Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Suppen

Verken het water op een nieuwe manier!
Suppen
Suppen
Suppen

Waarom is Suppen zo goed?

Vanuit Hawaï overgewaaid en nu een echte Nederlandse sensatie! SUP staat voor Stand Up Paddle, wat eigenlijk neerkomt op surfen terwijl je op een plank staat en met een peddel in je handen. Het is de ultieme manier om het water te bedwingen, of dat nu op een rustig meer is of op een plas met golven. Voel de wind door je haren en de peddel in je hand terwijl je ongemerkt een volledige workout voor zowel je lichaam als geest krijgt. Suppen is de perfecte manier om je hoofd leeg te maken en tegelijkertijd een geweldige tijd te beleven met vrienden of collega’s! 

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Bij aankomst staat de instructeur voor je klaar en liggen de SUP-boards voor jullie klaar. Binnen de kortste keren leer je hoe je je balans behoudt en welke peddeltechnieken je het beste kunt gebruiken. Maak je geen zorgen, suppen is voor iedereen toegankelijk! Trek je wetsuit aan, rek je spieren even op en stap op dat board. Na een opwindende sessie op het water is er niets beter dan ontspannen aan het water met je gezelschap. Als je op zoek bent naar een origineel watersport uitje, dan is suppen een ervaring die je niet mag missen! 

Suppen op de grachten

Haarlem staat bekend om zijn betoverende grachten en historische architectuur. Wat is een betere manier om deze schoonheid te ervaren dan vanaf het water? Met onze SUP-tours op de grachten van Haarlem, kun je op je eigen tempo peddelen terwijl je geniet van de charmante omgeving. Onze ervaren gidsen nemen je mee op een ontdekkingsreis door de kronkelende waterwegen, waar je kunt genieten van de serene atmosfeer en de sfeer van de stad kunt opsnuiven.

Suppen op de Noordzee

Voor degenen die op zoek zijn naar een meer uitdagende ervaring, bieden we SUP-avonturen op de Noordzee. Het krachtige geluid van de golven en de zilte zeelucht zullen je zintuigen prikkelen terwijl je op je paddleboard de golven trotseert.

 

 

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
  • Professionele begeleiding
  • Huur Stand Up Paddleboard

Beoordeling van onze klanten

Movimento

Intake goed, goed meegedacht over programma. Iedereen erg vriendelijk en netjes. Alles strak geregeld en op tijd. Iedereen bereid tot ... Lees verderoverleg, extra rondje hier of daar''. Begeleider was enorm enthousiast. Dank, Puur, top geregeld!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Astrid Booijliewers | Movimento

KWS

Wij hebben ons meer dan vermaakt gisteren. Onze complimenten aan Caroline!!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Rick Vromen | KWS
Bekijk Brandingraften
vanaf €24,00 p.p. excl BTW

Brandingraften

Ga de strijd met de golven aan!
Bekijk Brandingraften
Bekijk Herken de Mol Haarlem
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol Haarlem

Een actief en spannend spelletje Herken de Mol in Haarlem. Herken jij de Mol in je team?
Bekijk Herken de Mol Haarlem
Bekijk Pubquiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Pubquiz

Test de kennis van je collega´s met een gezellige Pubquiz in Haarlem!
Bekijk Pubquiz