Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

ML Haarlem

Prachtige eventlocatie in het hart van Haarlem
ML Haarlem
ML Haarlem
ML Haarlem
ML Haarlem
ML Haarlem
ML Haarlem

Op zoek naar een mooie ruimte in Haarlem? Dan ben je bij ML aan het juiste adres, gelegen achter de prachtige Bavokerk. ML beschikt over twee sfeervolle zalen, De Drukkerij & Gieterij. Deze kunnen afzonderlijk, maar ook gezamenlijk gehuurd worden. Je kunt er terecht voor vergaderingen, trainingen, recepties, feesten, besloten diners of combinaties daarvan. Er is veel mogelijk! De ruimtes, vroeger gebruikt door de boekhouders en administrateurs van Joh. Enschedé, zijn per dag of dagdeel te huur, zo nodig met vergaderfaciliteiten. Bij ML verzorgen ze ook graag het eten en drinken gedurende de dag.

De Drukkerij

Diner / lunch | 80 personen
Feest / receptie | 150 personen
Vergadering / training / bijeenkomst | 50 personen

De Gieterij

Diner / lunch | 32 personen
Feest / receptie | 70 personen
Vergadering / training / bijeenkomst | 20 personen

Combineer!

Een hele dag vergaderen en brainstormen, dat is vermoeiend. Dan wil je aan het eind van de dag even lekker ontspannen. Of misschien wil je tussendoor wel even een break? Boek daarom bijvoorbeeld een rondleiding. Of organiseer een bedrijfsquiz op maat, onder het genot van een hapje en drankje. Dat is hard lachen én je weet meteen wie er het meeste weet van het bedrijf waar je werkt. Een beetje competitie creëren? Dat kan door een van onze stadsspellen te doen. Buitenlucht en samen op zoek naar antwoorden op vragen, puzzelstukken en clues. Dat doet een mens goed! Ook zo goed: onze workshops. Start de dag met een creatieve workshop of juist een hele actieve workshop. Dan ben je direct wakker en zijn die hersens klaar voor het échte werk ’s middags. Laat je inspireren en vraag vandaag nog een offerte aan.

Bar Nous

Zin in een relaxt feestje? Dan ben jij bij Bar Nous aan het juiste adres. Het concept is eigenlijk heel simpel: lekker borrelen! Eten en drinken aan de bar, fijne stoelen, kleine gerechten en bites van hoog niveau, een mooie en uitgebreide wijnkaart, goede service en fijne muziek. Wellicht gaat die muziek later op de avond wat harder, maar altijd in een relaxte en losse sfeer. Bar Nous is exclusief af te huren voor jouw diner of bedrijfsborrel. Vraag naar de mogelijkheden!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 20 personen
  • 04:00 uur
  • Prijs op aanvraag
  • Arrangement op maat

Beoordeling van onze klanten

Bekijk Restaurant Het Pakhuis Haarlem
vanaf €0,00 p.p. excl BTW

Restaurant Het Pakhuis Haarlem

Sfeervol, smakelijk en betaalbaar dineren in Haarlem!
Bekijk Restaurant Het Pakhuis Haarlem
Bekijk Café de Zwaan Haarlem
vanaf €0,00 p.p. excl BTW

Café de Zwaan Haarlem

Het gezelligste café van Haarlem
Bekijk Café de Zwaan Haarlem

MAF

Prachtige locatie in het monumentale centrum van Haarlem
Bekijk MAF