Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Team

Wij begrijpen dat jouw bedrijfsuitje of event meer dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Wat maakt Puur* Events zo bijzonder? We menen het goed en we zijn goed!

Frisse geest en strenge budgetbewakers

Jij vertelt ons welk effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. We zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en een strenge budgetbewaking. Je krijgt meer, veel meer voor uw geld!

Veel voorpret en 100% raak

Onze offerte prikkelt van creativiteit en inzicht. Boten, locaties, mensen: we kennen ze allemaal. Wij weten wat naadloos past, welke onderdelen op welk moment werken. Is het niet 100% raak? Dan sturen we vrijblijvend een aangepaste offerte. Totdat de losse eindjes zijn verdwenen zijn en er er alleen maar voorpret rest. Gewoon omdat we dit al jaren doen. We snappen het. Wij regelen met plezier jouw personeelsuitje, bedrijfsfeest, vergadering of teambuildingdag. Van pril begin tot spetterend eind. Mail ons, bel 023-2210130 of stel een vraag via het contactformulier. Wij helpen je graag verder!