Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Evenementenbureau in Haarlem

Wil jij een onvergetelijk personeelsfeest of een sportieve teambuildingactiviteit organiseren? Dan staan onze professionals te popelen om voor je aan de slag te gaan. Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Haarlem perfect moet zijn. Puur* Haarlem staat voor je klaar! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wil jij een evenement organiseren in Haarlem?

Wil je een leuk event organiseren in Haarlem? En wil je de hulp inschakelen van een evenementenbureau? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu voor 15 of voor 750 gasten een event wilt plannen: wij regelen het voor je. Ook voor team- en bedrijfsuitjes kun je bij ons terecht. Wij vinden het belangrijk dat het voor iedereen een onvergetelijke dag wordt. Daar doen wij dan ook ons uiterste best voor! Bekijk ons aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat voor events organiseren wij?

Geen event is voor ons te gek. Denk aan jubileum– of bedrijfsfeesten, openingen, personeelsfeestjes, bedrijfsuitjes, productpresentaties, maar ook aan stadswandelingen, quizzen, sportieve activiteiten, citygames en boottochten. Er is voor iedere gelegenheid, en budget, genoeg keuze. Ga bijvoorbeeld naar een wijn- of chocoladeproeverij. Wil je liever iets actiefs doen? Kies dan voor een van onze sportieve activiteiten of een heerlijk walking dinner.

Uit naam van ons hele team: We hebben een topmiddag in Haarlem gehad!! Het weer zat mee en een erg leuke ontvangst/begeleiding en afsluiting van Erik Kreike. Super geregeld met veel afwisseling en leuke opdrachten. Dank voor de leuke middag en superorganisatie!!! Een aanrader voor meer bedrijven.”

Lees meer reviews van tevreden klanten!

Evenementenbureau inschakelen?

Wat kost een muziekvergunning? Wat voor personeel heb je nodig bij een evenement? Wie verleent een evenementenvergunning? Hoe organiseer je een personeelsfeest? Welke locatie kies ik voor mijn evenement? Er zijn nogal wat zaken waar je aan moet denken als je een evenement organiseert. Zeker als je een evenement organiseert voor een grote groep mensen. Wij kunnen je daarbij helpen. Zo hoef je ‘s nachts niet wakker te liggen van alle vragen en hoef je alleen maar te genieten van het moment! Voor welk event schakel jij ons evenementenbureau in?

Hoe gaan we te werk?

Samen met jou kijken we naar de wensen en behoeften voor het uitje. We helpen van A tot Z: van het brainstormen tot de aftermovie. Naar welk uitje ben jij op zoek? Vertel ons jouw voorkeuren en wij regelen de rest. Door onze ervaring en ons inlevingsvermogen, organiseren wij het geweldigste uitje in Haarlem! Speciaal gericht op jouw wensen. Ons team is expert in het organiseren van evenementen en ze kennen dé plekjes in Haarlem. 

Waarom kiezen voor Puur Events?

Bij Puur Events denken wij graag met je mee. Geen wens is te gek. Wij regelen jouw perfecte event in Haarlem. Onze collega’s kennen namelijk dé beste plekjes zodat zelfs de locals nog nieuwe dingen zullen ontdekken. Bij Puur Events zijn we pas tevreden als iedereen met een grote glimlach terugdenkt aan de bijzondere dag. Dat dit vrijwel altijd het geval is, horen wij elke keer terug van onze blije klanten! Kies voor Puur Events en laat ons het werk uit handen nemen. Zo hoef je niks anders te doen dan te genieten tijdens het uitje. Veel plezier!

Evenementenlocaties in Haarlem

Van een rondvaart door de grachten tot een game in de oude binnenstad: de mogelijkheden zijn eindeloos. Speel een spannende Herken de Mol of een Pubquiz in een heerlijke Haarlemse kroeg. Maar ook op het strand kun je los gaan met verschillende actiespellen. Door heel Haarlem en omgeving organiseren wij te gekke uitjes, speciaal voor jou! Maar ook voor feesten kun je bij ons terecht. Zie hier een overzicht van de feestlocaties in de geliefde stad Haarlem. 

Wat voor soort evenementen zijn er?

Wij hebben een breed assortiment aan activiteiten in Amsterdam. Zo kun je kiezen uit verschillende dagarrangementen zoals Escape the City, Teambuilding, Walking lunch of de Gouden Eeuw Experience. Wil je liever een avondarrangement? Dat kan ook! Denk aan een walking & floating dinner, Amsterdamse Avond, Cocktails & Disco of Noord/Zuidlijn Culinair. Maar we bieden ook verschillende activiteiten aan zoals creatieve en culinaire workshops, sport en spel of een indrukwekkende rondleiding door Amsterdam. Neem eens een kijkje tussen ons brede assortiment

Alles voor jouw perfecte event: van bedrijfsfeest tot stadswandeling

Kortom: bij Puur Events kun je terecht voor dé tijd van je leven. Of je nu samen met je team wilt werken aan de teambuilding, of juist lekker samen uit je dak wilt gaan op een feest: wij regelen het voor je. Neem contact met ons op en geef ons jouw wensen door. Wij plannen het perfecte event!

Evenementbureau in een andere stad?

Ben jij op zoek naar een personeelsuitje, arrangement, workshop of een ander onvergetelijk uitje in een andere stad? Puur* Events organiseert al het eerder genoemde en meer in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam! Heb je vragen of een specifieke wens? Neem dan contact op en laat je inspireren door onze experts. Ons team zit in elke stad klaar om het perfecte bedrijfsuitje of teambuildingsdag voor jou en je gezelschap te organiseren.