Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

After Dinner Cruise

Heerlijk nagenieten aan boord van jouw privéboot, de beste after-dinner experience!
After Dinner Cruise
After Dinner Cruise
After Dinner Cruise
After Dinner Cruise
After Dinner Cruise
After Dinner Cruise
After Dinner Cruise
After Dinner Cruise

Waarom is de After Dinner Cruise in Haarlem zo goed?

Samen met collega’s of vrienden heb je een geweldige dag gehad. Een creatieve workshop, een fietstocht of een spannend stadsspel. Natuurlijk moest er nagepraat worden tijdens een heerlijk diner. Maar wat als je na het diner nog niet uitgepraat bent? Dan is het tijd om aan boord te stappen voor een After Dinner Cruise in Haarlem. Terwijl je geniet van elkaars gezelschap, vaar je in alle rust over de prachtige grachten van Haarlem. Je kunt rustig uitbuiken, verder kletsen en nog wat lachen met elkaar. De stad ziet er op dit moment op haar mooist uit, dus waarom niet nog een afzakkertje nemen en genieten van het schitterende uitzicht? 

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij ervoor dat de rondvaart perfect verloopt. Het opstappunt kan op verschillende locaties zijn, en we kunnen ervoor zorgen dat de boot zich vlakbij het restaurant bevindt waar je hebt gedineerd. De After Dinner Cruise kan plaatsvinden op verschillende soorten boten, en wij zorgen graag voor de perfecte match tussen de boot en jouw gezelschap. Tijdens de vaart voorzien we je van een lekker kopje koffie met een bonbon. Als je iets anders wilt drinken of het dessert aan boord wilt nuttigen, laat het ons dan weten – wij passen ons graag aan jouw wensen aan om de After Dinner Cruise te perfectioneren! 

Op- en afstappen

Heb je specifieke wensen met betrekking tot de opstapplaats? Dat is geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar je maar wilt. In Haarlem zijn verschillende opstapplaatsen waar de boten kunnen aanmeren. Houd er rekening mee dat hier mogelijk extra kosten aan verbonden zijn. Wij kennen de mogelijkheden van elke boot in Haarlem en kunnen je adviseren over de beste manier om de kosten voor jouw After Dinner Cruise in Haarlem zo laag mogelijk te houden. 

Faciliteiten aan boord

De faciliteiten aan boord variëren afhankelijk van welke boot je kiest. Wij zijn goed bekend met het aanbod van boten in Haarlem en geven je graag advies! Bijna alle boten die door de grachten van Haarlem varen, zijn uitgerust met een toilet en verwarming. Wil je met een open dak varen in de zomer? Of geef je de voorkeur aan een dichte boot of overkapping? Ook hierin heb je de vrijheid om te kiezen. 

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:00 uur
  • vanaf 22,50 p.p. excl. btw
  • Boothuur
  • Schipper
  • Bediening
  • Koffie met bonbons

Beoordeling van onze klanten

Zedra Netherlands BV

Wij zijn voorafgaand van de vaartocht zeer goed geholpen en geadviseerd door Marieke Wagenmans. Alles was vooraf perfect afgestemd en ... Lees verderkregen een uitgebreide beschrijving van de reservering, een routebeschrijving van zowel de opstap als de afstap plek. De vaartocht zelf was geweldig, onze gasten warden zeer vriendelijk ontvangen en warden goed verzorgd aan boord. De happen waren goed en voldoende. Tevens was er tijdens de tocht een goed evenwicht tussen het vertellen over de bezienswaardigheden en was er tevens voldoende ruimte zodat onze gasten onderling konden kletsen. De vaartocht liep precies op schema en onze gasten hebben erg genoten!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Kim Bakker | Zedra Netherlands BV

Stibbe N.V.

De vaartocht was erg geslaagd! Het weer was prima en volgens mij heeft iedereen in ons gezelschap genoten van de ... Lees verdertocht. Schipper Arjen en de mevrouw van de bediening (ik ben haar naam even vergeten) waren erg behulpzaam en hebben ons goed gevaren en bediend! Veel dank dus voor deze fijne tocht, en de prettige samenwerking voor het regelen hiervan.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Emilie | Stibbe N.V.

AKVO

Wij zijn reuze tevreden met de boottocht van vrijdag. Iedereen was super blij met het eten, de service and ook ... Lees verderde prachtige oude boot. Hartelijk dank hiervoor. Wij zullen zeker weer met jullie samenwerken.
Deze review kreeg als cijfer een 5
AKVO

Goede ervaring met Puur. Veel aandacht voor onze specifieke wensen en kwamen afspraken keurig na!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Victor Duvivier

Wat een TOP bedrijf! Een té leuk uitje beleefd. Fijne samenwerking met kantoor en spelbegeleiding. Absolute aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mirte

Stryker

Voor onze groep was het echt een veel beter idee om een after dinner cruise te doen dan ervoor. Hostess ... Lees verderMarije was ontzettend vriendelijke en de boot was heel gezellig met alle lampjes. De dekentjes op het buitendek waren ook echt een plus! Toilet netjes schoon. Iedereen sprak vol lof of de tour!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Laura de Hoog | Stryker
Bekijk Plastic Vissen
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Plastic Vissen

Varen en tegelijk de Haarlemse grachten schoon maken: ideaal! Plastic Vissen is het duurzame uitje van het moment.
Bekijk Plastic Vissen
Bekijk Borrelboot
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de borrelboot in Haarlem, vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Rondvaart Diner
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Rondvaart Diner

Wat is er nou leuker dan een rondvaart diner in Haarlem? Genieten van een fantastische avond op de Haarlemse grachten.
Bekijk Rondvaart Diner