Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Kasteelspelen

Waan je in de Middeleeuwen tijdens deze spannende strijd
Kasteelspelen
Kasteelspelen
Kasteelspelen
Kasteelspelen
Kasteelspelen
Kasteelspelen
Kasteelspelen
Kasteelspelen
Kasteelspelen
Kasteelspelen
Kasteelspelen
Kasteelspelen
Kasteelspelen
Kasteelspelen
Kasteelspelen

Waarom zijn de Kasteelspelen in Haarlem zo goed?

Ben je ook zo gefascineerd door lang vervlogen tijden? Boek dan onze betoverende Kasteelspelen in Haarlem! Reis enkele eeuwen terug in de geschiedenis en stap in een Middeleeuws toernooi. Snel door het kasteel stormen, samen met je team een katapult bouwen, uitblinken in hoefijzerwerpen, of misschien wil je liever anderen verslaan in de lakeienrace. Jij kiest jouw favoriete spellen, en wij creëren een onvergetelijke dag vol teambuilding waarin je collega’s zich ontpoppen tot dappere ridders en nobele jonkvrouwen! 

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

In een sprookjesachtig kasteel wachten onze enthousiaste spelmakers op jou. De verkleedkist staat klaar, dus duik in de prachtige Middeleeuwse kostuums. Ben je er klaar voor? Een korte uitleg van de spellen en het verloop van de dag en je bent klaar om te beginnen. Verdien zoveel mogelijk gouden munten met de door jou gekozen spellen en strijd jezelf naar de overwinning. Durf je ondeugend te zijn en het op te nemen tegen de Middeleeuwse begeleiders? Pas op, want voor je het weet beland je in het blok voor een publieke schandpaal vertoning! Na afloop volgt de spannende prijsuitreiking. En als je trek hebt, kunnen wij een heerlijk diner of barbecue voor je regelen. Kortom, onze Kasteelspelen zijn met een vleugje Middeleeuwse magie de sleutel tot een meer geïnspireerd, hechter en gemotiveerd team!  

Combineer de Kasteelspelen met een gezellige Borrelboot of sluit de avond af met een Hilarische Bingo Dinerspel. Geef ons je wensen door en wij maken een voorstel volledig voor jou op maat!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:30 uur
  • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
  • Locatie in Haarlem
  • Spelmaterialen
  • Professionele begeleiding
  • Keuze uit verschillende spellen
  • Middeleeuwse verkleeditems voor iedere deelnemer
  • Prijsuitreiking met prijsbeker voor het winnende team

Beoordeling van onze klanten

Puur heeft ons volledig ontzorgd! Een fantastisch weekend waarbij werkelijk aan alles en iedereen gedacht is tot in de kleinste ... Lees verderdetails. Van A tot Z! Bij deze wil ik nogmaals het volledige 'PUUR team' bedanken voor een topweekend waar nog over nagesproken zal worden!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Sven Müller

Ultimaker

We hebben een heel leuke avond gehad met zijn allen! Je denkt ach, 60 man, maar dat is best nog een ... Lees verderflinke groep, haha! De boot was leuk en we hebben een heerlijk voorgerecht op. De Vijf Vlieghen was erg leuk, heel bijzonder binnen inderdaad. Het eten was daar was heerlijk! Over de gidsen ook alleen maar goeds! Leuke spontane mensen die de groep goed konden aansturen! Ontzorgend en duidelijk passie voor wat ze deden! Ik heb iig wat dingen geleerd gisteren.. Ook heb ik veel van onze salespartners als echte toeristen foto's zien maken. Kortom, een geslaagde avond! De laatste waren om 6:30 op de kamer , zo laat het ik het uiteraard niet gemaakt!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Lianne van den Boezem | Ultimaker
Bekijk Brandingraften
vanaf €24,00 p.p. excl BTW

Brandingraften

Ga de strijd met de golven aan!
Bekijk Brandingraften
Bekijk Herken de Mol Haarlem
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol Haarlem

Een actief en spannend spelletje Herken de Mol in Haarlem. Herken jij de Mol in je team?
Bekijk Herken de Mol Haarlem
Bekijk Pubquiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Pubquiz

Test de kennis van je collega´s met een gezellige Pubquiz in Haarlem!
Bekijk Pubquiz