Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Puur* tips voor de leukste uitjes in Haarlem

Haarlem, een prachtige stad met veel historie. Je zult je hier niet snel vervelen, want er zijn tal van geweldige activiteiten te doen. Van een stadswandeling door het oude centrum, winkelen in schattige boetiekjes, verschillende musea bezoeken, heerlijk eten en uitwaaien op het strand van Zandvoort. Haarlem is dé perfect plek voor een dagje uit. Maar met zoveel keus is het nog lastig kiezen wat je gaat doen. Wij hebben een aantal tips voor een leuk uitje in Haarlem voor je op een rijtje gezet:

Stadswandeling

Laat je tijdens een stadswandeling leiden door een ervaren Haarlemse gids die je mee zal nemen langs alle highlights van de stad. Langs smalle straatjes, eeuwenoude grachten, prachtige hofjes en indrukwekkende monumenten. Onderweg deelt de gids geweldige verhalen over de prachtige architectuur en de rijke geschiedenis van Haarlem. Een ding is zeker, je zult je niet vervelen!

Hofjes wandeling Haarlem

Floating Dinner

Leer Haarlem op verschillende manieren kennen tijdens een Floating Dinner. Tijdens het Floating Dinner worden er 3-gangen geserveerd op drie sfeervolle locaties in Haarlem. Een prachtige boot brengt jou en je gasten van locatie naar locatie. Je ziet de stad vanaf het water aan je voorbij glijden. Bij elk restaurant wordt je weer verrast door de culinaire gerechten die voor jullie groep worden bereid.

Haarlem Challenge

Op zoek naar wat actie? Tijdens de Haarlem Challenge leer je de stad echt kennen. Loop je route langs de Grote Markt, de Molen de Adriaan en het Teylers Museum. Verzamel zoveel mogelijk clous en leer de stad kennen door verschillende vragen en foto opdrachten. Plezier is gegarandeerd.

Haarlem Challenge

Frans Hals Museum

Zin om wat Haarlemse cultuur op te snuiven? Kies dan voor een bezoek aan het Frans Hals Museum. Met twee prachtige locaties in oude historische gebouwen is het Frans Hals Museum een echte aanrader. Frans Hals is een van de beroemdste schilders van de 17e eeuw. Je kijkt je ogen uit!

Dagje strand

Toch liever een dagje buiten de stad doorbrengen? Kies dan voor een heerlijke stranddag. Vanaf Haarlem Centraal brengt de trein je binnen 10 minuten naar Zandvoort. Het strand kent natuurlijk tal van mogelijkheden voor geweldige activiteiten. Wat dacht je van Blokarten? Of ga de strijd met elkaar aan tijdens een fanatiek potje Beachvolleybal. Sluit de dag af met een heerlijk diner bij een van de hippe strandtenten die Zandvoort rijk is.

Ik hoop dat we je inspiratie hebben gegeven voor een leuk uitje in Haarlem. Benieuwd naar wat er er nog meer mogelijk is in deze geweldige stad? Bekijk hier ons volledige aanbod.

Zandvoort

Marit is jouw Haarlem expert

Ontdek Haarlem - MaritMarit is een digital marketeer & eventplanner voor Puur* Events en is dol op Haarlem. Zij kent alle ins and outs van Haarlem en neemt jou graag mee in haar avontuurlijke ervaringen. Marit blogt over bedrijfsuitjesevents en effectieve teambuilding activiteiten in Haarlem, Amsterdam, RotterdamUtrecht & Den Haag. Bel of mail Puur* Haarlem en wij sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.