Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Teambuilding op het strand? Dit zijn de leukste activiteiten!

expeditie robinson spel bedrijfsuitje in Amsterdam

Op zoek naar een teambuilding activiteit en genieten van het strand? Er zijn tal van mogelijkheden voor een geweldige teambuilding activiteit op het strand. Wij kennen de leukste spellen en activiteiten en hebben deze voor jou op een rijtje gezet:

Expeditie Robinson op het Strand

Geïnspireerd op het beroemde TV programma, waar teams met elkaar de strijd aan gaan om proef na proef van te winnen. De Expeditie Robinson op het Strand wil je zelf ervaren. Ga samen met jouw team de strijd aan om de heersers van het strand te worden. Bij alle proeven is teambuilding en samenwerken van groot belang. Welk team werkt het beste samen en weet de eerste plaats naar binnen te slepen?

Beachvolleybal

Een heerlijke potje Beachvolleybal, waarbij je jouw collega’s of vrienden probeert te verslaan. Goede communicatie staat centraal tijdens het volleyballen. Wie pakt de bal? Jij! Ik! Een sportieve teambuilding activiteit die gepaard gaat met veel plezier. Wie wordt de winnaar van het toernooi?

Bubble Voetbal

Een activiteit met een grote dosis hilariteit? Kies dan voor een Bubble Voetbal toernooi. Wurm jezelf in een grote opblaas bal en ga de strijd met elkaar aan. Werk goed samen om de bal bij de tegenstander in het doel te krijgen.

bubble voetbal op het strand

Zeskamp

De ultieme teambuilding activiteit, waarbij je de strijd met elkaar aangaat. Tijdens de Zeskamp ga je tijdens zes verschillende activiteiten de strijd met elkaar aan. Bij elke activiteit is samenwerken ontzettend belangrijk. Het is de ultieme gelegenheid om de teamdynamiek binnen jouw groep te testen en te versterken.

Zandsculpturen Bouwen

Je creativiteit de vrije loop laten gaan en de teamgeest stimuleren? Dat kan tijdens een workshop Zandsculpturen Bouwen. Tijdens dit uitje kan iedereen zijn passie kwijt. Innovatieve geesten brainstormen voor een schitterend ontwerp, actieve types stampen en gieten totdat ze stevige bouwblokken hebben, en de perfectionisten werken aan de meest verfijnde details. Werk samen en bouw gezamenlijk een prachtig kunstwerk.

Zandsculpturen bouwen op het strand

Het is ontzettend leuk om jouw teambuilding op het strand te combineren met een heerlijke lunch, borrel of diner. Maak van jouw teamuitje een geweldig dagprogramma. Liever een creatieve activiteit indoor? Ook dat is geen probleem! Laat ons weten wat je wensen zijn en onze experts denken graag met je mee over de invulling van jouw uitje.

Marit is jouw strand expert

Ontdek Haarlem - MaritMarit is een digital marketeer & eventplanner voor Puur* Events en is dol op het strand. Zij kent alle ins and outs van Zandvoort, Bloemendaal, Wijk aan Zee en IJmuiden en neemt jou graag mee in haar avontuurlijke ervaringen. Marit blogt over bedrijfsuitjesevents en effectieve teambuilding activiteiten in HaarlemAmsterdamRotterdamUtrecht & Den Haag. Bel of mail Puur* Haarlem en wij sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.