Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Personeelsfeest in Haarlem organiseren?

Voor onvergetelijke personeelsfeesten ben je bij ons aan het juiste adres!

Zoek en filter in het volledige aanbod

Personeelsfeest in Haarlem

Op zoek naar een uniek personeelsfeest dat verbindt en dat iedereen nog lang zal bijblijven? Puur* Haarlem staat klaar om jouw evenement onvergetelijk te maken. Met een focus op originaliteit en topkwaliteit, zorgen wij ervoor dat je gasten een herinnering meekrijgen die hen bijblijft. Heb je een specifiek thema in gedachten? Of misschien een bijzondere locatie? Laat ons met je meedenken. Met jarenlange ervaring weten we dat elk personeelsfeest maatwerk vereist. We streven ernaar dat jij volledig tevreden bent. Vanaf het allereerste contact nemen wij je alle zorgen uit handen. Bij Puur* Haarlem regelen wij de details! Wij organiseren de meest memorabele personeelsfeesten in Haarlem, ongeacht de groepsgrootte, het thema of budget. Wij streven ernaar om een goed gevoel te creëren dat lang blijft hangen. Onze expertise over Haarlem is uitgebreid, en wij zorgen voor de perfecte locatie, logistiek, aankleding, en natuurlijk een heerlijke lunch, hapjes, borrel of diner.

Een origineel personeelsfeest in Haarlem

Verras je collega’s met een bijzonder thema of een frisse invalshoek. Met een origineel personeelsfeest zorgen we ervoor dat het goede gevoel nog lang blijft hangen. Onze experts hebben altijd een paar ideeën achter de hand die jou wellicht nog niet te binnen schieten. Een personeelsfeest met Puur* in Haarlem is al een feest op zich! Samen creëren we een onvergetelijke ervaring. Door samen avonturen te beleven en leuke activiteiten te ondernemen, smeed je een hechtere band tussen medewerkers. Zo wordt je personeelsfeest niet alleen leuk, maar ook nuttig: het versterkt de teamgeest.

Bijzondere locatie en aankleding tijdens jouw personeelsfeest

Denk bij een origineel personeelsfeest aan een speciale locatie die meteen de juiste sfeer neerzet. Haarlem heeft talloze prachtige locaties, van historische panden tot luxe boten, elk aangekleed in jullie favoriete sfeer. Met Puur* Haarlem wordt het altijd origineel en onvergetelijk. Kies uit verschillende thema’s, speciale activiteiten, bijzondere aankleding of verrassende gastoptredens. Alles is mogelijk! Onze experts helpen jou de perfecte match te vinden voor de wensen van jouw gasten. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Suggesties voor jouw personeelsfeest!

Arrangementen
Boottochten
Sport en spel
Quizzen en spellen
Dinerspellen
Workshops
Rondleidingen
Themafeesten
Dinnershows

Inspiratie voor jouw personeelsfeest in Haarlem

Op zoek naar de juiste insteek voor je personeelsfeest? Ideeën genoeg bij Puur* Haarlem. Wij maken van het voortraject al een feest. Van speciale locaties met subtiele en sfeervolle details tot complete themafeesten, personeelsfeest ideeën in overvloed. Creëer bijvoorbeeld een Vrienden van Amstel Live feest met je eigen bedrijf. Iedereen gaat los. Hollandse gezelligheid met muziek, bier en bitterballen. Liever een Urban Jungle Party? Ideaal als je na hard werken even wilt ontsnappen. Seizoensgebonden thema’s voor je personeelsfeest zijn er natuurlijk ook. We transformeren de locatie in een geheel aangekleed Kerst- en Nieuwjaarsfeest, Winter Wonderland, Aprés ski feest, Oktoberfest of Mid Summer Party.

Personeelsfeest op eigen locatie

Jouw eigen bedrijfslocatie omtoveren tot een magische plek kan natuurlijk ook. In je eigen ‘Dream Circus’ bijvoorbeeld is het dromerig en mysterieus. Je valt van de ene verbazing in de andere. Creëer een sprookjeswereld met ons 1001 nacht themafeest: een wereld vol kleuren, geuren, Oosterse mystiek, buikdanseressen en waarzegsters. Hou je van Hollywood? Dan rollen wij de rode loper uit voor al je gasten, vol glitter & glamour en een natuurlijk heerlijk glas champagne. Ook het Casino feest, Gemaskerd bal, Great Gatsby Party of een James Bond Party zijn populair onder de personeelsfeest ideeën. Omringd door hostessen, wodka Martini’s en andere bubbels mogen jij en je collega’s als VIP’s een gokje wagen! Inclusief dresscode. Eén van de leukste dingen die wij organiseren zijn bedrijfsfestivals. Puur* Haarlem maakt van jouw bedrijf een festival! Allemaal leuke plekjes om te chillen. Lekker eten op de foodmarket, een dansje wagen in de silent disco en gezellig ontspannen met collega’s: kortom genieten!

Activiteiten voor bij een personeelsfeest

Al meer dan vijfentwintig jaar organiseren wij evenementen, feesten en uitjes. We hebben bij Puur* Haarlem dan ook een schat aan ervaring opgedaan met leuke activiteiten voor bij een personeelsfeest. Organiseer je je feest in de buurt van de kust, denk dan eens aan strandactiviteiten of andere wateractiviteiten aan zee. Workshops laten zich prima combineren met een personeelsfeest. Leer je collega’s om te dansen zoals John Travolta of stand uppen zoals een echte comedian. Maak samen een tv-commercial, ga helemaal los tijdens Action Painting of zoek samen de creatieve grenzen op tijdens een bijzondere workshop. Ook sport en spel zijn altijd leuke activiteiten voor bij een personeelsfeest. Zo creëer je een gezonde competitie tussen je collega’s, de garantie voor een ontspannen sfeer en een onvergetelijk personeelsfeest. Nodig je ook de partners en aanhang uit voor het personeelsfeest? Wij zorgen intussen voor de kinderen.

Leuke personeelsfeest ideeën

Bekijk Avondprogramma | Cocktails & Disco
vanaf €79,50 p.p. excl BTW

Avondprogramma | Cocktails & Disco

Een flitsend feest met jouw favoriete mixjes!
Bekijk Avondprogramma | Cocktails & Disco
Bekijk Mid Summer Festival
vanaf €74,00 p.p. excl BTW

Mid Summer Festival

Een heerlijk zomers festival
Bekijk Mid Summer Festival
Bekijk Vrienden van...
vanaf €49,00 p.p. excl BTW

Vrienden van...

Welkom bij de Vrienden van..., het gezelligste café van Nederland!
Bekijk Vrienden van...

Mid summer festival - Nuon

Een fantastische dag in de buitenlucht waarbij iedereen aan zijn trekken kwam. Alles was op en top geregeld, we konden optimaal genieten!
-

Vrijblijvend advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Wij begrijpen dat je uitje in Haarlem méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 023-2210130
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons