Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Puur* tips voor de leukste uitjes in de zomer

Een mooie weer begint langzaamaan weer te komen, dus dat betekent dat het weer tijd is om lekker naar buiten te gaan. In Haarlem zijn tal van activiteiten te doen, waarbij je kunt genieten van de buitenlucht. Iets actiefs of juist liever ontspannen? In deze blog kun je al onze tips lezen voor de leukste uitjes in de zomer om van Haarlem te genieten. Lees snel verder en plan jouw volgende uitje.

straat haarlem

Culinaire wandeling

Er iets niets leuker dan de stad te voet verkennen, wanneer het zonnetje schijnt. De stad komt dan echt tot leven en alle bomen en planten staan prachtig in bloei. Elke zaterdag kun je ook heerlijk over de markt op het plein van de Grote Markt struinen. Ga samen met een gids op pad om de verborgen verhalen van Haarlem te ontdekken. Daarnaast kennen zij alle leukste plekjes, waar jij het bestaan nog niet eens van wist. Van dat vele wandelen krijg je natuurlijk trek. Combineer jouw stadswandeling met een heerlijke lunch, borrel of diner. 

Varen

Ontdek Haarlem vanaf een uniek perspectief – vanaf het water! Een ideaal uitje voor in de zomer. Varen door de grachten van deze historische stad biedt een geweldige ervaring vol charme en ontdekking. Terwijl je rustig over het water glijdt, word je omringd door prachtige gevels, sfeervolle bruggen en groene oevers. Geniet van de rust en stilte terwijl je de rijke geschiedenis van Haarlem in je opneemt. Of je nu kiest voor een ontspannen rondvaart of zelf het roer in handen neemt, een dagje varen in Haarlem belooft avontuur en verkenning voor iedereen. Jouw vaartocht uitbreiden met lekkernijen? Dat kan natuurlijk. Van een heerlijke Borrelboot tot pizza’s, sushi of een buffet. Dat is pas echt genieteten!

Suppen

De prachtige grachten van Haarlem bieden niet alleen te mogelijkheid tot een vaartocht, maar zijn ook zeer geschikt voor een meer sportieve activiteit. Stand-up-paddling, ook wel bekend als SUPpen! Deze populaire watersport biedt een frisse en unieke manier om de grachten van Haarlem te verkennen. Terwijl je op je SUP-board staat, krijg je een prachtig uitzicht op de historische gebouwen, bruggen en charmante grachtenpanden van Haarlem. Geniet van de rustige en ontspannen sfeer terwijl je over het water peddelt. SUPpen op de grachten van Haarlem is niet alleen een geweldige manier om actief te zijn, maar ook een manier om de stad vanuit een nieuw perspectief te ervaren. Of je nu een ervaren paddleboarder bent of het voor de eerste keer probeert, een SUP-tocht door de grachten van Haarlem belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Waar wacht je nog op? Pak je paddle en ga op avontuur!

suppen haarlem

Beachvolleybal

Wil jij de dag liever buiten de drukke stad doorbrengen? Dat kan natuurlijk. Neem de trein vanaf Haarlem station en binnen 15 minuten sta je op het strand van Zandvoort. Een heerlijke plek om van een zomerse dag te genieten. Er iets niets fijner dan met je voeten in het zand, wind door de haren, genieten van het strand en de zee. Zo’n dag niks op het strand kennen we inmiddels allemaal wel. Kies voor een leuke sportieve activiteit. Verzamel je vrienden of collega’s voor een potje fanatiek Beachvolleyballen. Na dat sporten hebben jullie vast honger gekregen. Sluit de dag af met een heerlijke BBQ tijdens de ondergaande zon. Dat is pas echt genieten.

Zomerse uitjes in Haarlem

Ik hoop dat je doormiddel van deze blog wat leuke inspiratie hebt opgedaan voor een zomers dagje in Haarlem. Of je nu op zoek bent naar iets actiefs of liever ontspannen de stad verkent, er is voor elk wat wils. Van culinaire wandelingen door de stad, waarbij je de verborgen verhalen van Haarlem ontdekt en geniet van heerlijke maaltijden, tot het verkennen van de prachtige grachten vanaf het water met een ontspannen vaartocht of een actieve SUP-sessie. Voor wie liever buiten de stad wil zijn, biedt het nabijgelegen strand van Zandvoort de perfecte locatie voor een dag vol beachvolleybal en ontspanning onder de zon. Wat je ook kiest, een dagje uit in Haarlem belooft een onvergetelijke ervaring te worden!

Benieuwd wat er allemaal nog meer te doen is op een heerlijke zomerse dag in Haarlem? Neem dan contact op met een van onze experts. Vertel ons wat je wensen zijn en wij denken graag met je mee!

Marit is jouw Haarlem expert

Ontdek Haarlem - MaritMarit is een digital marketeer & eventplanner voor Puur* Events en is dol op Haarlem. Zij kent alle ins and outs van Haarlem en neemt jou graag mee in haar avontuurlijke ervaringen. Marit blogt over bedrijfsuitjesevents en effectieve teambuilding activiteiten in HaarlemAmsterdamRotterdamUtrecht & Den Haag. Bel of mail Puur* Haarlem en wij sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.