Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Zeskamp

Een Zeskamp in Haarlem waarin samenwerking centraal staat! Kies zelf uit 6 leuke activiteiten.
Zeskamp
Zeskamp
Zeskamp
Zeskamp
Zeskamp
Zeskamp
Zeskamp
Zeskamp
Zeskamp
Zeskamp
Zeskamp
Zeskamp

Waarom is het Zeskamp in Haarlem zo goed?

Trek je sportschoenen aan en bereid je voor op een energieke uitdaging! Ben je klaar om vol gas te geven? De Zeskamp staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Stuiter met topsnelheid over de stormbaan, bewijs je kracht in een potje touwtrekken en maak je klaar voor de kruiwagenrace! De Zeskamp is niet zomaar een serie spellen; het is de ultieme gelegenheid om de teamdynamiek binnen jouw groep te testen en te versterken. Bij ons is de Zeskamp synoniem aan teambuilding en een overdosis plezier. Bovendien kunnen we het programma volledig aanpassen aan jouw wensen. Met een breed scala aan uitdagende spellen, kun je jouw favorieten kiezen of ons om advies vragen. Samen stellen we de perfecte dag samen! 

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Of je nu de voorkeur geeft aan het strand, een park of een open veld, de Zeskamp is geschikt voor diverse buitenlocaties. Zodra je jouw favoriete locatie en beschikbare datum hebt gekozen, zorgen wij ervoor dat alle benodigde spellen klaarstaan. Onze spelmaker heet je warm welkom en staat klaar om de teams te begeleiden. Klaar om te beginnen? 

Sta oog in oog met je teamleden, smeed een slim plan en ga voor de overwinning! Twee uur lang zul je de strijd aangaan met de door jou gekozen spellen. Als je buiten adem raakt, neem dan even pauze, hydrateer en zet alles op alles om jouw team naar de finish te leiden. Wie zal er uiteindelijk met de welverdiende hoofdprijs vandoor gaan? 

Combineer de Zeskamp met een van onze andere activiteiten, zoals een heerlijke lunch of een Rondvaart Diner. Laat ons je wensen weten, en we zorgen voor een onvergetelijke ervaring!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:30 uur
  • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
  • Spelbegeleiding en -materialen
  • 6 spellen naar keuze
  • Prijsuitreiking

Beoordeling van onze klanten

SMO Verdihuis

Heerlijk gevaren, en ook al waren we met een grote groep de ruimte was precies voldoende. Ook was er goed ... Lees verderrekening gehouden met vegetarische eters en het drinken werd heel fijn continu nagevuld.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Edith Verdihuis | SMO Verdihuis

Kluwer

We krijgen ontzettend veel gave reacties op de ''sportdag''. Yammer is ons intranet en er staan heel veel posts op ... Lees verdermet enthousiaste reacties en leuke fotos. Het was een TOP dag. Dank jullie wel!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Kluwer

Nissha

Ik wil Puur Events namens al mijn personeel en vooral mijzelf, hartelijk danken voor een geweldige avond op het water. ... Lees verderAlles was prima verzorgd en het aanwezige personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Echt een top avond.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Paul Schreurs | Nissha

Erg leuke vorm van zeskamp met zeer enthousiaste begeleiders! Alles was goed geregeld, goed oppikpunt, goede en snelle communicatie met ... Lees verderde organisatie en een goede catering. Zeker aan te raden voor een groepsuitje met je vrienden of een bedrijf.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Derek Bakkum
Bekijk Brandingraften
vanaf €24,00 p.p. excl BTW

Brandingraften

Ga de strijd met de golven aan!
Bekijk Brandingraften
Bekijk Herken de Mol Haarlem
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol Haarlem

Een actief en spannend spelletje Herken de Mol in Haarlem. Herken jij de Mol in je team?
Bekijk Herken de Mol Haarlem
Bekijk Pubquiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Pubquiz

Test de kennis van je collega´s met een gezellige Pubquiz in Haarlem!
Bekijk Pubquiz