Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Teamuitje in Haarlem organiseren?

Teamuitjes met maximaal effect voor elk budget!

Zoek en filter in alle teamuitjes

Teamuitje in Haarlem

Samen onvergetelijke momenten beleven, dat is waar Puur* Haarlem voor staat. Wij zijn gepassioneerd in het organiseren van teamuitjes die échte verbinding creëren. Een moment om naar uit te kijken! Ontsnap samen met je team aan de dagelijkse drukte en stress van de werkvloer. Wij zorgen voor de ideale randvoorwaarden: een ontspannen sfeer, de beste locaties en de leukste activiteiten. Haarlem, met zijn rijke geschiedenis en charme, biedt een unieke setting voor quality time. Een overvloed aan bijzondere plekken maakt je teamuitje in Haarlem waardevol en gedenkwaardig. Voeg daar heerlijk eten aan toe, combineer met een uitdagend spel, een sfeervolle boottocht of een inspirerende workshop en maak jouw teamuitje tot een geweldige dag. En wist je dat? Wij organiseren jaarlijks zo’n 1500 onvergetelijke teamuitjes. Of je team nu groot of klein is, ze zullen elkaar beter leren kennen en nog sterker samenwerken. Klaar om met hernieuwde energie aan de slag te gaan!

Origineel teamuitje in Haarlem

Wat maakt een teamuitje geslaagd? Waarschijnlijk zoiets als: ontspannen en informeel, maar wel zo dat we morgen weer fris aan het werk kunnen. Precies. En daar komen wij om de hoek kijken. Bij Puur* Haarlem hebben we ruime ervaring en kijken we niet alleen naar vandaag, maar ook naar de toekomst. Want we weten wat mogelijk is, zeker in onze geliefde stad Haarlem. Wij organiseren zelf de meest originele teamuitjes! Bij Puur* Haarlem streven we niet naar een hoger budget, maar naar een hogere lat. Het geheim van een geslaagd teamuitje in Haarlem? Dat het verrassend en origineel is. Op deze manier doorbreek je de dagelijkse routine.

Beleef, geniet, onthoud

Met Puur* Haarlem maak je er écht iets bijzonders van, ongeacht het budget of de grootte van het team. Samen gaan we in gesprek, luisteren naar jouw verhaal en jouw wensen. Je kunt vertrouwen op onze expertise en je laten verrassen door onze ideeën over originele teamuitjes in Haarlem. Of je nu denkt aan het historische centrum of de verborgen pareltjes in de omgeving, wij kennen ze allemaal. Plekken waar je waardevolle kennis opdoet, waar je samen avonturen beleeft en kunt ontspannen. Elk programma verzorgen we tot in de puntjes. We denken aan elk detail, van begin tot eind. Hoe je arriveert, wat er onderweg gebeurt, hoe je wordt verzorgd en vermaakt. Bij Puur* Haarlem is alles tot in de puntjes geregeld.

Wat voor soort teamuitje lijkt je leuk om te doen?

Sportieve activiteiten
Citygames
Quizzen en spellen
Boottochten
Proeverijen
Creatieve workshops
Themafeesten
Vergaderlocaties
Dinerspellen
Wandelingen met gids
Fietstochten met gids

Leukste spellen in Haarlem

Het beste teamuitje in Haarlem creëer je door samen iets nieuws te beleven, iets dat een beetje buiten je comfortzone ligt. Een nieuwe omgeving, een andere setting. Spelletjes zijn altijd een hit! Denk aan een spannend spel als Herken de Mol of een stadsspel in Haarlem, vol raadsels en uitdagingen. Een vleugje competitie is goed voor de teamgeest. Dit is de formule voor een fantastisch teamuitje in Haarlem! Daarnaast bieden we de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden op te doen. Bijvoorbeeld tijdens een verrassende training of een boeiende workshop, welke de dag kunnen verrijken.

Teamuitje in Haarlem op het water

In Haarlem kunnen we ook geweldige activiteiten op het water organiseren. Tijdens een boottocht zijn de opties eindeloos, met heerlijke hapjes en drankjes of een leuke activiteit. Samen op het water, met een adembenemend uitzicht op de grachten van Haarlem. Natuurlijk hoef je niet altijd iets te doen. Soms is een informele setting en een goed gesprek alles wat het team nodig heeft. Wij helpen graag met de begeleiding en zorgen voor origineel entertainment. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Samen vinden we het perfecte teamuitje dat naadloos aansluit bij de belevingswereld van jouw team. Wij doen een voorstel en regelen jouw teamuitje tot in de puntjes.

Teamuitjes ideeën

We krijgen altijd enthousiaste reacties op onze fietstochten in het prachtige Haarlem. Onze gids kent de geschiedenis van de stad als geen ander! Wandelen, varen en genieten, het kan allemaal in Haarlem. Heb je al gehoord van het Walking & Floating Dinner? Een culinaire ontdekkingsreis door het prachtige centrum van Haarlem, een ervaring om nooit te vergeten! Of denk aan een compleet dagprogramma: start met een proeverij, gevolgd door een speurtocht en eindig met een smaakvol diner. Ook op het strand zijn er schitterende plekjes en tal van mogelijkheden voor een originele invulling van jouw teamuitje.

Onze favorieten teamuitjes in Haarlem:

De leukste Haarlemse teamuitjes

Bekijk Bob Ross Workshop
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Bob Ross Workshop

Iedereen kan het! Gezelligheid, creëren en naar huis met een prachtig landschapsschilderij. Doe de Bob Ross Workshop in Haarlem!
Bekijk Bob Ross Workshop
Bekijk Ranking the Company
vanaf €22,50 p.p. excl BTW

Ranking the Company

Wie kent zijn collega’s het beste? Een hilarische manier om elkaar beter te leren kennen tijdens Ranking the Company in Haarlem!
Bekijk Ranking the Company
Bekijk Herken de Mol Haarlem
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol Haarlem

Een actief en spannend spelletje Herken de Mol in Haarlem. Herken jij de Mol in je team?
Bekijk Herken de Mol Haarlem

Bob Ross® Workshop - Staatsbosbeheer

Verbluffend hoe goed Sanne ons stap voor stap door het proces heeft begeleid en ons versteld heeft doen staan met onze verborgen schilderstalenten. Het is een meer dan geslaagd uitje geworden met een goed gelukte tastbare herinnering. Het was het hoogtepunt van onze dag.
- Doron Mehlmann

Vrijblijvend advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Wij begrijpen dat je uitje in Haarlem méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 023-2210130
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons