Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Herken de Mol Haarlem

Een actief en spannend spelletje Herken de Mol in Haarlem. Herken jij de Mol in je team?
Herken de Mol Haarlem
Herken de Mol Haarlem
Herken de Mol Haarlem
Herken de Mol Haarlem
Herken de Mol Haarlem
Herken de Mol Haarlem
Herken de Mol Haarlem
Herken de Mol Haarlem

Waarom is Herken de Mol in Haarlem zo goed?

Herken de Mol is een opwindende en energieke citygame in Haarlem dat het beste én het ondeugendste in iedereen naar boven haalt. Dit spannende spel draait om een reeks uitdagende, vaak hilarische opdrachten, kennis en het cruciale element van vertrouwen. Het is dit laatste dat de grootste uitdaging vormt. Kun je werkelijk iedereen vertrouwen? Zullen alle teamleden de opdrachten met toewijding voltooien en streven naar de overwinning? Het antwoord is nee, want elk team heeft een Mol! En die Mol zal er alles aan doen om met slimme streken, sabotage en verwarring het team te ontregelen en de eindstreep te laten vervagen als sneeuw voor de zon. Jouw opdracht: zoveel mogelijk geld verdienen, de Mol ontmaskeren en vooral genieten van een onvergetelijke ervaring! 

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Op een gezellige, centrale locatie in Haarlem ontvang je een warm welkom van onze spelmaker. De spanning is om te snijden, maar één persoon in het gezelschap heeft extra reden tot opwinding: de Mol. Wij hebben hen namelijk al vooraf ingelicht over hun rol, dus de Mol is al vol streken! Na een korte uitleg ben je klaar om op pad te gaan. Aan de hand van een duidelijke routebeschrijving kom je diverse uitdagende opdrachten tegen. Houd nauwlettend in de gaten hoe je teamgenoten zich gedragen, want je krijgt gedurende het spel meerdere kansen om de Mol te ontmaskeren. Na het zinderende spel verwelkomen we je weer op de startlocatie voor de prijsuitreiking. Wie was de meest listige Mol? En welk team slaagde er het best in om de Mol te ontmaskeren? 

 

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 03:30 uur
  • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
  • Ontvangst op een gezellige locatie in Haarlem
  • Professionele spelbegeleiding
  • Diverse spelmaterialen
  • Voor de Mollen: briefing vooraf
  • Prijsuitreiking met prijzen voor de beste Mol, de beste speler en het beste team

Beoordeling van onze klanten

Villa West

Fantastisch teamuitje! Enorm veel lol gehad. Echt een aanrader voor team building!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Rosa Helsloot | Villa West

Het was allemaal naar wens georganiseerd! Geen bijzonderheden, erg leuk en voor herhaling vatbaar met een eventuele andere groep. Leuk!
Deze review kreeg als cijfer een 4

Het was een geslaagde dag! Dank voor de organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 5

We hadden het echt super naar onze zin! Het spel kon iedereen bekoren en dat was mogelijk door de goede ... Lees verderuitwerking en uiteraard goede begeleiding van het spel (Laurens was een ideale gids). Het was echt geslaagd! Bedankt voor de foto''s, een leuk souveniertje :).
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

VoiceWorks B.V.

Het was zeker geslaagd! Herken de Mol was erg leuk en goed begeleid door Nora. Het spel was zeer leuk ... Lees verderen zouden we zeker aanraden bij anderen. Super bedankt voor alle organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 5
VoiceWorks B.V.

Speedlink Worldwide Express B.V.

We hebben een super dag gehad! Het spel, de begeleiders, het terras en restaurant zijn erg goed bevallen. Alles was ... Lees verdertot in de puntjes Super geregeld, heel erg bedankt hiervoor!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Kim | Speedlink Worldwide Express B.V.

Wat een super leuk spel! Gedaan met een vrijgezellenfeest en iedereen werd super fanatiek! Heel goed geregeld en duidelijk contact ... Lees verdervan tevoren.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Désiree Duijvesteijn

Boot Koffie

Het was vreselijk koud, maar het zonnetje kwam door en door het vele rennen (ja iedereen was flink enthousiast) door ... Lees verderde stad hadden we het goed warm gekregen. Het was een ontzettend leuke ervaring en goed begeleid door Thomas. Ook het contact vooraf met Anouk was snel en fijn!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Boot Koffie

Een super leuke middag, goed georganiseerd, met leuke spellen verspreid over de stad! Echt een aanrader om te doen als ... Lees verderuitje!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Tim Leijen

Prospex

We hebben het ontzettend naar ons zin gehad. Iedereen vond het spel zo leuk! Professioneel georganiseerd, super enthousiaste spelbegeleiders. Ben ... Lees verderheel blij dat ik voor jullie heb gekozen. Hartstikke bedankt en een grote kans dat we volgend jaar weer bij jullie komen. Vond het een groot succes!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Yasmin Vittali | Prospex

De Veranda / De Jonge Dikkert

Het “mol tochtje” is heel goed ontvangen. Ik heb er zelf niks van mee gekregen want ik nam niet deel ... Lees verderaan het spel. Ik “verstrekte” de drankjes en catering. De boot was heel goed en leuke schipper. Echt perfect! De berichten die ik van de deelnemers waren net als voor de Veranda heel goed! Dus hartelijk bedankt voor de organisatie en tot het volgende feest!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Eugene van Angelbeek | De Veranda / De Jonge Dikkert

Een hele leuke middag gehad met 10 vrienden tijdens het HERKEN DE MOL spel. Zat goed in elkaar, diverse spellen die ... Lees verderzo in WIDM hadden gekund en niemand had bij ons door wie de mol daadwerkelijk was. Kortom goede organisatie! Aanrader voor een leuk gezellig actief uitje met vrienden, familie, collega''s etc!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Choukri Hachchi

Via Puur* hebben wij het Herken de Mol spel in Haarlem gedaan, gevolgd door een Walking dinner door het centrum ... Lees verdervan de stad. Wat een top dag was dit, het spel zat goed in elkaar, iedereen was bloedfanatiek en het Walking dinner was een afwisselend programma, met leuke wandelingen en heerlijk eten. Haarlem is een perfecte stad voor een uitje, echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Helen Hoogkamer

Legadex

Het Herken de Mol spel is echt een aanrader! Super leuk teamuitje waarbij je je collega's van een hele andere ... Lees verderkant leert kennen. Spel zit goed in elkaar: van voorpret door het vooraf benaderen van de mollen, via hele fanatieke en argwanende spelers tijdens het spel tot de napret vol nabeschouwing: iedereen was heel enthousiast!! Ook hele goede en flexibele communicatie met de begeleiding, die snel schakelt op last minute wijzigingen. DANK!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Rik van Vianen | Legadex

Persgroep

We hebben een leuke middag gehad! Linde was een prettige begeleidster en iedereen deed goed mee met het spel. Het ... Lees verderweer zat ook erg mee. Het was koud natuurlijk, maar wel droog en zonnig. De bierproeverij is ons alleen tegengevallen. Verder dus een leuke middag gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Annemarijn Kokke | Persgroep

Het was zaterdag erg leuk! Ik heb van de collega''s alleen maar positieve reacties gekregen... mede dankzij jullie goede zorgen. ... Lees verderWil je Ellen nogmaals bedanken namens ons? Wie weet tot ziens. Groet, Wilma.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Wilma

KOLOM

We hebben een hele leuke middag gehad onder begeleiding van Erin, een leuke enthousiaste dame! Wij zijn erg tevreden. Fijn ... Lees verderook dat wij tussendoor even hebben kunnen afstemmen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Karin | KOLOM

Olympia uitzendbureau

We vonden het allemaal een leuke dag en goed spel en een goede begeleiding gehad van Oscar. We hebben elkaar ... Lees verderals groep beter leren kennen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Sarah | Olympia uitzendbureau

Kinderopvang KCWA

Alles was prima, precies zoals afgesproken. Heel erg bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 3.5
- Aad Kuin | Kinderopvang KCWA
Bekijk The Great Escape Haarlem
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

The Great Escape Haarlem

Ontsnap met je team uit bezet Haarlem in 1940. Een spannend en uniek stadsspel! Speel The Great Escape in Haarlem.
Bekijk The Great Escape Haarlem
Bekijk CSI Haarlem
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

CSI Haarlem

Er is een lijk gevonden. Jij ben de CSI in Haarlem. Kruip in de huid van een forensisch onderzoeker en los de moord op!
Bekijk CSI Haarlem
Bekijk De Haarlem Challenge
vanaf €14,50 p.p. excl BTW

De Haarlem Challenge

Ontdek Haarlem tijdens deze uitdagende speurtocht en win de prijs met je groep!
Bekijk De Haarlem Challenge