Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Pizzaboot

Jouw favoriete pizza’s vers aan boord!
Pizzaboot
Pizzaboot
Pizzaboot

Waarom is de Pizzaboot in Haarlem zo goed?

Heb je iets te vieren en wil je jezelf eens heerlijk laten verwennen? Dan is de Pizzaboot in Haarlem de perfecte keuze. Stap aan boord en laat je hartelijk verwelkomen door onze ervaren schipper en gastvrije bemanning. Neem de tijd om te ontspannen, te genieten van een drankje en bij te praten terwijl je wordt getrakteerd op de prachtige uitzichten van Haarlem. Begin je trek te krijgen? Uitstekend, want de heerlijke pizza’s zijn net vers uit de oven en worden aan boord geserveerd. Buon appetito! 

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Je hoeft je nergens zorgen over te maken, want wanneer je de Pizzaboot in Haarlem boekt, zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Je kiest jouw favoriete pizza en wij bestellen deze bij de lokale pizzeria. Terwijl jouw pizza vers wordt bereid, geniet je alvast van een ontspannen rondvaart door de grachten van Haarlem. Zodra de pizza’s klaar zijn, worden ze aan boord gebracht. De Pizzaboot is het hele jaar door te boeken op diverse data en tijdstippen. Laat ons weten wanneer je wilt varen, en wij regelen een boot naar jouw keuze, compleet met schipper en bemanning. Wil je ook entertainment aan boord? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! 

Op- en afstappen

Heb je specifieke wensen met betrekking tot de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgehaald en afgezet waar jij dat wenst. In Haarlem zijn er verschillende opstapplaatsen langs de grachten waar de boten kunnen aanleggen. Houd er rekening mee dat bepaalde locaties extra kosten met zich mee kunnen brengen. Wij hebben gedetailleerde informatie per boot, zodat we je kunnen adviseren over de meest kostenefficiënte opties voor jouw Pizzaboottocht.  

Faciliteiten op de Pizzaboot

De faciliteiten aan boord variëren afhankelijk van de boot die je kiest. Wij zijn goed bekend met het aanbod van boten in Haarlem en helpen je graag bij je keuze! Bijna alle boten die over de Haarlemse grachten varen, beschikken over een toilet en de overdekte boten vaak ook van verwarming. Wil je deels overdekt varen of liever met een volledig open boot? Ook dat kun je zelf bepalen. Bovendien zijn de meeste schepen uitgerust met een muzieksysteem waarop je je eigen muziek kunt afspelen via je telefoon of tablet. Let wel op! Er mag in de binnenstad van Haarlem geen harde muziek worden afgespeeld op een open boot, maar een achtergrond muziekje is geen enkel probleem!

Jouw Pizzaboot in Haarlem combineren met een leuke middagactiviteit? Dat kan! Wat dacht je van een citygame of een creatieve workshop? Vraag naar de mogelijkheden.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 39,50 p.p. excl. btw
  • Privé boothuur
  • Schipper
  • Pizza naar keuze

Beoordeling van onze klanten

Alles is goed verlopen. Ik heb veel positieve reacties van mijn collega’s ontvangen. De opdrachten waren ook uitdagend en ... Lees verderniet te makkelijk. Bedankt voor het organiseren!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Lotte Haan

Deloitte Consulting B.V

Hartelijk dank voor alle goede zorgen rondom het evenement, het was prachtig geregeld. Zelfs met een aantal van onze deelnemers ... Lees verderdie te laat kwamen, is het allemaal nog goed gekomen. Ook gaven alle deelnemers aan dat ze het varen in combinatie met pizzadiner enorm gewaardeerd hebben
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Anton Zeef | Deloitte Consulting B.V

Brand new live events

Ik was er zelf helaas niet bij maar alles is goed gegaan. Enige feedback die ik kreeg was dat de ... Lees verderpizza's wat groter hadden gekund. Verder was alles goed verzorgd en hebben ze een goede vaart gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jamel van Laarhoven | Brand new live events
Bekijk Plastic Vissen
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Plastic Vissen

Varen en tegelijk de Haarlemse grachten schoon maken: ideaal! Plastic Vissen is het duurzame uitje van het moment.
Bekijk Plastic Vissen
Bekijk Borrelboot
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de borrelboot in Haarlem, vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Rondvaart Diner
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Rondvaart Diner

Wat is er nou leuker dan een rondvaart diner in Haarlem? Genieten van een fantastische avond op de Haarlemse grachten.
Bekijk Rondvaart Diner