Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Online spellen

In een snel veranderende zakelijke omgeving, waar teams verspreid zijn over verschillende locaties en landen, wordt de behoefte aan effectieve teambuilding op afstand steeds belangrijker. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van online bedrijfsuitjes bij Puur* Events. Wij geloven dat fysieke afstand geen belemmering hoeft te zijn voor het versterken van teamconnecties. Onze online bedrijfsuitjes bieden een innovatieve en vermakelijke manier om zakelijke klanten en hun teams, ongeacht de geografische afstand, samen te brengen. Ervaar de kracht van virtuele teambuilding en ontdek hoe het de samenwerking, communicatie en teamgeest naar nieuwe hoogte kan tillen. Beleef ondanks de afstand een geweldige avond met elkaar!
Bekijk Online Puur Game Show
Online Puur Game Show

Online Puur Game Show

 • vanaf 40 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 17,50 p.p. excl. btw
Een combinatie van de beste onderdelen die online gespeeld kunnen worden, zoals rondes uit de Pubquiz, Minute to Win it Challenges, een korte interactieve Muziekbingo en andere ludieke vragen en opdrachten maken deze Online Puur Game Show spannend en flitsend!
Bekijk Online Muziek Bingo
Online Muziek Bingo

Online Muziek Bingo

 • vanaf 40 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
De Online Muziek Bingo is een geweldig spel om online te spelen! Maak je kaart compleet, zing, dans en win. Vrolijke tunes komen uit de speakers, even lekker meezingen met de meest uiteenlopende nummers! Bingo, maar dan met een twist. In plaats van verschillende getallen hoor je verschillende liedjes voorbij [..]
Bekijk Online Ranking the Company
Online Ranking the Company

Online Ranking the Company

 • vanaf 40 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
Je werkt dagelijks samen met je collega’s, maar hoe goed ken je ze echt? Daar kom je achter met Online Ranking the Company! De show wordt gehost vanuit onze studio, geheel in stijl van Ranking the Company. Wie weet het meest over het team en schraapt de meeste punten [..]
Bekijk Online Foute Prijzen Bingo
Online Foute Prijzen Bingo

Online Foute Prijzen Bingo

 • vanaf 40 personen
 • 01:00 uur
 • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
Wachten met bingo spelen tot je in het bejaardentehuis zit? Nee hoor, deze Online Hilarische Bingo is spannend en flitsend. Tijdens de Hilarische Bingo is Tante Sjaan of één van haar hilarische vrienden de baas! Met een grap en een grol zorgen zij ervoor dat bingoën een waar feest [..]
Bekijk Online Pubquiz
Online Pubquiz

Online Pubquiz

 • vanaf 40 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 17,50 p.p. excl. btw
Kom online lachend tot elkaar met onze Online Pubquiz. Laat je verrassen door onze professionele presentatrice en strijd met je team voor de winst en de eer. Tijdens deze gezellige Online Pubquiz wordt jouw weetjeskennis op de proef gesteld.
Bekijk Online Gek op Holland Quiz
Online Gek op Holland Quiz

Online Gek op Holland Quiz

 • vanaf 40 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 17,50 p.p. excl. btw
Met onze Online Gek op Holland Quiz haal jij de Nederlandse feest sfeer direct bij je in huis. Door een quizmaster, intrigerende quizvragen en hilarische beeld- en geluidsfragmenten gaan jullie uitvinden wie er het meest over de Nederlandse tradities, geschiedenis en cultuur weet.
Bekijk Online Popquiz
Online Popquiz

Online Popquiz

 • vanaf 40 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 17,50 p.p. excl. btw
Is die ene muziekronde in een Pubquiz voor jou niet genoeg? Boek dan nu onze Online Popquiz! De grote diversiteit van vragen over verschillende muziekgenres zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft. De quiz bestaat uit vragen over popmuziek uit uiteenlopende genres en decennia: van nineties dance tot [..]

Online quizzen en spellen

Wij geloven dat plezier en teambuilding hand in hand gaan, zelfs als je virtueel verbonden bent. Ontdek ons brede aanbod aan online spellen, welke ontworpen zijn om samen plezier te hebben, je collega’s beter te leren kennen en de teamgeest te versterken. Laat de afstand je niet tegenhouden om toch met zijn alleen samen te komen voor een bedrijfsuitje. Van een hilarische Gek op Holland Quiz tot Speeddaten met Collega’s. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij denken graag mee over het beste online event voor jouw gezelschap.

Digitaal samenzijn

Met onze online spellen brengen wij teams samen, ongeacht waar iedereen zich bevindt. Ook online kun je lachen, leren en verbinden. Vanuit een van onze Puur* studio’s brengen wij een geweldig teamuitje naar jouw woonkamer. Versterk de teamgeest, stimuleer de communicatie en laat de afstand verdwijnen met onze boeiende online bedrijfsuitjes. Puur* events staat klaar om samen met jou een virtuele wereld van teambuilding te verkennen. Neem vrijblijvend contact met ons op over jouw online event.

 

Vrijblijvend advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Wij begrijpen dat je uitje in Haarlem méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 023-2210130
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons