Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

High Tea Boot

Thee, broodjes en zoetigheden terwijl je vaart.
High Tea Boot
High Tea Boot
High Tea Boot
High Tea Boot
High Tea Boot

Waarom is de High Tea Boot in Haarlem zo goed?

Heb je zin in een heerlijke high tea, maar wil je genieten van een verrassende en dynamische omgeving? Kies dan voor onze High Tea Boot in Haarlem. De stad is altijd in beweging, en vanaf een van onze schepen kun je dit op de meest fantastische manier ervaren. Je ziet elke brug, bewondert de prachtige gevels en geniet van de levendigheid langs de grachten terwijl je je tegoed doet aan heerlijke high tea lekkernijen en bijzondere theeën. Een perfecte middag voor jou en je collega’s, vriendinnen of familie. 

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

In samenspraak bepalen we welke boot het beste past bij jouw gezelschap. We hebben boten voor allerlei groepsgroottes en budgetten, dus er is altijd een geschikte optie. De High Tea Boot in Haarlem is het hele jaar door te boeken, op elk gewenst tijdstip. Je privéboot wacht al op je op de afgesproken locatie, en de schipper verwelkomt je graag aan boord. We zorgen ervoor dat de volledige high tea klaar staat zodra je aan boord komt! Je kunt genieten van etagères met scones, mini-sandwiches, chocolade en taartjes, en we serveren diverse soorten groene en zwarte thee in royale potten. Dat wordt echt smullen! 

Op- en afstappen

Heb je specifieke voorkeuren voor de opstapplaats? Geen enkel probleem, wij regelen dat je wordt opgehaald en afgezet waar jij dat wilt. In Haarlem zijn er diverse opstapplaatsen langs de grachten waar de boten kunnen aanmeren. Houd er wel rekening mee dat sommige locaties extra kosten met zich mee kunnen brengen. Wij hebben gedetailleerde informatie over elke boot, zodat we je kunnen adviseren over de meest kostenefficiënte opties voor jouw High Tea Boot. 

Faciliteiten op de High Tea Boot

De faciliteiten aan boord variëren afhankelijk van de boot die je kiest. Wij kennen het aanbod van boten in Haarlem als onze broekzak en geven je graag advies! Bijna alle boten die over de Haarlemse grachten varen, beschikken over een toilet en de overdekte boten vaak ook van verwarming. Wil je in de zomer graag met een open dak varen, of geef je de voorkeur aan een boot met overkapping? De keuze is aan jou. Bovendien zijn de meeste schepen uitgerust met een muzieksysteem waarop je je eigen muziek kunt afspelen via je telefoon of tablet. Let wel op! Er mag in de binnenstad van Haarlem geen harde muziek worden afgespeeld op een open boot, maar een achtergrond muziekje is geen enkel probleem!

De High Tea Boot uitbreiden met een leuke middag activiteit? Dat kan! Kies voor een sportieve Expeditie Robinson, een spannende Haarlem Challenge of een creatieve Schilderworkshop. We denken graag met je mee.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 47,50 p.p. excl. btw
  • Privé boothuur
  • Schipper 
  • High tea menu naar keuze

Beoordeling van onze klanten

Debatinstituut

Het uitje was een groot succes! Goed geregeld, leuk concept erg leuk om te doen. Hartelijk dank!
Deze review kreeg als cijfer een 4
Debatinstituut

Wij hebben op de high tea boot, Mona Lisa, de 70ste verjaardag van mijn moeder gevierd. Het was best aan ... Lees verderde prijs, maar was het waard. We hadden prachtig weer en de schipper heeft ons veel mooie plekjes laten zien. De jarige heeft enorm genoten!!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

GGD Amsterdam

Puur heeft ons uitje geregeld en we hebben een heerlijke middag gehad, lekker weer, leuk gezelschap en veel lekkers onderweg. ... Lees verderBedankt voor het regelen
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Olga van Vliet | GGD Amsterdam

Dutch Flower Group

Lekkker varen en high tea'en. Topuitje. Bedankt voor de organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Dutch Flower Group
Bekijk Plastic Vissen
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Plastic Vissen

Varen en tegelijk de Haarlemse grachten schoon maken: ideaal! Plastic Vissen is het duurzame uitje van het moment.
Bekijk Plastic Vissen
Bekijk Borrelboot
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de borrelboot in Haarlem, vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Rondvaart Diner
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Rondvaart Diner

Wat is er nou leuker dan een rondvaart diner in Haarlem? Genieten van een fantastische avond op de Haarlemse grachten.
Bekijk Rondvaart Diner