Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Pakketreis en garantie

Als wij jouw evenement inclusief een hotelovernachting organiseren, is er sprake van een pakketreis. In dat geval kun je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Puur Events gebruik van STO Garant voor alle pakketreizen. STO Garant is een erkende garantieregeling. Het is een derdengeldenregeling die je betaling waarborgt tot na afloop van je boeking. Als bedrijf betaal je het boekingsbedrag niet aan Puur Events, maar aan de derdengeldenrekening van de Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiƫle Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze Stichting Derdengelden verwerkt alle betalingen voor STO Garant.

De dag na afloop van je boeking wordt het boekingsbedrag vrijgegeven van de derdengeldenrekening aan Puur Events. Mocht Puur Events voor het einde van de boeking in een faillissement of surseance van betaling terechtkomen dan wordt je boekingsbedrag vrijgegeven aan Stichting Take Over (STO). STO zal er dan, afhankelijk van de situatie, voor zorgen dat je het boekingsbedrag terugkrijgt, de boeking kunt vervolgen of naar het eindpunt van je boeking kunt reizen.

Hiermee heeft Puur Events zich van bescherming bij insolventie voorzien bij STO Garant. Wanneer diensten door insolventie van Puur Events niet worden verleend, kunnen reizigers contact opnemen met STO Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@sto-garant.nl of +31 (0)85 13 02 943.

Bezoek de website van STO Garant voor meer informatie over pakketreizen.

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog