Italiaans buffet. De stemming zat er goed in, kon niet beter! Personeel en entourage waren helemaal prima, tot volgend jaar!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Henriette Neerken

Café de Witte Zwaan

Fantastisch personeelsfeest gehad op de salonboot met accordeonist! Heerlijk smartlappen gezongen! De stemming zat er goed in! Hulde aan de ... Lees verderschippers en de zanger/accordeonist!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mark de Jong | Café de Witte Zwaan

Hebben zaterdag een vrijgezellenfeest gehad van me broertje. Hadden de smartlappenboot voor 2,5 uur gehuurd,was in 1 woord GEWELDIG. 2,5 uur plezier, ... Lees verdermuziek, en accordeonist, eten en drinken was er volop. Leanne onze schipper was geweldig, en de bediening was in de handen van Ted. En die verdient ook een pluim. Echt een aanrader. Bedankt voor de goede zorgen en service. Echt een dag om nooit meer te vergeten! Mvg, Berry van der Linden.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Berry van der Linden

de Politie

Net terug van onze MT-tweedaagse. We kijken terug op een geslaagd evenement. Alles was goed geregeld. De gidsen waren op ... Lees verdertijd en hebben hun uiterste best gedaan om ons te voorzien van informatie over cold case zaken. Best lastig hoor om dit te doen bij een deskundige groep professionals. De smartlappenboot is door iedereen als uitstekend ervaren. Boot lag op tijd op de afgesproken plek. De accordeonist (Vokko) was geweldig en zorgde voor een prima stemming. En de logistiek was top. Meer dan voldoende drinken en eten. Ook de pizza's waren overheerlijk. Kortom, een tevreden groep.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Ruud van Harn | de Politie

Het was een heel heel erg gezellig en geslaagd uitje. Tot een volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

Gemeente s-Hertogenbosch

Zoals ik van de directeuren en hun partners begrepen heb, was alles goed georganiseerd en is het bedrijfsuitje naar wens ... Lees verderverlopen. Ze vonden het leuke activiteiten en de dag was geslaagd. Nogmaals dank ook voor de inzet van jou en jullie organisatie Puur Events.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Annemie | Gemeente s-Hertogenbosch

Pastis

Het uitje is zeer geslaagd geweest! Mijn complimenten voor de schipper en de accordeonist, mede dankzij hen was het een ... Lees verdergroot succes!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Pastis

De Bareel

De collega's waren super enthousiast. Alleen maar leuke verhalen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Yael Sluis | De Bareel

Wij hebben met ons team genoten! Het was gezellig, goed geregeld en vriendelijk personeel!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Lisette Dijkstra
Bekijk Plastic Vissen
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Plastic Vissen

Varen en tegelijk de Haarlemse grachten schoon maken: ideaal! Plastic Vissen is het duurzame uitje van het moment.
Bekijk Plastic Vissen
Bekijk Borrelboot
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de borrelboot in Haarlem, vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Rondvaart Diner
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Rondvaart Diner

Wat is er nou leuker dan een rondvaart diner in Haarlem? Genieten van een fantastische avond op de Haarlemse grachten.
Bekijk Rondvaart Diner