Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Satéboot

Smullen van saté, kroepoek en salade aan boord!
Satéboot
Satéboot
Satéboot
Satéboot
Satéboot
Satéboot
Satéboot
Satéboot
Satéboot

Waarom is de Satéboot zo goed?

Er gaat niets boven heerlijke saté, nietwaar? Daarom hebben we de Satéboot bedacht: dobberen op de grachten van Haarlem en genieten van verrukkelijke saté. Het is zo eenvoudig en heerlijk als het klinkt. Terwijl je de prachtige bezienswaardigheden van Haarlem vanaf het water bewondert, smul je van overheerlijke saté, uiteraard geserveerd met een flinke portie friet, kroepoek, salade en vers brood met diverse smaakvolle dips. Of je nu je werkdag wilt afsluiten, een vergadering hebt gehad, op stap bent geweest met collega’s, of je avond op een geweldige manier wilt beginnen, de Satéboot in Haarlem is altijd een goede keuze! 

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Het enige wat je zelf hoeft te regelen, zijn de mensen met wie je wilt varen! Kies je gewenste datum en tijdstip, en wij zorgen ervoor dat de boot gereed is om uit te varen. Heb je specifieke wensen voor het op- of afstappen? Geen enkel probleem, vertel het ons, en onze schipper zal op de afgesproken locatie klaarstaan om je te verwelkomen. Ook over het menu hoef je je geen zorgen te maken, wij zorgen ervoor dat alle saté, broodjes, kroepoek en bijgerechten aan boord klaarstaan. Heb je speciale culinaire wensen of wil je entertainment aan boord? Laat het ons weten, en we regelen het voor je! 

Op- en afstappen

Specifieke wensen met betrekking tot de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgehaald en afgezet waar je wilt. In Haarlem zijn diverse aanlegplaatsen waar de boten kunnen aanmeren. Houd er rekening mee dat dit mogelijk extra kosten met zich kan meebrengen. Wij zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden per boot, dus we kunnen je adviseren over hoe je de kosten voor je vaart met de Satéboot in Haarlem zo laag mogelijk kunt houden. 

Faciliteiten op de Satéboot

De beschikbare faciliteiten aan boord variëren afhankelijk van de boot die je kiest. Wij zijn bekend met het aanbod van boten in Haarlem en geven je graag advies! Bijna alle boten die over de grachten van Haarlem varen, zijn uitgerust met een toilet en verwarming. Wil je tijdens de zomermaanden graag met een open dak varen? Of geef je de voorkeur aan een boot met een gesloten dak of overkapping? De keuze is aan jou. Bovendien beschikken de meeste schepen over een muzieksysteem waarmee je je eigen muziek kunt afspelen via je telefoon of tablet.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 69,50 p.p. excl. btw
  • Privé boothuur
  • Schipper
  • Satébuffet naar keuze

Beoordeling van onze klanten

WWBD Group

De avond was zeer geslaagd. We konden de boot makkelijk vinden en de schipper was erg vriendelijk. Ik krijg veel ... Lees verderpositieve reacties van collega’s! Bedankt voor de service.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Lotte Binder | WWBD Group

Kunstatelier ''t Rondeel

Het was een erg leuk avondje, schipper en ober waren hartstikke aardig. We vertrokken op tijd. Het instappen was een ... Lees verderbeetje eng voor sommige deelnemers ( gehandicapt) hoogte verschil tussen kade en boot net iets te groot, een flinke stap was nodig. Maar schipper en ober waren zeer behulpzaam en het is gelukt om er op en af te komen :-) Wij zijn tevreden!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Kunstatelier ''t Rondeel

Broekhuis Ford

Het was super, leuke boot en leuke schipper met mooie verhalen en een duidelijke uitleg! Het eten was okay en ... Lees verderde bediening dik in orde. Met vriendelijke groeten.
Deze review kreeg als cijfer een 4
Broekhuis Ford
Bekijk Plastic Vissen
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Plastic Vissen

Varen en tegelijk de Haarlemse grachten schoon maken: ideaal! Plastic Vissen is het duurzame uitje van het moment.
Bekijk Plastic Vissen
Bekijk Borrelboot
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de borrelboot in Haarlem, vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Rondvaart Diner
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Rondvaart Diner

Wat is er nou leuker dan een rondvaart diner in Haarlem? Genieten van een fantastische avond op de Haarlemse grachten.
Bekijk Rondvaart Diner