Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Jubileumfeest in Haarlem organiseren?

De leukste jubileumfeesten met maximaal effect

Bekijk alle themafeesten

Jubileumfeest in Haarlem

Ben je bezig met de voorbereidingen voor dat speciale jubileumfeest in Haarlem? Bij Puur* Haarlem begrijpen we dat een jubileumfeest een unieke gebeurtenis is die onvergetelijk moet zijn. Met meer dan vijfentwintig jaar ervaring in het organiseren van evenementen, staan wij klaar om de organisatie van jouw jubileumfeest van je over te nemen. We begrijpen dat elk jubileumfeest uniek is, of het nu groot of klein is. Laat ons je helpen bij het creëren van een herinnering die je gasten nog jarenlang koesteren. Is het een idee dat wij je verrassen met een bijzonder thema of arrangement? Wij willen net als jij het beste voor de gasten: beleven, genieten, onthouden. Bel of mail gerust om samen te brainstormen, wij staan voor je klaar!

Jubileumfeest op eigen locatie

Wil je je jubileumfeest op een speciale, eigen locatie vieren? Wij zijn enthousiast om samen met jou je ideeën om te zetten in een onvergetelijk evenement. Een jubileumfeest op je eigen locatie is bijzonder en maakt de viering nog persoonlijker. Met meer dan vijfentwintig jaar ervaring, hebben wij de experts in huis om evenementen van elke omvang en sfeer te organiseren. Of je nu een specifiek thema in gedachten hebt, een onvergetelijke sfeer wilt creëren, of financieel voordeel wilt halen uit de WKR-regeling, wij staan voor je klaar. We zorgen voor soepele communicatie, ideale logistiek en de perfecte aankleding, zodat jouw jubileumfeest op eigen locatie een onvergetelijk succes wordt. Vraag naar de mogelijkheden. Laten we er iets bijzonders van maken!

Jubileumfeest organiseren? Alles is mogelijk!

Themafeesten (32 activiteiten)
Boottochten (22 activiteiten)
Avondarrangementen (6 activiteiten)
Dinerspellen (10 activiteiten)
Citygames (6 activiteiten)
Sportieve activiteiten (16 activiteiten)
Quizzen en spellen (13 activiteiten)
Proeverijen (11 activiteiten)
Fietstochten met gids (6 activiteiten)
Creatieve workshops (17 activiteiten)
Wandelingen met gids (8 activiteiten)

Inspiratie jubileumfeest in Haarlem

Op zoek naar de perfecte jubileumviering in Haarlem? Bij Puur* Haarlem begrijpen we dat jubileumfeesten een mijlpaal zijn die gevierd moet worden met onvergetelijke momenten. Onze expertise ligt in het creëren van jubileumfeesten die herinnerd worden en die de verwachtingen overtreffen. Wij nemen je graag mee in de wereld van eindeloze mogelijkheden om jouw jubileumfeest in Haarlem tot een grandioos succes te maken.

Jubileumfeest cases

Bij Puur* geloven we in het verwezenlijken van dromen en het overtreffen van verwachtingen. Hier zijn enkele voorbeelden van jubileumfeesten die we hebben georganiseerd voor onze gewaardeerde klanten:

ICT Group

Voor de ICT Group hebben we een jubileumfeest georganiseerd dat meer dan duizend gasten betoverde. Op het schip SS Rotterdam werden de gasten in stijl ontvangen, waar ze prachtige herinneringen vastlegden tijdens een fotosessie. De avond bracht een mix van ontspannen sfeer en adembenemende uitzichten op de Rotterdamse skyline. De gasten kregen een rondleiding over het voormalige cruiseschip met prachtige anekdotes uit de geschiedenis. Ook een rondvaart door de Rotterdamse haven stond op het programma. Per tender of op een rubberen power boat! Verschillende eetkraampjes zorgden voor een brede keuze aan eten: vis, pizza & pasta, burgers en salades. In verschillende zalen, in de prachtige ambiance van het schip, genoten gasten van allerlei entertainment, zoals virtual reality, casino, proeverijen, wellness-salon en het game museum. Het jubileum eindigde spectaculair met een wervelend optreden van Jeroen van de Boom en vuurwerkshow. Dit event was een groot succes!

Triodos Bank

De Triodos Bank vroeg Puur* een jubileumfeest te organiseren voor medewerkers en hun gezinsleden. We toverden het kantoorpand om tot een unieke feestlocatie. Terwijl volwassenen in een grote tent dansten op livemuziek, genoten kinderen van activiteiten zoals Segway-ritten en kinderbioscoopvertoningen. Alles was biologisch, duurzaam en verantwoord. Het organiseren van dit grootschalige evenement in slechts twee en een halve week was een uitdaging die we met trots hebben aangenomen. Het resultaat was een jubileumfeest dat nog lang zal worden herinnerd!

Dyas

Voor het 50-jarig jubileum van Dyas, een toonaangevend olie- en gasbedrijf, hebben we een onvergetelijke dag in Amsterdam gecreëerd voor 200 medewerkers. Ons team bij Puur* kent Amsterdam als geen ander en maakt gebruik van speciale locaties om evenementen extra speciaal te maken. De dag begon en eindigde bij The Harbour Club aan het IJ, met een rondvaart over de prachtige grachten van Amsterdam in een luxe salonboot. Tussenstops waren onder andere het sfeervolle West Indisch Huis, waar gasten genoten van een luxueuze lunch en entertainment. Bij Puur* gaat het om de details, zoals aangepaste petit fours met bedrijfslogo, champagne om te toosten op het jubileum, en exclusieve proeverijen van kaviaar, oesters, pata negra en champagne. Bij ons draait het om beleven, genieten en onthouden!

De populairste thema's voor jubileumfeesten

Bekijk Mid Summer Festival
vanaf €74,00 p.p. excl BTW

Mid Summer Festival

Een heerlijk zomers festival
Bekijk Mid Summer Festival
Bekijk Tropisch feest
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Tropisch feest

Genieten van tropische sferen en exotische hapjes
Bekijk Tropisch feest
Bekijk Nostalgie all the way festival
vanaf €74,00 p.p. excl BTW

Nostalgie all the way festival

Vroeger was alles beter
Bekijk Nostalgie all the way festival

Jubileumfeest - Talen Vastgoed BV

Geweldige uitstraling, activiteiten en fantastisch goed eten! Als contactpersoon was het heel spannend om alles uit handen te geven, maar dit kun je zonder zorgen doen bij Puur. Ook tijdens het feest waren de gastvrouw- en heer er voor alle extra wensen. Een fijn gevoel!
-

Vrijblijvend advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Wij begrijpen dat je uitje in Haarlem méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 023-2210130
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons