Haarlem expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Walking & Floating Dinner

Wandelen, varen en dineren in één arrangement. Dat kan met de Walking & Floating Dinner in Haarlem!
Walking & Floating Dinner
Walking & Floating Dinner
Walking & Floating Dinner
Walking & Floating Dinner
Walking & Floating Dinner
Walking & Floating Dinner

Waarom is het Walking & Floating Dinner in Haarlem zo goed?

Samen dineren in Haarlem is altijd een genot, maar het kan nog spannender en diverser. Daarom hebben wij het Walking & Floating Dinner bedacht: een unieke combinatie van wandelen, varen en culinair genieten in drie verschillende restaurants in Haarlem. Hierdoor ontdek je de stad in al haar facetten, wissel je van tafelgenoten bij elke gang, en geef je jouw diner een extra dimensie! Natuurlijk zorgen we ervoor dat je begeleid wordt door een enthousiaste stadsgids die je tijdens de wandeling trakteert op de meest fascinerende verhalen over Haarlem. Daarnaast staat het eten hoog in het vaandel en kun je genieten van gerechten van topkwaliteit. Het mooie is dat dit uitje volledig op maat kan worden gemaakt, passend binnen ieder budget, rekening houdend met de grootte van je groep en met optionele extra’s om het nog specialer te maken. Puur genieten van Haarlem, dat is ons doel! 

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Welkom in Haarlem! Je avontuur begint in het eerste restaurant met een verrukkelijk voorgerecht, waarna de gids je meeneemt voor een boeiende wandeling door de stad. Of je nu door het historische centrum, langs de grachten of door gezellige steegjes loopt, onze gids heeft altijd intrigerende verhalen die zelfs de meest doorgewinterde Haarlemmers niet kennen. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Schuif gezellig aan, bespreek samen de prachtige indrukken en geniet van het heerlijke hoofdgerecht. Neem elk moment goed in je op, want voordat je het weet, ligt de boot klaar aan de kade. Nu ervaar je Haarlem pas echt op zijn mooist: vanaf het water. Een onvergetelijke ervaring die je niemand afneemt. De schipper brengt je naar het laatste restaurant voor het dessert. Tijd om je smaakpapillen nog een keer te verwennen! 

Combineer het Walking & Floating Dinner met een leuke middag activiteit, zoals een competitieve Citygame of een Workshop Schilderen. Vraag naar de mogelijkheden!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 04:30 uur
  • vanaf 64,50 p.p. excl. btw
  • Drie-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Rondleiding door een professionele gids
  • Boothuur

Beoordeling van onze klanten

Cunera

Wij hebben voor een jubilaris een walking & floating dinner georganiseerd. Samen hebben wij genoten van een heerlijke avond met ... Lees verderlekker eten. Deze avond was perfect geregeld door Puur.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Johan Toonen | Cunera

KWF

Wat een geweldig uitje was het vandaag, echt super! Iedereen heeft veel plezier gehad. Beide onderdelen waren een succes. Ook ... Lees verdereen uitstekende en vriendelijke begeleiding. Ondanks dat we een groep zijn met een gezonde portie trek, konden we het heerlijke eten (net) niet op. Complimenten voor alles!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Pascal Bloemers | KWF

IV Industrie

Het was helemaal top, alles was perfect geregeld en alle collega’s die ik vandaag gesproken heb waren/ zijn zeer ... Lees verderenthousiast. Wij als leden van de PV staan er voorlopig goed op. De gidsen (zeer vermakelijk) die ons hebben begeleid hebben bijgedragen aan deze mooi dag, beter kon het niet.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Frank Binkhorst | IV Industrie

Het was een heel erg leuk uitje! Het was niet het beste weer, maar voor op het water was dit ... Lees verderwel een super gave ervaring. We kijken allemaal met een super goed gevoel terug op de avond. Ook het eten was heel erg lekker. Bedankt voor de organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Amanda Wetter
Bekijk Segway & Walking Dinner Tour Haarlem
vanaf €109,50 p.p. excl BTW

Segway & Walking Dinner Tour Haarlem

Zoef door Haarlem op de Segway en geniet van een diner
Bekijk Segway & Walking Dinner Tour Haarlem
Bekijk Segway & Walking Lunch Tour Haarlem
vanaf €99,50 p.p. excl BTW

Segway & Walking Lunch Tour Haarlem

Zoef door Haarlem op de Segway en geniet van een lunch
Bekijk Segway & Walking Lunch Tour Haarlem
Bekijk Dagprogramma | Puur Genieten
vanaf €47,50 p.p. excl BTW

Dagprogramma | Puur Genieten

Ontdek Haarlem vanaf het water en vanaf het land, dat is een dagje Puur Genieten!
Bekijk Dagprogramma | Puur Genieten